Det feministiska hönshuset dan före …
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke bävar inför morgondagen

Så är då dumheter24 i farten igen, den här gången så är dyngspridaren närmare bestämt en viss Mohamed Touzari, en sliskig självspäkare – fast han tituleras tydligen ”reporter”, vilket bara är ytterligare ett bevis för att reportrar och journalister är en form av lägre liv, ungefär på amöbans nivå. Bortsett från att konstatera att hans dysfunktionella idé om en mansfri månad på krogarna säkert skulle leda till ekonomisk katastrof för krögarna, ids jag inte kommentera hans intellektuella exkrementer. Läs skräpet själva (länken går via unvis.it för att inte ge klick).

Jag blev lite förvånad över att se denna artikel idag, trodde den skulle komma imorgon, eftersom det är den internationella mansdagen då. Så jag undrar om de tagit fel på datum. Eller om de satsar hårt imorgon och propagerar för regelrätt utrotning. Jag misstänker i alla fall att den mediala cirkusen kommer att bli ytterst obehaglig då.

Gamar vid kadaver

Svenska media firar den internationella mansdagen

En lite mindre makaber (och därmed mindre sann) bild av de feministiska medierna i sverige får man genom videon nedan. Jag hittade den hos Juggen. Jag påstår inte att videon är bra. Det är den inte. Men den ger en viss komisk motvikt till det normala flödet. Och eftersom media glatt och villigt försöker konvertera oss alla till ”hen” så passar den utmärkt på flera sätt. Den är en utmärkt illustration på hur Mohamed Touzari tillsamanns med de övriga gamarna i hönshuset (!) kommer att festa loss imorgon.

Själv så tänker jag nog gömma mig under någon mossig sten.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Det feministiska hönshuset dan före … — 10 kommentarer

 1. Enligt Lexbase ar denna skribent om mans vidrighet sjalv domd for kvinnomisshandel och ofredande. Projicering. Som man kanner sig sjalv kanner man andra.

 2. Jag har tidigare varit ytterst skeptisk till Lexbase, men intet ont utan gott… Cool

  Touzari har enligt de uppgifterna dömts att betala skadestånd till inte bara en utan två kvinnor. Visserligen tycks gärningen ha skett vid ett och samma tillfälle, men Touzari borde dra sina slutsatser och hålla sig borta från krogen lite längre tid en bara en månad.

 3. Lars Jalmert, den så kallade mansforskaren, var en av de första att dissa den internationella mansdagen.”Det är en i grunden fullkomligt onödig företeelse”.
  Den är ett påfund av antifeminister menar han. http://www.svd.se/nyheter/inrikes/mansdag-sagas-av-mansforskare_4114243.svd.
  Helt otippat,o.b.s ironi, tycker han däremot att den internationella kvinnodagen är bra för de underprivilegierade kvinnorna.
  Det är ett skämt att kalla honom för mansforskare. Manshatare vore en bättre titel.

  Hörde på nattradion på väg till jobbet och naturligtvis tog den kvinnliga programledaren Elin Fredriksson upp hans artikel och jag riktigt hörde hur bra hon tyckte den var.Dessutom var det som vanligt nödvändigt att ta upp att denna dag också är den internationella toalettdagen.

  Antar att vi i mars däremot på den internationella kvinnodagen kommer att få höra de sedvanliga hyllningarna till de fantastiska kvinnorna. Det är så att man kan spy åt manshatet i media !

 4. @Pelle2:
  Dogmatikerdyngan återges även av DN:
  http://www.dn.se/nyheter/sverige/mansdag-sagas-av-mansforskare/

  Och apropå ”mansforskare”.
  http://www.ub.gu.se/kvinn/greda/detail/index.xml?id=501

  ”Socialkonstruktionism och feminism utgör min teoretiska bas.”

  Grin

  Och pricken över i:et.

  ”Jag har arbetat i flera statliga utredningar och bland annat därigenom haft påverkan på samhället.”

  Idiocracy i vår livstid.
  http://www.imdb.com/title/tt0387808/

 5. Till kommande års internationella mansdag kanske ”vi” (det var ju ett tag sedan jag medverkade här) skulle uppmärksamma alla män som genom tiderna arbetat med de uppfinningar och den infrastruktur, som nu finns tillgänglig för både män och kvinnor i form av olika slags toaletter, avloppssystem och reningsverk etc? För hur stort är kvinnors bidrag, när det kommer till att ha utformat dessa system, och med arbetet med att bygga och underhålla dem?

  Låt den internationationella toalettdagen få bli ett firande av mäns positiva insatser till samhället och låt oss uppmärksamma och ta oss an denna uppgift med förnyad styrka, så blir det kanske mindre lockande att ”spola ner” den internationella mansdagen och män i allmänhet, när man inser att man huvudsakligen har män att tacka för att man alls har någonting att spola ner sin skit i – rent konkret.