De behövs på McDonalds
avatar

Sekretariatet för genusforskning kristallhealing sprutar ur sig grejer. Det tar aldrig slut, enda sättet att få det att sluta är att stänga kranen av skattepengar.

I slutet står det så här

”– Genusforskare behövs inom det här fältet, säger Cecilia Åsberg och förklarar att både genusforskare och posthumanistiska forskare måste kunna leva med paradoxer.
– Det är genusforskare bra på. Vi kartlägger ojämställdheten mellan kvinnor och män samtidigt som vi ifrågasätter indelningen i de två kategorierna. På samma sätt måste vi kunna ifrågasätta vad det innebär att vara människa och samtidigt praktiskt till exempel värna mänskliga rättigheter.”

44895266

Det enda genusforskare är bra på är att leta fel på och hacka på män/manlighet och enda stället som de behövs på är på McDonalds.

MVH

MiT

 

Kommentarer

De behövs på McDonalds — 20 kommentarer

 1. Vad har Mcdonalds gjort för ont för att förtjäna att en massa verklighetfrånvända människor skall ”jobba” hos dom Smile Tänk dig kaoset när dom skall dekonstruera hamburgaren,normkritiskt granska varför hamburgaren skall kombineras med pommes fritt
  och fundera på strukturerna som håller ihop hamburgaren,salladen,dressingen och brödet Smile. sedan måste dom problematisera varför den bruna hamburgaren är ihopklämd mellan det vita brödet.

  SvaraSvara
   
 2. ”Vi kartlägger ojämställdheten mellan kvinnor och män samtidigt som vi ifrågasätter indelningen i de två kategorierna.”

  Vad svårt människor gör det för sig när de tvingar sig själva att tänka dualistiskt hela tiden.

  SvaraSvara
   
 3. De skulle bli alldeles bestörta om de började jobba på mcdolnalds. Det är väl alltid så att det står mestadels tjejer vid kassorna och killar vid stekbordet pga könsmaktsordningen. Tjejerna förtrycks till kassorna och killarna lyfts upp genom glasstaket till stekborden. Tänk på det nästa gång, ingenstans är det patriarkala förtrycket så tydligt!

  Vaddå tror ni man måste ha kuk för att steka hamurgare eller?

  Kvotera nu mcdonalspersonalen så vi slipper känna oss kränkta varje gång man går på mcdonalds…

  Wink

  SvaraSvara
   
 4. Ja man ska komma ihåg att allt män tycker om är fel enligt feminister svårare än så är det inte.

  SvaraSvara
   
 5. @Petter:

  Men du glömde det väsentligaste, om personalen genusutbildas så kan de medverka till att kvinnorna köper fler Big Mac så de kan äta ikapp för all mat männen stulit från dem sedan de var foster…

  SvaraSvara
   
 6. .
  En gigantisk komet ær på kollisonskurs med jorden.
  Nedslag om två dagar.
  Hela mænskligheten kommer utraders vid kometnedslaget.
  Kvinnor kommer att drabbas ..værst.
  .
  Per Hagman.
  .

  SvaraSvara
   
 7. @Per Hagman:

  ”Hela mænskligheten kommer utraders vid kometnedslaget.
  Kvinnor kommer att drabbas ..værst.”

  Om kvinnorna utgör 50,3% av befolkningen och männen 49,7% så är ditt antagande helt korrekt eftersom dödligheten hos kvinnorna då kommer att uppgå till hela 100% när den hos männen är endast ynka 100%…

  SvaraSvara
   
 8. De skulle ju kunna göra underverk där. Hela McDonalds franchisingkoncept är ju patriarkalt fallocentriskt – hör bara deuppenbara sexistiska budskapn i ”Big Mac” och ”Big Tasty”!
  ..och mitt emellan bröna skall de ligga de hela tiden!

  På dem – klipp k..n av Ronald nu innan det är försent!

  SvaraSvara
   
 9. .
  I kvæll på svt rapport ( riksnyheter ) kan vi lyssna till en Kvinnlig vetrinær vilken har blivit ….MORD..hotad av en ældre dement kvinna , eftersom hon tog kvinnans katt i beslag… pga vanvård.
  .
  Hur djupt kan svt sjunka før att producera en… feministisk rapport.
  .
  Per Hagman.
  .

  SvaraSvara
   
 10. Genusforskare är bra på att leva med paradoxer = Genusforskare behöver inte bry sig om grundläggande logik eller det faktum att deras teorier motsäger sig själva.

  SvaraSvara