Universitetstvärlden 2018 – Tre olika event attackerade av vänsterextremister samma dag, Beväpnad polis skyddade ett fjärde
avatar

Mitt förra inlägg underskattade situationen. Jag rapporterade igår hur AFA attackerade eventet på Kings College London men nu har det visat sig att det var långtifrån enda eventet som råkade ut för fridstörande huliganer. Samma sorts vänsterfascister attackerade minst två andra event (Professor Jordan Peterson på Queens University och Professor Christina Hoff Sommmers på Lewis & Clark Law School) medan ett fjärde event samma dag på Portland State University skyddades av beväpnad polis. Precis som jag nämnde igår så hamnade händelserna på nyhetsplats och idag blev det ett eget ämne i Ben Shapiros Podcast (17.50)

Först ut har vi Queens University Kanada. Så här såg det ut (och lät) när vänsterextrema ”studenter” (hur man nu kan kallas student när man lärt sig inget mer avancerat än att gapa skrika och bulta på fönster) försökte förstöra för en sal full av åhörare genom att bulta på rutorna i 2 timmar oavbrutet. En av rutorna var inte plexiglas och vänstertjejen som slog på den slog sönder rutan, skar handen på glaset och arresterades. Jordan Peterson kommenterade de så kallade ”studenterna”

“Mark my words, that’s the sound of barbarians pounding at the gates,”

Sedan har vi Christina Hoff Sommers föreläsning på Lewis & Clark Law School. Där har vi ännu ett talande exempel på man vad lär sig som ”student” när skolor får bygga kurser på propaganda och hittepåhistoria istället för på bevisad kunskap. Det är extra lustigt att det skall föreställa en juristutbildning där man låter folk bete sig på det här viset. Också intreessant att se hur studenter som påstår sig vara mot fascism inte bara beter sig precis som fascister mot andra utan också har den klasiska hjärntvättstekniken att en ledare säger vad de andra skall säga så upprepar de som zombies mantrat utan att tänka själva.

En organisation som kallas sig ”National Lawyers Guild” skryter med hur stolta de är över att ha protesterat ”fascism” på Lewis & Clark College. Vilka är då National Lawyers Guild? Jo, de beskrivs som en front för Kommunistpartiet och organiseras av Bernardine Dohrn, en av ledarna för Weather Underground (som var ansvariga för flera bomber, bland annat mot New York Polisen och Pentagon på 70-talet) och enligt uppgifter jag har sett så finansieras National Student Guild av George Soros.

Ovan: Ännu en föreläsning invaderad av vänsterextremister utan att universitet gör någonting åt det.

Victims x3

Det fjärde eventet vid Portland State som hade beväpnade vakter vid ingångarna hade temat ”Victims, victims, victims everywhere” och bestod av en panel bestående av Professor Peter Boghossian och Professor Heather E Heying från Portland-eventet som jag skrivit om tidigare samt Professor Christina Hoff Sommers och Professor Brett Weinstein kunde prata någorlunda ostört. Även där dök det dock upp vänsterextremister som lekte chefer som skulle styra och bestämma. Här är det en av allt att döma galen kvinna i publiken som inbillat sig att man inte behöver vänta till Q&A det är bara att ropa ut sina åsikter till panelsen. Det föll på Brett Weinstein att förklara situationen. Eftersom han var snäll så besvarade han frågan, eftersom hon var dum så uppattade hon inte ens hans svar

VIDEO: Peter Boghossian talar , Galen kvinna avbryter, Brett Weinstein replikerar

Beväpnad polis krävs för att kunna hålla akademiska diskussioner som inte postmoderna fält som Genusvetenskap håller med om. Verkligheten i Universitetsvärlden 2018. ”Alteranativa fakta” lärs ut av totalt ansvarslösa och ovetenskapliga människor som är krediterade av sig själva och som i allt högre grad har börjat utöva inlflytande i byråkratiska och juridiska sammanhang. . Könsdebatten har redan nått sin ändhållplats där vänsterdebattören Kajsa Ekis Ekman portas från en kvinnojourkonferens för att hon vägrar att skriva under på postmoderna hittepåtankar om könet. Hur lång tid dröjer det innan den postmoderna epidemin når viktiga områden med riktiga konsekvenser?

Ovan: Tillägg, Sargon of Akkad: The Battle of Kings College London. 145.000 visningar på kort tid, ökade med flera tusen på ett par minuter medan detta skrevs,. Nedan: Queens University: Samtal mellan Jordan Peterson och Bruce Pardy.

Kommentarer

Universitetstvärlden 2018 – Tre olika event attackerade av vänsterextremister samma dag, Beväpnad polis skyddade ett fjärde — 25 kommentarer

 1. ”pushing a little” is an overstatement. The guy slightly nudges him.

  but the two Sargoons literally punch the hell out of the protester and jump on him when he falls to the ground. They could have killed him with that.

  but somehow Sargon and his buddies are the victims?

 2. Poängen med allt detta är att förvandla campus till safe spaces för fascister. Det är i sig mot andan av fri debatt. Det är en cynisk fascistisk taktik, som utnyttjar liberal naivitet om öppen diskussion för att tvätta diskrediterade hatfulla ideologier som misslyckats lika illa som kommunismen.

 3. Vi vet var diskurs med högertroll leder: högern tar över institutioner med underdognarrativ, och skrämmer MSM till lydnad med förtal och ofalsifierbara anklagelser om bias. Vi vet också var kompromisslös, upprörd solidaritet leder: krossandet av djur som Weinstein och Milo.

 4. Hela saken var iscensatt. Hon dyker upp, trakasserar eleverna, säger att hon ska ringa deras mammor. De tar betet, Sommers grinnar, och neoliberalab rika as som Bari Weiss, David Frum, Joe Scarborough, etc. fördömer eleverna. Det är ett stort bedrägeri alltihop.

  Fascister är cancer. Yttrandefrihetsteologi är deras maskering, på samma sätt som cancerceller lurar kroppens immunförsvar.

  Ingen tycker det är trevligt med cellgift men behandlingen ordineras ändå. Några personers bråkiga våld är inget i en kamp mot en ideologi som består av våld och förtryck. Vi vill inte leva i Polen, Ungern, Tjeckien eller Ryssland. Våldet slutar när ni slutar försöka röra oss dit.

 5. Har man inga sakliga argument kan man ju alltid skrika högst och längst istället.☺

 6. @Axel Edgren:

  ”you can see Carl himself initiate with theae people, he doesn’t get punched, and folks in his crowd attack the protesters.”

  Det är DE som gör intrång på hans föreläsning dumbom! De misshandlar minst en vakt, vandalliserar egendom,. kastar rökbomber som utlöser brandlarm utan att det är någon eld och tränger sig in olagligt på områden de inte har rätt att vara dit folk tar betalat inträde för att få komma in. De är brottslingar!

  De närvarande som utsätts för intrånget är i sin fulla rätt att freda SITT möte med våld om så behövs. Fattar du inte det så testa att springa in å SF bio utan och betala och ställ dig och skrik ”Allt Åt Alla” framför bioduken med filmen som folk betalat 200 kronor vardera att ha en trevlig kväll framför och se vad som händer.

 7. ”Har man inga sakliga argument kan man ju alltid skrika högst och längst istället”

  Eller springa och gråta i högermediakomplex som ägs av miljardärer som systematiskt begår krig mot välfärd, tolerans, demokrati och ekonomisk stabilitet för att frambringa en randiansk kollaps, som i Atlas Shrugged.

 8. @Axel Edgren:

  ”som ägs av miljardärer”

  Säger miljardären George Soros betalda Sturmtruppen! Kunde inte bli mer komiskt att höra en grupp personer finansierad av en miljardär (Soros-files) klaga på miljardärer men det är extra komiskt när de pratar om ägarna tilll mediekomplex när det är chefsredaktörer och programledare som styr innehållet, inte ägare.

 9. ”Säger miljardären George Soros betalda Sturmtruppen”

  Och?

 10. Om man får stödja extremister, misogyna, transfober, kristna teokrater och alt-högern för att man är rädd för muslimer och kommunism, så får man stödja vadsomhelst på vänsterkanten för att man är rädd för fascism och nationalism.

  Det finns inget på vänsterkanten som är i närheten av det ekonomiska och sociala våldet (vit supremacism, ICE, polisbrutalitet, Flint, Puerto Rico, gibblergoot, transfobiska trakasserier arrangerade av Milo, massfängslande av svarta, kriget mot droger) som dagens anglo-saxiska höger står för. Det är som att låtsas vara skattebetalarpopulist samtidigt som man anser Toblerone vara värre än Nya Karolinska, Nuon och Postnord.

  Den illiberala delen av högern är döden själv. Det går inte att vara en del av den utan att begå våld.

  ”Punching fascists only makes them more popular” should be used to bring attention to how the existing power structures protect, coddle and enable fascists, not as an indictment of anti fascist action.

  Det är ett medvetet val av neoliberaler och MSM-tyckare att ständigt tycka synd om högerprovokatörer och se palestinasjalar i varje skugga.

  Bari Weiss, yttrandefrihetens riddare på NYT, började sin karriär med att försöka censurera personer som kritiserade Israel.

 11. @Axel Edgren:

  Att prata med pressen hotar inte yttrandefriheten, men att störa offentliga möten gör det. Bara för att man anser sig bättre än andra så ger det inte en rätten att förtrycka andra människor.

 12. Att det ska vara så svårt med ordningsvakter med befogenheter att avlägsna bråkmakare med ändamålsenliga metoder. Question

 13. 38-årig Kvinna som arresterades efter att ha slagit sönder en ruta under Jordan Petersons föreläsning gjorde våldsamt motstånd och var beväpnad med en strypsnara

  ”When the officers identified themselves the woman started to yell and resisted arrest by trying to pull away, police said. Once handcuffed the woman became violent and started kicking one officer. Additional officers responded to take the woman to police headquarters, but on the way there she tried to kick out the cruiser’s window.

  Once at police headquarters the woman refused to walk on her own and continued to be uncooperative. Police said that she bit one of the officers and had to be physically carried into her cell as she continued to be violent.

  Police searched her backpack and inside they found a weapon inside. Commonly known as a garrote, the weapon consists of metal wire with handles on each end.

  A 38-year-old local woman has been charged by police with mischief, assaulting police, possession of a weapon for dangerous purpose, and for carrying a concealed weapon. She was held in police custody to attend a bail court.”

  http://www.thewhig.com/2018/03/06/protester-breaks-window-at-queens-university-resists-arrest–kingston-police

 14. Att ge folk en plattform är lika politiskt som att neka folk en plattform. Sommers är en slav till the Federalist Society, en extremhögergrupp som existerar enbart för att skada och attackera minoriteter. Hon är deras lakej, och får därefter.

  Ingen av de hycklande tumörerna som gråter över Sommers eller Peterson bryr sig ett jävla dugg om J20-demonstranter eller ICEs SS-fasoner.

 15. @Axel Edgren:

  ”Att ge folk en plattform är lika politiskt som att neka folk en plattform.”

  Struntsnack! Det enda du visar genom att säga så där är att du har en utbildning som passar länder som Turkiet och Nordkorea men du vill inte leva med de ekonomiska konskevenserna eftersom du vill ha levandsstandarden som skapa av de pluralistiska värderingar som du attackerar.

  I ett pluralistiskt samhälle ger man folk en plattform för att motstånd skapar kompetens medan medhåll skapar inkompetens och ett pluralistiskt samhälle strävar efter att ha kompetenta medborgare, inte ryggradslösa mähän. Att ge folk en plattform är inte en politisk handling eftersom man inte själv behöver hålla med om vad de säger – precis som religionsfriheten inte stödjer någon särskild religion.

  Du vet helt enkelt inte vad du pratar om..

 16. @Axel Edgren: Hej.

  Så om du skulle nekas att kommentera här på grund av att ansvarig beslutar sig för att inte ge dig en plattform för dina puerila dumheter så inte bara accepterar du det, utan instämmer i det?

  Fast vi vet ju alla att du är en äkta ITG och inget annat.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 17. ”Struntsnack!”

  Käften. Är det lagligt att säga ”Inga agitatorer här inte” så är det politiskt att inte göra det.

 18. Tja, ingen med ett medel-IQ håller med! Så hur länge inbillar sig låg-IQ packet att någon lyssnar på dem? Vi har inte ens blaskorna eller skärmarna för deras bluffnyheter!

  Alla/flesta vet att MSM bluffar/ljuger!