Kommentarer

Äpple & Päron, nr. 16 — 9 kommentarer

 1. Pingback: När feministiskt tänk styr skolpolitik | WTF?

 2. På tal om äpplen & Päron.

  En Charlotta Lena Andersson, har tydligen skrivit en bok om sina vedermödor med jämställdisterna. Nån som läst eller vill recensera den? Låt henne gästblogga vetja. Wink Inga dåliga anklagelser, några axplock:

  ”För den som inte har stött på jämställdisterna ännu låter det här förstås helt galet. Det är det också men dessvärre är det sant. Jämställdisterna existerar och utgör ett hot mot oss alla.”

  ”De har gaddat sig samman i ljusskygga sällskap i syfte att infiltrera myndigheter, ändra lagar och göra det fritt fram för sexuellt och annat våld mot såväl kvinnor som barn. De mest extrema vill dessutom förbjuda aborter. Några ropar till och med på sharialagar.”

  ”Vi får möta Lelle Hilling, Petter Strömqvist, Isa Carlbom, Jonte ”Farsan” Raskenstam och Karin ”Kattan” Fredriksson med bloggen Kattan och mina bubblor som omger sig med en blandad kompott av psykiskt svaga, lättmanipulerade individer samt en och annan riktig dåre. Vi möter bloggaren AktivtAntik, den enkelspåriga Marjo Malkinen, den ack så giftiga Gullefjun och Invånare X med bloggen Samhällsperspektiv”

  http://www.somhemma.biz/text1_13.html
  http://monicaantonsson.blogspot.se/2014/07/bakom-dolda-ansikten-en-satirpolitisk.html

 3. @Ragnar: Jag kan glädja dig med att jag har läst den, och jag planerar också att recensera den här på GD.