Mötesplatsen för träffen
avatar

MÖTESPLATSEN

Här kommer vi att mötas imorgon Smile Från redaktionen kommer jag, Erik & Dolf att närvara. Tanken är att vi ska äta och dricka gott under lunch och lära känna varandra. Jag ville få min bok signerad också. Och jag kommer nog att ta en hel del bilder, men vilka jag lägger upp i bloggen sen beror helt på vilka de andra går med på publiceras Smile Ser verkligen fram emot att träffa  er Smile Inlägg redigerat, återkommer om det.

Kommentarer

Mötesplatsen för träffen — 25 kommentarer

 1. Pingback: Mötesplatsen för träffen | UmeNytt.se - Nyheter Umeå Sverige - Nyhetsportal

 2. Lycka till och Mariel…
  Försök boka en intervju med Pär Ström eller ännu bättre, få honom att skriva ett gästinlägg. Hoppas alla blir lika fulla (i jämställdhetens namn). Skål Smile

 3. Härligt att Pär Ström vågar sig tillbaka! Läste att han skulle hålla nåt genusföredrag hos Frihetsfronten eller liknande i sommar också.

  Själv ska jag uträtta nordiska, vita, manliga, exluderande göromål som att köra motorsåg i min trädgård, så ni får dricka min öl också. Men finns det nån afrosvensk kvinna som vill köra min motorsåg i mitt ställe, så kan jag ju förstås komma.

 4. Det verkar kunna bli en trevlig tillställning om det framförs intressanta tankegångar så hoppas jag att dom kommer återges här på bloggen så att även vi som inte närvarar kan få del av dom.
  Med vänlig hälsning michael.

 5. @Dolf:
  Hon brukar väl inte vara så finkänslig när det gäller vett & etikett.
  Hon är dessutom fruntimmer och snygg så du hade fallit pladask dolf Smile

 6. Härligt! Ett tack till pär för allt hans arbete och mod och ett tack för att ni fortsätter det i respektive stil.

 7. @ Bashflak; du menar väl lesbisk, funktionshindrad afrosvensk kvinna?

  Va va va?

 8. Synd att jag inte bor i Sverige just nu då.

  Får hoppas att ni har det kul! Och riktigt kul att Pär dyker upp också!

 9. @Dolf:

  Nej för helvete!

  Kommer du inte ihåg hur det spårade ur senast?!?
  När det för en gång skull var väldigt många som dök upp från vår sida.

 10. Det var trevligt att se alla, inte minst Mariel och Dolf som jag inte träffat tidigare.

 11. Det var absolutistiskt en kul träff, åtminstone var de delar av den där jag var både andligen och kroppsligen närvarande kul. Så hoppas definititiskt på fler träffar.

 12. Från det ena till det andra.
  Det verkar som om damfotbolls EM kommer bli en succé åtminstone publikt sett.
  Jag gissar att det har flera andledningar att det inte i media har gått ut påbud från feminister att man måste tycka om damfotboll annars är man en mansgris i lika stor utsträckning som vanligtvis.Att damlandslaget spelade träningsmatcher mot pojklag vilket visade viken standard det är på damfotboll vilket gjort att experter inte kunnat sitta och säga att damfotboll är lika bra som herrfotboll vilket alla vet är en lögn och gör den fotbolls kunniga publiken förbannade utan bedömt den för vad det är damfotboll.
  Och sedan har vi Pia som blivit folklig trotts sina lite sunkiga politiska åsikter men som sagt det enda hon vill tala om är fotboll och inte några genusanalyser ja tänk hur bra det kan gå när inte feminister kidnappar en fråga och sprider hat och missandri och vill bestämma över människors livsval där manliga åskådare tillskrivs en politisk handling när allt dom ville göra var att titta på fotboll.