Sluta förfölja henne bara för att hon är kvinna
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke tar strid för kvinnliga politikers jämställdhet

Det är fruktansvärt hur den stackars före detta partiledaren och statsministerkandidaten Mona Sahlin förföljs trots alla fantastiska insatser hon gjort för demokratin, inte minst för att hon uppmärksammat och bidragit till att våldsbejakande fascistiska kaniner utestängs från våra gymnasieskolor. Inte nog för att man uppmärksammade henne för att hon använt sitt kontokort i tjänsten till privata utlägg på 53 174 kr och att en del av den kostnaden var för Toblerone. Det är så typiskt att man inte låter kvinnor äta vad de vill utan att man skall fokusera på deras midjemått.

Sen har den stackars kvinnan fått kritik för obetalda tv-licenser och parkeringsböter. Det är rent ut sagt förföljelse. Det är ju självklart att man inte kan begära av en kvinna som måste utföra dubbelarbete som att hämta barnen på dagis och diska hemma när hon inte är partiledare att hon skall hålla reda på saker som obetalda räkningar, och dra på sig 98 parkeringsböter i vardagens jäkt och stress kan ju vem som helst råka ut för. Det är rent ut sagt oförskämt att man kritiserar hårt arbetande kvinnor för petitesser som att de glömmer betala dotterns cykel och råkar ersätta dagmamman svart (det begriper ju alla att man inte har så mycket att välja på när kronofogden är efter en för att driva in de obetalda parkeringsböterna).

Inte konstigt att hon efter alla dessa trakasserier på den tiden var tvungen att åka på en välförtjänt semester till Mauritius med två livvakter som skydd mot patriarkatet.

Men eftersom hon är en sådan fantastisk kvinna lyckades hon ta sig tillbaka till toppen och åter bli partiledare för socialdemokraterna och hon skulle med all rätt ha blivit sveriges första kvinnliga statsminister (fast nu har vi ju äntligen fått en kvinnlig statsminister med Löfven, så den orättvisan har blivit åtgärdad) om inte de kvinnohatande väljarna hade visat hur misogyna de var och övergivit socialdemokraterna som bara fick usliga 30.7 % av rösterna i valet 2010, så stackars Mona fick avgå 2011 och lämna över ordförandeklubban till den patriarkale Håkan Juholt.

Nu har man återigen förföljt och trakasserat den stackars Mona Sahlin. Hon har nu tvingats erkänna brott, bara för att hennes livvakt försökt köpa ett hus och Mona har råkat skriva under på felaktiga uppgifter. Fattar ni inte att det är synd om Mona Sahlin. Nu drar man också upp att hon har obetalda skatter. Men sluta då, Mona har ju sagt att det är häftigt att betala skatt. Låt henne vara i fred.

Det är bara för att hon är kvinna.

Tur att vi har Margot Wallström som håller facklan brinnande. Hon kan säkert skicka en chokladbit som tröst till Mona.

©2017 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Sluta förfölja henne bara för att hon är kvinna — 4 kommentarer

 1. EdersÖdmjuke och -”sluta förfölja henne endast för hon är kvinna” ehmm host där fick du med hensbestämning och definitiv könsbestämning, kul. Behövs okulärbesiktning tror du, e-alltid lurigt, eller? ok-då och låt saken bero.

  Nåväl och denne fullständigt förlorade och numera bortkastade människa och rykande nu fantastiskt att begrunda diverse tidn.-löp, varpåWille 21/7-17 inhandlade, med tanke på vad denna karaktär så fullständigt och under all tid smutsatned-sigsjälvt att med sådan enfaldigt tro sig vara till-lags.
  Dagens löp kommer även detta att gå till historien.

  Vidare att så för erhålla viss ynnest, SRP1 idag och utvalda reflektion om att få till så kallat enords-diktande, jorå-givetvis dagens ett-ordade blir, taadaaa, – ”inte”, (NOT).
  Jag ska, i all välmening, bidraga med mina ett-ordare till SRP1 och tar tre dagar på raken, vassego-SRP1 och vältra Er;
  dag1: kom, dag2: såg, dag3: död
  Känns det Gott-are nu, SRP1?

 2. EdersÖdmjuke, vad tror du om en text sprungen från berättelse från/av aktuellt fruntimmer.

  Jag utgår från att hens-timmret kommer att sopaihop resterna av sitt liv dock tar säker sin försvarliga tid med tanke på den omfattande och nu rykande, förmodligen, sista klassisk riktad medie-fragmentering emellertid och den vilket väntar på något.

  Alternativt? Det vi upplever är endast viss väntetid på slutliga dödsryckningarna av Svenska Kamrater som dessa egentligen inser och det betyder att vad än hens-timmret får till på pränt blir vid den tidpunkten betydelselöst för de vaporiserade Kamraterna, spännande.

 3. Intressant att feminism handlar om att inkompetenta kvinnor ska få fortsätta sprida inkompetens på arbetsplats efter arbetsplats,självklart för Sveriges väl och ve.

 4. Hej!
  Mona har duckat och fintat i många år nu.
  Hon kom till en punkt där det inte bar längre.
  Jag tror att även många Sossar till slut fick nog.
  Hon kunde blivit Statsminister.
  Hu.
  Jag ryser vid tanken.
  Nu får vi se fram mot Monas memoarer där hon avslöjar allt.
  Kan bli kul!