Stöd gärna genusdebatten!
avatar

Hej!

Nu har vi kommit in en bit i juni och jag fick en e-post från genusdebattens webbhotell att vi rekommenderas byta från ett privat konto till ett företagskonto pga. den ökade trafiken. Om det är någon som har lagt märke till att sidan emellanåt varit trög eller svåråtkomlig så beror det just på att vi inte haft den kapacitet vi behövt. Av den anledningen så kommer vi att uppgradera kontot och skulle uppskatta om en å annan ville dra ett litet strå till stacken, även om det skulle vara en liten summa. Det e totalt nån tusenlapp så jag tänkte många bäckar små kanske gör sitt liksom.

Känner du att du har lust,tid & ork?eller maila genusdebatten@gmail.com för alternativa betalsätt.  Här har vi tidigare pratat om donationer.

Hälsningar /Mariel

Kommentarer

Stöd gärna genusdebatten! — 12 kommentarer

 1. Detta med pengar ja. Jag tror det är lätt man tror att ”någon annan gör säkert” eller reklamen täcker våra kostnader, men vi skribenter lägger privata pengar på detta.

  Jag har köpt mängder böcker, bara hittills denna månaden över 200 spänn till (jag håller på med ett förarbete till en ny del i genusbiblioteket. Avslöjar viskande en hemlighet så inga feminister hör: Det kommer bli en killer!). Jag har uppgraderat mitt mobilabonnemang till ett dyrare för att kunna ”bära med mig er” och därvid vara effektivare i arbetet, Jag har köpt en scan-penna osv.

  Erik och Dolf lika så, dom vet jag också hostat upp med privata stålar nyligen.

  Och Mariel betalar ju för sajten, som nu blir dyrare.

  Så om ni tror på Genusdebatten, hjälp oss gärna med den ekonomiska biten. Vi är helt vanliga svensson och har inte tillgång till den där burken feminister snyltar i.

 2. Inte för att byta ämne men jag kan inte låta bli. Jag har funderat mycket på en sådan där scan-penna. Är du nöjd? Hur använder du den?

 3. @Johan Grå:

  Är du nöjd?
  JA! Den är helt underbar. Jag har en sån här

  Hur använder du den?
  Man har ett program öppet, tex word. Så drar man över texten man vill citera ur en bok, precis som man skulle göra med en markeringspenna och då scannar den in det som en löpande text och det hamnar där man har markören i worddokumentet.

  Sen får man läsa texten.. för ibland misstolkar den tex ett å tolkas som ett a, men det är inte alls mycket som blir fel.

 4. Jag har en många år gammal scanpenna. Den är mer primitiv men fungerar ändå förvånansvärt bra så länge det inte är klottrat eller understruker i texten.

  Teo

 5. Dribbla inte bort ämnet, det var donationer det rör sig om! Är det viktigt att genusdebatten.se finns? Viktigare än en 100-lapp?
  Ja då är du uppenbarligen en ostyrig Big Smile anti-antifeminist! Och fy på dig, du har inte här att göra!
  Nu kommer den första! Vassegoa!

 6. Ni har mitt mail skicka ett konto. nr (svenskt) och skriv även vilken bank det är.

 7. Done! Men problem med PayPal på grund av nytt kort. Löstes så småningom via deras support.
  Hjälp till att hålla igång sidan, den som inte begriper att det är ekonomisk stabilitet som kan uppehålla en balans och inte retorikens förpackning i form av hårda eller mjuka paket som är av betydelse, bör vänja sig vid att bli överkörd!

 8. @michael: Michael, jag har mailat dig några gånger men får ALLTID tomma blanka mail tillbaka så dærfør har jag inte svarat med banknummer.

 9. Det var synd men jag kan läsa dina mail alldeles utmärkt så därför kan du skicka banknummer dit skriv även vilken bank det är Med vänlig hälsning.

 10. @michael: Okej jag mailar dig bankkontouppgifterna. Det blir så att øverføringar till svenskt konto blir till Eriks konto och dem till norskt konto ær till Mitt (Mariels) konto. Pengarna går till Genusdebattens arbete. Har precis uppgraderat kontot på webbhotellet till ett føretagskonto.

 11. Vårt svenska konto blir alltså Eriks konto:

  Namn: Aktivarum
  Bank: Nordea
  Kontonummer: 3839 51 13900
  IBAN-nummer: SE4130000000038395113900
  Meddelande: Ert nickname