Feministisk Nyheter 24 reporter är dömd kvinnomisshandlare
avatar

Så var man tillbaka efter i tur och ordning jämställdistträffar. familjeärenden och influensa. Uppenbarligen kryade jag mig precis i tid för att skriva om det senaste avslöjade hyckleriet i massmedia. Jag har framför mig tre olika domar. Den första rör misshandel och ofredande av två kvinnor på McDonalds 2012, den andra rör sexuellt ofredande på en buss 2011 och den sista rör stöld av en gatumusikants pengalåda 2010.

Anledningen jag tittar på domarna är att A Voice For Men Sverige nyligen avslöjat att Nyheter 24 har en feministisk reporter som är dömd för kvinnomisshandel och jag sysslar med så kallad källkritik. Det finns dock ingenting att kritisera med de här källorna. Det råder ingen tvekan om att Nyheter 24 har en reporter som är värsta sortens hycklare. På Nyheter 24 hittas nämligen följande artikel: Mohamed Touzari: ”Nu kör vi en mansfri månad på krogen.” Dess budskap kan sammanfattas:

”Män i överlag är svin – det är ingen hemlighet. Berusade män på krogen däremot, de är monster utan dess like. De tafsar, ryter, förgriper sig på och drogar ner tjejer.” Mohamed Touzari.

Problemet är att reportern Mohamed Touzaris meriter för att uttala sig om andras människors moral kan sammanfattas:

1. Ofredande av en kvinna

2. Ofredande och misshandel av en annan kvinna

3. Sexuellt ofredande

4. Stöld av en gatumusikants pengalåda

Den konservativa nättidningen Fria Tider kontaktade Nyheter 24 och bad dem kommentera uppgifterna. Nyheter 24:s nyhetschef Pär Ullrich svarade inga kommentarer och sade sig inte vilja bli citerad. Han hänvisade till att chefsredaktören Henrik Eriksson är den enda som sköter ”sådant”. När Fria Tider skriver sin andra artikel om hur Nyheter 24 försökte mörka Touzaris bakgrund visar det sig att Henrik Eriksson inte svarat på deras förfrågningar.

Av allt att döma finns det två alternativ. Antingen är Nyheter 24 lika stora hycklare som Mohamed Touzari som först skyller sin kvinnomisshandel på fylla och sedan försöker ge andra män skulden för brott han själv begått. Alternativt var de så dåliga på research att de inte kände till sin medarbetares bakgrund. Med tanke på att det jobb Touzari sattes att göra var att kritisera andra mäns kvinnosyn var detta extremt ansvarslöst av Nyheter 24.

För det är utan tvekan vad Mohamed Touzaris jobb hos Nyheter24 har bestått av. Han har bland annat ondgjort sig över fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic kvinnosyn. Så här i efterhand inte det smartaste valet då rubriken skulle se ut så här:

Dömd kvinnomisshandlare anklagar fotbollsstjärnan för taskig kvinnosyn”

Här nedan följer ett utdrag ur den senaste domen mot Mohamed Touzari. Denne man kanske inte var den bäst lämpade att anklaga andra män för taskig kvinnosyn?

Mohamed Touzari har själv berättat att han därefter försökt fösa undan MA vilket felaktigt kan ha uppfattats som ett slag. MA har dock berättat att han slagit henne med öppen hand i ansiktet, vilket även vittnena T och M bekräftat.

Dom: Ringa misshandel och ofredande. 5000 kr skadestånd för kränkning, 575 kr för sveda och värk.

Mohamed Torzari har vidare uppgett att han inte har något minne av att ha spottat på EK. EK har dock berättat att Mohamed Touzari kastat en del av en hamburgare mot henne och han – när hon ifrågasatt detta beteende – spottat på henne och även hållit fast henne i halsen samtidigt som han spottat tuggade bitar av hamburgare på henne. Hennes uppgifter har bekräftats av MA och vittnet M.

Dom: Ofredande 5000 kr skadestånd för kränkning.

Avslutningsvis när vår källa påpekade hyckleriet med att Mohamed Touzari var dömd för kvinnomisshandel medan han anklagade andra män för taskig kvinnosyn så censurerade Nyheter 24 bort den kommentaren. När samma kommentar postades igen så plockade Nyheter 24 bort hela kommentarsfältet. Tydligare indikation på skuld kunde man inte begära. Först censurerades kommentaren, sedan plockades möjligheten att kommentera bort..

Kommentarer

Feministisk Nyheter 24 reporter är dömd kvinnomisshandlare — 15 kommentarer

 1. Tänkbart scenario:
  Mohamed Touzari blir inbjuden till en TV-soffa där han kan be om syndarens förlåtelse, gråta en skvätt och dra ett offerkort. Och självklart blir han förlåten och Erik, men även andra budbärare, kommer att utmålas som rasistiska Breivikare hela bunten. Eller?
  Vilda spekulationer från min sida men Mohamed Touzari sitter trots allt på ett offerkort vilket till exempel kapten Klänning inte hade.

 2. Pingback: ”Nationen – könsmaktsordningens slagfält?” | WTF?

 3. När dessa feministmän avslöjas för att inte ha rent mjöl i påsen brukar det inte handla om smärre orenheter, utan mjölet i deras påse är direkt toxiskt och miljöfarligt.

 4. Uppdatering med MER hyckleri från Irene Pozars idol Mohamed Touzari. Flera personer berättar nu hur Touzari vid ett tidigare tillfälle grundlurade journalister på tidningen Arbetarbladet att tro han ingrep för att stoppa en facebookgrupps mobbing. Här är länken:

  http://www.arbetarbladet.se/gastrikland/gavle/mohamed-fick-nog-stoppade-mobbning

  Sanningen enligt flertalet personer som var med om de händelserna är att Mobbargruppen för uthängning av Johanna Wibron skapades av Mohamed Touzari själv och han belönades sedan på det – för översittare – typiska sättet för att sluta mobba.

  Så här lyder kommentaren från Johanna Wibron själv på facebook:

  ”Han är som han är, ena dagen var han schyst mot mig, nästa dag skrev han skit om mig”

  Så dumskallarna i media belönade en mobbare för att sluta mobba Joahanna och sedan lät de samma mobbare klaga på folk som aldrig börjat mobba och därför inte kan belönas för att sluta med det? Detta är något jag ständigt har stött på. Idioter som vill belöna destruktiva människor för att inte längre vara destruktiva. Alltså framhäva att sluta supa som bättre än att inte börja supa.

  Som kronan på verket har ni här brottsoffret i den andra domen från 2011 som berättar sin version av när Mohamed Touzari dömdes för sexuellt ofredande. Rubriken är talande: DEL 1 ”Han tog stryptag”

  http://www.nattstad.se/morganw/han-tog-stryptag-16296539

  De där artiklarna vi väntade oss i media (se Butters kommentar) om hur det är Touzari som är offret kan härmed betraktas som permament inställda. Det är istället flera personer som säger sig blivit utsatta för elakheter av Nyheter 24:s reporter.

 5. – Hyckleri är just precis vad det är det! sade Big Brother till Big Sister.

  Det kan ju också förhålla sig som så att någon tidning, som avskyr ”Nyheter 24”, råkade få för sig att hyra in en sorts infiltratör och kriminell målvakt, i form av Mohamed Touzari, för att skriva misandriska artiklar, i syfte att köra en träpåle genom vampyrens hjärta och spika igen ”Nyheter 24”-kistan för gott.

  Ja, det är ett troligt scenario, i denna värld där få saker är vad de ser ut att vara och där den kyssäkta mascaran och läppstiftet befläckar Big Sisters ansikte.

 6. Pingback: Är det inte dags för @nyheter24 att sluta bete sig som fjortizar på Lunajstojm? | WTF?

 7. Med tanke på hur den feministiska bilden av ’manlighet’ tycks bli allt mer verklighetsfrånvänd blir jag mer och mer övertygad om att manliga feminister tillhör två olika grupper.

  Den ena är ’white knights’. De tror inte det minsta på feminismens bild av män egentligen, men de är hangarounds för de tror att följsamhet skall ge dem sex. Det är från dessa som feminismens bild av ’nice guys’ kommer.

  Den andra är män som denna reporter, kapten klänning, etc. Eller till och med en känd stadsvetare i göteborg när han skriver att han känner en kittling och har svårt att hålla sig från att titta när våldssport, även med kvinnor, erbjuds på tv. De känner att feminismens bild av manlighet stämmer överrens med deras egen och deras egna upplevelse av sig själva, det är bara det att de missat att de själva är extrema avvikare från det som faller inom vad som anses vara en mansroll eller ens en människoroll. De beter sig inte som de gör på grund av att de är ’män’, de beter sig som de gör för att de är gravt störda och borde söka hjälp. Normala friska människor känner inte som de gör, de följer inga accepterade normer, de har helt enkelt själva problem och det har inget över huvud taget med vad de har mellan benen.

  Om dessa typer av män är de enda som står ut runt feminister numera så förklarar det ganska mycket varför feministers bild av manlighet tycks bli allt mer absurd. Och ärligt talat, vilken annan man skulle stanna i närheten?

 8. @Olof Hansen:

  Jag skulle lägga till en tredje grupp. Män som ännu inte sett igenom att feminismen bygger på en grund som är felaktig och tror därför att det handlar om jämställdhet och är för båda könen och att feminismen kommer jobba för män sen när kvinnor är mindre underordnade. De inser med tiden att det där ”sen” aldrig kommer att komma.

 9. @Erik:
  Med tanke på vad som kommit fram i den här historien så blir jag ju tvungen att revidera min första kommentar.

  Det torde ju vara fråga om två offerkort och du Erik (och även andra) uppgraderas således till homofobiska och rasistiska Breivikare.

 10. @ Ninni

  Om vi försöker kategorisera feministiska män så kan jag direkt tillägga en kategori: Alldagliga unga män som inte klarar den där bad-boy-stilen som de ser att tjejerna gillar och som tror att feminismen kommer att ändra tjejernas sexuella preferenser till förmån för dem själva.

  Jag misstänker att Rick, 18, skulle ha gått i fällan medan Rick, 40 +, skrattar cyniskt. Även Rick, 25, hade redan insett spelets regler.

 11. Pingback: 10 tröttsamma fruntimmer | Genusdebatten

 12. Det finns väl även kategorin feministiska män som ägnar sig åt självhat,istället för att skära sig själva blir dom feminister.

 13. Pingback: Bevisat: Journalister ÄR idioter – ”Män är korkade-studie” grundlurade massmedia | Genusdebatten

 14. Pingback: Nyheter24 (journalismens ruttnande lik) – “Den dag ni män slutar våldta kommer jag sluta hata er” – Svensk Journalism