AFA attackerade event på Kings College London – Slängde in rökbomber när Dr Yaron Brook talade med Sargon of Akkad
avatar

Så har fasciströrelsen AFA (som ironiskt nog kallar sig antifascister) visat vad de tycker om yttrandefrihet igen. Inte för att det är någon nyhet vad fascister (som låtsas vara antifascister medan de vill bestämma vad folk har rätt att säga och göra) står för men eftersom det är många som inte vill lyssna när man berättar vad AFA står för så är det enklare att kunna VISA vad AFA står för och det nedstängda eventet på Kings College i London där Sargon of Akkad talade med Ayn Rand-institutets chef Dr Yaron Brook kunde inte ge en bättre bild av vad det handlar om. Eventets arrangör var King’s College London’s lLibertarian Society.

AFA:s beteende följer i regel ett och samma mönster och så även denna gång. Först så är de stöddiga och attackerar och förstör för andra och orsakar ekonomisk skada och tar inte sällan till fysiskt våld. Sedan när folk som de attackerat reagerar på deras intrång så åker AFA på stryk och känner sig som stackars förtryckta offer vilket förmodligen är precis vad de lärt sig skolan är det finaste man kan göra för det här beteendet ger jag skolan hela skulden för. I vilket fall som helst så fort de har förstört för andra så spelar de offer och beter sig som om de hade blivit attackerade vilket som ni kan se inte gick särskilt bra då ingen köpte den sortens skådespel.

Sargon of Akkad, Yaron Brook

Ovan: Dr Yaron Brook och Sargon of Akkad efter att ha vunnit ”Capture the flag”.

Det visade sig att AFA skrämde ingen den här gången. De blev omedelbart konfronterade av publiken när de avbröt samtalet, som hade pågått i ungefär 13 minuter när AFA-gruppen kom skrikande. Här är en komplett video av eventet fram till att fascisterna kom in och störde samt ytterligare 6 minuter av tumultet efteråt.

Även om AFA kortsiktigt kan känna sig duktiga som stängde ner mötet så kommer de snabbt att få lära sig hur baksmälla fungerar. Istället för att färre än hundra personer fick lyssna ostörda på ett samtal mellan Dr Yaron Brook och Sargon of AKkad om Objektivism som de betalat inträde för så kommer nu först och främst måmga fler att höra om det i olika medier för när vänsterfascister stormar in på Kings College och slänger in rökbomber under ett samtal som chefen för Ayn Rand-institutet har med en youtube-profil så är det en större nyhet än själva samtalet i sig. Vidares så kommer samtalet att hållas på video och läggas upp på deras youtubenkanaler där det med största säkerhet kommer att få en större spridning nu.

VIDEO: Dr Yaron Brook berättar om eventet och bakgrunden.

Daily Caller har redan rapporterat ”Antifa Shuts Down Libertarian Event At King’s College London”. De har också tagit kontakt med Ben Shapiro eftersom han har erfarenheter av att ”demonstranter” försöker stoppa när han skall tala. Andra som har rapporterat om händelserna ärReason Magazine ”Antifa Shut Down a Planned Debate Between Yaron Brook and Sargon of Akkad at the King’s College” och Washington Examiner ”Antifa mob shuts down Yaron Brook event at London college”. De sistnämnda har listat de grupper som organiserade sabotaget via facebook.

KCL Socialist Students, Intersectional Feminist Society, Kashmir Solidarity Movement, KCL LGBT+, KCL Action Palestine Society, KCL Justice For Cleaners, and the Demilitarise King’s campaign were all involved

King’s Libertarian Society har vidare gjort följande uttalande via sin facebooksida.

After refusing entry to ticketed members of the public for ’safety’ reasons, the King’s College London & KCLSU administration failed to prevent violent and masked activists storming the stage and the university at tonight’s event. Windows have been smashed and gas bombs lit outside campus. A number of KCL security guards are on their way to hospital after being assaulted, and to them and their families we offer our prayers and wishes for a speedy recovery.

Eftersom eventet fortsatte med en mindre publik på en annan plats utanför campus så kommer jag nedan att lägga upp videon med samtalet mellan Yaron Brook och Sargon of Akkad så fort den kommer upp. Räkna även med att inlägget kan uppdateras. Det var bara för några timmar sedan de här händelserna inträffade och i skrivande stund så påggår diskussioner på twitter om vad efterverkningarna blir. Förhoppningsvis kommer det här att hamna i större mediekanaler så att det blir slut på dalltandet med vänstervåldet.

Ovan. HELA eventet på video. Ett litet oviktigt samtal om Objektivism har nu visats över 80.000 gånger. Starkt jobbat av AFA-vänsterfascisterna.

Uppdatering: Intervju med organisatören visar lappar där vänsterfascisterna skrivit ner planerna som inkluderade våld mot säkerhetsvakter vid en av utgångarna.
http://thebackbencher.co.uk/exclusive-with-sargon-event-organiser-antifa-violence-shuts-down-event/

Från kungar till drottningar. På andra sidan av världen i Kanada på Queens University utsattes de som kommit för att lyssna på Jordan Petersom för det här beteendet

Kommentarer

AFA attackerade event på Kings College London – Slängde in rökbomber när Dr Yaron Brook talade med Sargon of Akkad — 25 kommentarer

 1. Mitt bredband är så j**la svajigt just nu (blir loco på skiten). Jag kan inte riktigt se videon och måste fråga vad ”Objektivism” är?

 2. Utan att riktigt veta vad jag pratar om så, jag stör mig som fan på att de är så tungt maskerade. Kan de inte stå för vad de säger och tycker? De måste ju ändå tycka att de står för något bra och som (uppenbarligen) är värt att kämpa för.

 3. ”Jag kan inte riktigt se videon och måste fråga vad ”Objektivism” är?”

  Det är Ayn Rands filosofi.

  ”Sammanfattningsvis menar objektivismen att mänskliga varelser, genom att använda sina sinnen, kan göra sig medvetna om en objektiv verklighet, att förnuft är det väsentliga för att bearbeta perceptioner, samt att det moraliska syftet med var och ens liv bör vara att sträva efter att tillgodose sitt eget rationella egenintresse för att på så vis uppnå ”lycka””

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Objektivism_(Ayn_Rand)

 4. @Jenny: Hej.

  Det finns mängder med skäl till att maskera sig (om du och jag sedan instämmer med dessa skäl och ser dem som giltiga är ju en annan sak, kanske), men ett som ofta glöms bort men som jag blev lärd som ung och röd var att maskeringen i sig framför budskapet att de eller dem eller det man protesterar mot är så farliga och våldsamma att den protesterande måste maskera sig för sin egen säkerhets skull.

  En allmän observation – det tycks bli alltfler kvinnor vid dessa fall av störande av ordning. Undrar varför?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 5. @Rikard:

  Jo absolut, ger dig rätt i det. Poliser som jobbar mot knarkkartellerna i tex Mexiko har god anledning att maskera sig. Och tydligen är muslimska män så farliga att muslimska kvinnor måste maskera sig i olika grad. Och så vidare så ja absolut.

  Men här verkade det så omotiverat. De går in på ett möte där folk sitter ner och diskuterar och de maskerade står en centimeter ifrån de omaskerade.

  Varför anmälde de sig inte bara till mötet och diskuterade och framförde sina åsikter? Eller får de mer genomslag såhär? De blir alla identifierade och jag vet fortfarande inte vad de anser om Objektivism.

  Kvinnorna var inte maskerade? Jag såg helt ärligt inte så många kvinnor där. Inte bland de som protesterade iallafall.

 6. @Jenny:

  ”Varför anmälde de sig inte bara till mötet och diskuterade och framförde sina åsikter?”

  Helt enkelt för att Utopier som Sovjetunionen inte finns kvar längre och judehatarna har förlorat alla krig mot Israel så de har ingen egen position i världen att föra fram. Allt de har är hat mot vinnarna i 1900-talets stora konflikter. Deras åsikt är att protestera mot att andra får ha åsikter.

  – Om inte de får skall ingen annan få heller. Det är så de resonerar. De för inte fram någon egen position. Hela deras position bygger på att vara ANTI-andra och stoppa andra och tysta andra.

  Det är ju därför jag lärt folk här hur man alltid måste svara med ”jämfört med vad” när den här sortens människor framför ”protester” eller ”kritik” Det går snabbare att bygga hus än att riva hus. Det är svårare att bygga hus än att riva hus. Ge dem som vill riva allting samma makt och det slutar med inga hus alls.

 7. People keep saying Sargon was attacked. Guys, that’s the narrative the people holding this event want you to spread. If anything, you can see Carl himself initiate with theae people, he doesn’t get punched, and folks in his crowd attack the protesters. https://t.co/WOldBiru9Q

 8. @Jenny: Hej.

  Att göra som du skriver, gå dit och diskutera på riktigt innebär dels en risk för att man själv blir påverkad (rubbad i sin fanatiska tro), dels att man erkänner att där finns något att diskutera.

  Antifa, AFA och deras av stat och media godkända skötare (EXPO i Sverige) ser inte demokrati, yttrandefrihet och fritt meningsutbyte som önskvärt utöver den nytta de själva har av att använda sig av det; på offensiven via trakasserier och smutskastning, och på defensiven genom att gnälla om att deras rättigheter kränks (samma rättigheter de själva nekar andra).

  Det är inget nytt. Så har fascismens lakejer och knektar alltid agerat, från Italien, Tyskland och Sovjetunionen av fordom till dagens slödder.

  Hur det bemöts och bekämpas kan man lära sig genom att studera nittonhundratalet; steg ett är avfinansiering, steg två politisk isolering, steg tre medial mörkläggning, och steg fyra (då de rester som ännu finns vid det här laget blivit våldsbenägna på riktigt) internering på livstid – i isolering.

  Ang. andelen kvinnor: fler än var tionde är många (min erfarenhet som troligen är föråldrad…) utom då det gäller demonstrationer mot pornografi och prostitution eller mot ändringar av abortlagar.

  En favorit-taktik förr var att låta en eller ett par späda yngre flickor gå på polisen hårt och högljutt, så att polisen inför kameror måste omhänderta dem. Den funkar fortfarande – är det något man brukar vara hos de svart-röda så är det mediasmart.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 9. @Rikard:

  ”Den funkar fortfarande – är det något man brukar vara hos de svart-röda så är det mediasmart.”

  Eller så är det de som är verksamma i media som inte så smarta.

 10. @Erik:
  Märklig analys, även oaktat sakfelen.
  Det innebär ju att de på scenen är etablissemanget och de som protesterar är rebellerna.

 11. Tänk om det inte varit andra borgarungar i publiken. Då hade alla AFA-nördarna fått stryk innan säkerhetsvakter hunnit skydda dem.

  På 90-talet bråkade AFA med arbetarklassungar och då fick de smäll på käften varenda gång. De var tvungna att börja hoppa på ensamma killar på väg hem på natten eller hemma hos dem för att göra någon skada.
  Jag kommer ihåg en kväll 1993 eller 94 när en yngre släkting enligt uppgift skulle bli påhoppad i sin lägenhet. Vi samlade ihop fyra gubbar och satt hemma hos honom. På natten började det banka på dörren och på gatan stor 20 svartklädda maskerade, de hade facklor vilket gav en just inramning.
  Vi öppnade dörren och drog in de närmaste ungarna och stängde igen. De blev livrädda och de utanför verkade också rädda. Sen gjorde vi en rusning och hela gänget sprang. Vi hann upp ett fåtal som alla visade sig vara tjejer. Resten sprang ner i en kommunal musiklokal för garageband.
  Dagen efter blev jag kallad till polisförhör, revolutionens tappra gossar hade anmält till myndigheterna. Men allt lades ner.

  Min släkting var arbetarvänster men hade klagat på att borgarnas invandringspolitik skulle dumpa de svenska arbetarlönerna och ville att facket skulle reagera. Det var skälet.
  Varenda aktivist som var med kom från borgarhem.

 12. @MJx:

  ”Tänk om det inte varit andra borgarungar i publiken. Då hade alla AFA-nördarna fått stryk innan säkerhetsvakter hunnit skydda dem.”

  Sargon of Akkad kunde ha mosat killen han hade framför sig. Jämför armstorleken mellan Sargon och AFA-killen. Sargon visste dock att det hade används som ursäkt att utmåla honom som ”the bad guy” så istället höll han fast och frågade ut AFA-killen efter noter och det är faktiskt riktigt kul att höra Sargon ”Why are you doing this”?

  Det var dock andra som inte var lika återhållsamma. I denna video kan du se vad som hände innan armlåset. när AFA-slusken i röd mössa körde upp handen mot bröstet på kostymkillen så drämde han till. En smäll, sedan var AFA-slusken nere för räkning.

  https://i.4cdn.org/pol/1520292999354.webm

  Ovan: Inte bara borgarkillar uppenbarligen.

 13. ”Det var dock andra som inte var lika återhållsamma.”

  Precis, de slog först, och är därmed fiender till yttrandefriheten.

 14. @Erik:
  Om han hade fått de där smällarna på motorgården i Mellösa så hade han inte lommat ut för egen maskin. Men helt rätt av kostymkillarna, och de är kanske för tunna för att orsaka mer skada (killen de slår är också den störste, ser ut att vara medelålders också).

  Jag tycker inte att man ska ge dem stryk för strykets skull såklart. Men jag fattar inte varför folk tolererar sånt där uppträdande. Jag tycker att man ska kasta ut dem med kraft. Inte FÖR att skada dem utan för att avbryta störningen.
  Nu blir det som en lek.

 15. @Axel Edgren:
  Nej. De försöker köra ut de som stör. Att uppfatta handen i bröstet som våld är helt normalt i ett hastigt förlopp.
  Åsikterna spelar ingen roll. Folk som stör förrättningar ska hindras, oavsett om det är höger, vänster, kristna, ateister eller något annat.
  Om jag satt och lyssnade på meningsmotståndare och personer från mitt läger störde så skulle jag hjälpa till att kasta ut dem.

 16. @Erik:

  Tråden på 4chan är ju bara en massa inlägg om att de hatar Sargon och Afa lika mycket.

 17. @MJx:
  På just den punkten verkar Hitler ha haft rätt inställning. En av sakerna jag minns från när jag läste Mein Kampf för några år sedan är just hur han beskrev det kom folk till ett av deras möte för att bråka och hur de fick stryk och blev utkastade:

  I oktober 1919 ägde det andra stora mötet rum i Eberlbräukeller. Ämne: Brest-Litovsk och Versailles. Som talare uppträdde fyra herrar. Jag själv talade nästan en timme, och framgången var ännu större än vid det första mötet. Antalet besökare hade stigit till över etthundratrettio. Ett försök att störa blev av mina kamrater genast kvävt i sin linda. Orosstiftarna fingo stryk och blevo kastade utför trappan med bulor i huvudet.

 18. @Dolf (a.k.a. Anders Ericsson):
  Det var ju så riktiga AFA startade, för att skydda vänsterns möten mot SA.
  Men det är nog lite annat läge nu när information sprids på nätet. Då höll man folk borta från möten och information genom att störa, nu sprids den mer effektivt.
  Motsvarigheten idag är nog att försöka få bort politiska motståndare från stora sociala medier.

  Men principen att ha rätt att skydda sitt möte håller än. Oavsett sida man står på.