Pausunderhållning, a.k.a. Dolfs fredagsskola #4
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke fortsätter sin osjälviska undervisning

Jag vet att många har väntat otåligt på nästa lektion i serien hur man handskas med det täcka könet. Men, som det brukar heta, den som väntar på något gott …

I dag tänkte jag att vi skulle ta upp det här med hur man charmar damen men drömmer om. Som alla säkert förstår så finns det bättre sätt och sämre sätt att vinna den tilltänktas hjärta.

Det borde väl vara ganska klart att om man vill lyckas snärja den fagra i lust och nöd så bör man på ett eller annat sätt få henne att känna sig uppskattad och beundrad. Frågan inställer sig då, vad skall man fokusera på, skall man försöka smickra henne för sitt intellekt eller för sin kropp eller …? Det är inte helt lätt att besvara den frågan. Det finns dock saker man absolut inte bör göra, och idag får alla i klassen en hemläxa. Vad är fel i följande scenario? Och vad vore korrekt tillvägagångssätt?

ga800130 - mind body

©2015 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Pausunderhållning, a.k.a. Dolfs fredagsskola #4 — 6 kommentarer

 1. ”Det borde väl vara ganska klart att om man vill lyckas snärja den fagra i lust och nöd så bör man på ett eller annat sätt få henne att känna sig uppskattad och beundrar.”

  Absolut inte! Det är vägen till elände och förnedring! Framgång kommer när hon tror att du är uppskattad och beundrad!

 2. Det är precis tvärtom.
  När jag var ung var dryghet och små elakheter den rätta vägen. Det stred egentligen mot min natur, men jag ville ju ligga, och det fungerade.
  Idag har jag ett artonårigt förhållande som jag vill behålla, och då funkar inte den taktiken.

 3. @utlandssvensk, @Otto:
  Först tänkte jag säga mea culpa, för jag är när allt kommer omkring ingen expert på det här ämnet. Men, vid närmare eftertanke tror jag att jag har rätt ändå. Jag sa aldrig att man skulle vara trevlig eller bete sig som en dörrmatta. Den berömda neggen är ett sätt en del av spelet, ungefär som när killar som är goda vänner kallar varandra ”skitstövel”. Om man verkligen dissar tjejen på allvar, påstår att hon är ful, har dålig andedräkt, är fet och ser ut som ett jävla luder tror jag inte att man kommer att få någon framgång.
  Dryghet och små elakheter är ett sätt att förtäckt locka med att det finns något under. Ungefär som när små killar drar tjejer i håret.
  Jag skulle vilja påstå att det där med att ”negga” är ett sätt att visa att man är stabil i sig själv och en bra motpart, inte en vindflöjel eller toffel. Det är väl ingen som vill ha någon som kryper för en och är undergiven på gränsen till självutplåning?

 4. Kan knappt vara inne på GD längre, ni måste seriöst stänga av alla onödiga widgets o krimskrams ni har på. Det finns någon som bara ligger o drar ofantliga mängder RAM som gör att allt segar ner och gör vistelsen jobbig, detta trots att jag har 32gig ram.

 5. EdersÖdmjuke gör dragningen, -” Om man verkligen dissar tjejen på allvar, påstår att hon är ful, har dålig andedräkt, är fet och ser ut som ett jävla luder tror jag inte att man kommer att få någon framgång.”
  Mera av nehejdu, -”om man verkligen vill – – ” dedär kommer ej att fungera på en av dig framtida tilltänkt, sedvanligt så visade-de-sig fallera, av motsatt kön.
  Jagmenar denne och jag tänker i möblerat sammanhang med dig antar du är liiite selektiv att den åvan ordlistan förgott är undanlagd och betyder att ett något mer moget, giftigt, effektiv projektil behövs för dig vår beske EdersÖdmjuke och det blir endast, parfymbiträde.

 6. @Pether:
  Hyfsad säker på att det är de rullande bilderna upp till höger.
  Jag har samma problem när jag surfar från (en något nervös) tunn klient.

  Testa att stänga av bilder och se om problemet kvarstår.