Dags för penisräknande genitalister att släppa väder?
avatar

Dolfs arga logo

Eders Ödmjuke söker billig bättre begagnad bazooka

Finns det inga jävla gränser för hur urblåst man får vara på SVT?

De har tydligen en korkad blondis vid namn Katarina Andersson anställd som skall sprida nyheter för SVT. Och, nä, jag hävdar inte att blondiner är korkade, jag hävdar att hon är det. Eller, om jag vill vara snäll, så har åtminstone de nervcentra som borde aktiveras när man gör något som strider mot grundläggande anständighet ersatts av ett flera flaskor vacuum.

När jag ser Katarinas tweet ber jag en stilla bön om att fittans dagar är räknade på Pubic Service [sic] för de är världssämst på objektivet och opartiskhet. Om det är något som behövs där så är det personer som, oavsett kön, har stake att stå upp mot dumheter som den här skiten:

Jag opponerade mig på twitter, fick ingen respons (kanske inte helt förvånansvärt), Ninni opponerade sig också:

Och hon fick detta intelligenta [saltsyresarkasm] svar:

Ridå!

Tur att det finns de som återställer min tro på kvinnligheten:

Jag har ett förslag till alla genitalinspektörer på Pubic Service.

Gör som Deana Bajic:

[brasklapp: Detta är ingen kritik av Deana Bajic, jag gillar henne skarpt, jag blir alltid glad när jag ser henne presentera vädret på Västnytt och sitter och suktar. Hon är en ”go” öststatskvinna med en liten pikant brytning, attraktiv och inbjudande. Jag vet inte vad som gick fel när hon skulle presentera vädret den där gången, och jag blev seriöst oroad när hon försvann ur rutan flera dagar, och drog en lättnadens suck när hon kom tillbaka. Ordningen återställd.]

©2015 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Dags för penisräknande genitalister att släppa väder? — 9 kommentarer

 1. Bara sluta titta på SVT. Om du nu vill se på TV så är det betydligt högre kvalite på brittiska programm och där finns allt, säkert även Let’s dance eller liknande.

  Folk i UK klagar mycket på BBC för att det är vänstervridet men om man är van vid SVT framstår BBC som fantastiskt objektivt.

 2. @utlandssvensk:
  Det handlar inte så mycket om att jag vill titta på tv, utan om att de är finansierade genom en tv-licens och att de bryter blatant inte bara mot all anständighet utan också om fastställda krav på objektivitet och opartiskhet. Och det är bara början.

 3. Eders ödmjuke ser något dyster ut och funderar över bättre begagnat eldrör.

  Njaee lungåfiiin luta er tebax och som jag ser på saken, att den lindrigt begåvade personal vilket tidigare varit anställda på diverse utrangerade och föralldel förevigt in i dimman tidningar, numera sugs upp och in i SVT SR och samma öde som drabbat enfaldens tidigare utkomstkällan kommer även att blir oåterkallelig slutstation för SVT SR och nääe totalhaveriet kommer icke att kunna täckas med pengar, skatt/avgift.

 4. @utlandssvensk: Skulle vilja påstå att BBC alltid försöker vara i opposition. Av diverse skäl har Brittisk politik flyttats åt höger de senare decennierna snabbare än BBC har förändrats. Då kommer frågor och kritik lätt från vad som uppfattas som ’från vänster’.

  Sedan har många Brittiska journalister något som kallas yrkesstolthet. (Svenska journalister skulle behöva slå upp det, om det ens finns i senaste utgåvan av SAOL. Kors, det fanns i den version som ännu är den senaste på nätet. Även yrkesskicklighet.) Om politiker missköter sig .. vad säger jag, _när_ politiker missköter sig påpekas detta, och då ser det ut som kritik från en tänkt ’vänster’.

 5. En del bloggar/hemsidor har fredagar som en ”lättare” dag, där skämt och en allmän tråd kan finnas/tillåtas.

  Jag drar en fräckis, som jag hoppas jag inte publicerat här tidigare. Den har givetvis koppling till dagens pojk- och mansförtryck, som kan få stackare att sänka sina livsmål i ett nära matriarkat:

  Fröken frågade vad barnen vill bli när de blir stora. Flickorna vill bli fotomodeller och flygvärdinnor, pojkarna brandmän och snickare. Men lille Kalle vill bli playboy.

  – Varför? Frågade fröken.

  – De åker fina bilar, dricker fin sprit och knullar fina tjejer.

  Lärarinnan blev upprörd och gav Kalle en örfil. Resultatet blev detsamma när Kalle berättade om sitt val för mamman. Nästa morgon berättade Kalle för fröken att han ändrat sitt yrkesval.

  – Jag skall bli miniplayboy, sa han. Fröken undrade vad en sådan gör.

  – Cyklar, dricker saft och runkar, svarade Kalle.

 6. Pingback: Uppföljning till twitterdebatt om kvotering | Genusdebatten

 7. Jag hade nyligen ett möte med Sida-kontoret med regionalt ansvar för en underutvecklad region (säger jag vilken är det för uppenbart vem jag talar om). Fokus för samarbetet är utbildning och hälsa, och i linje med den feministiska utrikespolitiken skall naturligtvis kvinnor ges företräde. Jag pekade försiktigt pa det väl bekanta faktum att kvinnor ligger bättre än män i nästan alla utbildnings- och hälsoindikatorer – till och med vad gäller teknik och naturvetenskap (i bjärt kontrast till Sverige). Lite uppgivet menade hon ”vad kan vi göra”? De maste för varje programm, varje projekt, varje enskilt beslut om stöd belägga att de har försökt föredra kvinnliga sökande. Om inte kvinnor star för minst 50% av stödmottagare kan de vara föremal för extern granskning. Trycket är enormt.