Girlwriteswhat intervjuad av Journaliststudent
avatar

Så var det dags att tipsa om ett fantastiskt videoklipp där Karen Straughan aka Girlwriteswhat blir intervuad av en journaliststudent från University of Ontario. Jag kan inte nog rekommendera er att ta tiden att lyssna igenom hela intervjun. Vissa av er har troligen redan sett den och då är det ju bara att börja diskutera i kommentarsfältet.

Videon är 1 timme och 20 minuter lång och tar upp mängder av olika ämnen inte minst de absurditeter som förekommer i offentliga debatter om sexuella övergrepp i allmänhet och när en kvinna begått sexuella övergrepp mot en man i synnerhet.

Som vanligt backar Straughan upp sina synpunkter med anekdoter och exempel från verkligheten. Förfäras över ett särskilt otäckt exempel på hur en man kan våldtas. Hör och häpnas över hur ett lands högsta domstol kan resonera gällande kvinnligt samtycke.

 

Kommentarer

Girlwriteswhat intervjuad av Journaliststudent — 2 kommentarer

  1. Länge sen jag lyssnade på den här intervjun. Ska ta och lyssna på den igen i eftermiddag och återkomma med lite tankar och synpunkter.

    SvaraSvara
     
  2. Tack för tipset. Ska försöka hinna med att kolla på hela intervjun ikväll när barnen är i säng.

    SvaraSvara
     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att sätta in Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Subscribe without commenting