Ledare: GenusDebattens toleranspris
avatar

Vi tillkännagav i början av året att vi tänkt inrätta ett toleranspris. Vi vill ”främja verklig jämställdhet, tolerans, respekt för andra och saklighet” och därmed verka för ett bättre samhälle.

Vi satte tidsgränsen för nomineringar till midsommarafton, och angav att utdelningen skulle ske idag, den 1 september. Det finns en anledning till att vi valde just 1 september. Det är egentligen en skammens dag, då det var 1 september som Tyskland gick in i Polen, och dagens datum betraktas därmed som startdatum för andra världskriget, intoleransens apokalyps. Vårt toleranspris är därmed en markering för tolerans, mot intolerans.

Från de förslag som inkommit till redaktionen utsåg vi en värdig pristagare. En person som vi alla var djupt eniga om verkligen förtjänar detta pris.

Vi informerade personen ifråga och denne tackade ja. Av rent praktiska skäl kan vi dock inte dela ut vår utmärkelse idag, då personen helt enkelt redan var förpliktigad just denna dag. Vi dröjer därmed också med att tillkännage vem det är. Vi har dock fastslagit datum när utdelningen av utmärkelsen kommer att ske, och vi kommer då givetvis inte bara att låta er veta vem pristagaren är, utan också, förhoppningsvis, kunna ge er lite mer kött på benen och en trevlig redogörelse för hur evenemanget avlöpte.

Vi ber om ursäkt för att ni får ge er till tåls ytterligare en liten tid, men den som väntar på något gott … Smile

 

Kommentarer

Ledare: GenusDebattens toleranspris — 2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att sätta in Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Subscribe without commenting