Sexistisk svamp för lesbisk extas?
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke håller sig till champinjoner och kantareller

Att patriarkatet är en naturkraft har jag tagit upp tidigare, då var det i skyn. Men, såsom i himlen, så och på jorden. En av naturens grundpelare är svampen som fyller många funktioner, bland annat att smörja miljöpartisters hallucinatoriska rus som de sedan utformar sin politik från. Det har påståtts att vikingar gick bärsärk för att de stoppat i sig Toppslätskivling, och just vad det gäller den aspekten så har väl då miljöpartiet anammat vårt kulturella arv från innan sverige kristnades.

Men det finns även andra intressanta svampar, det handlar inte bara om normala ätbara svampar, psykedeliska svampar och lite mer speciella former av svampar som man kan använda för att göra sig kvitt besvärliga personer. Det finns också Phallus indusiatus, och den gör verkligen skäl för sitt namn.

Phallus_impudicus_var._impudicus,I_MWS32483

Detta är väl om något ett bevis för att patriarkatet inte är männens påhitt utan en naturens ordning. Inte nog med att denna patriarkala svamp ser ut som en penis, den har också en annan egenskap som i mycket hög grad liknar penisens:

phallus_ImpudicusEnligt en artikel publicerad 2001 i International Journal of Medicinal Mushrooms kan lukten av den färska svampen åstadkomma spontana orgasmer hos kvinnor. I försöket som involverade 16 kvinnor fick 6 orgasm när de luktade på fruktkroppen medan de övriga tio som fick mindre doser upplevde fysiska förändringar såsom ökad puls. Alla de 20 männen som testades ansåg att lukten var vidrig. Enligt författarna tyder resultaten på att de hormonlika substanserna som förekommer i den flyktiga delen av sporkroppen kan ha vissa likheter med de mänskliga signalsubstanser som frigörs i kvinnor under sexuella aktiviteter.

Lite lustigt i sammanhanget är att svampen hör till familjen Stinkhorn, och skall lukta kadaver. Man kan ju fråga sig vad det säger om kvinnlig sexualitet att de får spontana orgasmer när det luktar lik … detta är ju också ett alldeles utmärkt afrodisiakum för flator som vill ha penusinducerade orgasmer utan att behöva göra sig otyget av att hitta en karl.

När allt kommer omkring så måste jag erkänna att jag inte riktigt ser fördelen för oss män med patriarkal penissvamp, som vanligt verkar det vara kvinnorna som får skörda de goda frukterna av patriarkatets potens, om man säger som så. Vi män blir bara kräksjuka av eländet.

Det vore inte mer än rätt att moder jord i sann jämställdistisk anda också producerade en Vagina Lubricatus, jag är fullt övertygad om att den, förutom att fungera som naturens egen viagra, både skulle lukta och smaka gott …

©2015 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Sexistisk svamp för lesbisk extas? — 4 kommentarer

  1. Får jag föreslå en bildsökning på: ”coco de mer” ?

    Nu krävs det förstås att den bildligt talat står som ett järnspett för att lyckas med mer än att väcka associationerna.

  2. @Tallskog: Eehh, det är väl i genren humor… själv tänker jag bli svampodlare och sälja den förädlad till parfym. Kommer piffa upp tjejträffarna.