Dolfs kalender: Lucka 14
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke lär aldrig satsa på stand-up


Efter de mörka och allvarliga luckorna de senaste dagarna, kanske det är dags att lätta upp det hela med lite ståuppkomik. På något underligt vis känns det som att luckan är applicerbar på kalendern själv, go figure …

ga861223 stand up 2

Publicerat i Dolf Märkt , Permanent länk

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Dolfs kalender: Lucka 14 — 5 kommentarer

 1. @Kollen:

  Man behöver inte springa med som ekorren i hjulet, vet du? Det gör inte vi. Vi tog ett kliv åt sidan och låter den hypen vara för någon annan. Så sköntSmile

 2. Samma här, faktiskt. Jag har en grå tomte som brukar stå i fönstret året om, that’s it. Men rör man sig på stan, eller i valfri vårdlokal på jobbet, så är det 103% julmusik hela tiden. För att stämningen.

 3. @MK

  Ja, varje år. Vi har utvecklat vår helt egna julkultur och skapat egna traditioner så som vi vill ha det. Jätteskönt. Smile


   
  Tja, släkten … vad ska jag säga om det. Det är på allvar när jag säger att jag inte bryr mig om att vara omtyckt. Jag bryr mig på att vara ärlig mot mig själv, om min familj och att följa min moraliska kompass och om det får man tycka vad man vill. Det gäller även gentemot släkten. Men det har gått förvånansvärt väl. Släkten tycker om mig/oss fast man tycker nog att jag är en knepig en Wink
   
  Jag tror väldigt många själv upplever att julen är en jobbig tid och att man därför förstår vårt val, kanske?