Vi flyttar
avatar

GenusDebatten kommer att flytta från sitt nuvarande webb-hotell. Vi har hittills legat på Oderland, vilka har gett oss en alldeles förträfflig service när det har behövts (när de en julaftonskväll hanterar problem som dyker upp inom en timme kan man knappast klaga).

Nackdelen med Oderland är rätt och slätt att det är för dyrt för oss. Vårt abonnemang upphör om några dagar och vi tänker därför flytta till ett billigare hotell.

För att inga inlägg eller kommentare skall gå förlorade kommer alla sådana funktioner att stängas av från och med 14.00 lördagen den 16 december till dess att flytten är genomförd. Förhoppningsvis kommer det bara att röra sig om några timmar.

Vi har redan gjort ett testflytt tilk det nya hotellet för ett tag sedan, och det verkar på det hela fungera bra, fast några saker har visat sig behöva fixas. (Det mest omedelbart uppenbara i testflytten var att headern byttes ut till default ”tangentbord”.) Bli alltså inte förvånade om GD plötsligt ser lite annorlunda ut.

Vi kommer med fler spännande nyheter så småningom.

 

Kommentarer

Vi flyttar — 2 kommentarer

  1. Men era stackare… Efter alla års förljugna högerskitextrempropapegojande får ni inte heller denna jul ens en liten julklapp från Moderata samlingspartiet för egon, så att ni tvingas byta till en billigare bloggportal som är för fattigt folk. (Nåvål, fortsätt själva ge feminister en julklapp, varje gång mannen råkar vara vänster eller invandrare).
    Det är två som hittills har fått och även i fortsättningen alltid kommer att få rätt. De heter Freud och Marx. Men med sådant folk som ni omkring sig måste man faktiskt ge även Nietzsche rätt.

    SvaraSvara
     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att sätta in Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Subscribe without commenting