Public service vill alla blir feminister som äter ostron
avatar

Public service vill alla blir feminister som äter ostron

Dolfs logo

Eders Ödmjuke är sugen på ostron

Jag brukar inte kolla på Go’kväll, men just igår så råkade jag se slutet av det. Det handlade då om boktips.

En snubbe som tydligen heter Jonas Danielsson och ett inkvoterat (antar jag) rasifierat fruntimmer vid namn Fransesca Quartey ska ge tips om böcker att läsa och filmer att kolla.

Franscesca har med sig två böcker och det börjar väl hyfsat med att hon presenterar en bok som heter Bisyssla och handlar om, gissa vad … bin. Och det kan man väl inte säga så mycket om, vore det inte för bina vore det kört för oss. Så dessa små kryp behöver all positiv uppmärksamhet som tänkas kan.

Men sen blir det värre när det är dags för bok nummer två:

Heta boktips för gymnasister

Hundra tusen elever årskurs två på gymnasiet. Jaha, det lär vara hela jävla årskullen det. Och stolta feminister är de. Om jag inte tar helt fel så är både Jonas och Franscesca stadigt återkommande gäster i programmet (del av redaktionen) så jag undrar hur det funkar det här med public service opartiskhet att de sitter och proklamerar feminism i tv-soffan.

Ostronen då?

Public service är inte bara tv, det finns ju radio också. Egentligen borde det här förbigås med tystnad men jag tycker det är så jävla roligt så jag kan bara inte släppa det.

Hör själva nedan på fullträffen från Ligga med P3. Det är lärorikt också, ni får lära er både om ”ostron” och att vårtgårdar är som ägg i en stekpanna innan frukosten. Jag trodde ju annars att det mest var socialdemokrater som steker bröst.

©2015 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Public service vill alla blir feminister som äter ostron — 2 kommentarer

  1. Fanny Åströms författartalanger ligger helt i linje med hennes kompetens i övrigt, och det var definitvt ingen komplimang.

  2. Pingback: ”Amerikansk förintelseförnekare hänger ut svensk skådespelerska i hatartikel” | Peter Harold – Skrivarens blogg