A Clockwork Nut
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke granskar våra tider

Det tog mig många år att lära mig skilja på a.m. och p.m.

Faktum är att jag fortfarande har lite svårt för det, men jag har i alla fall nått stadiet att jag inte längre behöver använda mig av den krystade regeln att ”a.m.” kommer före ”p.m.” alfabetiskt så därför är a.m. före p.m. på dagen.

Tänk vad mycket enklare livet skulle vara om alla körde med 07.00 och 19.00 istället för 7 a.m. och 7 p.m.

För den som inte vet det så är ”a.m.” förkortning för latinska ante meridiem och betyder ”före middag” och ”p.m.” står för post meridiem, ”efter middag” (och med ”middag” avses då inte måltiden, utan mitten på dagen, 12.00).

Vi bor ju i ett feministiskt land, med en feministisk regering, feministiska media och feministiska företag. Kanske dags att börja med nya tidsangivelser, där man istället för för- och eftermiddag istället kör med optimistisk, pessimistisk och feministisk tid. Så här:

Clockwork Rape

©2015 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

 

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                 
Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                        
Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                  
e-mail: dolf.gd@hotmail.com


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Klicka för att sätta in Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Subscribe without commenting