Dolfs kalender: Lucka 5
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke satsar på en tv-karriär


Tjoho, jag har blivit tv-kändis, jag var med i Paradise Hotel i onsdags kväll när de avslutade sin franska 1700-talsvecka.

Släng dig i väggen Persbrandt!

Efter min enastående insats, dokumenterad nedan, väntar jag nu bara på att erbjudanden i storfilmer, Oscarsstatyetter och guldbaggar skall börja regna över mig.

DPH

Publicerat i Dolf Märkt , , Permanent länk

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer inaktiverade.