Vansinne #3
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke granskar aftonsnusket

aftonsnuskets oansvarige utgivare jan helin, 30 augusti 2011:

Detta är en strävan mot öppenhet när du vill tycka till på Aftonbladet och ett erbjudande om anonymitet när du vill berätta känsliga saker i dialog med oss och andra läsare.

Som läsare kommer du även fortsatt att vara mycket välkommen att tycka vad du vill på Aftonbladet.Men som utgivare vill jag att du i fortsättningen står för vad du tycker.

aftonsnuskets oansvarige utgivare jan helin, 10 februari 2015 (min emfas):

Vi samarbetar med Researchgruppen som tidigare prisbelönats för andra granskningar av liknande slag med andra mediebolag. 

I övrigt kommenterar jag inte vårt källmaterial för att respektera det för yttrandefriheten mycket viktiga källskyddet.

Okej, jag hajar:

 1. Om man kommer med skvaller och osanningar till aftonsnusket skall man vara källskyddad i sin anonymitet.
 2. Om man vädrar sin frustration anonymt någon annan stans skall man hängas ut på aftonsnusket.
 3. Vill man säga sin mening direkt på aftonsnusket skall man stå för det och inte vara anonym.
 4. Om det man har att säga faller aftonsnusket i smaken får man säga det anonymt genom att berätta det för aftonsnusket som sedan rapar upp det som en stor nyhet.

Undrar när jan helin med hjälp av researchmaffian tänker börja övervaka vallokaler för att kunna hänga ut dem som röstar fel.

Jag tvivlar inte ett ögonblick på att det finns åtskilliga skelett i jan helins garderob och jag tror ta mig fan att stanken av liken under golvplankorna känns ända hit. Om någon kan gräva fram något riktigt saftigt om jan helin lovar jag att publicera det, om jag finner bevisning/dokumentation tillfredsställande. Lämpliga områden att titta i kan ju vara narkotikabrott, sexuella övergrepp och/eller perversioner, bidragsbedrägerier, snatterier, misshandel, rattfylleri eller varför inte ren och skär otrohet. Tro mig, mannen har saker han inte skulle vilja skärskådades. Det har vi alla.

Jag kan tyvärr inte utlova någon belöning till den som kommer med uppgifter som leder till att jan helin tvingas lämna aftonsnusket. Men tillfredsställelsen och äran av en god gärning är väl inte fy skam?

Oansvarig utgivare aftonslusket Führer researchmaffian Oansvarig utgivare häxträffen

Oansvarig utgivare aftonslusket
Führer researchmaffian
Oansvarig utgivare häxträffen

ps. Om någon vill ställa upp och utfästa en belöning, mejla mig.

pps. Och för att få en bra bild av vad pissaporna [SIC!] på aftonbladet [sic!] faktiskt ägnar sig åt, läs Cattas inlägg idag: Aftonbladet står för de fina orden men…. | Cattasbubbla – Just read it !.
Och med tanke på att den !)#!¤(!)/¤ Kakan Hermansson idag sitter och lipar sina hycklande krokodiltårar idag på nyligen nämnda hatblaska, återigen ett belysande inlägg av Catta (från i höstas): Kakan Hermanssons människosyn är bedrövlig | Cattasbubbla – Just read it !.

©2015 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Vansinne #3 — 14 kommentarer

 1. Det här landet är käpprätt på väg åt helvete. Och snacka om att falla på eget grepp.

 2. Det är som sagt var höjden av hyckleri att utmåla hataren Kakan som ett offer precis som Aschberg gjorde med Kawa Zofalgary och Fanny Åström i Trolljägarna.
  Läser dom inte hur dessa människor uttrycker sig mot män i allmänhet och vita män i synnerhet eller tror dom att de kommer att vinna på att stryka dessa hatare och könsrasister medhårs ?

 3. @Intenso: Jag antar att du menar att AB/JH faller på eget grepp, inte jag?

  @barfota: Träffande. Läste du Cattas inlägg jag länkade till också?

  @Pelle2: Det framgår väl ganska tydligt att mediaetablissemanget inte är Oskar Lingons vän. Det är, som Barfota påpekade, ett farligt spel de ägnar sig åt.

 4. @Dolf (a.k.a. Anders Ericsson):
  Tack: Jag gav Helin hela kittet med namn adress och telefonnummer så om han vill ha en upprepning så kan han bara slå en signal. Men det är väl att förvänta sig för mycket att en sån som Helin skulle sänka sig till en så låg nivå ett han ringer eller ens svarar på mailet. En riktigt ynklig svinpäls beter sig gärna så.

  Sen undrar jag var EXPO som brukar vara ”sååå duktiga” granskare tagit vägen. Varför granskar dom inte Aftonbladet, Expressen, TV3, SVT och TV4?

 5. Jag tror vi behöver ett nytt Monty Python-gäng som när de var bäst och kunde driva med allt sådant här. Vem väktar väktaren, vem granskar granskaren, frågar alla. Vad är det för idiotfråga, frågar jag? Varför ska du granska granskaren som du så ofta behöver? Den här globala fördumningen av Väst verkar ju tagit med sig alla minnescellerna också. Men den bristen åtgärdar Google. Var vänlig och gå tillbaka till dina tio år gamla inlägg och läs vad du själv har sagt om vänsterpack och politiker (när det råkar vara högerpack) och inte minst vad du har hållit tyst om. Återupplev ditt skadeglada firande varje gång Aftonbladet stack kniven i ryggen på de röda (ihop med ”socialisten” Marklund/Expressen.) Vad…? Är alla med och tar kål på en normal vänster i ett land (med feminister som hamrar och skär) bara för att folk inbillar sig att det räcker med högern (demokratisk enpartistat?), vad kan då resultatet bli annat än det här? ett parti med ena nazi-idiotin efter den andra i ständigt bråk med en lika vulgär extremvänster, som beter sig lika svinigt.
  Så koola ner! Snart är Helin på er sida igen. Om inte innan dess det blir ett nytt krig, med ett på nytt ruinerat Europa efter sig, vilket behöver ny invandring för att på nytt bygga upp det för sina otacksamma ungar….

  Men som sagt, det hjälper inte att högern och vänstern har gått och blivit ateister (för att utan skam och samvete fortsätta ljuga). Google har ju allt sparat. Att det är en ”hat och kärlek”-relation mellan Helin och er – vem, som är lite vaken, vet inte?
  Eller så slutar ni bete er som kreatur, förlåter varann och återgår till civiliserad demokrati?

 6. @Anonymous:

  Eller så slutar ni bete er som kreatur, förlåter varann och återgår till civiliserad demokrati?

  När menar du att det senast rådde civiliserad demokrati här?

 7. @ barfota
  För en utförligare diskussion får du vända dig till Platon’s Staten och Lagarna (där han diskuterar just väktarproblemet) och vad som har skrivit därefter. Men jag hoppas inte du är en sådan där nihilist som inte vill ha något gott att säga om Väst och dess historia.