Om lite jämställdistiska bilder
avatar

Hej hopp!

Jag ville bara berätta att eftersom jag haft lite tidsbrist på sistone, och liksom aldrig kommer igång med många halvfärdiga projekt så har jag överlåtit ett visst bildprojekt till min konstnärliga kusin. Jag bad henne skissa på lite jämställdistiska symboler Smile Vi får se hur resultatet blir. Ni andra som gett förslag, vi kommer troligtvis att använda dem också. Kanske kan vi ha ett litet galleri Smile Framför allt så vill jag ha en bild till vår favicon snart (bilden där uppe bredvid URL-adressen som just nu är blankt).

Så vill jag också diskret passa på att säga att dem som är med i Kartläggningen kommer få ett speciellt mail av mig & Erik. Om någon vet med sig att de inte vill ha mail så bara skriv en kommentar till detta inlägg så ska du inte få. Om det tvärtom är någon som vill ha mailet men inte vill vara kartlagd så skriv också en kommentar.

Ha en fin eftermiddag! Smile

Kommentarer

Om lite jämställdistiska bilder — 5 kommentarer

 1. En fråga. Har Pär hört av sig än till Ninni och sagt vad han tycker om att genusdebatten tar över jämställdismen?

  Jag gillar annars idén om blommor,

 2. @Taste in men: Ja, och han har hört av sig till mig med. Nu citer jag alltså exakt

  Pär Ström: ”Hej Mariel, ursäkta sent svar. Helt OK, ingen äger ett begrepp! Alla är fria att definiera jämställdism efter eget huvud. Tänk vad många åsikter det finns om vad feminism är! Kul med Genusdebatten, vilken fart ni fått. Och kul med Tanja!”

  Hmm… jag hade ingen idé om blommor (bara en bild på den för att göra en paus mellan det om bilder och det om det Speciella mailet jag tycker fler borde vilja ha Wink Men nu när du säger det så.. Blommor kan va bra!

 3. Ok tack.

  Ok, jag menade något positivt, som blommor. Fast det kanske blir lite för partipolitisk-symbolaktigt då…hur som helst, jag tror nog att något mer positivt funkar än mer aggressivt mot feminismen.

  Som sagt, som Pär sa, bättre att vara för, än emot.