Identitetsvänsterns Elliot Rodger – SJW-Manshataren Randy Stair sköt ihjäl 3 personer på Stormarknad i Pennsylvania
avatar

Så var det dags för medieforskning. Vi minns alla vad som hände i massmedia och hos politiker när misogyna galningen Elliot Rodger som hatade kvinnor beväpnade sig och började skjuta ihjäl personer som var i närheten med 6 döda som följd (varav 3 män). Få se nu hur media hanterar att misandriska galningen Randy Stair (Weis Market Shooter) som hatade män beväpnade sig med två avsågade hagelbössor och sköt ihjäl 3 personer (varav 2 män) och sig själv med 59 hagelskott på en stormarknad. Pennsylvania Supermarket Shooter Self-Identified as Transgender Woman Who Hated All Men

Ember

Randy Stair skapade en internet-persona vid namn Andrew Blaze vars skapelser postades på gruppen EGS (Embers Ghost Squad) kanal. Att kalla innehållet störande är en underdrift. Det här var en person som behövde professionell vård och de andra i gruppen var knappast friska de heller. Målet var en animerad film som stimulerade Columbinemassakern ”Westborough High  Massacre/Goodbye”. Alla medlemmarna förutom Andrew Blaze tycks ha varit kvinnor.

Här är några citat som redogör för Stairs möjliga motiv bakom dådet. Det är i stort sett exakt samma saker som Professor Jordan Peterson redan tagit upp, till gällande Psykisk hälsa, Identitet, Transsexualitet samt ”Misantropi” (människohat) och ”Otherkins” (personer som inte ens anser sig vara människor tan tror sig vara enhörningar och liknande), Innan vi går in på sociala identitetssmörjan så vill jag dock göra samma poängtering som Sargon of Akkad gjorde:

Jag säger inte att illdåden begicks på grund av Social Justice eller Identitetspolitik Jag säger att illdåden begicks på grund av  att mördaren Randy Stair hade djupa psykiska problem: Orsaken vi tar upp de här sakerna är ren mediaforskning. Detta är som jämförelse till hur man pratade om bakomliggande politiska motiv vid fall som Elliot Rodger och liknande där man pekat ut ”hatmotiv”. Mördaren lämnade tonvis med information på interne. Här kommer ett urval av de politiska inspirationsskällorna.

Fixering vid könade ord

“It’s quite ridiculous to think that this could be headlines—‘Man Shoots Up Place Over Cartoon’ or something. It’s crazy to think about, but it’s the truth. The honest to goddess truth. You heard me right, I said goddess, I didn’t say god, I said goddess,”

Manshat (Misandri)

I hate guys, I think they’re fucking disgusting—the facial hair they have, the body hair, the muscle build, and all that fucking body structure shit. I hate. Everything about guys I hate and the fact that I was forced to live as one, you know, that hurt a lot. And also, I hated my name, too. My life was a living hell.”

Absurda genustankar om hur kön fungerar.

”“Spiritually, I’m a woman. I’m a female soul. But I had to live in a man’s body to do what I set out to do. I was my soul contract. It was what I was meant to do. And I just was so happy to know that I wasn’t gay”

Anita Sarkeesians smörja där allt är sexism och rasism

And eventually I start to realize I was sexist, I was racist, I was prejudiced, and I was discriminate. That is one hell of a fucking lethal combination.

Anser sig stå över allt och alla. Inbillar sig vara ”Ember” flickebarns-spök-karaktär (från tecknade barnprogrammet Danny Phantom) Ember blir sviken av en dejt och blir så bedrövad att hon somnar och inte vaknar när hennes hus brinner ner.

I didn’t realize that until I discovered Ember. She was what brought that out in me. I didn’t just wake up one day and be like ‘oh I’m a girl, great.’ Ember’s what brought that out in me. I wanted to look like her, I wanted to dress like her, I wanted to be her.

Tror sig vara Ember fångad i en mans kropp och inbillar sig enda sättet att befria sig är att döda sig själv. Men skall ta med sig andra också i döden eftersom…. ego, massivt ego.

”I’m a girl who’s been trapped in a man’s body for two and a half decades, and I need to get the hell out. I don’t belong on this planet, nor have I ever. I need to die, and I’m taking whomever I can down with me.”

Hur ego? Tja här är sista videon där mördaren precis som Elliot Rodgers sitter och yrar för sig själv om att begå massmord och orsaka så mycket skada som möjligt.

Grattis identitetsvänstern, här är er alldeles egen Elliot Rodger-massmördare.  Få se nu hur gärna ni vill förklara även de här illdåden med politiska hatmotiv. Få se nu hur mycket ni gnäller över att personer som begår den här sortens brott förklaras med psykisk sjukdom – inte med deras politiska tillhörighet. Och hur var det nu med våpen som inbillade sig manshat är ofarligt?

Jag vill att ni läser det här inlägget av Fanny, och sen fattar att manshat inte är skadligt på nåt sätt.

Jaså verkligen? Då vill jag de som tror det berättar för de tre totalt sönderskjutna människor som råkade ut för en galen manshatare hur ofarligt det var för dem. Hälsa Zara Larsson vi har tre blodiga lik som behöver få förklarat av henne personligen att manshat är väl ingenting. Som avslutning vill jag citera en av kommentarerna på Heatstreet:

He killed three people because he wants to be a pre-teen female character from a kids cartoon. Let that sink in for a second.

Tillägg: Medjjälperska? Randy Stair (Andrew Blaze) var inte ensam i sina störande animerade mordfilmer. Han hade en kvinnlig medhjälpare  i filmerna. Omedelbart efter att trippemordet rapporterades så började 4 Chan/POL snoka i vem den kvinlniga personen i Randy Staris produktioner var. Det visade sig då att mindre än fem timmar innan morden satt Randy och pratade med en viss @SapphireMae13 som också var medlem i EGS. En Redditor kommenterar:

One member, w/twitter handle @SapphireMae13 , had a giggle ’it’s about to go down-type’ back and forth with Randy just 4 1/2 hours before the slaughter in which she posts a purple emoji devil w/horns with her comment. She deleted her twitter account last night at about 10:15 Central as (probably) 4chan was on her case.

Precis som var fallet med Professor Cykellås och ”Demasking Antifa” så har 4 Chan/Pol åter en pågåede utredning där de följer upp all information om Randy Stair och andra medlemmar av Embers Ghost Squad. Att säga informationen  de grävt upp är störande är åter en underdrift. Snarare är det en wake-up call för alla som inbillat sig normlöshet är bra för ungdomar. Citat som ”being dead is 1.000.000.000.000 times better than being alive” talar sitt tydliga språk.

Kommentarer

Identitetsvänsterns Elliot Rodger – SJW-Manshataren Randy Stair sköt ihjäl 3 personer på Stormarknad i Pennsylvania — 26 kommentarer

 1. ”Det här var en person som behövde professionell vård”

  Så med andra ord hade hen dödat folk oavsett ideologi, och du skrek just ihop femtioelva spekulativa paragrafer på en dödfödd premiss.

  Tre personer ihjälskjutna i USA av någon med mentala besvär skulle inte ens hamna i lokaltidningen. Ha lite sinne för proportioner.

  ”Snarare är det en wake-up call för alla som inbillat sig normlöshet är bra för ungdomar.”

  Du menar att du plötsligt har bevis på att hens mentala besvär hade kunnat kureras av att titta på avsnitt av Big Bang Theory och bara konsumera filmer gjorda av Michael Bay, eller vad det nu är ’vanligt folk i vardagen’ mår bra av och behöver titta på för att hålla sig stabila? Kanske en diet av biff med ketchup och en garderob full med Dressmann också?

 2. ”Hälsa Zara Larsson vi har tre blodiga lik som behöver få förklarat av henne personligen att manshat är väl ingenting”

  Sedan du skrev inlägget har minst tre kvinnor mördats eller fått sina liv förstörda av den typen av män som hänger på /pol/. Sluta låtsas om att du bryr dig om människoliv.

 3. @Axel Edgren:

  ”Så med andra ord hade hen dödat folk oavsett ideologi”

  Precis, däremot hade omvärldens respons sett väldigt annorlunda ut. Hade det varit högerideologi hade twitterkontot som skrek död och förintelse blivit massrapporterat och bannat och ingen hade gjort skillnad på fantasi och verklighet precis som attackerat harmlösa dataspel. Twitter är bättre på att banna Gamergate än de är på att banna IS-terroristers halshuggningar låt det sjunka in.

  ”och du skrek just ihop femtioelva spekulativa paragrafer på en dödfödd premiss.”

  Nej argumentet att ideologin inte spelade roll är bara tillåtet för personer som mig och Sargon som varit konsekventa. Det gäller ingen av alla dem som skyllde Elliot Rodgers illdåd på hatmotiv eller politiska grupper. Det gäller enbart dem som hade samma åsikt om Rodger när det hände och internet minns mycket väl.

  ”Tre personer ihjälskjutna i USA av någon med mentala besvär skulle inte ens hamna i lokaltidningen. Ha lite sinne för proportioner.”

  Ljug lite mindre om proportioner: Portlandmördaren sköt ihjäl två personer och hamnade i The Guardian.

  (och bespara mig ett svar som börjar typ ”Men det var ju bara för att…”) Jag bryr mig inte om varför det du sade om proportioner var ljug, orsakenra ändrar inte konsekverna som sagt.

  ”Du menar att du plötsligt har bevis på att hens mentala besvär hade kunnat kureras av att titta på avsnitt av Big Bang Theory och bara konsumera filmer gjorda av Michael Bay, eller vad det nu är ‘vanligt folk i vardagen’ mår bra av och behöver titta på för att hålla sig stabila? Kanske en diet av biff med ketchup och en garderob full med Dressmann också?”

  Nej jag menar att de andra i EGS visste den här personen var flippad men de är själva ideologiskt hjärntvättade av Foucault som påstod att galna personer blir friska om man bara låtsas de inte är galna så det viktiga för Foucaults psykvård är inte diagnos och behandling – det är maktrelationer.

 4. @Axel Edgren:

  ”Sedan du skrev inlägget har minst tre kvinnor mördats eller fått sina liv förstörda av den typen av män som hänger på /pol/”

  Vad du säger är skrattretande.

  1. Det är ingen typ av man alls som hänger på pol. Det är inte en begränsad plats, vem som helst hänger där. Vem som helst postar, vem som helst bidrar. Det är kollektiv autism.

  2. Mord är en fråga om bevis, polisen och rättegång. Inte hypotetiska representationer av konstruerad verklighet som barnungar kan göra egopoäng med. Du beter dig som Don Lemon med ”The cowards excuse” Flummig ospecifik information du inte tar personligt ansvar för.
  Antal mördade kvinnor du presenterat: NOLL.
  Amtal mördade personer jag presenterat: TRE

 5. @Erik:

  ”Hade det varit högerideologi hade twitterkontot som skrek död och förintelse blivit massrapporterat och bannat”

  Lögn. Twitter är skapat av libertarianer som älskar och verifierar öppna rasister, nazister och riktade kvinnohatare.

  ”Twitter är bättre på att banna Gamergate än de är på att banna IS-terroristers halshuggningar låt det sjunka in.”

  De bannar inte ens kvinnor som försöker dränka barn i Medelhavet. I stället är det vardagshjältar som får bestraffa sådana nassefasoner, nu senast med en flaska rävurin.

  ”Det gäller ingen av alla dem som skyllde Elliot Rodgers illdåd på hatmotiv eller politiska grupper.”

  Äpplen och päron – Rodgers var inte mentalt labil, bara fullproppad med propaganda.

  ”Nej jag menar att de andra i EGS visste den här personen var flippad men de är själva ideologiskt hjärntvättade av Foucault som påstod att galna personer blir friska om man bara låtsas de inte är galna”

  Eller så är det inte så lätt att få grepp om personer över internet eftersom man inte kan höra deras tonläge eller se deras kroppsspråk.

  ”Vem som helst postar, vem som helst bidrar. ”

  Så det är med andra ord inga problem att lasta och beskylla alla där för vad de ställer till med, oavsett deras aktivitetsnivå och uppsåt. En ansiktslös och kollektiv ondska måste bekämpas med kollektiv bestraffning.

 6. @Axel Edgren:

  ”Eller så är det inte så lätt att få grepp om personer över internet”

  1. Det beror på omständigheterna, text är svårare än ljud osv.
  2. i detta fall så gjorde de film av hans galenskaper så betydligt lättare
  3. Och åtminstone vissa av dem träffades på riktigt
  4. Och minst en av dem var på skjutbanan där mordvapnen testades, alltså de gjorde en djupt störd film om en skolskjutning – och han beställde riktiga vapen – och sköt som en galning.
  5. Satt sedan på internet timmar innan och uppmuntrade honom när han pratade om hur ”det skulle hända”
  6. Deras klubb var uppbyggd kring att fangirla kring Columbinemorden, det är fascinerande hur tydliga varningssignaler som folk ignorerar idag.

 7. Varför tillåts han ens möjligheten att kommentera? Har han någonsin kommit med något av värde? Ens en diskussion? Nu säger han, säger inte första gången, att politiskt våld är ok?

 8. @Erik:

  ”det är fascinerande hur tydliga varningssignaler som folk ignorerar idag”

  En majoritet av Trumps väljare tycker man får bruka våld mot journalister medan du är ledsen över att Harvard inte bjuder in nazister till att hålla paneler om hur man dränker flyktingar i Medelhavet.

  Kan du sluta låtsas som att du har rätt till att känna och tänka som du gör? Inget inuti dig är berättigat.

 9. @Pether:

  Och vissa här vill avskaffa kvinnlig rösträtt. (Och då kan man ju bli lite aggressiv). Och det är inte Axel Edgren som i övrigt har väldigt sunda argument.

 10. @Jenny:

  ”Och vissa här vill avskaffa kvinnlig rösträtt. (Och då kan man ju bli lite aggressiv).”

  Visst, för all del. Bli aggressiv!

  Men kvinnors rösträtt lär nästan garanterat försvinna ändå. Frågan är bara om det sker ganska snart, så att vi kan rädda vår civilisation, eller lite senare när vi är ersatta.

 11. Från Janet Bloomfield:

  ”the last 100 years of women voting has lead to disaster. It is time to rethink the concept?”

  https://www.youtube.com/watch?v=CsPYi3e8zBo

  Den mest populära kommentaren är från Karen Straughan:

  ”Hah, and here I thought I was the only one brave enough to suggest women’s suffrage might not have been a wonderful idea.

  Switzerland was the test case, as they didn’t have women’s suffrage until quite late (1970s, I think?).”

 12. @utlandssvensk:
  Det är en korkad och historielös tanke.
  I nästan alla länder så gick det mycket kort tid mellan att män fick rösträtt och att kvinnor fick rösträtt ofta ingen tid alls och ibland fick kvinnor det före män.
  Argumentet borde då vara att allmän rösträtt borde avskaffas.

  Men sen är det mycket svårt att se någon röd tråd under de senaste hundra åren. Folk verkar rösta som de får de är och det har varit olika grupper som har fått de värsta slavmänniskorna hysteriska.

  När det gäller att vi har ca 2% muslimer i Europa numera så är det ju i nästan alla länder regeringar som haft en majoritet manliga väljare som orsakat det. (Det var ju nyliberalernas globalism som startade det).

 13. @Axel Edgren:

  ”En majoritet av Trumps väljare tycker man får bruka våld mot journalister medan du är ledsen över att Harvard inte bjuder in nazister till att hålla paneler om hur man dränker flyktingar i Medelhavet.”

  Tycker Tycker Tycker, ni är så duktiga på Telepati och att prata om vad ni andra tycker men den enda grupp som regelbundet faktiskt BRUKAR våld mot journalister är den här gruppen: Det är inte tyckande, de GÖR det och det är GÖRANDE som är olagligt, inte tyckande. Ni har fått lagen om bakfoten.

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=SUm4lbiAlwM&w=560&h=315%5D

  Och på tal om ingenting gulligt ANTIFA försöker använda kommunist och anarkistflaggor för att dölja sin kriminalitet. (annan kamera, se hur de oärliga miffona försöker täcka för så deras fulspel inte filmas precis som Stalinistländer försöker se till ingen rapporterar vad de gör)

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=uprofx1iID8&w=560&h=315%5D

  PS: En kritvit vänstergrupp som säger till en svart man i USA ”We dont want you here”. Han svarar ”Om ni hatar landet så mycket är det bara att packa väskan och dra” OJ OJ OJ OJ vad kritivita miffot blev kränkt och slog till på en gång.

  ”Kan du sluta låtsas som att du har rätt till att känna och tänka som du gör? Inget inuti dig är berättigat.”

  Berättigat enligt vem då? Lenin? Stalin? eller kanske enligt Cobra Commander med tanke på hur skrattretande ANTIFA klär sig. Terorristorganisationen Cobra har ingen rätt att säga vad som är och inte är berättigat.

 14. ”men den enda grupp som regelbundet faktiskt BRUKAR våld mot journalister är den här gruppen”

  Nej, man kan inte vara journalist om man enbart har till uppgift att förminska nyheter som ställer en sida i dålig dager och förstorar nyheter som hjälper den andra sidan. Då är man en politisk operatör, inte journalist och inte en del av den fria pressen.

  ”Han svarar ”Om ni hatar landet så mycket är det bara att packa väskan och dra””

  Om HAN hatar att tvingas leva i en värld där folk kritiserar ett dåligt land kan han väl åka till Mars Wink

 15. @MJx: ”I nästan alla länder så gick det mycket kort tid mellan att män fick rösträtt och att kvinnor fick rösträtt ofta ingen tid alls och ibland fick kvinnor det före män”

  Nej, det gick kort tid mellan det att ALLA män fick rösträtt och att kvinnor fick rösträtt. Men innan dessa var det likväl bara män som röstade, om än inte alla, och hade gjort så i hundratalet år. Vad effekterna av kvinnlig rösträtt blir får framtiden utvisa.

  Jag delar inte den dystopiskt pessimistiska uppfattning som vissa ger uttryck för i den här gruppen. Men det är en intressant diskussion, och även jag tror att vi får en sämre politik (vänstervriden) med kvinnlig rösträtt. Hur kvinnor skulle kunna nekas rösträtt förstår jag dock inte.

 16. @matematikern: @matematikern:
  I sverige fick kvinnorna allmän rösträtt 1919 (och hade rösträtt i valet 1921). Männen fick inte allmän rösträtt förrän 1923. Så det gick kort tid, men ett val emellan, innan männen fick samma rösträtt som kvinnorna.

 17. @matematikern:

  ”Hur kvinnor skulle kunna nekas rösträtt förstår jag dock inte.”

  Jag tycker att män röstar helt fel och tycker att deras rösträtt borde dras in. Men hmm hur ska det gå till?

 18. @matematikern:

  Jag har väl ett ganska ovanligt perspektiv i frågan om kvinnlig rösträtt, eftersom jag sen länge bor i det västland där kvinnor fick rösträtt sist (1970), nämligen Schweiz.

  Att politiken blir mer vänstervriden skulle jag kanske, men motvilligt, kunna finna mig i. Men det är värre än så. Det vi helt klart observerar är nationella självmord. Sverige ligger klart först i denna utveckling, men många andra västländer ligger tätt efter. Kvinnligt politiskt inflytande förfaller vara den mest sannolika orsaken till detta, även om det visst kan finnas andra förklaringar.

  ”Hur kvinnor skulle kunna nekas rösträtt förstår jag dock inte.”

  Kvinnor har de rättigheter som män väljer att ge dem. Mycket tyder på att priset för att ge dem fulla politiska rättigheter är att bli först utnyttjade och sen ersatta.

 19. @utlandssvensk:

  ”Kvinnor har de rättigheter som män väljer att ge dem.”

  Ahh starkast vinner. Så när du och dina likar blir besegrade av horderna av män från Mellanöstern, som inte fått en feministisk uppfostran, så böjer du dig frivilligt framåt med beundran? För du vet, starkast vinner. Varför göra motstånd?

 20. @Jenny:

  ” Så när du och dina likar blir besegrade av horderna av män från Mellanöstern”

  Vi blir inte besegrade av horderna av MENA män. Dem skulle vi mycket lätt kunna hantera. Det som sker är att vi har avmaskuliniserats och nästan paralyserats av våra egna kvinnor. Men det är självklart vårt eget fel. Vi valde att bortse från historiens mycket tydliga varningsrop.

  Helt klart är att om vi inte tar oss ur detta patetiska tillstånd, så kommer vi att ersättas. Detta är sannolikt det helt naturliga utfallet för män som låter sig styras av kvinnor. Men det finns fortfarande (lite?) tid kvar, så vi får väl se…..

 21. @utlandssvensk:

  Ja och det helt naturliga utfallet för kvinnor som låter sig styras av män är inte heller så ljust eller hur? Som historien och nutiden visar.

 22. @Jenny:

  ”Ja och det helt naturliga utfallet för kvinnor som låter sig styras av män är inte heller så ljust eller hur? Som historien och nutiden visar.”

  Har diskussionen om det ämnet emigrerat till det här inlägget nu? Jag minns bestämt att jag svarade på den frågan i andra inläggets kommentarsfält. Mitt svar var något i stil med att det uppenbarligen inte blir ljusare för kvinnor av att styra själva utan män än det blir ljusare för barnen när kvinnor sparkar ut papporna och uppfostrar som ensamma mammor.

 23. @Erik:

  Ja allt mynnade ut i detta Smile

  I övrigt diskuterar Utlandssvensk och jag inte styre utan det andra könet inte heller vårdnadstvister.

  Inte jag i alla fall.

 24. @Jenny:

  Jag kommenterade heller inte vårdnadstvister, jag liknade kvinnors förmåga att styra att samhälle utan män med kvinnors förmåga att uppfostra barn utan män. Kvinnor är helt enkelt inte särskilt bra på att klara sig på egen hand. Beträffande styre så har vi ju visst diskuterat den saken. När jag kommenterade hur kvinnor påverkade vissa män svarade du:

  ”Det är ju inte så betryggande att ha män på toppositioner i politiken som bara jamsar med för att få ligga eller få godkännande. Att låta sina hormoner och instinkter påverka en själv så mycket att det går ut över andra är oprofessionellt.
  Män ska kanske hålla sig ifrån politiken och låta kvinnorna sköta den.”

  Det är utifrån den kommentaren jag har kommentera hur det skulle gå om män höll sig borta från politiken. Jag liknar det med vad som händer när män håller sig borta från barnuppfostran. Sedan så har vi på andra sidan Axel Edgren som argumenterar för vad som händer om män styr utan kvinnor. Han menar att utan kvinnor som är där och håller koll på män så blir det nazism, och rasism och fascism av alltihop.

  Vilket är ett tämligen irrelevant argument för mig då jag inte på något sätt förespråkat en politik utan kvinnor. Att vi sedan har andra i tråden som har den linjen betyder bara att diskussionen inkluderar flera alternativ. Om vi har alternativet att män låter kvinnor styra när vi diskuterar varför skulle vi inte ha alternativet att kvinnor låter män styra?

 25. Elliot Rodgers uppfostrades av sin mor hårt in i den feministiska läran. Av vad jag förstod tog han det bokstavligt att män är privilegierade, men var frustrerad över att han inte fick ta del av privilegiet, ett hat som både gick ut över kvinnor och män.

  Poängen: Genusideologin skapade den galningen också.