Favorit i ”repris” – Killen på ambassaden
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke uppmärksammar glömda, men icke dömda, hjältar

Minns ni Julius Asperger* som anklagades för att ha ofredat Annika Araknid* sexuellt genom att ha använt en påstått sönderriven kondom och våldtagit Sonia Widöga* genom att ha ”wake-up sex” med henne efter att de tidigare rumlat runt i sänghalmen tillsammans. Han begärdes utlämnad till sverige och sökte 19 juni 2012 asyl på Ecuadors ambassad i London. Alltså över 3 år sedan. Hela cirkusen påbörjades 20 augusti 2010 då Julius begärdes häktad i sverige på grund av de ovan nämnda händelserna. Detta är alltså snart 5 år som Julius i praktiken har varit en ofri man. I princip har han redan suttit av straffet trots att han aldrig dömts, då han enligt svensk lag skulle dömts till högst 4 års fängelse för våldtäkt då väl knappast någon kan mena att brottet, förutsatt att han är skydlig över huvud taget, är något annat än mindre grovt (våldtäkt ger 2–6 år, är det mindre grovt döms till högst 4 år, betraktas det som grovt ger det 4–10 år). Fast det är klart, svenskt feministiskt influerat rättsväsen … katten vet. Som jag tog upp för nästan exakt ett år sedan i inlägget Om Swift varit svensk idag hade Gulliver pissat på Stockholms tingsrätt anser jag, på goda grunder, att det hela är att betrakta som ett justitiemord och en rättsskandal av magnitud. Inlägget ”Om Swift …” innehåller för övrigt mängder av länkar till material för den som vill fördjupa sig i fallet på allvar.

En gammal åklagare, som är Ny (nudge, nudge, know what I mean?), vägrar att låta förhöra Julius Asperger i London och menar på att han skall röra på sittfläsket och förpassa sig till sverige som brukligt är. Jag råkade se följande för några dagar sedan (går att hoppa över, jag sammanfattar det viktigaste efter):

FOI-MLA request Julius Asperger
FOI-MLA request 2 Julius Asperger

Storbritannien/England har alltså sedan 18 november 2010 till maj i år erhållit 165 ”Mutual Legal Assistence requests”, det vill säga, sverige har i 165 fall begärt ”ömsesidig rättslig hjälp” av Storbritannien. I 44 av dessa fall handlar det om förhör av vittne eller misstänkt. (Inga siffror ges specifikt för vittne respektive misstänkt.). I 50 av fallen handlar det om bedrägeri, i 22 om grov misshandel/mord/vållande till annans död, i 119 annat. Några av de 165 MLA-förfrågningarna gäller alltså mer än ett brott efter som det totalt handlar om 191 brott.

Poängen, det går tydligen alldeles utmärkt att begära assistans från Storbritannien i andra fall. Varför det inte går i fallet med Julius Asperger vete varken jag eller de gamla gudarna. Det är bara guden som är Ny som vet.

Svenska hyckleriet i all sin glans.

Spanska inkvisitionen, modell Monty Python

Svenska inkvisitionen läser lagen för oss vanliga dödliga

* Namnen är fingerade för att skydda de inblandades identitet

©2015 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Favorit i ”repris” – Killen på ambassaden — 13 kommentarer

 1. @utlandssvensk: Tog ett tag innan jag fattade. Trodde först det var någon slags obskyr syftning på att ta bort bevakningen runt ambassaden.

 2. Skäms över att vara svensk ibland , särskilt i det här fallet .Speciellt plågsamt är att se intervjuen nedan med
  Eva Jolie .
  En norsk-fransk jurist ,domare och f.d presidentkandidat i Frankrike . Hon kom till Sverige förra året å JA:s vägnar ,hans hälsa börjar vackla . Ville träffa Beatrice Ask , RÅ och Marianne Ny .
  Ingen hade tid !

  Heder åt folkpartiets Johan Persson , som använde alla sina kontakter , men förgäves .

  Denna länk , info om besöket:
  http://www.svt.se/nyheter/utrikes/tung-rost-vill-losa-assanges-dodlage
  Denna länk , själva intervjuen:
  https://www.youtube.com/watch?v=MTLBz85Girc

  Och denne Clas Borgström ! En av huvudpersonerna i båda de största rättsskandalerna på ett sekel.
  Också fockad som Jämo 2008 , varefter institutet lades ner

  Denne damernas Don Quijote , med Ny som Sancho Panza .
  En riddare med rostande rustning .
  Han som ville vi skulle bojkotta fotbolls-VM 2006 !

  Kommer aldrig glömma hans sista kommentar i Hannes Rådstams dokumentär om ”Fallet Quick” . När han insett att Rådstam nystat upp hela härvan , sa han föraktfullt:
  ” Han sitter på Säter och där ska han sitta resten av livet , så är det ”.

  Finns kanske en plats åt honom där , vad vet jag ?

 3. Var det inte i nyheterna för ett tag sen att Ny hade ändrat sig och skulle åka till England för att hålla det där förhöret? Vad hände med den saken?

 4. @Grrblt:
  Misstänker man har skjutit det framför sig ,med flit .
  Hela historien stinker , och man emotser tacksamt
  att det hela preskriberas , begravs .

  Förhör med JA skulle förmodligen leda till att omvärlden upptäcker allt det sjuka i affären .

 5. @Grrblt: Jo, för att preskriptionstiden börjar närma sig, så hon är så illa tvungen att antingen åka dit eller släppa det.

 6. Pingback: The Never Ending Story – Killen på ambassaden | Genusdebatten

 7. @Göran i Gamleby:

  Lite O.T. – Malou kommenterar att Sverige ännu inte är redo för en kvinnlig statsminister. Jag antar att hon menar att Mona borde ha blivit statsminister, och att de svenska väljarna straffade S med deras sämsta valresultat sedan 1914 bara för att hon var kvinna?

  Numera tycks ju alla partier utom SD ha en princip att det helst skall vara en kvinnlig partiledare. Malou måste ha hållit tummarna att det skulle bli ett nyval och Alliansen tog tillbaka makten; då hade hon fått som hon velat.

 8. Ser ett visst samband mellan den här historien, andelen kvinnor på svensk juristutbildning, andelen kvinnliga domare, och utrensningen av vita män bland porträtten på institutionen.

 9. @Ulf T:
  ”Numera tycks ju alla partier utom SD ha en princip att det helst skall vara en kvinnlig partiledare”

  I sanning Ulf T , vi skulle behöva en Eva Jolie att rensa upp i genusträsket . Kompetens måste gå först ! Alltid !

  En ljusning i sikte är EBT . Följt henne sedan 2011.
  Hon säger exakt de saker hon sagt hela tiden .
  ”All kvotering fel , stärk familjen och försvaret , minska statens hand, är kristen och står upp för det”.

  Skillnaden är att hon är partiledare nu .
  Åsiktsnomentakluran fick en chock där i Almedalen .

  Jag konstaterar nöjt : ”Vilken kvinna ”!