SVT gillar olika, rekryterar opinionsledande högerman
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke gläder sig åt SVTs klarspråk

Hurra!

Äntligen får vi en oberoende tv som verkligen ser till alla tittares behov och intressen. För det begriper ju alla att när SVT värvar Aftonbladets chefredaktör Jan Helin så är det en garanti för SVT kommer att gilla olika.

Troligtvis kan vi se fram emot ett tätt samarbete mellan Jan Helin, Robert Aschberg och Karin Komockan Hermansson med penetrerande reportage där man gör hembesök hos sverige­demokrater och kvinnohatare som dristat sig till att på twitter eller facebook ifrågasätta rådande feministiska politik.

SVT fick ju en del kritik för ett tag sedan för att de rekryterat en massa folk på vänsterkanten. Det är verkligen glädjande att se att de inte tänker låta radikala vänsterextremister från V, Fi och MP styra medieutbudet utan låter en genuin och förtroendeingivande högerman som Jan Helin från social­demokratiska Aftonbladet agera motvikt.

Kan allvarligt skada din verklighetsuppfattning

©2015 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

SVT gillar olika, rekryterar opinionsledande högerman — 4 kommentarer

 1. EdersÖdmjuke, vad trordu, Aftonslaskets murvel Anders Lindberg blir, strax nästa år, ny på aktuelle flyende J-Helins brunafläckade redaktörstol?

  Aktuell upplaga 14d gammal uppgift ca 118′ det finns egentligen inga läsare av produkten hade slasket ej blivit citerat i SR-(SVT ej vetskap) dagligen är den mera att betrakta som ickeexisterande, förmodligen väck innom 2-år.
  Att göra ägarbyte och rensa ut merparten omoget relativiserande Liberal-Marxist-skriveriet likt (f.d)GöteborgsPosten är ej möjligt.
  Tyvärr, som jag läser och GP är istort, regelmässigt, kvinno-författad på den punkten inget nytt, hehe här fås nog väntas på ett mera konstant ”alibi”.

 2. Ja,det är skrattretande när SR och SVT hävdar att dom inte är vänstervridna och samtidigt fortsätter att anställa ledande vänsterprofiler på höga och låga positioner.
  Det tragiska är att det är få inom borgerlig press och annan media som ifrågasätter detta mer än väldigt sporadiskt.
  Dom är väl rädda för det sedvanliga hånet från Twittervänstern när någon vågar ifrågasätta att det förment objektiva public service återigen fylls på med vänstermänniskor.

 3. Statspravda tycks av någon outgrundlig anledning extra nogsamt samla på just de intellektuellt missbildade individer som år 2015 fortfarande ingår i det nationella minoritetsklientelet uppenbart antidemokratiska smygkommunister, och belönar dem med dina licenspengar. Som sin mångåriga vana trogen naturligtvis fortsätter förneka verkligheten. I statstelevisionen.

  Jättegulligt och jättedemokratiskt. Jätteoberoende och jätteneutralt. Samt jättejättebra rent sakligt, såklart. Och så gott att det blir riktigt, riktigt gottigottgott och jättesant.

  Så: Betala alltid din statspravda-licens!

 4. Det är obegripligt att SVT anställde en man.
  En svensk man dessutom.
  Det finns ju massor med kompetenta kvinnor och invandrare?
  Här har SVT klampat ordentligt i klaveret!