F*** Your Laws! och Dr Seuss är rasism? Politiskt Korrekta klassrum skördar nya segrar
avatar

Jag har redan skrivit flera inlägg både om vilka idéer som ligger bakom kulturvänsterns politiska korrekthet och vilka konsekvenserna kommer att bli inte minst i form av #virtuesignaling och ”politisering av allting” där det inte längre spelar någon roll om vi pratar TV-serier, sport eller galor. Allting har samma politiska propaganda. Vad som återstår är egentligen att visa vilken sorts människor som skapas av sådan propaganda. I veckan hade vi inte ett utan två tydliga exempel.

Först hade vi studenten Edith Macias som representerar i stort sett allt man kan förvänta sig av en politiskt korrekt drönare som istället för att lärt sig HUR man tänker fått lära sig VAD man skall tycka vilket har gjort henne benägen att attackera allt hon ser som inte motsvarar hennes världsbild. Precis som man kunde vänta sig av den sortens människa så lider hon även av total avsaknad av proportioner och ger sig på precis minsta lilla sak som om det vore världens största. I detta fall blev hennes måltavla en ”Make America Great Again”-Keps.

Höjdpunkterna

F*** your laws!
You treat me like I am the criminal
Stole my property? You stole this land! Your ancestors stole this land
I f***ing hate this country, I am not leavning, I am staying here cause it needs to be fixed!
Because we need to get rid of all you all.
F*** your f**ing freedom of speech boy! F** it!
Your freedom of speech is literally killing a lot of people.

Jag passar åter på att påpeka vad ”debatten” handlar om. Hon stal hans kepsmössa som han hade på huvudet och han vill ha tillbaka sin ägodel. Den handlar inte om något annat. Han är inte intresserad av att debattera politik. På tal om ingenting är han ”mixed-race” med ena föräldern från Nicaragua.

Sedan har vi ”biblotekarien” Liz Phibbs Soeiro som blev känd i media när hon vägrade att ta emot Dr Seuss böcker från Melania Trump med hänvisning till att Dr Seuss enligt Soeiro är rasistiska clicheer vilket hon baserade på hänvisningar till den sedvanliga subjektiva pseudovetenskap vars sällskap regelbundet pekar ut saker som rasism efter eget godtycke och baserat på definitioner av rasism som de själva hittat på.

Höjdpunkterna denna gång

You may not be aware of this, but Dr Seuss is a bit of a cliche, a tired and worn ambassador for children’s literature,

Another fact that many people are unaware of is that Dr Seuss’s illustrations are steeped in racist propaganda, caricatures, and harmful stereotypes”

Det år bara ett problem med Soeiros beskrivning av Dr Seuss. Nämligen de bildbevis tagna från hennes eget sociala medier-konto som finns på hur hon själv sett på dessa saker när det inte bara handlade om att hitta ursäkter för att attackera Melania Trump och visa sig överlägsen. Bildbevisen talar sitt tydliga språk.

Liz Phibbs Soeiro Virtuesignaling Dr Seuss 1

Liz Phibbs Soeiro Virtuesignaling Dr Seuss 2

Och hur reagerade Liz Phibbs Soeiro på insikten att det fanns bilder som visade hur hon omfamnade just de böcker som hon skrev så nedlåtande och negativt om? Naturligtvis så stängde hon ner sitt konto där bilderna fanns. FÖR SENT! Hon hann inte göra det innan ett antal personer hade hunnit ladda ner både dessa bilder och annat komprometterande material. Likheten mellan hennes beteende och ”Why are you filming this?” -stollan i cultural appropriation-fiaskot är slående.

Så där har vi kulturvänsterns segrar i klassrummet. En radikaliserad student som stjäl av andra studenter, struntar i lagen och och hänvisar till vad ”ättlingar” gjort. En radikaliserad hycklande biblotekarie i grundskolan som ljuger och som själv har en bakgrund där hon omfamnar de saker hon nu plötsligt påstår är rasism. Baserat på vad?

Dessa bägge händelser inträffade i sin tur så nära inpå varandra de diskuterades i samma Tucker Carlson-program. Jag har fått kritik för att jag länkar till ”Fox news” men fascinerande nog har ingen av dem som kritiserat mig för det ännu lyckas presentera något annat alternativt program där folk som både är vänster och höger debatterar dessa saker och vad beträffar kritik av Donald Trump från högerhåll så har vi redan Ben Shapiro.

Kommentarer

F*** Your Laws! och Dr Seuss är rasism? Politiskt Korrekta klassrum skördar nya segrar — 33 kommentarer

 1. Hade högern respekterat lagar hade de inte ställt sig bakom en man som våldtog sin fru, köpte en attorney general för 25000 dollar och betalade 25 miljoner dollar för bedrägeri.

  Jag kan summera vad en normal person med rätta kan känna vid det här laget: Alla får göra vad de vill så länge det påverkar Trumps försvarare och anhängare negativt, och det är fel att kritisera någon handling eller företeelse som skadar Trumps anhängare. Det är nämligen så Erik och andra Trumpanhängare känner och då finns inget värde i att hörsamma deras patetiska klagomål.

  Och det som kallas ”politisering” är en term som beskriver hur folk har mage att utmana högerns pk-doktriner (vilket per automatik skapar en politisk dimension i en fråga där diskussion tidigare var otänkbar). Doktriner såsom ”Annorlunda människor ska mobbas till döds” eller ”Churchill borde ha hängts för att han dödade miljontals människor han såg som djur för att de hade mage att förolämpa drottningen med sitt motstånd”.

 2. ”vad beträffar kritik av Donald Trump från högerhåll så har vi redan Ben Shapiro.”

  Skillnaden mellan Shapiro och Trump handlar om estetik och taktik, inte om mål eller moral.

  Shapiro vill bo i Kekistan och skulle gärna krypa inför den värsta antisemiten så länge antisemiten trampar ner kvinnor, homosexuella och Israels kritiker ordentligt, han önskar bara att Trump inte var så osmakligt vulgär och osmidig i sin vita supremacism och John Birch-fascism. Shapiro vill ha en Reagan, som är rasistisk och socialdarwinistisk utan att öppet säga att puertoricaner är lata som kräver förnödenheter.

  Shapiros ”kritik” är värre än om han vore ännu en kultmedlem, eftersom han egentligen vill ha en smartare och listigare Trump som raderar aborträtten och attackerar Mellanösternländer Shapiro stör sig på.

 3. @Axel Edgren:

  ”Hade högern respekterat lagar hade de inte ställt sig bakom en man som våldtog sin fru”

  Du pratar alltså INTE om Bill Clinton, han tog ju praktikanter i ovala/orala rummet medan han höll sig borta från sin fru. Nog för att en och annan person påpekat att hans maktställning gör det till våldtäkt att göra så mot praktikanter men mot frun var det inte.

  Du menar heller inte Anthony Weiner. Hans snusk gällde ju heller inte frun (som var rådgivare till Fru Clinton) utan han skickade bilder på sin k*k till andra kvinnor och skrev meddelanden till dem som folk knappt kan läsa utan att börja garva.

  Så grattis du hittade en av de få saker som vi inte kan visa är lika illa hos demokrater. Det mesta av korruption och fulspel hittar vi i bägge partierna men demokraterna verkar unikt ointresserade av att ha sex med sina fruar.

 4. ”Det mesta av korruption och fulspel hittar vi i bägge partierna”

  Nej, både Reagan och Nixon mosade konstitutionen under hälen medan Trump öppet och utan minsta knyst från högern bryter mot Emolumentsklausulen eftersom han är en vit man i kostym. Brott, överträdelser och brott mot konstitutionen är den amerikanska högern.

 5. Verkar som om Tucker inte fått veta om vad som sker i Puerto Rico, vilket är lite taskigt.

 6. Idag manifesterar vänstern sig genom postmodernismen, den nuvarande reinkarnationen av marxism och kommunism.
  Postmodernismen, som i sig helt saknar vetenskaplig grund, underbygger och driver på frågorna om ”patriakatet”, ”identitetspolitik” och ”antifascism/antinasim”.

  Frenesin med vilken de bekämpar det senare beror på att de utkämpar en intern kamp mot deras egna inre demoner.

  Trots postmodernisterna ivriga förnekande är det ett historiskt faktum att socialism, kommunism, fascism och nasism är alla ursprunga ur samma källa: marxism.
  Varje sk ”moderat” tolkning av socialism är därför alltid på förhand dömd att utvecklas mot till totalitarism och diktatur. Alltid.

  Det vi ser och upplever i här och i USA handlar inte om oss konservativa och våra fel och brister. För visst har vi haft fel och gör fortfarande misstag. USA har dessutom gjort många misstag.
  På det hela är det dock bättre på vår kant tack vara upplysningen, personliga fri och rättigheter, äganderätten och sekulära statsbildningar (nationalstater), jämfört med alla andra existerande och historiska alternativ!

  Det är detta som ”triggar” vänstern. För innerst inne vet de också att det förhåller sig så.

  Postmodernismen är täckelsen som de gömmer sig bakom för att de skall slippa se vad som självklart för oss andra. Postmodernismens enda syfte är att, utöver att skyla det självklara, destabilisera väst med alla till buds stående medel och införa en vad de tror kommer att bli en socialistiskt utopi.

  De medel för att driva myten är att skapa ”förmenta hot” som existensen av ett ”patriakat” vilket driver genuspolitiken, ”identitetspolitik” som driver den ”goda rasismen mot majoritetsbefolkningen” och ”antifascism/antinasim” som ett medel att begränsa konservativa åsikter.

  Det var nämligen samma tusentals marxistiska demoner som talade genom kvinnans mun i Tuckers intervju och genom ungens mun, en unge som trodde att en keps var ett tecken på världens undergång.
  Vi har hört dessa demoner sedan slutet av 1800-talet.

  Djävlen är här igen.
  Och han har återigen bytt skylt, denna gång till en postmodernism.

 7. ”Idag manifesterar vänstern sig genom postmodernismen”

  Postmodernism – det ord man använder för att demonisera folk som påpekar självklarheter såsom ”Termers innebörd och associationer förändras” och ”Olika ord uppfattas olika i lydelse och uppsåt beroende på kontext”.

  Och fascism och nazism är näringslivets och borgarståndets antagonistiska reaktion på marxismen, en ormolja som ska lösa de arbetarproblem och arbetarvåndor näringslivet och borgarståndet skapat.

  Marxismen har inte alla rätt men säger till den fete att det är dags att äta broccoli och jogga. Nazismen och fascismen är som om McDonalds och Coca-Cola skulle skylla fetman på kolloidalt silver och chemtrails. Och George Soros.

 8. Axel,
  Jag känner en viss skräckblandad förtjusning när jag begrundar sina alster här på Genusdebatten.

  Lite samma känsla som att simma bland hajar.
  Detta enda sättet att studera dessa mördarmaskiner är ju iaktta dessa i sin naturliga miljö.
  Eftersom jag inte har tillträde till ditt naturliga habitat blir jag därför förtjust över det faktum att du ständigt villigt simmar över hit, så att vi andra får en chans att studera din sort.

  Ju mer du skriver här, destu mer framgår att du är ett utmärkt specimen av Homo Sapiens Postmodernismus (HSP).

  Första tecknet på att man har att göra med en HSP är att denne inte erkänner sig vara en sådan.

  Andra tecknet är att en sann HSP alltid felaktigt påstår att företeelsen ”Postmodernismen” är uppfunnen av belackarna.

  Tredje tecknet är den totala förnekelsen av att kommunism, socialismen, fascism och nationalsocialism har samma historiska och ideologiska ursprung.

  Vidare Axel, strålar det postmodernism kring allt du skriver här i forumet, såsom; … självklarheter såsom ”Termers innebörd och associationer förändras” och ”Olika ord uppfattas olika i lydelse och uppsåt beroende på kontext”.. Detta är ett typisk, och försåtlig, postmodern normkritiskt påstående.
  Det används enbart för att ifrågasätta all fungerande praxis, misstänkliggöra de med de från er avvikande åsikter och i största allmänhet riva ner allt vår förfäder har byggt upp.
  Ett elände som har ledd oss till randen av ett oåterkalligt upplösande av den svenska nationalstaten.

  Tack för att din närvaro här ständigt påminner oss om detta.

 9. Iallus, det finns inget du kan säga eller göra som kan påverka mig.

  Nio miljoner barn förlorade just sin sjukförsäkring enbart på grund av högerns vansinne. Tucker och Erik fortsätter blåsa upp småsaker för att skrämma upp folk som kommer vara döda om femton-tjugo år.

 10. Det som är sant, sannare än gravitationen eller att moln består av vatten, är att Trump inte bryr sig om amerikaner som inte kan/vill rösta på honom, hatar icke-vita och kvinnor som inte är tysta när han kräver det, och att alla som inte är demokrater hellre ger över en triljon i skattesänkningar till folk som inte förtjänar skattesänkningar än spenderar pengar på utsatta amerikaner. Projicera inte din självvalda ignorans och epistemologiska hygien på normalt folk.

 11. GÖTEBORGS VETTIGASTE MÄNNISKA!

  AFA: Kastar sten på polisen

  Tant: Sluta era skitstövlar!

  AFA: Din j*vla f*tta vad pratar du om (Mina damer och herrar ”anti-sexistiska” AFA har talat)

  Tant: Ni är precis som nazisterna! Skäms!

 12. Stenkastarna hade tröjor eller symboler på sig som visade att de var medlemmar i AFA?

  ”US Army says 55% of ”customers” (1.87m people) on Puerto Rico have no drinking water, up from 44% (1.5m) in the past four days.”

 13. @Axel Edgren:

  ”…är att Trump inte bryr sig om amerikaner som inte kan/vill rösta på honom”

  1. USA är inget kungarike. Det är inte Trump ensam som gör saker mer än det var Obama ensam som dödade Bin Laden.

  2. USA skickade in delar av Flottan redan innan orkanen slog till. Följande fartyg har från första början varit inkallade för att ge orkanhjälp.

  USS Kearsarge
  USS Wasp
  USS Oak Hill

  Nyligen bråkade Hillary Clinton med anhängare åt sig att de skulle skicka ett till skepp. Specifikt Sjukhusfartyget USNS Comfort

  Huruvida USNS Comfort var bästa valet återstår att se. Clinton twittrade specifikt att det fartyget skulle skickas och en kampanj twittrade #SendtheComfort. Faktum kvarstår dock att USNS Comfort till skillnad från de andra tre fartygen inte är ett rent krigsfartyg, och varken är rustat för massiva helikopteroperationer eller landstigningar och hur stor nytta de kan göra hänger helt på om det finns tillgång till oskadade hamnar.

  Här är FEMA:s karta över logistik. Sedan 30 September har Puerto Rico totalt 4 säkra hamnar.

 14. MERA GÖTEBORG

  Antinazistiska demonstranter får nog när AFA-ligist använder stenslunga mot polisen. Stor grupp demonstranter ger sig fysiskt på AFA. Demonstranter börjar bråka med demonstranter. Polisen tröttnar och tömmer gatan genom att köra fram fem polisbussar i formering.

 15. @Axel Edgren:

  ”Stenkastarna hade tröjor eller symboler på sig som visade att de var medlemmar i AFA?”

  Medlemmar? AFA har inga medlemmar och heller inga ansvariga ledare. Du är AFA om du deltar i AFA aktioner, precis som Anonymous, precis som ISIS. De flesta AFA-ligister vet inte ens att deras organisatörer arbetar för OSF, enda anledningen vi vet det är att OSF blev hackade.

 16. ”Du är AFA om du deltar i AFA aktioner”

  Vem bestämmer vad som är en AFA-aktion?

 17. @Axel Edgren:

  ”Vem bestämmer vad som är en AFA-aktion?”

  Vad är det för idiotisk fråga? Vem bestämmer vad som är en TV? Vem bestämmer vad som är en cykel? Vem bestämmer vad som är en katt? Vem bestämmer vad som är en Elefant? Vem bestämmer vad som är ett hus? Vem bestämmer vad som är en hamburgare? Vem bestämmer vad som är en chokladask? Vem bestämmer vad som är Hells Angels? Vem bestämmer vad som är ett fackförbund? Dessa saker är beskrivningar inte bestämmelser. Hur blir man så urbota korkad man frågar vem som bestämt en beskrivning? Skall du fråga vem som bestämt att katt är katt på svenska men cat på engelska och katze på tyska också?

 18. ”Dessa saker är beskrivningar inte bestämmelser.”

  Så varför beskriva en stenkastare som allierad med eller influerad av AFA utan bevis? Varför över huvud taget bry dig om stenkastare i nuläget om du inte har något på agendan?

 19. @Iallus:

  Trots postmodernisterna ivriga förnekande är det ett historiskt faktum att socialism, kommunism, fascism och nasism är alla ursprunga ur samma källa: marxism.
  Varje sk ”moderat” tolkning av socialism är därför alltid på förhand dömd att utvecklas mot till totalitarism och diktatur. Alltid.

  Ja, frågan blir ju alltid ”Hur skall du mäta jämlikhet och vem skall få bestämma om det?”
  Svaret är aldrig ”var och en på sitt eget sätt.”

 20. @Axel Edgren:

  ”Så varför beskriva en stenkastare som allierad med eller influerad av AFA utan bevis?”

  Men har du problem med förståndet eller? AFA är ingen grupp? AFA är ett varumärke för kriminellt våld. När deras organisatörer drar ihop folk så kommer de numera att få skulden för ALLT kriminellt våld. De har ingen talan gällande vem som är AFA och inte AFA. De har ingen talan gällande vilket brott som begicks av AFA och inte AFA. De säger sig ju inte ens ha ledare så det finns ingen som kan bestämma sånt. De får alltså hela ansvaret för vad folk gör under deras namn. Detta skiljer sig inte det minsta på hur personer som Mike Cernovich tvingades bort från termen Alt Right eftersom grupper som Antifa associerad det namnet till Nynazism och vitmakt

  Om man inte kan delta i Alt right utan att få skulden för nazism hur kan du inbilla dig man kommer att kunna delta i AFA-samlingar utan att få skulden för AFA-våld? Vänstern har inbillat sig att regler de tvingar på oss inte kommer att gälla vänstern själva. Total inbillning och komplett hyckleri.

 21. @Axel Edgren:

  de arbetarproblem och arbetarvåndor näringslivet och borgarståndet skapat.

  Hmm. Talar du om ”överskott”? Vinst? Det där som får företag att anställa folk? Som gör att folk kan arbeta mindre och ha mer fritid och bättre materiell standard?

 22. ”Detta skiljer sig inte det minsta på hur personer som Mike Cernovich”

  Ja stackars våldtäktsmannen Thernovich som fick sin homofobiska, xenofobiska kvinnohatarrörelse sabbad av mer ärliga rasister.

  ”Om man inte kan delta i Alt right utan att få skulden för nazism ”

  Det kan man inte eftersom ’alt-right’ är för nazism och rasism vad ”Young bucks buying T-bone steaks” är för ”n***er”. Det är som att frivilligt gå hela kvällen i en parad som säger ”Jews will not replace us” och ”Blood and soil” och sedan låtsas att man är en rasismbefriad individualist som bara ville visa hur viktigt det är med etik i tv-spelsjournalism eller något annat LOL.

  ” hur kan du inbilla dig man kommer att kunna delta i AFA-samlingar utan att få skulden för AFA-våld?”

  Du menar att du tror att det finns tusentals AFA-anhängare bara i Göteborg? Inte konstigt att du är så panisk hela tiden.

 23. @Axel Edgren:

  ”. Det är som att frivilligt gå hela kvällen i en parad som säger ”Jews will not replace us””

  Men är du helt dum i huvudet??? Poängen var att en massa människor som INTE gick i den paraden och inte sympatiserade med de grupper som gjorde det fick skulden för saker personer och grupper som gick i den paraden gjorde.¨

  ”Du menar att du tror att det finns tusentals AFA-anhängare bara i Göteborg?”

  Nej, tvärtom så var det tusentals åskådare som INTE sållade sig till AFA-ligisterna. Och EN som gick dit för att skälla ut AFA-ligisterna, men som även skällde ut åskådarna för att inte göra något och till slut fick hon ett gäng bastanta åskådare att handgripligen stoppa stenkastarvänstern.

 24. Man lämnar omedelbart en parad där man hör ”Blood and soil”. Eller så säger man åt de som skriker det att dra hem till Alabamas träskmarker där de hör hemma.

  Om man har ryggrad det vill säga.

  Annars så får man helt enkelt acceptera att man nu är en del av en nazistisk tillställning.

  ”Nej, tvärtom så var det tusentals åskådare som INTE sållade sig till AFA-ligisterna”

  De var inte åskådare utan aktiva fiender till nazisterna.

 25. @Axel Edgren:

  ”De var inte åskådare utan aktiva fiender till nazisterna.”

  De slogs aldrig mot nazisterna överhuvudtaget. Nazisterna tog en annan väg än vad de fått tillstånd till och blev sedan massivt stoppade av Polisen

  AFA väntade förgäves längre fram på att nazisterna skuile nå dit. När nazisterna inte fortsatte åt deras håll så ville AFA bege sig mot nazisterna. Det lät Polisen inte AFA göra så AFA började slunga sten mot polisen. Polisen slog en järnring kring nazisterna.

  Åskådarna (aktiva fiender till nazister) började då pucka på AFA. Dagens mest talande ögonblick är en tjej i mitten so ropar NEEEEEEJ, IDIOTER!

 26. ”Nazisterna tog en annan väg än vad de fått tillstånd till och blev sedan massivt stoppade av Polisen”

  Efter att polisen först hade tittat bort medan nazisterna tog fram sköldar och flaggor med otillåtna symboler.

  Hade utomparlamentarisk vänster gjort något liknande hade de flugit in varenda häst i södra halvan av Sverige.

  ”AFA började slunga sten mot polisen”

  Det fanns dussintals AFA-medlemmar på plats som inte kastade sten.

 27. det finns inget du kan säga eller göra som kan påverka mig

  Det här såg jag senast från en amerikansk kreationist med en väldigt absolut syn på sin religion. Det sägs av någon som skiter fullständigt i andras argument eller vill exkludera sig själv från en diskussion.

  Vad gör du här Axel?

 28. Med risk att göra mig helt omöjlig.
  Hur många av er som skriver här har ett jobb som drar in pengar till statskassan?
  Hur många av er jobbar i den ”privata” sektorn?
  Det är mycket gnäll på denna sida.
  Mest tror jag studenter gnäller.
  Ni som inte har varit ute i verkligheten.
  Kom igen!
  Jag har haft flera yrken!
  Dock inga skattefinansierade.
  Kom igen!
  Ös på!

 29. Erik har åter igen satt en femetta!

  ”Axel Edgren”, finns han på riktigt? För mig verkar han vara en total parodi och alltid helt fel ute. Den sämsta sortens toksocialister som inte ens skäms för att de övergav den svenske arbetaren som samhällsförstörelseagent, till förmån för perversa och utbölingar.

 30. Haha, och det tror du på? Slukar allt det där med hull och hår? Det är för fan bara googla alla hans jävla gamla inlägg. Man kunde tro det är hundra olika personer under samma nick. Var och en 10 gånger skyldigare än Axel (som visst också är skyldig). Problemet är att den ”människan” fortsätter med samma jävla skit. Kallar logik och vetenskap för ”tolkningar” (i sann feministisk anda). Säger du att ”snö är vit” kommer han trolla med ”det beror på vad du menar med snö”. Och därefter efter mycket svammel: ”det beror på vad du menar med vit”, med minst lika mycket svammel. (Och hans egen s.k. vetenskap kastades på sophögen för 400 år sedan). Vem är förvånad över eller inte kunde förutse att ni skulle ligga där ni idag ligger (som man bäddar etc…) och som ett patetiskt gäng ger varandra ”syndernas förlåtelse” (och inte i vanlig mening heller, utan som en unge som försvarar sin katastrof med ”den ville inte…”).
  Spydiga hälsningar
  Före detta biskop…

  PS Så här ser du nu ut, som i all råkapitalism. Håll käft och acceptera det! Sitta här och gilla Amerika, men inte dess konsekvenser? Stupid!