FN är nu ett skämt. Mänskliga rättigheter + Vänsterfeminism + Saudiarabien = Sant.
avatar

FN har nu valt in Saudiarabien till sin kvinnokommission. För mig var det inte direkt oväntat. FN har ju redan tidigare valt Saudiarabien som ordförande för sitt råd för mänskliga rättigheter och feministers budskap är sedan länge att ”womens rights are human rights” så om det finns ett problem med människorättsrörelsen i världen så kommer samma problem logiskt att spridas till kvinnorörelsen. Det var heller ingen nyhet för mig att det finns enorma problem med FN. På min egen blogg Aktivarum skrev jag inlägget ”FN Förenta (Korrupta) nationerna” i Juli 2010.

Sveriges regering som påstått sig vara världens första feministiska regering får nu skämmas ögonen ur sig när Saudiarabien tar plats i FN:s kvinnoråd. Pinsamheten för regeringen Löfven är nu så stor att de inte ens vill säga hur de själva röstade. Att det fanns stora problem med människorättsrörelsen i västvärlden visste vi redan. Det var en människorättsdomstol i Kanada som var orsaken att Professor Jordan Peterson gick ut offentligt mot ett lagförslag som förbjöd kritik mot genusuttryck.

Jag har upprepade gånger beskrivit vart den ideologiska utvecklingen varit på väg så här är det bara att följa de röda trådarna och se hur rätt jag hade nu när den regressiva rörelsen slutligen gått all in och tycker Saudiarabien i kvinnokommissionen inte innebär att FN tappat all trovärdighet. Vi börjar med Nyvänsterns Hyckleri del 1 där jag poängterade vilken roll som feminism spelar när vi pratar om den regressiva vänstern. Så här sade jag då.

Det finns bara en slutsats som kan jag kan dra av detta. Feminism existerar inte i Sverige. Vad som kallas feminism i Sverige måste i själva verket en underlydande avdelning till den förteelse som för enkelhetens skull hädanefter kallas ”Nyvänster”

Med reservation för att det givetvis inte bara gäller Sverige. Andra begrepp som används är som sagt regressiv vänster, identitetsvänster och kulturvänster. De kan summeras globala vänstereliter som har den postmoderna ideologi där de vill avskaffa världens nationsgränser (och även andra sorters gränser). Här är ett inlägg där Jonathan Haidt beskriver för Nick Clegg hur deras ideologiska tillhörighet ser ut och hur det leder till populism som motpart.

The new left right is the globalists versus the nationalists, the globalists ethos is tear down the walls, tear down the borders, nation states are arbitrary. Why should my goverment privelege the people who happen to be born here rather than people who are much poorer elsewhere?

Det är heller inget nytt att islamister i allmänhet och Saudiarabier i synnerhet har ledande positioner i den nya globala, regressiva och välfinanserade vänstern. Exempelvis när de anordnade March4Women mot Donald Trump så lät de kvinnokontrollplagget Hijab vara en av de mest framträdande symbolerna. En av feministledarna för deras marsch var den muslimska aktivisten Linda Sarsour vars åsikter om Saudiarabien uttrykts så här på twitter.

10 Weeks of PAID maternity leave in Saudi Arabia. Yes PAID. And ur worrying about women driving. Puts us to shame. There are Muslim countries who have Women Presidents for Gods sake. In Saudi Arabia – Ur bogeyman Islamic State, women are in parliament. FYI mandated head covering for Muslim women in Saudi Arabia is the LEAST of their worries. Stop making it THE ISSUE. Its not.

Som om inte det var talande nog har feministledaren Sarsour även passat på att uttala sig om Sharia. Det vill säga den religiösa lag som främst styr i arabiska länder där kvinnor som våldtas kan dömas för utomäktenskapligt sex, där serietecknare som ritar gubbar kan dömas till döden och där apostater som lämnar Islam döms till döden. Här är denna höjdarfeminists åsikter på den saken:

Shariah law is reasonable and once u read into the details it makes a lot of sense. People just know the basics. If you are still paying interest than Sharia Law hasn’t taken over America. You´ll know when you´re living under Sharia Law if suddenly all your loans and credit cards become interest free. Sounds nice doesnt it?

För att förtydliga hennes åsikter. Här gör hon det absurda påståendet att muslimer som har lämnat länder där Sharia styr är förtryckta om inte Sharia får styra i västvärlden också. Det här är en av de framträdande ledarna för den feministiska vänsterns aktivism. Spetsen i deras demonstration. Så hur förvånande är det att samma gäng kunnat sätta Saudiarabien på ordförandestolen för FN:s kvinnokommission?

I mean, a lot of Muslims have come to the United States to get away from regimes where they feel like their freedom of speech is infringed on, where they – some people don`t have freedom of religion. We come to the U.S.  Twenty-two states with anti-Sharia bills trying to ban us from practicing our faith

Låt mig presentera en motpart till hennes ”feministiska” åsikt. Här är pakistaniern Tarek Fatah som talar för ”Muslims against M-103”. Vad är då M-103? Jo en nybliven kanadensisk lag av sedvanlig ”hets mot folkgrupp”-typ vars förbud inkluderar islamofobi. Tarek Fathans svar på västerländska politikers och juristers iver att ställa upp för identitetsvänstern och deras islamistkompisar gällande islamofobi är att många muslimer kom till Kanada just för att de VAR rädda för islam.

Jag väntar fortarande på att få höra identitetsvänsterns replik men med tanke på att de numera brukar bemöta kontroversiella frågor med tystnad och ANTIFA-våld som skall hindra opponenter att få tala offentligt alls så lär det heller inte komma något svar från identitetsvänstern. De är nu officiellt PRO-diktatur. De representeras av svartklädda ANTIFA-våldsverkare på gatorna och de representeras av Saudiarabien i FN. Bara en galning försöker försvara den här utvecklingen.

På tal om ingenting hade vi nyligen en debatt om kvinnors inflytande på politiken. Ett påstående gjordes där att makthavarna är kvinnors springpojkar. Kan vi möjligen i och med hur dessa springpojkar har agerat i FN betrakta den debatten som avslutad med konstaterandet att även om det var med den ursäkten dessa institutiioner ursprungligen skapades så kommer systemen när de väl är på plats att ha egenintressen som går före de syften för vilka de skapades? Är det någon som tror att det här stämmer med den ursprungliga tanken med FN från 1945?

Kommentarer

FN är nu ett skämt. Mänskliga rättigheter + Vänsterfeminism + Saudiarabien = Sant. — 41 kommentarer

 1. Är USA, och UK m.fl. som röstade för Saudiarabien också vänsterstyrda?
  Sen var det inte ”FN” som röstade, det var medlemmarna i UN ECOSOC som röstade.

 2. Så klart!! FN är ju endast ett VERKTYG som de använder sig utav … kom igen nu! Bli inte förvirrade för det är exakt vad de vill – att vi inte skall veta ut elelr in och då bli passiva till allt och apatiska och handlingsförlamade! Precis som Svenskarna har blivit eller hur!

 3. @MJx:

  ”Är USA, och UK m.fl. som röstade för Saudiarabien också vänsterstyrda?”

  Deras kvinnorörelser är det definitivt och det är deras ideologi som styrt FN:s kvinnoarbete i åratal. Warren Farrell påpekade för över ett årtionde sedan att det var den ideologin som dominerade FN:s jämställdhetsarbete, du hittar den exakta texten om FN:s fulspel i hans bok från 2000 ”Women cant hear what men dont say”

  ”Sen var det inte ”FN” som röstade, det var medlemmarna i UN ECOSOC som röstade.”

  Hur är det ett argument? Vad jag säger är att FN saknar trovärdighet och genererar resultat som är totalt vansinniga. Vad du bekriver är detaljerna kring varför de gör det. Det är givetvis så att medlemmarna i UN ECOSOC röstade för att FN bestämt att det är så man gör. Orsaken till de galna resultaten är FN:s egna regler.

 4. @Erik:

  Men det är inte deras kvinnorörelser som har röstat. Sen röstar de ju på Saudiarabien i varenda annan omröstning också.

  Det var inget argument, det var information.
  I ECOSOC finns 54 länder, 47 av dem röstade på Saudiarabien. Vilka som inte röstade på Saudiarabien är inte jättesvårt att räkna ut (såsom Ryssland och Libanon).

 5. @MJx:

  ”Men det är inte deras kvinnorörelser som har röstat.”

  Nej det är de som röstat om vem som skall kontrollera kvinnorörelsen. Den praktiska effekten blir – precis som jag sagt i tidigare inlägg – att feminismen bara blir ett PR-verktyg för kulturvänstern som helhet och där är numera RAS mycket viktigare än KÖN och att anklaga andra för rasism är islamisters favoritmetod för att få absolut makt överallt så vi får islamister högst upp, ”antirasistisk” (dvs negativt till vita vänster längre ner och så lägst ner i hierarkin så får vi kvinnorörelsen. Så feministerna som klagade på underordning har nu underordnat sig själva kulturvänsterns fokus på rasfrågor och kulturvänstern har glatt skrivit regler som placerar Saudiarabien vid makten. Det är så vänstern beter sig.

  ”Sen röstar de ju på Saudiarabien i varenda annan omröstning också.”

  Javisst, precis som jag förutsäger så placerar kulturvänsterns ”antirasister” islamisterna längst fram igen. Precis som de gjorde i Iran. Focault till och med uttryckligen yrande om hur han trodde Ayatollahs Iran minsann inte skulle ha religiöst styre. Hur rätt hade han om det nu igen? Vänstern har uppvisat samma tendenser i dagens Kanada där islamisterna till varje pris (om vänstern får bestämma) skall skyddas mot kritik med luddigt definierade lagar mot islamofobi.

  ”I ECOSOC finns 54 länder, 47 av dem röstade på Saudiarabien. Vilka som inte röstade på Saudiarabien är inte jättesvårt att räkna ut (såsom Ryssland och Libanon).”

  Vad nu det har med någonting att göra. Om systemet tillåter att Saudiarabien hamnar i den här positionen så är systemet skit. Det skall helt enkelt inte kunna hända enligt reglerna. Förstår man inte det har man ägnat sig åt en hel del hjärngympa för att få totalt oförenliga ideer att gå ihop.

 6. @Erik:

  Men de flesta stater som är allierade med Saudiarabien, som röstar till förmån för Saudiarabien och som för krig med och för Saudiarabien är ju inte styrda av kulturvänster, de är ju i huvudsak nyliberala eller knähundar som gör som USA säger åt dem.

  Islamisternas favoritverktyg för att få makt är ju amerikanska vapen och USA:s krigsmakt.

  Som sagt, det är inte ”kulturvänstern” som gjort det. Saudiarabien har varit allierade med USA sedan 30-talet och USA har hela tiden verkat för att Saudiarabien ska få mer makt. Alla NATO-länder och länder som står NATO nära gör samma sak. Sverige började med det 1991 under den första nyliberala regimen och direkt efter att kalla kriget tagit slut.

  Iran är ju betydligt mindre religiöst styrt än Saudiarabien. Men vet du vad skillnaden är? Det är att Iran inte är allierade med USA, det är därför Iran demoniseras så ofta medan de flesta nyheter om Saudiarabien är positiva, jag har tappat räkningen på hur många gånger media rapporterat om att kvinnor fått börja köra bil i Saudiarabien eller att kvinnor fått rösträtt i Saudiarabien (det är ju så med propaganda att man kan återanvända den, de som tror på dumheterna är för korkade för att komma ihåg, det var därför som al-Bagdadhi kunde dödas inte mindre än fem gånger, Basra intogs åtta gånger m.m.)

  Systemet tillåter vilket land som helst med många vänner att hamna i sådana positioner. Saudiarabien har stöd från alla länder som är nära allierade med USA. Det är därför de figurerar i de här sammanhangen. Om (när) banden mellan Saudiarabien och USA brister så kommer Saudiarabien att försvinna ur alla sådana här sammanhang.

  De länder som är emot Saudiarabien i UN ECOSOC, och som kan räknas in bland nejröstarna, är ju länder som ”ni” brukar anklaga vänstern för att stödja.

 7. Att den riggade vänstermarschen March4Women puttrade av hat, islamism och sharia-mys med Linda Sarsour var det förstås knäpptyst om i Sverige. Här får vi nöja oss med en tillrättalagd vinklad version istället, och går inte det blir det ingen rapportering alls. För enligt vänstermedielogik: Syns inte nyheten finns den inte och då har den nästan inte hänt…. Public service uteblivna rapportering blir mao i sig en vinkling och medveten förvanskning av verkligheten. Fast i Sverige är ju som bekant berättelsen överordnad verkligheten™
  .

  https://twitter.com/AkeOrtmark/status/857291735373840385

 8. Vill du att Saudiarabien ska sluta köpa vapen? Hur hade du tänkt ersätta de pengarna och jobben?

  ”Det var en människorättsdomstol i Kanada som var orsaken att Professor Jordan Peterson gick ut offentligt mot ett lagförslag som förbjöd kritik mot genusuttryck.”

  Det finns ingen som medvetet kallar folk för fel pronomen utan syfte att vara ett svin. Sadism och svineri mot folk med medfödd könsdysfori är sadistisk ondska och det är av intresse för samhället att skada och tysta onda människor. Det är därför vi ska ha en straffskala för någon som slår en person denne hatar för att personen legat med ens nästa, och en strängare straffskala för någon som slår en person denne hatar för att personen är mörkhyad.

  ”Vad jag säger är att FN saknar trovärdighet och genererar resultat som är totalt vansinniga. Vad du bekriver är detaljerna kring varför de gör det.”

  Så det vore bättre om SA inte fick vara med i FN? Eller ska du skapa ett eget FN? Har du ett alternativ?

 9. @Axel Edgren:
  Det är sadistiskt att underblåsa transsexuellas vanföreställningar istället för att ge dem vård.
  Transsexuella har extremt hög självmordsfrekvens och den förändras inte av att de får t.ex könskorrigering.
  Det är en allvarlig psykisk åkomma och ska behandlas som en sådan.

 10. ”Det finns bara en slutsats som kan jag kan dra av detta. Feminism existerar inte i Sverige. Vad som kallas feminism i Sverige måste i själva verket en underlydande avdelning till den förteelse som för enkelhetens skull hädanefter kallas ’Nyvänster'”

  Nej självklart inte. Feminism EXISTERAR INTE i Sverige längre! Gud vad jag saknar den gamla goda tiden då vi HADE FEMINISM i Sverige. Vilka härliga tider det var, då man fick se, höra och läsa ”kvinnohat”, överallt dygnet runt. Nu har de blivit så rädda och ynkliga de där feministerna, med ZL och co. Snacka om att FÖRLORA big time!

  ”Med reservation för att det givetvis inte bara gäller Sverige. Andra begrepp som används är som sagt regressiv vänster, identitetsvänster och kulturvänster. De kan summeras globala vänstereliter som har den postmoderna ideologi där de vill avskaffa världens nationsgränser (och även andra sorters gränser).”

  En värld utan nyvänster? Ah vilken dröm det vore… Reinfeldt, Bildt och co i hela världen skulle alla dra den tusenåriga lättnadens suck: ”Äntligen, äntligen, en värld utan nyvänster, i vars tvångströja vi länge satt och som i koma skrek och skrek utan att bli hörda. Vi skrek att vi inte alls ville tjäna pengar, att det var nyvänstern som tvingade på oss den grymma mammonsdyrkande globalismen, för vars skull vi hejdlöst ljög om allt och alla! Det var inte våra lögner. Det var vad vi kallade postmodernism. Äntligen upplöser vi nu hela EU och andra ”globalismer” och vi ska fira oavbrutet i flera år från nu. Som vi har längtat efter att återgå till och tjäna vår kära nation och vårt kära folk…!”
  ____

  Alltså, allt det här har nu antagit rent sjukliga proportioner.

  Och tyvärr så tillåter vissa ej att en debatt avslutas, så som önskat. Så för den som inte är på sin vakt, vill jag än en gång kopiera från Wiki (framförallt det om Concern Troll):

  Wiki EN
  CONCERN TROLL:
  A concern troll is a false flag pseudonym created by a user whose actual point of view is opposed to the one that the troll claims to hold. The concern troll posts in Web forums devoted to its declared point of view and attempts to sway the group’s actions or opinions while claiming to share their goals, but with professed ”concerns”. The goal is to sow fear, uncertainty and doubt within the group. This is a particular case of sockpuppeting.

  Wiki SV
  Trollbeteende:
  Inläggen som trollen skriver är vanligtvis provokativa, märkliga, irrelevanta och oseriösa. Trollens beteende och metoder kan till exempel vara att låtsas ha EXTREMA ÅSIKTER av olika slag, att använda sig av TYDLIGT OLOGISKA argument och/eller otrevliga diskussionstekniker, såsom härskartekniker. Målet är att få övriga att TRO ATT trollet menar allvar och känna sig tvungna att skriva svar. Troll är ofta anonyma eller använder sig av en påhittad identitet, och använder sig ibland också av separata användarkonton just för detta syfte. Det finns även vissa trollforum där det organiseras gemensamma trollattacker där flera personer riktar in sig på ett utvalt mål och skriver en stor mängd trollinlägg.

 11. Saudiarabien är dumma mot kvinnor, säger en person som hurrar för att slå och sedan trakassera en kvinna för att hon höll i en flaska och har ”entartete” frisyr.

 12. @Axel Edgren: Hej.

  Skall din straffskala vara graderad för att ta hänsyn till inbördes pigmentskillnader mellan gärningshen och offer?

  Avgörs graderingen efter att brott begåtts eller skall alla klassificeras i förväg?

  Du propagerar på allvar för raslagar där påföljd styrs av de inblandades pigmentering/etnicitet/annan av staten sanktionerad egenskap – inte av gärningen i sig.

  Jag kan bara hoppas att du skämtar – i en socialistisk stat, såväl som en socialdemokratisk, kan inga hänsyn tas till borgerliga påfund såsom identitära frågor är. I den socialistiska staten är ju alla kamrater, och likar.

  Eller är din socialistiska drömstat (den där ideala som aldrig prövats i verkligheten) en där sortering sker efter etnicitet?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 13. Rikard, man behöver inte läsa folks tankar eller titta på deras hy för att bestämma vad som orsakade hatet bakom dådet. Du är fullkomligt vansinnig, är min bedömning efter att ha läst ditt intryck av vad jag skrev.

  Citera gärna något av det jag skrev och förklara sedan hur du kom fram till att man måste bedöma brottsskala efter hudfärg bara för att man har hatbrott I brottsbalken. Så får jag skratta åt den person du ägnat hela ditt liv till att bli.

 14. @Axel Edgren:
  Det är väldigt enkelt.
  Vit slår rasifierad för att den ogillar rasifierade då ska straffet vara högre.
  Rasifierad slår vit för att den ogillar vita då ska straffet vara lägre än ovannämnda dvs nyvänstern har avskaffat likhet inför lagen och instiftat rasistiska lagar.

 15. @michael: Båda är hatbrott som ska bestraffas hårdare än annan misshandel, men det sistnämnda händer ändå aldrig.

  ”Det är därför vi ska ha en straffskala för någon som slår en person denne hatar för att personen legat med ens nästa, och en strängare straffskala för någon som slår en person denne hatar för att personen är mörkhyad.”

  Ni läser detta och tror att den första situationen *är* en exempelsituation (snarare än en specifik situation som ska ha en straffskala) men att den andra *inte* är det?

  Ni är så ointelligenta att ni borde fänglsas.

 16. @Axel Edgren:
  Det blir ännu mer intressant när en rasifierad grupp som är rasistisk mot en annan rasifierad grupp och misshandlar dessa pga detta t,ex araber av somalier,då kan man inte döma till hatbrott eftersom båda grupperna är rasifierade.

 17. @michael: Vi bombade folk i Balkan för att de fick för sig att de hade rätt att begå folkmord mot andra i Balkan.

 18. @MJx:

  ”Men de flesta stater som är allierade med Saudiarabien, som röstar till förmån för Saudiarabien och som för krig med och för Saudiarabien är ju inte styrda av kulturvänster, de är ju i huvudsak nyliberala eller knähundar som gör som USA säger åt dem.”

  Jag pratar inte om hur de röstar. Jag pratar om hur FN:s regler ser ut. De började inte som mångkulturalister som var negativa mot väst. De skapades av väst.

  ”Islamisternas favoritverktyg för att få makt är ju amerikanska vapen och USA:s krigsmakt.”

  Dumheter, islamisternas favoritverktyg är terrorism, invandring och att utnyttja västvärldens regler och ideer mot västvärlden själv. Jag har islamisternas ledare på video inspelad på plats i deras högkvarter så jag vet precis vad de säger och jag vet precis hur fanatiska deras ögon glöder när de säger det.

  ”Som sagt, det är inte ”kulturvänstern” som gjort det.”

  Kulturvänsterns roll är att försvaga våra länder och förespråka den sorts värdegrund som gör den här sortens absurditeter möjlig. Kulturvänsterns ideologi är att avskaffa alla gränser. Både gränser mellan länder och gränser mellan biologiska kön. Allt som försvagar har de helhjärtat stöttat. Kulturvänstern hara bara en fiende – väst.

  ”Saudiarabien har varit allierade med USA sedan 30-talet och USA har hela tiden verkat för att Saudiarabien ska få mer makt.”

  Totalt nonsens. Däremot har de verkat för stabilititet i den regionen där det bara finns dåliga alternativ. Du verkar inte förstå vad alternativet till Saudiska kungafamiljen skulle vara. Inget nytt med det ser samma retorik utan alternativ hela tiden. Det är ju så media och ”deep state” gapat oavbrutet om hur de ville ha Assad attackerad. Se Sargon of Akkads ”A tale of two narratives”

  ”Alla NATO-länder och länder som står NATO nära gör samma sak. Sverige började med det 1991 under den första nyliberala regimen och direkt efter att kalla kriget tagit slut.”

  Alla NATO-länder ingår i sagan om två narrativ. Regelbundet ser vi samma narrativ där samma personer som vill avskaffa gränser och ha obegränsad invandring vill ha länder i MENA-regionen ”befriade”.

  ”Iran är ju betydligt mindre religiöst styrt än Saudiarabien. Men vet du vad skillnaden är?”

  Grader i helvetet? Shia? Andel kvinnor pga att män dödades i Iran-Irak kriget? Iran är ingen Monarki? Irans befolkning är mer än dubbelt så stor? Saudiarabiens befolkning är rik. Irans befolkning är fattig. Det finns många skillnader men det låter säkert bättre att säga det bara är en.

  ”Det är att Iran inte är allierade med USA, det är därför Iran demoniseras så ofta medan de flesta nyheter om Saudiarabien är positiva, jag har tappat räkningen på hur många gånger media rapporterat om att kvinnor fått börja köra bil i Saudiarabien eller att kvinnor fått rösträtt i Saudiarabien (det är ju så med propaganda att man kan återanvända den, de som tror på dumheterna är för korkade för att komma ihåg, det var därför som al-Bagdadhi kunde dödas inte mindre än fem gånger, Basra intogs åtta gånger m.m.)”

  Jaha så det är inte en skillnad att Saudiarabien är en monarki medan Iran är en republik? Det är inte en skillnad att Saudiarbiens befolkning är mer strikt religiösa än sina härskare (saudiska familjen tvingades bli mer strikta efter belägringen i Mekka 1979) medan Irans befolkning är mindre strikt religiösa och det är heller ingen skillnad att Saudiarabiens folk är rika medan Irans folk är fattiga? Precis det är bara en skillnad mellan dem?

  ”Systemet tillåter vilket land som helst med många vänner att hamna i sådana positioner.”

  Ja precis ”många vänner” och där är systemfelet i FN. Ju sämre ett land fungerar ju mer sannolikt det splittras i många små länder som Jugoslavien. Ju bättre ett land fungerar ju mer sannolikt det förblir en enda röst i FN.

  ”Saudiarabien har stöd från alla länder som är nära allierade med USA. Det är därför de figurerar i de här sammanhangen. Om (när) banden mellan Saudiarabien och USA brister så kommer Saudiarabien att försvinna ur alla sådana här sammanhang.”

  Igen, irrelevant. Jag är inte postmodernist som bedömer kommunismen utifrån teoretiska utopier. Jag bedömer verklighetens länder.

  ”De länder som är emot Saudiarabien i UN ECOSOC, och som kan räknas in bland nejröstarna, är ju länder som ”ni” brukar anklaga vänstern för att stödja.”

  Vilka länder skulle vara vänsterländer idag? Venezuela eller? Sist jag kollade skrev jag att kulturvänstern idag inte stödjer några länder alls. DE stödjer att avskaffa länder precis som Nigel Farage sagt i EU. Hur kan man stödja länder om man inte vill länder skall existera alls? De stödjer att avskaffa kön. De stödjer att inte göra forskning. De stödjer att avskaffa yttrandefriheten. De stödjer att stoppa motioner att utreda kostnader. Det får kosta vad som helst det är vad vänstern står för idag. De stödjer att öka antalet tiggare, flyktingar, asylsökare och migranter i varenda västland.

  Vänsterns ideologi är mycket lätt att förstå. Det är bara att föreställa sig att Sverige var i krig med ett annat land. Alla beslut vänstern tar idag kan förutsägas utifrån vad som skulle hjälpa fienden. Vänsterns ideologi idag är att man får fred genom att göra sig själv försvarslös och hissa vita flaggan.

 19. @Kalle:

  ”Att den riggade vänstermarschen March4Women puttrade av hat, islamism och sharia-mys med Linda Sarsour var det förstås knäpptyst om i Sverige”

  Ja och lika illa var det med den riggade vänstermarchen March4science där jag sett mänger av bilder med kommunism och antikapitalism. Det är fascinerande hur de inte förmår sig marchera under March4Leftism. De måste gömma sig under kjolarna på kvinnor eller så måste de låtsas att den här sortens idioti är vetenskap:

  OBSERVERA: Ingenstans nämns ett ord om proportioner eller data. Nej ta något som är mindre än 1% likställ det med något som är mer än 90% kalla det ett ”spektrum” och låtsas sedan att den beskrivningen där de likställs är mer ärlig som om inte alla visste att enda orsaken ni säger så är att ni tror på att LJUGA om sanningen mellan grupper för att lyfta upp svaga och trycka ner starka. Man kan inte tro på att ljuga och tro på vetenskap så vänstern är antivetenskap.

 20. ”Fascisters och konservativas favoritverktyg är terrorism, invandring och att utnyttja västvärldens regler och ideer mot västvärlden själv.”

  FTFY

  ”Kulturvänsterns ideologi är att avskaffa alla gränser.”

  Avskaffa nationalism, som orsakade extrema övergrepp mot icke-vita i kolonierna samt apokalyptiska världskrig.

  ”Du verkar inte förstå vad alternativet till Saudiska kungafamiljen skulle vara.”

  Du verkar inte förstå alternativet till att låta SA vara med i FN precis som alla andra länder.

  ”Kulturvänstern hara bara en fiende – väst.”

  Så döda oss allihop och bli en hjälte. Problemet när man beskriver alla som inte håller med en som det värsta hotet mänskligheten skådat är att om man bara angriper det med ord så visar man att det inte är ett så farligt hot. Det är därför Antifa är att applådera då de agerar proportionerligt utifrån sin världsbild, medan du inte vågar göra mer än att dehumanisera kvinnor och transpersoner. Fegling.

  ”Det är ju så media och ”deep state” gapat oavbrutet om hur de ville ha Assad attackerad.”

  Ja det kan ju inte vara så att Trump är en mentalt begränsad kulturbefriad bonnläpp som vimsar hit och dit som ett blonderat våp från en gammal Hollywoodfilm? Nej det måste varit (((deep state))) som gjort att Trump slagit in på fel väg och gjort pedo-Milo och Coulter så besvikna. Hoppas på mer krig de måste betala för.

  Du köper verkligen vad som helst så länge en bleknos väser om det på YT. Trump ville bomba för att han är en sjuk liten pojke och han ville ha lite kul.

  Trump cuckade inför NAFTA, cuckade inför Kina angående Nordkorea, cuckade inför murenn alla bittra fattiglappar i överflödiga Appalachien önskade sig, cuckade om Iran och cuckade om alla löften om sjukvård han gav alla ointelligenta kräk som Sargon. Trump fungerar inte som en normal människa. Att skylla på (((Deep State))) är en eufemism för ”Jared Kushner är en jude så allt dåligt som händer är hans fel”.

  ”De stödjer att avskaffa kön.”

  Verkar funka rätt okej för fåglar och näbbdjur.

  ” De stödjer att avskaffa yttrandefriheten. ”

  Säger en fascist som är för att förstöra rondellhundar som är kritiska mot Trump.

  En fascist som vill att folk som vill ta bort yttrandefriheten ska bjudas in till Berkeley, Almedalen och Bokmässan.

  LOL djuren som skyller Trumps beslut att bomba Syrien på (((deep state))) är samma djur som för några år sedan ville lyncha Dixie Chicks. De har inga principer, inga själar, ingen mänsklighet.

  ”De stödjer att inte göra forskning.”

  Det är inte vi som försöker förtala klimatforskare utan grunder.

  ”De stödjer att stoppa motioner att utreda kostnader.”

  Kostnaderna för Nuon, vinster till Caymanöarna, NKS, Postnord och Förbifarten?

  ”De stödjer att öka antalet tiggare”

  Kostar en miljontedel av vad det kostar att sänka bolagsskatten med o,2 %

  ”flyktingar”

  Det är USA, Israel och Ryssland som varit för att öka antalet flyktingar.

  ”asylsökare”

  Det är asylsökare som bestämmer om de vill söka asyl eller inte.

  ”migranter i varenda västland.”

  Det är vi som låtit våra olika regeringar lattja omkring i Mellanöstern av olika anledningar under hela 1900-talet. Nu passar det att helga nationell suveränitet?

 21. @Axel Edgren:
  Vad du inte förstår är att om Saudiarabien utropat sig till en socialistisk stat så hade du genast försvarat dess antidemokrati,med bortförklaringar.

 22. @Axel Edgren:

  ”Vill du att Saudiarabien ska sluta köpa vapen? Hur hade du tänkt ersätta de pengarna och jobben?”

  Skrattretande. Saudiarabien kan inte sluta köpa vapen och här har du orsaken. . Befolkningen där är galnare än monarkin som styr landet.

  ”Det finns ingen som medvetet kallar folk för fel pronomen utan syfte att vara ett svin.”

  Din förståelse av språk är ihopljuget nonsens från kalla kriget vars syfte var att inbilla unga människor att fiendesidan var snälla och jättefina. En grupp kirunasvenskar gick till och med på skiten och flyttade dit. Hade du gjort det hade du också fått se skillnaden mellan retorik och verklighet.

  Våra pronomen har ingen funktion av att visa respekt överhuvudtaget NOLL. Jag kallar inte en bil en bil för att visa bilar respekt. Jag lägger inte mer vikt vid att kalla bilar jag gillar ”bil” mer än bilar jag oillar ”bil”. Min användingen av ordet bil är helt separerad från alla uttryck av värdering. Jag kallar en bil en bil för att effektivt kommunicera vad jag pratar om och det spelar ingen som helst roll om en bil är gränsfall eller inte i dagligt tal för TIDEN det tar att utröna det har funktionen av att effektiv kommunikation SABOTERATS. Det enda din sort förespråkar är alltså att sabotera era egna samnhällen.

  ”Sadism och svineri mot folk med medfödd könsdysfori är sadistisk ondska och det är av intresse för samhället att skada och tysta onda människor.”

  Bla bla bla, ljug ljug ljug. Pronomenanvändning i mänskliga språk har inte ett dugg med respekt att göra ljug lite mer mytoman där. Din ide om människor är påhittad i ett laboratorium fär människorexperiment. Jag antar att du inte kan särskilt mycket tyska för i Tyska språket sätter man pronomen som Der, Die och Das framför alla ord så om vi överför dina galna ideer om engelska språket till tyska språket så blir det alltså med samma logik ett tecken på svineri mot stackars Blåvalar att kalla en blåval Die Blauwal istället för Der Blauwal.

  ”Det är därför vi ska ha en straffskala för någon som slår en person denne hatar för att personen legat med ens nästa, och en strängare straffskala för någon som slår en person denne hatar för att personen är mörkhyad.”

  Du förespråkar alltså en diktatur. Bra då vet vi vet., Du glömde att vi skall ha en straffskala för dem som ägnar sig åt häxkonster och en skala för dem som bekämpar djävulen också. Nu när du ändå förespråkar totalt subjektiva påhitt som åsikter som grund för rättsprocesser.

  ”Så det vore bättre om SA inte fick vara med i FN? Eller ska du skapa ett eget FN? Har du ett alternativ?”

  Vi pratar inte om FN, vi pratar om en specifik kommission inom FN som har en specifik uppgift. Klart jag har ett alternativ. Det vore bättre om FN hade objektiva regler där Saudiarabien och de andra länderna själva – via HANDLINGAR OCH BESLUT – bestämmer om de vill vara med i kvinnokommissionen eller inte.

  Att rösta om dessa saker är totalt vansinne. Vi röstar inte om huruvida Einstein begrep Fysik.

 23. @michael: ”Vad du inte förstår är att om Saudiarabien utropat sig till en socialistisk stat så hade du genast försvarat dess antidemokrati,med bortförklaringar.”

  Om alternativet hade varit neoliberala diktatorer ditsatta av CIA, ja.

  ”Våra pronomen har ingen funktion av att visa respekt överhuvudtaget NOLL.”

  Inte för cismänniskor nej.

  ”Jag kallar inte en bil en bil för att visa bilar respekt.”

  Transpersoner är människor, inte själlösa objekt som ”bilar” eller ”Daily Mail-läsare”.

  ”Jag kallar en bil en bil för att effektivt kommunicera vad jag pratar om”

  Och jag vet inte vad du pratar om om du kallar den fula idioten, homofoben och bedragerskan Caitlyn Jenner för ”han/honom”, och därtill kommer jag försöka få dig satt i rätten för hatbrott om du gör det.

  ”Det enda din sort förespråkar är alltså att sabotera era egna samnhällen.”

  Ha ha du är rädd för ’hen’. Vilken tönt.

  ”ett tecken på svineri mot stackars Blåvalar att kalla en blåval Die Blauwal istället för Der Blauwal.”

  Inte alls analogt, eftersom vi inte kan prata MED valar utan bara OM dem. Du är verkligen patetiskt dålig på att argumentera, men så går det när man inte har en riktig utbildning. Försök igen.

  Kalla en hon för en hon och en han för en han. Annars böter eller fängelse.

  ”Du förespråkar alltså en diktatur.”

  Om det är vad som krävs för att misshandel orsakad av bigott hat straffas hårdare än interpersonellt hat som orsakats av t ex otukt, så absolut. Det ska vara på mitt sätt.

  ”Vi pratar inte om FN, vi pratar om en specifik kommission inom FN som har en specifik uppgift.”

  Där bara fina länder som USA, som styrs av en våldtäktsman, ska få vara med? Skärp dig. Du är bara rasistisk. Det finns ett spektrum av länder som är mediokra när det kommer till att skydda kvinnor, till länder som inte riktigt ser kvinnor som lika värda, som Irland, och så ska gränsen dras så att Irland räknas som ”fint” medan SA är ”fult”? Oj så märkligt att gränsen dras mellan vita och mörkhyade länder.

  ” Det vore bättre om FN hade objektiva regler där Saudiarabien och de andra länderna själva – via HANDLINGAR OCH BESLUT – bestämmer om de vill vara med i kvinnokommissionen eller inte.”

  Så du menar att GRUNDFÖRFATTNINGEN för FN skulle ha skrivits på så sätt att dessa länder aldrig varit med i första taget? Gäsp.

  ”Att rösta om dessa saker är totalt vansinne”

  Precis som att rösta om huruvida uttrycklig nazism, abortmotstånd eller vilja att förbjuda samkönade att adoptera ska medföra fängelse, om du frågar mig. Eller att rösta om huruvida all anonymitet på sociala media och internet ska tas bort så vi kan pejla in oss på trakasserare, hotare och personer som finansieras av Ryssland. Du använder bara vissa länders bigotteri för att främja din egen extremt misogyna och homofobiska agenda och vidriga identitära pojkklubb. Jag är den enda här som står upp mot allt bigotteri och är villig att införa lagar som skyddar kvinnor från alla hot. Vi kan inte göra särskilt mycket åt IS eller SA men vi kan sätta stopp för rödpiller, MRApists och andra hot.

 24. Den som påstår att feminism inte längre existerar och sätter likhetstecken mellan globalism och (hör och häpna) vänstern (inte högern) och kallar hela soppan för ”nyvänster”, kan man verkligen inte ta på allvar [utom möjligen på GDs egen by, där man lika oresonligt som alltid fortsätter bespotta en åsna (vänstern) och nu uttryckligen avlägsnat åsnedrivaren själv ur berättelsen (feministen), men FORTFARANDE inte yppar ett ord om vem som egentligen äger själva hela byn (högern = globalisten)].
  Det här borde tävla med de bästa ”konspirationsteorierna” på FB (skulle säkert få samma poäng som den där ”konspirationsteorin” om att Australien i själva verket är ett hoax, ett rent påhitt, till för att dölja för allmänheten faktum att man i själva verket hade dränkt alla straffångar man ville bli av med. Hon som har påstått det på sin facebook, hade tydligen även ett förödande bevis: på hennes världskarta var Australien nämligen utsuddad. Samma nivå är det här: åsnedrivaren själv är nu underlydande åsnan, men högern själv framförallt har aldrig EXISTERAT på TS’ ekonomiska karta. Har någon överhuvudtaget sett ordet ”höger” i TS’ trådar, såsom fadern till globalism, med kulturrelativism, gränslöshet, invandring, mm. mm., som dess logiska och reella INNEHÅLL?).
  OSERIÖST snack på gatunivå! Absolut INGEN med en seriös högskoleutbildning, oavsett i vad och oavsett egen politisk riktning, skulle komma på idén att sitta och resonera på det där HÖGST enkelspåriga viset.

 25. @Axel Edgren:

  ””Fascisters och konservativas favoritverktyg är terrorism, invandring och att utnyttja västvärldens regler och ideer mot västvärlden själv.”

  Du inkluderar de flesta som byggde västvärlden i den du kallar fascister. Skulle inte existera någon västvärlde ens om vi lyssnade på dig. Datorn du skriver på skulle inte ens finnas, huset du bodde i skulle inte vara lika bekvämt och tillgången på mat skulle vara begränsad – precis som den var i Kina innan de började använda västvärldens appar precis som en viss Historieprofessor redovisat.

  ”Avskaffa nationalism, som orsakade extrema övergrepp mot icke-vita i kolonierna samt apokalyptiska världskrig.”

  Noll kausalitet. Finns inget som säger nationalism orsakar övergrepp, nationalismens fiender har gjort sig skyldiga till de värsta övergreppen i modern tid i Kina och Ukraina. Nationalismens fiender i Spanska inbördeskriget begick övergrepp på löpande band (precis som deras motståndare skall påpekas).

  Däremot leder rasism bevisligen till övergrepp och nuförtiden är det fascinerande nog vänstern på universiteten som vill dela upp folk i raser vilket innebär att vänstern behöver återinföra rasbiologi för att kunna bedöma mängden blod som behövs för att räknas till vilken ras

  Precis som casinoindianer i USA gör för att se vem som i släktband har rätt till casinopengar. Om en person inte har tillräckligt mycket indianblod bestämmer man att den personen inte är indian nog och så slipper man déla på pengarna.

  ”Du verkar inte förstå alternativet till att låta SA vara med i FN precis som alla andra länder.”

  Klart jag gör. Alternativet till fulröstningar med mygel är att ha objektiva kriterier som SA väljer att uppfylla eller inte. Alternativet är västvärldens värderingar av vetenskap, fakta och sanning.

  ”Så döda oss allihop och bli en hjälte. Problemet när man beskriver alla som inte håller med en som det värsta hotet mänskligheten skådat är att om man bara angriper det med ord så visar man att det inte är ett så farligt hot.”

  Problemet med att göra den där sortens kausala påståenden som det saknas belägg för är att man inte kan argumentera dem när man får svaret att nej det där är ljug. Jag håller inte med. Det finns då två alternativ. Antingen går vi på fakta som västvärlden förespråkar eller så går vi på att rösta om sanning som religiösa diktaturer förespråkar eftersom de såklart har större chans att vinna då.

  ”Det är därför Antifa är att applådera då de agerar proportionerligt utifrån sin världsbild, medan du inte vågar göra mer än att dehumanisera kvinnor och transpersoner.”

  Nonsens jag dehumaniserar ingen. Du ljuger helt och hållet om hur språk fungerar. Ordet bil är inte ett sätt att visa respekt för bilar varken i engelska eller svenska språket. Der Die och Das är inte vördnadsvisande ord i tyska. Du kan inte argumentera för att din poäng är sann det är därför ANTIFA måste försöka förhindra att dem som inte håller med dig talar. För när de talar har din sort inga motargument.

  ”Ja det kan ju inte vara så att Trump är en mentalt begränsad kulturbefriad bonnläpp som vimsar hit och dit som ett blonderat våp från en gammal Hollywoodfilm?”

  Precis (ironi), eftersom Trump är lättpåverkad (Dina ord, inte mina) så skall vi inte kritiserar medierna och de andra för att påverka honom. Herregud ditt argument gör bara min poäng starkare.

  ”Nej det måste varit (((deep state))) som gjort att Trump slagit in på fel väg och gjort pedo-Milo och Coulter så besvikna. Hoppas på mer krig de måste betala för.
  Du köper verkligen vad som helst så länge en bleknos väser om det på YT.”

  Jag köper ingenting. Du därmeot styrkte bara min poäng. Medierna kommer nu att bli mer positiva till Trump för att han gjort som de ville och därmed är det bevisat att vem som ville vad. Din poäng var inte att Trump var säker, utan att han var osäker. Men som sagt du vet inte hur språk fungerar, varken svenska, engelska eller tyska.

  ”Trump ville bomba för att han är en sjuk liten pojke och han ville ha lite kul.”

  Nu får du bestämma dig. Ditt första argument var att Trump vimsar och alltså inte vet vad han vill. Nu säger du Trump VILLE bomba. Du pratar emot dig själv (eller så vet du inte vad begreppen du använder betyder). Vidare så är det ingen av de parter du nämner som kritiserar Trump för att bomba alls. De kritiserar honmom för att han bombade två olika sidor i ett och samma krig och det är minst sagt strategiskt tveksamt. Din beskrivning stämmer dock inte på när han släpte MOAB på ISIS grottor.

  ”Trump cuckade inför NAFTA, cuckade inför Kina angående Nordkorea, cuckade inför murenn alla bittra fattiglappar i överflödiga Appalachien önskade sig, cuckade om Iran och cuckade om alla löften om sjukvård han gav alla ointelligenta kräk som Sargon. Trump fungerar inte som en normal människa. Att skylla på (((Deep State))) är en eufemism för ”Jared Kushner är en jude så allt dåligt som händer är hans fel”.”

  Trump lyckdes med en del saker och misslyckades med andras saker? Jösses om jag inte visste bättre kunde jag tro att du nu kritiserar Trump för att vara människa. Deep State är bara ett annat ord för byråkrati. Alltså byråchefer och sakkunniga vars främsta intressen är deras egna jobb och karriär. I sverige kallas de ”policymakers”.

  ”Verkar funka rätt okej för fåglar och näbbdjur.”

  Nej det gör det inte. De råkar bara inte vara i konfliktsituation med oss. När det däremot föreligger konflikt så är fåglar chanslösa mot mänskliga jägare. PÅ samma sätt gör du allt du kan för att de västvärlden skall bli fåglar så att de länder som de är konflikt med skall få bli mänskliga jägare. Och det funkar definitivt inte lika bra för fåglar som för mänskliga jägare i konflikt.”

  Säger en fascist som är för att förstöra rondellhundar som är kritiska mot Trump.
  En fascist som vill att folk som vill ta bort yttrandefriheten ska bjudas in till Berkeley, Almedalen och Bokmässan.”

  Är du tom i huvudet? Det spelar ingen roll vad de vill. Yttrandefriheten skall gälla alla och det spelar ingen roll att DU påstår de vill avskaffa den heller (inte för att jag tror du talar sanning) för yttranderiheten gäller även dem som säger de vill avskaffa yttrandefriheten. Det gäller däremot inte dem som gapar, hotar, slåss och på andra sätt försöker upphöra yttrandefrihetens funktion. I Tyskland på 30-talet hade den alltså inneburit att nazisterna aldrig fått makten för de hade bara fått tala, inte slåss och när de bara talade så förlorade de.

  ”LOL djuren som skyller Trumps beslut att bomba Syrien på (((deep state))) är samma djur som för några år sedan ville lyncha Dixie Chicks. De har inga principer, inga själar, ingen mänsklighet.”

  Ingen har utnämt dig att bedöma den saken. Det säger sig själv att om man tillåter sådant trams i en politisk diskussion så gör folk de påståendena vare sig de tror de är sanna eller inte precis som vi redan vet från tiden med häxbränningar. Om systemet tillåter ljug så får man inget annat än ljug. Det är den mörka sidan av kraften från Stjärnornas Krig, den som alla lockas av och där man inte får annat om man inte har regler mot det.

  ”Det är inte vi som försöker förtala klimatforskare utan grunder.”

  Ingen har hindrat klimatforskning från att utföras och kritik är inte samma sak som förtal. Du förväxlar kritik med förtal och du förväxlar Forskning med efterföljande debatt om hur data skall tolkas. Det jag pratar om när man förhindrar data från att finnas alls (Som Tina Sanandaji påpekat), inte debatterar hur de data som finns skall tolkas. Men där är ju hela poängen. Ni vill inte ha debatt alls, ni vill leka gud och bestämma vad som är sant. Sedan vill ni ha en diktatur som tvingar alla tycka lika precis som Kina hade när de var utfattiga.

  ”Kostnaderna för Nuon, vinster till Caymanöarna, NKS, Postnord och Förbifarten?”

  Vad pratar du om nu? Har någon förbjudit att kostnaderna för Postnord utreds? Vem då?

  ”Kostar en miljontedel av vad det kostar att sänka bolagsskatten med o,2 %”

  Om du tror det är det verkligen synd om dig för du är så totalt okunnig om hur vårt samhälle fungerar att det är skamlig hur korkade saker du tror på. Jag kan inte låta bli att undra hur din skolgång sett ut., Hur dum i huvudet måste dina lärare ha varit egentligen? OM vi gör det mer gynnsamt att vara en mafioso som inte följer lagarna och mindre gynnsamt att vara en företagsledare som gör det så blir inte kostnaden den lilla marginella fantasisiffra som du verkar ha inbillat dig.

  Dina siffror bygger nämligen på det totalt felaktiga antagandet att produktiviteten i västvärlden fördelas proportionellt. SÅ ÄR DET INTE. Produktiviteten i västvärlden fördelas på så sätt att en liten liten grupp människor står för en GIGANTISK del av produktiviteten. Stefan Monyneux gjorde nyligen en video på ämnet så tack och lov slipper jag skriva jag skriva mer Se denna video och gör du det inte så uttala dig aldrig mer om vad saker kostar. Vet du inte och vägrar att lära dig så håll tyst och var tacksam för att du slipper bo i den hydda utan värme och bekvämlighet där dina totalt vansinniga ideer skulle placera dig om du bestämde.

  ”Det är USA, Israel och Ryssland som varit för att öka antalet flyktingar.”

  Nej, det du kallar flyktingar och det DE menar när de säger flyktingar är inte samma sak. Bara en bråkdel av dem du kallar flyktingar räknas som flyktingar. Det är åter bara du som ägnar dig åt rent sabotage av kommunikation och tvingar oss att gå igenom vad som är A och vad som är B för att du ljuger om vad det som är vad för att gynna din egen ideologi. De flesta flyktingar i världen byter inte ens NATION. än mindre kontinent.

  ”Det är asylsökare som bestämmer om de vill söka asyl eller inte.”

  Det är våra myndigheter som bestämmer vem som FÅR söka asyl eller inte och det är våra myndigheter som skall se till att de som inte FÅR asyl inte är här. Kan de inte utan att skapa fara för landet medborgare utvisa folk (vilket terroristangreppet i Stockholm där ett 5:e offer dog nyligen och dubbelmordet på IKEA i västerås tyder på) så är det dags att stänga gränsen helt, öppna kontor i de berörda länderna och bedöma asylrätt enbart på plats och enbart bevilja iresetillstånd för de som redan har asylrätt

  Då skulle asylsökarna i högre grad också vara flyktingar och riktiga barn. Inte unga män som låtsas vara barn och tonåringar.

  ”Det är vi som låtit våra olika regeringar lattja omkring i Mellanöstern av olika anledningar under hela 1900-talet. Nu passar det att helga nationell suveränitet?”

  Nu ljuger du så du tror dig själv. Det var givetvis inte bara västvärldens regeringar som ”lattjade” (så kul hur du saboterar kommunikation med sånt där hela tiden, det är ju bra vi är överrens om en sak iaf och det är just att du försöker SABOTERA kommunikation och göra det svårare att utröna vad som sägs) i mellanöstern under kalla kriget.

  Det var givetvis era kommunistpolare i den så kallade fiendesidan till västvärlden som ”lattjade” i mellanöstern också för att använda din sorts språkförvanskning. Kalla kriget utkämmpades av två sidor – inte en som du verkar ha inbillat dig. Östblocket som förlorade var precis lika inblandad i proxykrig.

  Skillnaden mellan dig och mig är att jag erkänner BÄGGE sidornas felsteg under det kalla kriget. Du därmeot är helt uppfylld av tanken på att enbart västsidans fel var riktiga fel. Du pratar inte ens om de vidrigheter som ryssarna ställde till med i Afrika och mellanöstern för du är helt besatt av tanken att när kommunister begår folkmord är det av snälla orsaker och du vill bedöma vad som görs utifrån de ursäkter som ges. Du klarar inte av att vara objektiv för du klarar inte av att säga negativa saker om ”kamrater”

 26. ”Du inkluderar de flesta som byggde västvärlden i den du kallar fascister”

  Jag visste inte att alla industriarbetare deltog i att mörda miljoner och hugga armarna av barn i Belgiska Kongo eller åt att svälta miljontals i Indien.

  ”Noll kausalitet.”

  Länder som försöker klara sig själva så långt det går och inte har övertaget i handelsöverenskommelser blir tattare förr eller senare. Mycket av framstegen som västerlandets försvarare befläckar sig själva över kom från stöld, rov, mord och avhumanisering. Utan ondska hade vi inte haft så mycket att skryta om. Även USA skyddade sig självt med tariffer och stöld i sin början.

  ”nuförtiden är det fascinerande nog vänstern på universiteten som vill dela upp folk i raser”

  Hmmm det är högern som ertappats av amerikanska domare, inklusive republikanska sådana, med att försöka förinta svartas möjligheter att utöva demokratisk makt, men jag antar att de domarna är rasister för de pratar om ras. Dina små försök att smyga undan det du står för är vidriga och hycklande.

  Allt vänster säger om högern är sant. Allt högern säger om vänstern är projicering. Ni dör utan rasism.

  ”Precis som casinoindianer i USA gör för att se vem som i släktband har rätt till casinopengar. ”

  Kunde dina hjältar ha tänkt på innan de mördade hela bunten.

  ” Alternativet till fulröstningar med mygel är att ha objektiva kriterier som SA väljer att uppfylla eller inte”

  Då får du åka tillbaka i tiden och bestämma att det ska finnas olika klasser av länder i FN.

  ”Der Die och Das är inte vördnadsvisande ord i tyska”

  Handlar inte om vördnad utan om att respektera det kön folk fötts med neurologiskt och hormonellt. Det är basalt hyfs.

  ”Precis (ironi), eftersom Trump är lättpåverkad (Dina ord, inte mina) så skall vi inte kritiserar medierna och de andra för att påverka honom.”

  Han trodde Pavarotti var vid liv och sade att han saknar att köra bil nu när han är president (något han inte har gjort på åratal). Kräket är dement och bär förmodligen blöjor.

  Han behöver inte påverkas av någon (speciellt inte av media, som älskat honom från första början och konstant sänkt ribban för honom). Oavsett vad han tar in så reagerar han annorlunda på samma stimuli från vecka till vecka, eftersom han är sjuk och skadad. Först så var NATO dåligt, nu är NATO coolt. Först skulle Kina få på moppe, nu så vågar han inte säga till Kina att de är valutamanipulatörer.

  Han är sönder inuti. Att försöka luska ut vad som fick honom att bomba en liten flygbana (efter att ha berättat för Putin vilken flygbana) är skrattretande.

  ”Medierna kommer nu att bli mer positiva till Trump för att han gjort som de ville ”

  De ville inte ha bombning i Syrien, men de imponerades i efterhand eftersom de gillar när det smäller och är en vit, manlig elitklubb som gillar när vita män krutar på. Det är lite sublimering.

  ” PÅ samma sätt gör du allt du kan för att de västvärlden skall bli fåglar så att de länder som de är konflikt med skall få bli mänskliga jägare. ”

  Så om jag fortsätter använda hen så tar IS över? Kan jag inte säga ”Simsalabim” eller något i stället?

  ”Det spelar ingen roll vad de vill. ”

  Säger vem? Gud? Metafysiken? Muhammed? Voltaire? De är lika döda allihop.

  ” Yttrandefriheten skall gälla all”

  Vad har jag att gagna på en sådan situation?

  ”. I Tyskland på 30-talet hade den alltså inneburit att nazisterna aldrig fått makten för de hade bara fått tala, inte slåss och när de bara talade så förlorade de.”

  Nej, borgerligheten skulle omfamnat dem i rädsla för socialistisk politik.

  ”ngen har hindrat klimatforskning från att utföras”

  Precis det de gör, eftersom högern alltid vill göra det den anklagar vänstern för.

  ”Det jag pratar om när man förhindrar data från att finnas alls”

  Som högern gör i USA, vilket är vad du vill.

  ”Ni vill inte ha debatt alls, ni vill leka gud och bestämma vad som är sant.”

  Som när du bestämmer att man inte får fängsla nazister.

  ” OM vi gör det mer gynnsamt att vara en mafioso som inte följer lagarna och mindre gynnsamt att vara en företagsledare som gör det så blir inte kostnaden den lilla marginella fantasisiffra som du verkar ha inbillat dig.”

  Allvarligt mannen. Vi talar om tiggare. Det är inte en gynnsam bransch för organiserade brottslingar.

  ”Produktiviteten i västvärlden fördelas på så sätt att en liten liten grupp människor står för en GIGANTISK del av produktiviteten.”

  Produktivitet och uppfinnandet av produktivitetsförbättrande lösningar är en mycket slumpmässig process som blivit allt mindre meritokratisk. Samtidigt har löner minskat medan produktiviteten gått upp, vilket minskar motivationen att slita för alla Randianska frälsare.

  Minoriteten står inte för mycket *produktion*, utan för mycket *nominellt värde* i och med att de kan sätta högre priser på varor och tjänster som generar marginell förbättring av våra liv. Dessa prislappar leds sedan bort från arbetare till finansvärlden. De generar pengar, aktiekurser och BNP, men inte bra jobb med bra löner eller bra produkter/tjänster.

  ”Se denna video och gör du det inte så uttala dig aldrig mer om vad saker kostar.”

  Jag kommer aldrig titta på Molyneux på samma sätt som jag aldrig kommer läsa Orwell, von Mises eller Friedman.

  ”Det är åter bara du som ägnar dig åt rent sabotage av kommunikation och tvingar oss att gå igenom vad som är A och vad som är B för att du ljuger om vad det som är vad för att gynna din egen ideologi.”

  Det är bara du som tror att det skulle vara irrationellt av flyktingar att söka sig till andra länder.

  ”så är det dags att stänga gränsen helt, öppna kontor i de berörda länderna och bedöma asylrätt enbart på plats och enbart bevilja iresetillstånd för de som redan har asylrätt”

  Kommer aldrig att ske eftersom det enda partiet som vill stänga gränserna alltid kommer vara rädda för icke-vita, även om de så är spädbarn. I övrigt håller jag med, men det finns inget vettigt parti som är för att stoppa invandringen.

  ”Det var givetvis era kommunistpolare i den så kallade fiendesidan till västvärlden som ”lattjade” i mellanöstern också för att använda din sorts språkförvanskning.”

  Vems polare? Järnridån låg kvar och inget västland allierade sig med Warsawapakten, så uppenbarligen fanns inte mycket kärlek mellan vänster i väst och kommunister i Asien.

  Annars påminner jag om att kommunismen aldrig blivit stark om inte nationalismen och högern först segrat i Tyskland under 30-talet.

  ”Kalla kriget utkämmpades av två sidor – inte en som du verkar ha inbillat dig.”

  Äventyren i Asien började redan tidigare än Kalla Kriget och Andra Världskriget.

  ”Du pratar inte ens om de vidrigheter som ryssarna ställde till med i Afrika och mellanöstern för du är helt besatt av tanken att när kommunister begår folkmord är det av snälla orsaker”

  När har jag försvarat ett folkmord?

 27. @Axel Edgren:

  ”Jag visste inte att alla industriarbetare deltog i att mörda miljoner och hugga armarna av barn i Belgiska Kongo eller åt att svälta miljontals i Indien.”

  Du inbillar dig att industriarbetare är de som vi har att tacka för att våra samhällen är så avancerade och bekväma? Tack, ännu ett exempel på att din sort helt enkelt inte förstår varför västvärlden har så hög standard. När ni inte försöker inbilla er det beror på industriarbetare (som om alla länder med industriarbetare hade hög standard) så inbillar ni er det beror på kolonialism. Det här med samhällsplanering har gått helt över era huvuden.

  ”Länder som försöker klara sig själva så långt det går och inte har övertaget i handelsöverenskommelser blir tattare förr eller senare. Mycket av framstegen som västerlandets försvarare befläckar sig själva över kom från stöld, rov, mord och avhumanisering.”

  Nej, isåfall hade de värsta länderna varit de rikaste länderna. Så är inte fallet. Några av länderna som ägnat sig mest åt stöld, rov, mord och avhumanisering är fattiga idag eller var det tills de ändrade sin inställning. Det finns ingen kausalitet mellan dessa saker. Ondska hittar man hos alla länder, det finns inga belägg för att väst skulle ha varit ondare än andra. Väst blev rikare baserat på helt andra saker.

  ”Utan ondska hade vi inte haft så mycket att skryta om. Även USA skyddade sig självt med tariffer och stöld i sin början.”

  Det finns ingen kausalitet mellan ondska och att ha något att skryta om. Massor av andra länder var lika onda och har idag mycket lite att skryta om. Att du tror det ör det enda vi hade visar bara hur du inte ens försöker lära dig sanningen. Propagandan är det enda du vill ha.

  ”Hmmm det är högern som ertappats av amerikanska domare, inklusive republikanska sådana, med att försöka förinta svartas möjligheter att utöva demokratisk makt, men jag antar att de domarna är rasister för de pratar om ras. Dina små försök att smyga undan det du står för är vidriga och hycklande.”

  Som vanligt försöker du vinkla diskussionen att handla om din egen tankeläsning. i Detta fall finns inte ens något som GÅR att diskutera för du inbillar dig du inte ens behöver beskriva VAD det är de gjort. 100% av din text handlar om att du och andra tycker syftet med vadihedunupratarom var att förhindra svartas möjligheter att utöva demokratisk makt. Syftet med VAD??? Du nämner ingenting pysen.

  ”Allt vänster säger om högern är sant. Allt högern säger om vänstern är projicering. Ni dör utan rasism.”

  Du menar utan den sörja av ihopljugden teori som ni påstår är rasism idag? Det ni kallar rasism idag stämmer inte ens på vad ni SJÄLVA sagt. Det ni säger är rasism idag är sådant nonsens att det inte går att argumentera emot en nazist som påstår att ni säger så enbart för att ni är antivita. Ni kan inte ens säga ni inte är antivita så ert resonemang är inte ens bra nog att vinna mot korkade nazister.

  ”Kunde dina hjältar ha tänkt på innan de mördade hela bunten.”

  Du menar de progressiva europeerna borde ha varit mer toleranta mot de hyperkonserativa krigiska indianernas levnadsstil? Skall vi kanske också kasta skit på västvärlden för att den inte gav sydamerikas indianer lättare att fortsätta med männiksooffer och kannibalism? Du verkar pinsamt omedveten om att ingen är kulturrelativist på riktigt så ingen som gråter över indianernas öde klarar av ens fem minuters detaljerad beskrvining av de vidrigaste sedvänjor som olika indianstammar hade.

  PS: Indianerna hade inga problem att mörda hela bunten från en annan indianstam heller i sina krig. Den delen glömde du visst?

  ”Då får du åka tillbaka i tiden och bestämma att det ska finnas olika klasser av länder i FN.”

  Nej, allt jag behöver göra är bestämma att FN:s deklaration för mänskliga rättigheter är universell och gäller alla. Vilket jag är rätt säker på att det var vad de gjorde 1945 för det kalla krigets propaganda som du sprider hade knappast hunnit komma igång på allvar. FN lyckades ju inte ens skydda Nordkoreas kommunistiska övertagande av Sydkora så uppenbarligen var FN inte lika infiltrerat av västhatare på den tiden.

  ”Handlar inte om vördnad utan om att respektera det kön folk fötts med neurologiskt och hormonellt. Det är basalt hyfs.”

  Pronomen har inget med respekt att göra. SÅ handlar det om respekt kan ni sluta gapa om pronomen. Enda syftet med att gapa om pronomen är att utöva makt mot den majoritet som de facto har demokratiskt mandat för vad den gör medan ni inte har mandat alls och måste leva på att försöka skrämmas, manipulera, ljuga och sprida propaganda och hoppas ingen av vår tids experter gör som Bellman och säger BULLSHIT.

  ”Han trodde Pavarotti var vid liv och sade att han saknar att köra bil nu när han är president (något han inte har gjort på åratal). Kräket är dement och bär förmodligen blöjor.”

  Bla bla bla, mår du bättre nu när du sagt samma smörja om Trump som ni redan försökt och misslyckats med? Ni har gjort det där en gång. Det var då han vann och blev president. Ni upprepar alltså en fiaskokatik EFTER att den gjort fiasko.

  ”Han behöver inte påverkas av någon (speciellt inte av media, som älskat honom från första början och konstant sänkt ribban för honom).”

  Precis, det var ett uttryck för medias kärlek att kalla honom sexist och misogyn och liknande. Det måste med samma logik vara så att DU ÄLSKAR TRUMP för du säger samma saker om Trump som media sade Smile

  ”Oavsett vad han tar in så reagerar han annorlunda på samma stimuli från vecka till vecka, eftersom han är sjuk och skadad. Först så var NATO dåligt, nu är NATO coolt. Först skulle Kina få på moppe, nu så vågar han inte säga till Kina att de är valutamanipulatörer.”

  Du verkar inte förstå det här men allt du sade blev irrelevnat när du kallade honom sjuk och skadad och ni har redan försökt med det och han vann då presidentvalet så nu vittjar ni verkligen soptunnor efter saker att säga.

  ”Han är sönder inuti. Att försöka luska ut vad som fick honom att bomba en liten flygbana (efter att ha berättat för Putin vilken flygbana) är skrattretande.”

  Ni har sagt det redan, det gick inte särskilt bra för er. Men visst, fortsätt bara. Det här är uppenbarligen mer terapi för er själva än seriöst menade argument. Ni har sett de där argumenten mosats av TRUMP så det finns inte en chans i världen ni tror det där fungerar i verklgheten. Ni bara säger det för att det får ER SJÄLVA att må bättre. Terapisyfte.

  ”De ville inte ha bombning i Syrien, men de imponerades i efterhand eftersom de gillar när det smäller och är en vit, manlig elitklubb som gillar när vita män krutar på. Det är lite sublimering.”

  Media ville definitivt ha bombing av Assad. De var desto mer kritiska när han släppte en jättebomb och dödade 100 ISIS-terrorister i en jättegrotta. Fast det såklart vi vet ju att journalistklassen redan såg på terroristerna som hemvändande ”krigare” som behövde gräddfil till bostäder och jobb. De gråter såklart över att terroristerna dödades där. Bättre att riskera hundratals människors liv i hemlandet och sedan dessutom gynna sig själv på att rapportera om de terrordåd som hemvändare och andra falska flyktingar begått.

  ”Så om jag fortsätter använda hen så tar IS över? Kan jag inte säga ”Simsalabim” eller något i stället?”

  Om du fortsätter att minska antalet män som kan motstå ISIS och öka antalet Hen som ger upp för minsta lilla så gynnar det definitivt ISIS. Hur många HEN tror du det finns inom ISIS mest hårdföra kärna? Tror du själv på ditt nonsens?

  ”Säger vem? Gud? Metafysiken? Muhammed? Voltaire? De är lika döda allihop.”

  Säger de principer på vilka vårt samhälle bygger. Alltså till skillnad från de principer du sprider på vilka långt sämre samhällen bygger. Jag vill ha mer av vad som fungerat. Du vill bara klaga och ifrågasätta det som fungerat så det byts ut av saker som fungerat mycket sämre men som kommer undan din kritik för att de inte har någon vithet som grund och allt du säger kan bedömas utifrån vithet idag.

  ”Vad har jag att gagna på en sådan situation?”

  Så nu är det okej att vara storegoist plötsligt? Du är redan gangnad av de saker som du i okunskap attackerar. Om du fick bestämma skulle du personligen, precis som de flesta som bor i länder där man tänkt som du upptäcka dina ideer leder till att du får det mycket sämre.

  ”Nej, borgerligheten skulle omfamnat dem i rädsla för socialistisk politik.”

  Då hade det varit borgerligheten som styrde, inte nazisterna- Var det inte det ni ville? Att nazisterna inte skulle styra alltså?

  ”Precis det de gör, eftersom högern alltid vill göra det den anklagar vänstern för.”

  Du har inte svara på den ursprungliga frågan. Nu bara påstår du saker ut i luften. Det är ingen höger-antifa som har misshandlat klimatforskare eller tvingat staden där de skulle tala att ställa in. Precis som Tycker Carlson frågar här och miffot kan inte ge ETT enda exempel.

  ”Som högern gör i USA, vilket är vad du vill.”

  Nu pratar du ut i luften igen. Exempel?

  ”Som när du bestämmer att man inte får fängsla nazister.”

  Nej, ni vill inte fängsla nazister. Ni vill fängsla vem som helst ni KALLAR nazist. Vem som helst vill ni kunna fängsla utan den minsta rättssäkerhet och det är också så länder styrda av din sort fungerar.

  ”Allvarligt mannen. Vi talar om tiggare. Det är inte en gynnsam bransch för organiserade brottslingar.”

  Vi talar inte alls bara om tiggare. Du pratade om tiggare OCH om bolagsskatten. Ditt argument var att leka robin hood. Vad det betyder rent praktiskt är att Ta från den som är mest produktiv och ge till den som producerar ingenting. Detta leder till en minskning av prodktiviteten i samhället, det kan alla kommunistländer berätta för dig att när de inte massivt uppmuntrar individuella genier på det sätt västvärlden gör så får man inga sådana heller. Man får medelmåttor. I västvärlden står 10% av humankapitaliet för bortåt 50% av produktiviteten. Inverka negtivt på dessa 10% och varje person du tappar är femdubbelt större än antalet.

  Det är precis som min förra chefs chef berättade (stort känt företag). När deras främsta konkurrent (Annat stort kämt företag) ändrade på saker så lämnade några få procent av arbetsstyrkan det företaget. Gissa vilken sorts människor som lämnnade vår konkurrent när de ändrade saker? Jo det var såklart de personer som var mest produktiva av alla. Dem som ensamma drar in lika mycket till företaget som tio andra personer.

  ”Produktivitet och uppfinnandet av produktivitetsförbättrande lösningar är en mycket slumpmässig process som blivit allt mindre meritokratisk.”

  Hur är det ett argument? Vi får ALLA långt sämre utan den processen och 100% av de länder som kritiserat oss för dem har haft sämre välfärd än vi. Att det blir en relativ skillnad är totalt oviktigt. Det enda det handlar om när du som är en av de rikaste procenten i världen klagar på dem som är lite rikare än du är det AVUNDSJUKA. Du klagar inte på dem för att du bryr dig om fattiga utan för att du hatar att det finns dem som är bättre än du och därför ännu rikare.

  ”Samtidigt har löner minskat medan produktiviteten gått upp, vilket minskar motivationen att slita för alla Randianska frälsare.”

  Löner minskar när man ökar den tillgängliga arbetskraften. FÖrst låter man feminister göra mängder av kvinnor tillgängliga för låglönejobb så lönerna hålls nere ännu mer )(de hålls redan nere genom att inte vara privata sektorn) Sedan så började man med invandring också för att verkligen försämra arbetares situation.

  ”Minoriteten står inte för mycket *produktion*, utan för mycket *nominellt värde* i och med att de kan sätta högre priser på varor och tjänster som generar marginell förbättring av våra liv.”

  FEL Minoriteten står för extremt hög produktion genom att organisera arbetet bättre vilket gör att varje enskild arbetare producerar mer och tjänar mer. Det är därför hög IQ är direkt kopplad till framgång i karriären medan kommunistländer har hur många arbetare som helst men alla tjänar mindre för de har inga genier som listar ut hur varje enskild arbetare blir mer produktiv. Samma sak i dagens Afrika, hur många arbetare som helst men utan Kinesiska förmän och ingenjörer får de inget gjort.

  ”Dessa prislappar leds sedan bort från arbetare till finansvärlden. De generar pengar, aktiekurser och BNP, men inte bra jobb med bra löner eller bra produkter/tjänster.”

  Rent nonsens. Givetvis kan ett land med högre BNP sätta högre löner. ELLER högre välfärd. Du vet tydligen ingenting om hur aktiekurser påverkar världen. Har du ens tittat vilka länder som har bra jobb och bra löner och bra produkter jämfört med andra länder? De är uteslutande länder som drivs av aktiekurser där de redan rika istället för att likt Joakim Anka simma i pengarna så investerar de dem.

  ”Jag kommer aldrig titta på Molyneux på samma sätt som jag aldrig kommer läsa Orwell, von Mises eller Friedman.”

  Bra, då vet du att du inte bara är totalt okunnig. Du väljer att inte utbilda dig. Sålunda är du inte bara vänster, du är den sorts vänster som till och med Noam Chomsky anser är dålig för arbetare.

  ”Det är bara du som tror att det skulle vara irrationellt av flyktingar att söka sig till andra länder.”

  Nejdå. Det är helt rationellt att förespråka mångkultur dvs samla alla de smartaste personerna från alla länder i världen (BRAIN DRAIN) i samma lilla antal länder och sedan först gråta över att det inte GÅR att integrera den stora majoriteten obildade invandrare där för att slutligen försöka skylla alltihop på rasism. Det är oerhört rationellt att först dränera fattiga länder på de människor som kan göra dem bättre och sedan sitta och förfasa sig över hur illa det går för dem som blir kvar där. OCh ännu mer rationellt att inbilla sig man kan lösa problemet genom att de hundratals miljoner som bor i de länderna flyttas till länder där deras humankapital är för lågt för att vara till nytta och där de därför bara har våld att erbjuda. Varefter vi får händelser som KÖLN Nyårsnatten.

  ”Kommer aldrig att ske eftersom det enda partiet som vill stänga gränserna alltid kommer vara rädda för icke-vita, även om de så är spädbarn. I övrigt håller jag med, men det finns inget vettigt parti som är för att stoppa invandringen.”

  Då har man tre val. 1. Starta ett nytt parti. 2. Ät det sura äpplet och rösta på SD. 3. Gör ingenting (vilket är samma som 2. fast med tidsfördröjning)

  ”Vems polare? Järnridån låg kvar och inget västland allierade sig med Warsawapakten, så uppenbarligen fanns inte mycket kärlek mellan vänster i väst och kommunister i Asien.”

  Dina polare. KGB-agenterna som var CIA:s motsvarighet i Afrika och Mellanöstern.

  ”Annars påminner jag om att kommunismen aldrig blivit stark om inte nationalismen och högern först segrat i Tyskland under 30-talet.”

  Det där är rent nonsens. Stalin var 10 år före HItler ifall du missat det.

  ”Äventyren i Asien började redan tidigare än Kalla Kriget och Andra Världskriget.”

  Javisst. Kommunisterna i Kina hade ju försvagat sitt land (som de gör med alla länder) redan innan andra världskkriget började. Det var ju det som gav Japanerna fritt fram i Kina. Incidenten som trappade upp striderna mellan Kina coh Japan skedde 1937 alltså före WWII

  ”När har jag försvarat ett folkmord?”

  Varje gång du pratar om kalla krigets Afrika som om ingen av de 100-200 mestadels socialistiska generaler som med stöd från kommunistländer massakrerade oliktänkande i sina länder existerade. Varenda gång du pratar om Afrika och ignorerar att Sovjet vann de flesta proxykrigen så det är deras soldater som mördar civila.

 28. @Erik:

  ”i Detta fall finns inte ens något som GÅR att diskutera för du inbillar dig du inte ens behöver beskriva VAD det är de gjort. ”

  Du är så bra på att spela dum att man kan tro att du är det.

  ” Enda syftet med att gapa om pronomen är att ”

  Inte felköna folk som föddes med dysfori och fått det korrigerat.

  ”Ni har gjort det där en gång. Det var då han vann och blev president.”

  Nej, det var faktiskt James Comey som orsakade det.

  ”Precis, det var ett uttryck för medias kärlek att kalla honom sexist och misogyn och liknande.”

  Du menar när de rapporterade om vad han sade, för att sedan glömma bort det och aldrig följa upp?

  ”Om du fortsätter att minska antalet män som kan motstå ISIS”

  Är IS på väg hit i Jeepar? Har de nog med bensin?

  ”Jag vill ha mer av vad som fungerat.”

  Att tro att det fungerar att försvara nazister bara för att de inte begått ett till folkmord är som att inte reparera en droppande kran för att man inte fått vattenräkningen ännu.

  ”Du är redan gangnad av de saker som du i okunskap attackerar”

  Nej, tvärtom.

  ”Det är ingen höger-antifa som har misshandlat klimatforskare eller tvingat staden där de skulle tala att ställa in.”

  Jo, högern har försökt förtala och har använt lagstiftning för att tysta klimatforskare.

  ”Precis som Tycker Carlson frågar här och miffot kan inte ge ETT enda exempel.”

  Ett miffo som lyckades döda Ann Coulters yttrandefrihet. Man behöver inga argument när man tystat sin motståndare.

  ” Ni vill fängsla vem som helst ni KALLAR nazist”

  Nazister är som veganer. De kommer berätta för en.

  ”Detta leder till en minskning av prodktiviteten i samhället”

  Nej, en ökning. I vissa fall, såklart.

  ”Det enda det handlar om när du som är en av de rikaste procenten i världen klagar på dem som är lite rikare än du är det AVUNDSJUKA. ”

  Nej, jag klarar mig. Det är de som är fattigare än vad jag är som jag tänker på.

  ”Löner minskar när man ökar den tillgängliga arbetskraften”

  Nej, utan när man försvagar fackliga rörelser.

  ”De är uteslutande länder som drivs av aktiekurser där de redan rika istället för att likt Joakim Anka simma i pengarna så investerar de dem.”

  Utomlands, ja. Eller i skatteparadis.

  ”Det är oerhört rationellt att först dränera fattiga länder på de människor som”

  befarar att de dör om de stannar.

  ” Varefter vi får händelser som KÖLN Nyårsnatten.”

  Som visade sig vara lika verkligt som Pizzagate?

  ”Kommunisterna i Kina hade ju försvagat sitt land”

  Tänka sig att folk som plågats i åratal av det brittiska imperiet blev lite radikala i sinnelaget.

 29. @Erik:

  Kan du nämna något land där islamister fått makten genom de verktygen?
  Jag kan nämna länder där de använt USA:s krigsmakt och vapen och träning från USA för att få makten:
  Irak, Afghanistan, Libyen, Kosovo, Egypten, Bahrain, t.ex. och de fortsätter på samma spår i t.ex. Jemen och försökte i Syrien men håller på att förlora där.

  Det blir inte stabilare av att USA stödjer wahhabister i en massa andra stater och försöker göra Saudiarabien till en regional supermakt och alla andra länder där till lydstater under Saudiarabien.

 30. @Erik:
  Har du tittat på Sargons video?
  Det handlar mycket om hur USA beväpnat och stött al Nusra och ISIS i Syrien och om hur USA instruerat t.ex. Turkiet att hjälpa till. Den nämner också USA:s nära allierade Saudiarabien och Qatar.

 31. Jag läste stora delar av Anders Breiviks manifest, (jag har tagit upp detta förr). Det handlade mycket om att vänsterradikala och feminister hade urlakat manligheten i väst så när de stora horderna av vildsinta manliga muslimer kom skriandes så skulle vi här i väst vara totalt körda. Eftersom män här i väst var för ynkliga och feminina för att kunna försvara oss. Och västerländska kvinnor skulle bli glada över att bli ”tagna” av riktiga män, det skulle till och med vara något vi kvinnor här i väst gått och längtat efter.

  Hans lösning var ju att gå till roten av allt och skjuta unga vänsterfolk innan de växte upp till fullfjädrade vänsterfolk.

  Han kände sig hotad på allvar och tydligen fler med honom eftersom han hämtade stor inspiration från en bloggare som kallade sig Nordman som hade många följare.

  Men det här är ren galenskap, det är faktiskt ren och skär galenskap.

  Och vad är lösningen enligt människor som följer denna vanföreställning? Ska vi här i väst gå bakåt i tiden?

  En liknelse: I Kina jobbar de 14 timmar per dag 6-7 dagar i veckan. För att kunna konkurrera med dem borde vi jobba lika många timmar om dagen för lika låg lön. Men för oss skulle det innebära att gå flera årtionden tillbaka i tiden. När vi i istället ska vara förebilder. Och högutbildade i låglöneländer strävar ändå efter samma standard som här, med rätta.

  Dålig liknelse kanske. Jag tycker bara inte att vi ska ta efter länder som befinner sig långt efter oss bara för att vi ska kunna möta ett mer eller mindre inbillat hot.

  Där är de som tror att Saudiarabiens olja tar slut inom en snar framtid och det är därför de nu börjar satsa på turism och utbildning istället. Själv avslöjar de inget om sin oljetillgång.

  Och jag vill inte tjata om att USA är den store satan, det är lite…… uttjatat vid det här laget.
  Men USA är den store satan (och Saudiarabien). Vi hade inte haft så många muslimska invandrare i EU om det inte varit för de två länderna. Själv tar de inte emot en promille av alla de vars länder de förstört.

  USA ljuger och intrigerar som fan när de vill komma åt något eller någon.

 32. @Axel Edgren:

  ” Varefter vi får händelser som KÖLN Nyårsnatten.”

  Som visade sig vara lika verkligt som Pizzagate?

  Tänker du på den påstådda händelsen i Frankfurt nu? Källa, tack.

 33. Nu har det kommit in lite nytt.
  Det var USA som nominerade Saudiarabien och Belgien är avslöjat med att ha röstat ja.
  Norge, Sverige, Irland och UK vägrar att berätta.

 34. @Jenny:

  ”Jag läste stora delar av Anders Breiviks manifest, (jag har tagit upp detta förr). Det handlade mycket om att vänsterradikala och feminister hade urlakat manligheten i väst så när de stora horderna av vildsinta manliga muslimer kom skriandes så skulle vi här i väst vara totalt körda.”

  Inte alls hans manifest. Bara texter andra skrivit som ABB tagit ur sitt sammanhang och klipp-och-klistrat i en PDF. De delar som ABB själv hade skrivit bestod av närmast oläsbara teorier om krigföring. De kommunistiska terroristerna i Baader-Meinhof Ligan sysslade med samma sorts dumheter det var från dem ABB fick dessa ideer, och jag tror han till och med källhänvisade dit. De delar du beskriver skrevs inte av ABB och de har ingen koppling till honom.

  ”Eftersom män här i väst var för ynkliga och feminina för att kunna försvara oss. Och västerländska kvinnor skulle bli glada över att bli ”tagna” av riktiga män, det skulle till och med vara något vi kvinnor här i väst gått och längtat efter.”

  Tja det var ingen som förvarade någon i Rotterham trots fyrsiffriga antal sexuella övergrepp. Polisen försvarade brottslingarna och var rädda för att bli kallade rasister. Det finns många ”Rotterham” i Europa redan nu så vad i texten är det verkar sakna grund? Med undantag för det sistnämnda så är det inte en tyckarfråga och det sistnämnda är inte en fråga om vad som händer utan om vilka intentioner kvinnor har och sådana är helt oviktiga. Det är incitament som är viktiga, inte intentioner.

  ”Hans lösning var ju att gå till roten av allt och skjuta unga vänsterfolk innan de växte upp till fullfjädrade vänsterfolk.”

  Inte hans lösning, däremot hans handling. Det var kommunistiska terroristers lösning långt innan dess. Revolution med våld som vänstern förespråkat i åratal utan att någon reagerat nämnvärt: ”Blir det ta upp Kalashnikoven och börja skjuta då gör vi det”: Socialistiskt Forum 26 september 2015 sagt av en Socialdemokrat.

  ”Han kände sig hotad på allvar och tydligen fler med honom eftersom han hämtade stor inspiration från en bloggare som kallade sig Nordman som hade många följare.”

  Bloggaren ifråga hette Fjordman, inte Nordman och hans rädsla kan fortfarande bli verklghet så det är inte heller en åsiktsfråga.

  ”Men det här är ren galenskap, det är faktiskt ren och skär galenskap.”

  Och den verklighet vi lever i.

  ”Och vad är lösningen enligt människor som följer denna vanföreställning? Ska vi här i väst gå bakåt i tiden?”

  De har ingen lösning och de vill inte prata om det. Deras ”lösning” är att censurera folk som pratar om det. Om vi inte pratar om det så ”finns” det inte.

  ”En liknelse: I Kina jobbar de 14 timmar per dag 6-7 dagar i veckan. För att kunna konkurrera med dem borde vi jobba lika många timmar om dagen för lika låg lön.”

  Ett påpekande: I Kina jobbar de så mycket för att kunna sälja så många produkter till oss i väst. Om vi skapar låglönejobb så minskar vår förmåga att köpa produkter av Kina och det vore helt förödande för Kina. Så länge Kina är inne i nuvarande utvecklingsfas så behöver vår förmåga att köpa kinesiska varor upprätthållas. I framtiden kommer Kina troligen att vara mindre generöst men just nu behöver Kina växa och vill vi handlar så det knakar.

  ”Men för oss skulle det innebära att gå flera årtionden tillbaka i tiden. När vi i istället ska vara förebilder. Och högutbildade i låglöneländer strävar ändå efter samma standard som här, med rätta.”

  För att kinesers standard skall höjas måste Kina producera mer varor och sälja dem till väst. Om vår ekonomi blir sämre köper vi mindre. Varför tror folk att Kina lånat ut miljarder till USA egentligen? Klart Kina inte vill USA:s ekonomi blir sämre. Det är inget nollsummespel.

  ”Dålig liknelse kanske. Jag tycker bara inte att vi ska ta efter länder som befinner sig långt efter oss bara för att vi ska kunna möta ett mer eller mindre inbillat hot.”

  Precis.

  ”Där är de som tror att Saudiarabiens olja tar slut inom en snar framtid och det är därför de nu börjar satsa på turism och utbildning istället. Själv avslöjar de inget om sin oljetillgång.”

  Oljan kommer att sina, det är bara en tidsfråga.

  ”Men USA är den store satan (och Saudiarabien). Vi hade inte haft så många muslimska invandrare i EU om det inte varit för de två länderna. Själv tar de inte emot en promille av alla de vars länder de förstört.”

  Det där förstår jag inte. Varför skulle vi inte haft så många muslimska invandrare till EU om det inte vore för USA? Invandringen har ju nästan inget att göra med USA:s eskapader. Vi har invandrare från Eritrea, från Algeriet, från Marocko. Från Tunisien och från Somalia. Katalysatorn för invandringen var att EU:s yttre gränser kollapsade i hög grad kopplat till situationen EU orsakat i Grekland och innan dagens situation uppkom var det tiggare från Rumänien, Bulgarien och Albanien vars situation var en direkt effekt av kommunistisk diktatur. Albanien kombinerar islam och kommunism så gissa hur bra ekonomin är där?

  ”USA ljuger och intrigerar som fan när de vill komma åt något eller någon.”

  Javisst men det har USA gjort hela tiden. Varför tror folk inte att vi hade ”flyktingkris” under 70-talet eller 80-talet? Eller 90-talet när det var folkmord i Rwanda och ingen flyktingkris? Några år senare spred sig konflikten över gränsen till Kongo och inte mindre än nio afrikanska länder var inblandade i vad som kallades ”Afrikanska värlskriget”.

  * Halva Afrika var indragit i krigshandlingar och värsta folkmodert man kan tänka sig föregick dem. Ingen flyktingkris.

  * USA bombar ETT land (Syrien) och plötsligt har alla skådat ljuset och tror sig veta det var därför det uppstod en flyktingkris.

  Ingen jag pratat med kunde eller ville förklara varför de mycket värre krigen i Afrika fär decemmoer sedam inte ledde till massiv migration till EU men några mycket mindre allvarliga konflikter i SAMBAND med terroristattacker som börjar i New York 911 (egentligen mycket tidigare med den första attacken mot World Trade Center) och leder till gradvis ökad nationalism så har alla politker i alla västländer samtidigt börjat hävda det är Europas ”plikt” att öppna gränserna.

  Vem som helst förstår att vad vi ser är konsekvenserna av ändrad ideologi hos Europas politiker.
  Inte något som vi sluppit om bara USA inte bombat Afghanistan, Irak och Syrien (Där 2/3 inte är Asiatiska länder så med vilken logik någon inbillar sig Eritreas befolnings flytt orsakas av de krigen kan man undra.

 35. @Erik:
  ”Det där förstår jag inte. Varför skulle vi inte haft så många muslimska invandrare till EU om det inte vore för USA? Invandringen har ju nästan inget att göra med USA:s eskapader. Vi har invandrare från Eritrea, från Algeriet, från Marocko. Från Tunisien och från Somalia. ”

  – Om du tittar på hur invandringen förändras över tid så ser du att det alltid kommer vågor från länder som USA för krig mot.
  Undantaget nu är Jemen, där jänkarna med hjälp av sina allierade lyckas täppa till alla flyktvägar ut ur landet (där har folk börjat svält ihjäl istället).

  ”Javisst men det har USA gjort hela tiden. Varför tror folk inte att vi hade ”flyktingkris” under 70-talet eller 80-talet? Eller 90-talet när det var folkmord i Rwanda och ingen flyktingkris? Några år senare spred sig konflikten över gränsen till Kongo och inte mindre än nio afrikanska länder var inblandade i vad som kallades ”Afrikanska värlskriget”.

  * Halva Afrika var indragit i krigshandlingar och värsta folkmodert man kan tänka sig föregick dem. Ingen flyktingkris.

  * USA bombar ETT land (Syrien) och plötsligt har alla skådat ljuset och tror sig veta det var därför det uppstod en flyktingkris.”

  – USA har orsakat flyktingströmmar i många andra delar av världen. Men t.ex. Koreaner och Vietnameser hade svårt att fly till Europa och flydda till andra delar av Asien.
  Det är så att USA:s krigföring är särskilt grym. Afghanistan hade krig i över 20 år utan att man såg en enda Afghan här. Sedan började USA föra krig där och genast började folk att fly landet. Irak hade krig i 8 år mot Iran och styrdes av en diktator, men förhållandena i landet blev inte dåliga nog för massflykt förrän USA startade krig mot dem.

  Skillnaden är helt enkelt att de värre krigen är de som folk flyr ifrån. Sen måste de ha någon väg att fly också.

 36. @MJ:

  ”– Om du tittar på hur invandringen förändras över tid så ser du att det alltid kommer vågor från länder som USA för krig mot.”

  Nej det gör jag inte. Det där stämmer ju inte det minsta. Vi har för det första en utmärkt genomgång av vilka grupper som invandrat till Sverige i Tino Sanandajis bok ”Massutmaning” så svenska debattörer kan sluta låtsas man kan göra odefinierade uttalanden om ämnnet. Det går inte längre.

  För det andra har vi historiskt haft invandring från länder som Finland, Polen, Grekland, Italien, Turkiet och på senare tid Bosnien. USA har inte fört krig mot något av de länderna så var hittar du korrelationen? Den enda poäng jag kan se dig göra under kalla kriget är Sydamerika i allmänhet och Chile i synnerhet pga Pinochet men USA förde inte krig i de länderna. Precis som Sovjet lät de lokala förmågor sköta själva krigföringen.

  USA har heller inte krigat mot Turkiet. Däremot har Turkiska militären haft konflikt med kurderna (som även finns i andra länder) och det var också en stor källa till flyktingar. Jag har träffat folk som suttit dåligt beväpnade i bergen och hållit utkik efter turkiska attackplan. USA har heller inte krigat mot Iran (däremot har Israel och iran inte varit vänner direkt). USA valde sanktioner eftersom Iran använde utländska medborgare som gisslan och mänskliga sköldar och den Delta Force operation som var tänkt att frita gisslan blev ett präktigt fiasko med förstörda helikoptrar i öknen.

  USA har däremot först tidigt 90-tal krigat mot Irak dvs det land som startade kriget i Irak. Inte heller då genererades särskilt många flyktingar och huvuddelen av striderna handlade om och utspelade sin i Kuwait. När Irak flytt slagfältet dröjde det många år innan Saddam lyckades provocera fram en invasion av Irak, som han tack vare stollar som Bagdad-Bob inbillat sig kunde sluta annat än på ett sätt. Inte heller invasionen av Irak innebar stora flyktingsströmmar (IS-typen av terrorism efteråt däremot…)

  ”Undantaget nu är Jemen, där jänkarna med hjälp av sina allierade lyckas täppa till alla flyktvägar ut ur landet (där har folk börjat svält ihjäl istället).”

  USA är inte i Jemen heller annat än då möjligen via Obamas doktrin om ”hemliga krig” som skapades av Bush men som påpekats av Jeremy Scahill, Obama inte bara fortsatte i Bush spår. Han utökade just de program som handlade om lönnmord via drönare, kryssnigsrobotar och våta jobb med specialstyrkor.

  Vad beträffar kalla kriget är dina felaktigheter så grova jag får ta dem separat.

 37. @Erik:

  Jo det stämmer exakt, så fort USA börjar bomba så flyr folk. Sen har vi väl inte haft massinvandring från något av de länderna förutom Finland (vilket ju är ett grannland). Den grekiska invandringen startade i samband med den USA-stödda militärkuppen som avskaffade demokratin. (Men det var fortfarande en liten grupp ca 10 000)
  Italienare kom det ju en del direkt efter den amerikanska kuppen som hindrade de valvinnande kommunisterna att ta makten, men det var några hundratal och resten, några tusen kom på 60-talet.

  Jo, alltså det kom ungefär 50 000 Irakier till Sverige på grund av gulfkriget som USA startade. Innan dess fanns det några tusen, inte ens tiotusen här.
  Ockupationen 2003 har drivit hit omkring 80 000 till. Det är en tydlig dal mellan dessa krigföringar. När USA förlorade kriget och gav upp så slutade folk att fly också.

  USA är i Jemen, men har inte folk på marken. Att USA använder sitt eget flygvapen och egna robotar är helt öppet. Men mest är det såklart den amerikanska lydstaten Saudiarabien som använder piloter tränade av USA och flygplan och vapen som de fått (ja fått, de köper inte) från USA. Det är inte hemligt. USA till och med bokför att de måste ge bort nya stridsvagnar till Saudiarabien när de slås ut av Jemeniterna.

 38. Pingback: Dagarna som gick: Bret Weinstein, Brigitte Gabriel och Professor Bikelockscum | Genusdebatten