Dans kring midsommar… ja, vad dansas det runt?
avatar

Eders Ödmjuke gör ett besök i seriernas värld

En uppföljare till mitt inlägg igår. En liten pärla som definitivt borde ha varit med i det inlägget, men jag upptäckte den tyvärr inte förrän nu på morgonen. Så, ta den som en liten uppmuntran och god fortsättning på midsommarhelgen. Hoppas allt går bra för er och att ni inte är alltför bakis och att nyknoppad kärlek fortsätter att blomstra.

Dans runt midsommarfittan

 

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                 
Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                        
Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                  
e-mail: dolf.gd@hotmail.com


Kommentarer

Dans kring midsommar… ja, vad dansas det runt? — 20 kommentarer

 1. Pingback: Dans kring midsommar… ja, vad dansas det runt? | UmeNytt.se - Nyheter Umeå Sverige - Nyhetsportal

 2. Det är precis vad ”hen” anhängarna kan uppleva överallt i sin omgivning för det ”nya sociala könets existens”. Behöver bara att klä av sig och titta i spegel för att se sitt nya ”sociala könet”, som tydligen blir mer och mer intressant för dem själva!

  SvaraSvara
   
 3. Därför är sådant som vi och inte kan finnas vara intressant att läsa utan dom får spegla sig i sin egen glans i tid och evighet!
  Spegel, spegel där på……
  Kan den ljuga eller få en att uppfatta sig annorlunda…… ?

  SvaraSvara
   
 4. Proletärens diktaturs DAMTIDNING(genusdebatten) kan ha missat hela påängen med livet i och med att kunna vara och vurma för ”hen” som inte ens är förenligt med moderna språket!

  SvaraSvara
   
 5. Vad ska ”feminister försöka hitta på nytt” för sin existens utan att mala i dom gamla spåren som inte föder något nytt????

  SvaraSvara
   
 6. @mieitte:

  Med ”hen” skjuter sig feminismen i foten. Att göra kön verkligt irrelevant gagnar inte kvinnolobbyn utan snarare jämställdismen.

  SvaraSvara
   
 7. Zelda är för övrigt väldigt rolig, hon har med alla mediafeministers små egenheter. Köp gärna senaste Pondus tidningen där de kör en Zelda special

  SvaraSvara
   
 8. Anders Borg vill ha lag om kvotering av kvinnor i bolagsstyrelser. Som man börjar jag allvarligt övervāga att emmigrera. Flera manliga vānner diskuterade den saken nu under helgen.

  SvaraSvara
   
 9. @Fugen:
  Visste inte vart det kom från, råkade bara hitta det på ett Facebookinlägg av ren tillfällighet när jag googlade. Tack för tipset.

  SvaraSvara
   
 10. Har man inte förstått vad borgarna vill med att ”kvotera” så det är sant att man ska leka i ”feminazisters bad” som vi alla vill numera för att göra oss till åtlöje?
  Jag kommer att rösta på borgarna för dom lovar ju insfria ”feminazismen”!

  SvaraSvara
   
 11. Vad gäller Maria Sveland så har hon använd sin härskarteknik till punkt och slut för att ”markera att ingen debatterar” med ”gubbslem” mentalitet hur länge som helst. Man tar inte debatter då det bara finns ”gubbslem” att debattera i ett demokratisk samhälle?

  SvaraSvara
   
 12. Det enda som tar henne på allvar är ”Norrskensflamman” där hon vill styra sina anhängare till att kalla folk för ”gubbslem” som ämne för debatter som enda giltiga, så man vet vem hon är för en ”osynligt gjord härskartekniker”!

  SvaraSvara
   
 13. Alltsamman har ”feminazismen” hittat på otaligt mer än ”osynligtgörande härskartekniker” mot ”gubbslem” som skulle vara det enda sättet att slår sig fram utan att tänka på alla lika rättigheter, möjligheter och skyldigheter inför lagen att påverka politikens innehåll och utan att för den skull bli kallad som ”gubbslem” i debatter med härskartekinkens och osynliggörarnas tekniker som ”härskande” mot det enda i detbatter som är ”gubbslemmet”.

  SvaraSvara
   
 14. Är det inte ÄCKLIGT då man tänker efter, Kvinnor !!!!???????

  SvaraSvara
   
 15. Pingback: Midsommarfitta | Susanna's Crowbar

 16. Pingback: Midsommar – gör en insats för pensionärerna | Genusdebatten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att sätta in Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Subscribe without commenting