Imorgon är det genusdebatten-träff
avatar

Hej underbaringar!

Glöm inte bort att säga till om ni ska på genusdebattenträffen imorgon 11.00 i Sthlm. [uppdatering: Lördag som tidigare meddelats, inte fredag. Dolf] Kontakta Erik lr mig för närmare information. Även om ni sagt att ni _kanske_ kommer tidigare, vill vi gärna ha det bekräftat asap.

/Mariel

Kommentarer

Imorgon är det genusdebatten-träff — 14 kommentarer

 1. Pingback: Imorgon är det genusdebatten-träff | UmeNytt.se - Nyheter Umeå Sverige - Nyhetsportal

 2. Hej Mariel! I vår mejlkonversation skriver du att träffen är den 6:e på lördag. I morgon är det fredag 5:e Juli. Vad gäller?

 3. En fråga helt off-topic: Finns det någon rss-feed där man får hela inläggen levererade till sin rss-läsare? Den enda feeden jag har hittat visar bara början av inläggen med en avslutande ”Läs mer”-länk…Min gamla trötta mobil gillar inte riktigt länkar ;P

 4. Lite förtydligande:

  Det är Lördag 6 Juli som gäller.
  Stad: Stockholm.
  Den som önskar deltaga kontaktar mig eller Mariel för närmare information. Min mail är aktivarum@gmail.com

  Den som behöver alternativa sätt för kontakt skriver här i kommentarsfältet.

  Mvh Erik

 5. Tyvärr är jag kvar här i Linköping, men jag är i Stockholm mån-tis nästa vecka, bor på Söder. Nån som vill ta en bira? Gärna nån microbrew, jag har bryggeri själv så jag är lite petig med vad jag dricker… Wink

 6. Instämmer m John Nilsson. Glöm inte skåla för absent friends! Ha det kul!

 7. ABSOLUT INTE; FÖR JAG SER I FÖVÄG MIG SOM(presumtivt ”Brottsli” i hennes ögon av hennes mentalitet som förehavande mellan man-kvinna
  Hon kan knappt föra ett samtam i grupper mer än sig själv?