Vansinne #12: Dildokubb
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke pillar återigen på genitalierna

Ni har väl inte missat att man under pride-veckan i Lund började med en ny sport: dildokubb!

Det är en mycket avancerad variant av kubb, i Lund bestod kubbarna av ”rosa dildor med pung, medan aerodynamiskt formade ljusblå dildor användes som kastpinnar” och ”Kungen var en stor svart butt-plug”. Jo men.

Lite lustigt att det brukar heta att: ”En kvinna behöver en man lika mycket som en fisk behöver en cykel”. Jo men, en dildo är däremot en livsnödvändighet som man inte kan klara sig utan.

Jag måste erkänna, jag hajar varken varför det heter ”pride” (tycker ”shame” hade varit mer passande) eller vitsen med att kasta dildos. Om inte annat finns ju viss risk för skavsår senare om det fastnat grus eller annan smuts på dem.

Dildokubb

Nu talas det tydligen om att anordna VM i dildokubb under den kommande prideveckan i Stockholm.

Jag kan föreslå ny variant på en annan gammal sport. Istället för att kasta ring kan man väl börja med fittkast på stake, eller …?

OUTRA_PLAY_Ring_Toss_Game_jpeg

©2015 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Vansinne #12: Dildokubb — 8 kommentarer

 1. Dildokubben dök väl upp på Pride i Stockholm redan förra året ?

  Det kanske är ett praktiskt sätt för de lesbiska att kunna ta med sig sina redskap
  om dom skulle bli sugna när dom är på Pride och inte klarar av att hålla sig inom dom kommer hem Smile.Men som sagt var,det är bäst att dom tvättar av dildon ordentligt så att dom inte får skavsår när den används på sitt riktiga sätt..

  Undrar förresten vad radikalfeministerna tycker om denna sport? Är det inte ett sätt att befästa heteronormen att använda en dildo som imiterar ett heterosexuellt,penetrerande samlag mellan en man och en kvinna ?

  Det borde väl vara bättre med kast med liten lösfitta för att hylla kvinnan ?

  Undrar om dom inte inser hur barnsliga dom är och att dom förlöjligar sig själva och sin rörelse när dom håller på med dumheter som dildokubb..

 2. @Pelle2:

  ”Undrar förresten vad radikalfeministerna tycker om denna sport? Är det inte ett sätt att befästa heteronormen att använda en dildo som imiterar ett heterosexuellt, penetrerande samlag mellan en man och en kvinna ?

  Det borde väl vara bättre med kast med liten lösfitta för att hylla kvinnan ?”

  Varför inte både och? Tack och lov har ”separatistiska radikalfeminister” inte lyckats kidnappat Pride helt (iaf inte ännu). Se detta som en motrörelse från de kvinnor som inte har något emot penetration även om de inte tänder på män. Samt glöm inte bögarna, de kanske inte vill kasta lösfittor Wink

 3. Nu borde ju inte detta vara en stor sak och vill någon kasta dildosar är det väl upp till dem, men det intressanta är ju att detta låter sig göras i ett samhällsklimat, där det gissningsvis skulle leda till upprörda reaktioner, ”twitterstorm” och annat ”socialt oväder”, om någon fick idén att utforma varpor i form av kvinnobröst, och sedan kalla sporten ”kasta bröst”, istället för varpa?

  http://www.westermalmsmetallgjuteri.se/uploaded/varpor%20001.jpg

  Jag gissar att vi då skulle få höra från ”experter” om hur detta spel/denna idrott – kasta bröst – ”är en del i den patriarkala maktutövningen”, ”mäns våld mot kvinnor”, att ”de värderingar som uttrycks i detta spel är förringande och förnedrande för kvinnors kroppar”, och att ”det grundas i mäns hat mot kvinnor som är så starkt att man inte ens reagerar inför den egna leken med stympade kvinnobröst, och denna leks inneboende våldsamhet”.

  Experten skulle kanske ha rätt, men varför förs inte ett liknande resonemang visavi ”dildokubb” och mäns kroppar? Anar vi ett ”empati-gap” här, mellan män och kvinnor, på samma sätt som det ofta talas om ett ”lönegap” mellan desamma?

  (Notera för övrigt den (förlegade?) chevalereska attityden i varpa, när det gäller ”mix”:

  ”Mix kastats i tvåmannalag med en man och en kvinna. Tävlingsformen är snarlik lagkula. Det som skiljer är att damerna alltid kastar första kastet.”

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Varpa_%28spel%29 )

 4. Nja nu kastar man ju inte snoppar utan just dildos (som används men även kastas av både män och kvinnor). Men nej jag tror inte det skulle bli livat om man spelade boule med bröstinlägg el dylikt (om de håller för det).

  Sen kan man förstås tycka det är löjligt och skämmigt, men det är ibland små grodorna också Wink

 5. @John Nilsson:

  Är Tanya Tate namnet på denna fleshlight?

  Möjligen att det skulle bli ”storm” om det utövades på gymnasier, men det gäller isf även dildokubb. Men ja det vore spännande att introducera det på Pride och isf peka på dubbelmoralen om det blev ”storm” då.

 6. @Mia.:
  ”Är Tanya Tate namnet på denna fleshlight?”

  Så uppfattar jag det, ja.

  Det viktiga kanske är hur vi ser på verkliga pojkars/mäns och flickors/kvinnors könsorgan, som ju behandlas tämligen olika i svensk lagstiftning, i alla fall när det kommer till föräldrars och andras lust att skära i dem. Tänker att detta även färgar av sig på hur vi ser på ”dildo-kubb” respektive hur vi skulle se på ”fleshlight-kubb”, om det nu skulle förekomma någonstans.

 7. @John Nilsson:

  Ok men nu handlade detta inte om omskärelse eller att man har något syfte att skända mäns könsorgan. Det handlar om oskyldig ekivok och säkert lite fnissig kubb.