Tänk på far i jul
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke slipper dessa problem

Julen upplevs olika av olika människor. De flesta barn brukar dock uppleva den som något positivt. Inte minst på grund av att föräldrarna anstränger sig för att skapa en god jul åt sina barn.

Jag minns från min barndom att mor brukade feja och stöka, baka och böka. Jag vet inte om det är likadant idag eller om julen mest bara är en enda stor inköpslista, men det klagas ju en hel del på stress idag, och särskilt då hur kvinnor ständigt dubbelarbetar och sliter ut sig. Och alla vet ju att fäder mest är en samling lata råttor.

Det var ganska uppenbart att mor slet och stod i för att julen skulle bli bra. Pappa kom hem med granen, men i övrigt?

Det kan vara värt att tänka på att många gånger är arbetet man aldrig ser utföras minst lika viktigt som det man ser. Tänk på det och var snäll mot far. Julen kan vara rätt körig för honom med.

garfield familjefadern del 3 821202

©2015 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Tänk på far i jul — 1 kommentar