Ett vardagligt inlägg
avatar

Det är inte så ofta vi har så vardagliga inlägg… men här kommer ett. Jag tänkte bara berätta att snart ska jag iväg till jobbet. Det ska bli kul! Ni får ha en fin dag alla underbara jämställdhetsintresserade. Tack för alla kommentarer och allt stöd ni ger oss dagligen (och för donationer som börjat trilla in) Smile Alla länkar, alla forumtrådar och ja allting! Det uppskattas. Väldigt intressant att läsa om er i ”kartläggningen” och spännande att många kommer med förslag på aktivism i kommentarsfälten med jämna mellanrum. Allt läggs på minnet och mycket kommer att ske i framtiden! Genusdebatten vore inget utan mina medskribenter och utan alla läsare! Kram och mycket kärlek till alla. Nu blev detta inlägg plötsligt en kärlekshälsning och inte så vardagligt kanske Smile

/Mariel

Mariel

Kommentarer

Ett vardagligt inlägg — 2 kommentarer

  1. Ok då, jag hoppas att jag inte blir anklagad för objektifiering om jag säger att wow- vilken snygging! Och tack för arbetet som du lägger ner på bloggen!