Stöd kvinnornas protester
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke vill se fler kvinnor protestera

Eftersom jag är för yttrandefrihet och vill att människor skall säga sin mening så stöder jag alla former av fredliga protestyttringar, även dem jag inte stöder. Om ni förstår vad jag menar. Jag kanske inte är enig med dem som protesterar i sak, men jag är enig med dem i deras rätt att få protestera.

Som den kvinnorättsförkämpe jag är stöder jag givetvis fullt ut kvinnors protester. Jag uppskattar verkligen när kvinnor framställer sina krav öppet utan att linda in dem eller skyla dem på något vis. I söndags samlades en stor grupp kvinnor i Cleveland för att protestera mot Donald Trump. Jag är visserligen positiv till Donald Trump (kan man vara något annat när alternativet är Hillary Clinton?), men jag uppskattar ändå att dessa kvinnor utnyttjar sin yttrandefrihet, och ser gärna att andra kvinnor följer deras goda exempel. (Som en extra bonus har jag noterat att kvinnliga protestanter ofta följer 70-talets hårmode, vilket jag också i hög grad uppskattar.)

Go girls, go!!!

Kvinnliga protester

©2016 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Stöd kvinnornas protester — 7 kommentarer

 1. @Bashflak:

  Jupp och en bra vy såhär vid en hastig anblick och bör jämföras med den profil som skapas med den allomfattande och vedervärdiga halva dykare-dress som kvinnsen skohornat sig ned i.

 2. Hej.

  Jag sitter här och funn-derar, som man säger norröver.

  Hur hade samma protest sett ut om det varit amerikanska män som protesterat mot Clinton?

  En annan tanke som kröp upp är hur det kommer sig att det alltid är samma kluster eller grupp av åsikter som alltid anser sig kunna agera på vissa sätt, medan deras motståndare eller konkurrenter inte gör det, och om de gör det sågas de av samma demagoger som hyllar de förstnämndas bruk av sådana spektakel.

  Vänster, Marxister, och andra åt det hållet skulle inte se något problem med vad de kallar utomparlamentariska metoder. Är det för att de ideologiserar och politiserar allt med vinkling att vingklippa motståndare och rättfärdiga sina egna anti-demokratiska åsikter och metoder?

  Om metoden [demonstrationståg] inte är knuten till en specifik grupp åsikter, är det egalt vem som använder den, så länge den är laglig. Om den istället bara är tillåten för rätt-trogna är den grundläggande jämställdhetstanke som finns i västerländsk demokrati avskaffad hos den som så hävdar.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 3. Varför är det så få kvinnor som protesterar mot massinvandringen av tusentals potentionella våldtäksmän med profeten i bagaget?
  Är det så att de egentligen vill ha dessa potenta alfahannarna?
  Har de lessnat på de impotenta skäggen i plyschbyxor?
  Pilla på surdegen och fläta sitt skägg kan nog vara avtändande för frigjorda svenska kvinnor som vill bli berikade på en musikfestival.
  Hoppas att hemtjänsten har korv i lådan.
  Annars blir jag sur och tvär

 4. @Egon: Fläta skägget gjorde väl de gamla vikingarna, så det kan nog kvinnorna tända på.

 5. @Rikard: en sak som slagit mig när det gäller sådana här protester är att det som regel är relativt attraktiva kvinnor som deltar. Om man kollar bilden ovan så är det kanske inte tio-poängare, men nog sjutton lär de ligga markant över snitt.