Möjlighet att stödja GD i uthämtning av prov
avatar

Hej snälla & tuffa jämställdhetskommentatorer och -läsare Smile

Nu är det på tapeten att hämta ut ett visst nationellt prov i sin helhet. Det är en avgift på det och om det är någon som har lust att stödja oss i att hämta ur provet finns nu tillfälle att göra det via paypal-symbolen till höger i menyn. ———>

För dem som vill bidra till ett bankkonto är uppgifterna dom till Eriks konto:

Namn: Aktivarum
Bank: Nordea
Kontonummer: 3839 51 13900
IBAN-nummer: SE4130000000038395113900
Meddelande: Ert nickname

Tack på förhand!

katt

Eventuellt överskott används enbart till Genusdebattens ärenden; för att hämta ut framtida dokument och också domän-konstnader.

 

Kommentarer

Möjlighet att stödja GD i uthämtning av prov — 23 kommentarer

 1. Pingback: Möjlighet att stödja GD i uthämtning av prov | UmeNytt.se - Nyheter Umeå Sverige - Nyhetsportal

 2. @Magnus:
  räknar med ett par hundralappar i runda tal. Exakt belopp beror lite på exakt hur många sidor det är. Det utgår visst en grundavgift på 50:- sen tillkommer en kopieringsavgift på ett par kronor för varje sida, sen vete fan om moms och porto och sånt ingår.
  Det rör sig hur som helst inte om några astronomiska summor, men vi har alla utgifter av olika slag (som t.ex. inköp av böcker) och det svider i längden. Ingen är väl jätteglad åt att behöva betala för att få ut offentliga handlingar, så bidrag till det skulle uppskattas. Det kan ju bli en ganska stor utgiftspost i längden.

 3. Får ett felmeddelande på paypal-länken:

  Det gick inte att slutföra din senaste åtgärd

 4. Hej!

  Jag är ny på sajten och har läst ikapp en himla massa inlägg de senaste dagarna. Måste säga att det kändes fantastiskt att hitta hit. Hängde mycket på Pelle Billings blogg innan och trodde att debatten hade dött ut när han och Ström kastade in handduken.

  Förde precis över 200 till Erik i ren glädjeyra. Ska bli mycket intressant att se det nationella provet.

 5. @Bladet:

  Varmt välkommen, Bladet! Rose Heart

  Nej, debatten tog inte slut den tog fart! Kolla runt, det har blivit hur många ställen som helst efter PB och PS och ”GDs grannar” är imponerande duktiga. (ingen nämn, ingen glömd.)Grin Folk blev förbannade när Pär tystnade och det bara bubblade upp bloggar, så GD är inte enda platsen vi lever vidare påSmile

  Jag tror dock inte du var ensam att missa att snöbollen rullade vidare. Det är flera namn jag saknar. Hoppas de också hittar hit (eller till någon av de andra feministkritiska bloggarna).

  Och tack för slanten!Smile

 6. @Mariel

  Tack! Smile

  Jag gick in på Aktivarums blogg och hittade därifrån en länk hit. Blev mycket positivt överraskad över vilken aktivitet det var här. Grymt!

 7. @Ninni:

  Tack Ninni!

  Ja det känns verkligen kul. Känslan när man hittar likasinnade mitt i all galenskap är svårslagen. Alla är ju riktigt bra på att skriva här också. Väldigt bra artiklar, jättebra språkbruk och överlag hög nivå på kommentarerna. Hoppas vi blir ännu fler som sagt!

 8. Jag hade tänkt dra över någon hundralapp idag till Eriks konto men glömde dosan. Ska försöka fixa det imorgon.

 9. jag slänger in en 100 lapp för att jag vill stödja det ni gör, ni r skitviktiga i denna onyanserade feministsåpa!

 10. @Mariel:

  Precis, jag hade halkat in där någon gång under samma period som jag hängde på Pelle Billings blogg. Så när jag väl tog upp jakten på en ersättare till hans blogg så hade jag Aktivarum i bakhuvudet och började där. Smile

 11. Jättetack till alla fantastiska generösa människor. Det är verkligen kul att se fler tycker detta är lika viktigt som vi tycker det är.

 12. Fan jag skäms, men jag har verkligen en urusel ekonomi för tillfället. Så jag ger hellre en rejält summa vid ett senare tillfälle än 20 kr nu för det är ungefär det jag har råd med.
  Fast om ni vill ha 20 kr så kan jag ordna det.

 13. @Bladet:

  ”Är det bestämt när uthämtningen av provet kommer att ske?”

  Provet är nu på väg enligt ett mail från Skolverkets Rättssekretariat. Är tydligen varken lätt eller snabbt att få ut provet från dem.