Feministbloggare försökte få forskaren Thunderf00t sparkad – Spektakulärt misslyckande
avatar

Den som gräver en grop åt andra… Feministbloggaren Laughingwitchs senaste påhitt på området ”onlineaktivism” bestod i att i slutet på Oktober uppvigla till en feministisk kampanj mot den akademiska institution i Tjeckoslovakien som är arbetsgivare åt biokemisten Phil Mason aka Thunderf00t på Youtube. Detta misslyckades spektakulärt. När hon i en video skulle skryta med hur hon skulle se till att Thunderf00t fick sparken så doxxade hon i arrogans sitt riktiga namn.

Det hela slutade med att Laughingwitch riskerade inte bara sin egen försörjning som utan även hela det företag med 14 anställda som hon är Vice President över och hennes make äger. Vilket hon i egenskap av dumskalle inbillade sig skulle göra henne immun mot den sorts skada hon försökte åsamka honom. Något både hon och feministen Jenny McDermot öppet deklarerade var okej att göra. Detta är den politiska åsikt de förespråkade:

– Om folk pga dina videos skickar brev till din arbetsgivare och du pga detta får sparken för saker du gör på din fritid så är det inte brevskickarnas fel”

Här är MITT svar på det påståendet: Struntsnack! Om vi lever i ett STASI-samhälle där folk pga angiveri får livet förstört så är definitivt angivarna personligen medskyldiga till allt som händer och lika är det med karriärssabotage av den sort vissa delar av vänstern har som standard idag.

Nyligen kunde vi höra nationalekonomen Tino Sanandaji berätta för radio Bubb.la att även han utsatts för den sortens vidrigheter. Sanandai påtalar att denna sorts ”Soft Speech Oppression” inte är kompatibel med grundläggande ideér om det öppna samhället. Moderaterna gillar att prata om öppenhet ”Openness”.Filosofen Karl Popper skrev om dessa samhällsfenomen i boken ”The open society and its enemies” (1945). Så här kommenterar Sanandaji situationen i Sverige.

”Är det verkligen samhället vi vill ha?” / ”Han (Popper) förklarar att debattfrihet, idéfrihet, tankefrihet. För det första hotas de ständigt av staten men utöver staten hotas det av Soft Speech Oppression. Han gav som exempel ”

”Om man skulle ha en regel som säger. Det är inte Iran, vi kommer inte att ta dig till fängelset och slå dig om du säger negativa saker om våra ideer. Däremot kommer vi att ge dig sparken. Så att du blir blacklisted, du får aldrig jobba. Det är en regel. Om du säger något mot vänstern då kommer alla företag, fackföreningar och myndigheter att svartista dig. Dom kommer inte att gripa dig, Om du är svartlistad, du får aldrig jobb, är det ett ”Open Society”. Svaret är NEJ givetvis.

Utöver de utmärkta argument som Tino Sanandaji presenterade i intervjun så vill jag personligen påtala det totala HYCKLERI som de här människorna utövar. Å ena sidan pratar de gärna om hur människor som tycker fel får skylla sig själva när deras liv förstörs. Å andra sidan om tusentals människor hatar att höra dem säga det och förstör deras egna liv då minsann är man själv ett offer. Laughingwitch tror hon är ett offer för terrorism när hennes jobb hotas PGA att hon hotade en annan persons jobb, hon är ju mentalt störd på riktiigt. Så här gick det till…

Laughingwitch hånade på video initiativ från Thunderf00ts fans med uttalanden som: ”They are gonna contact my boss which is apparently my husband hehe” och ”these people cant do anything to me”. Detta visade sig vara påståenden som kunde demonsteras vara lika korkade som felaktiga. Inom kort började några av Thunderf00ts inte mindre än 400.000 följare att ge hennes företag sämsta tänkbara betyg på sajter som Yelp med motivationen hur vidrigt, arrogant och oärligt företagets Vice President betedde sig på youtube.

Behöver jag ens beskriva vad responsen blev från Laughingwitch? Givetvis gjorde hon inte en video där hon sade hon hade fel och bad ärligt menat Phil Mason om ursäkt. Hon plockade istället bort hela sin youtubekanal (bevisen på vad hon gjorde) och gick till media för att sälja narrativet att hon och företaget var offer för terrorism (”Economic Cyber Terrorism”). De kontaktade inte bara media utan även såväl FBI som Google för att få ut sin historia HISTORIA – till skillnad från att berätta sanningen.

Alltså hon som 1) försökte få en mycket meriterad forskare sparkad och 2) förespråkade öppet en politisk STASI-ordning där det är okej att försöka få folk sparkade (hon filmade sig själv yttra den åsikten). Hon har nu mage att utmåla sig själv som OFFER. De här hjärntvättade människornas förmåga till hyckleri har nu nått skrämmande nivåer.

Hon sade själv på sin egen video att om folk förlorar jobbet pga en kampanj så är det inte kampanjens fel. De får skylla sig själva. Sedan till media påstod hon raka motsatsen. Att när hennes försörjning hotades så var det kampanjens fel.

Två helt diametralt motsatta åsikter, en privat – En helt annan i media.

Kommentarer

Feministbloggare försökte få forskaren Thunderf00t sparkad – Spektakulärt misslyckande — 4 kommentarer

 1. Allt tyder på att Thunderf00ts version är sann, men Jesus Amalia vad långdraget. Han hade kunnat reducera det till en video på under 2 minuter utan problem.

  Men inte. Älta, älta, repitera.

  På temat osårbara människor som inte ser sina brister, här är ett exempel på ett helt nytt fenomen: feminist som projicerar sina individuella tillkortakommanden på strukturer/samhället/världen.
  http://www.svt.se/opinion/ida-stiller-om-maktutovande-karlek

  Shocker.
  Håll till godo.

 2. Så jäkla kul att hennes svinerier slog tillbaka mot henne själv.
  Det är ju också komiskt att hon utmålar sig som ett offer när hon utsätts för samma behandling som hon själv utsätter andra för.

 3. @Grodan Boll:

  Jo, nog hade han kunnat göra videon kortare. Han ville väl suga lite på karamellen, när det visat sig inte bara att hon hade skrivit fejkade recensioner om sitt eget företag (som hon sedan som ägare tackat för), utan att den crowdfunding de startade, förmodat för att skydda sig själva mot Thunderf00t’s fans, egentligen sannolikt handlade om att täcka juridiska kostnader för en tvist som inträffade före bråket med Thunderf00t, och där $25,000 inte skulle räcka ändå, eftersom de redan var konkursmässiga (också det innan bråket med Thunderf00t.)

  Men jag tyckte nog att det stundtals var lite svårt att hänga med i resonemanget, speciellt när han blandade in andra historier. Möjligen var han så uppspelt att han inte tyckte att han behövde lägga ned arbete på att vara pedagogisk eller tidseffektiv.