Kommentarer

Äpplen & Päron, nr. 9 — 4 kommentarer

 1. Kul och fyndig serie, men jag hittar inte nr.1
  Har den försvunnit?

  SvaraSvara
   
 2. Apropå äpplen och päron:

  Lyssna på SR:s rep om överrepresentation av kvinnor (70%) på prästutbildning.
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5802524

  Inte riktigt den rapportering som vi hade fått höra om män hade varit överrepresenterade eller hur? SR hade ett liknande rep om överrepresentation av män på jazzutbildningarna på musikhögskolorna för ett tag sedan och då var verklighetsbeskrivningen helt annorlunda och överrepresentationen ett problem, t.ex. kallades det en ”ond cirkel” och att ”halva befolkningens erfarenheter inte kommer ut i form av musik”.
  Främst i repet ”Det finns väldigt få förebilder” en bit ner på sidan:
  http://t.sr.se/1phzmwt

  Snacka om dubbel bokföring.

  SvaraSvara
   
 3. Jag gillar dom här serierna, humor är viktigt och själv är jag svag för just serier.

  @Benjamin Srs:
  Jag reagerade också över det inslaget, men orkar inte bry mig om det enskilda inslaget. Kanske att jag skriver något om principen i framtiden istället.

  SvaraSvara
   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att sätta in Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Subscribe without commenting