Dolfs kalender: Lucka 7
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke gör en historisk tillbakablick

Det har varit lite tumultartat i den svenska politiken på sistone. Nu har statsministern kallat ett av de nya partierna för nyfascister. Det är då menat att vara i motsats till de gamla klassiska fascisterna, de ägnade sig åt eugenik och var inblandade i Statens institut för rasbiologi. Men visst, jag hajar, de nya fascisterna, SD, SverigeDemokraterna, kontra de gamla rasistiska fascisterna, SD, SocialDemokraterna. SD som SD. Social och Svensk är ju i princip samma sak, eller hur?

Hur som helst, i den här kalendern är vi inte rädda för att ta itu med tunga olycksbådande ämnen. Så bakom dagens lucka döljer sig rasprofilering:

garfield rasprofilering 860709

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer inaktiverade.