When the Damned go Marchin’ in …
avatar

Dolfs arga logo

Eders Ödmjuke är mindre vänskapligt inställd till vissa dyngspridare

… O Lord, I don’t wanna be in that number …

Många har redan kommenterat den intellektuella härdsmältan från Lars Lindström på (s)Expressen, Jag är inte rädd för feminismen – jag är skräckslagen för mansrörelsen. Ninni har redan tagit upp det, såväl som Toklandet (som jag fräckt stal listan av skribenter från), Susanna Varis gör en rejäl genomgång av skräpet, Gendertruce skrev Brev till Lars Lindström och fick svar, Löjesguiden gav mig geografisk inspiration till det här inlägget och Fröken missnöjd inspirerade med lite inledande diktning i ett inlägg som tar upp en hel drös dumheter, inklusive LL:s (hm, initialerna väcker till eftertanke, är Lars Lindström verkligen Lena Lillie som skriver under anonymitetens skydd på hatsajten expressen?), och det finns säkert många fler som skrivit om det.

Nu är jag så jädrans sent ute på bollen, så det finns väl ingen större mening med att göra någon genomgång av artikeln. Men jag kan inte släppa det helt. Jag måste ge en liten kommentar ändå. Egentligen hade jag tänkt skriva ett öppet brev jag med (vilket innebär att jag åtminstone hade skickat honom en länk till det), men jag kom på bättre tankar. Med tanke på vad jag hade tänkt säga är risken ganska överhängande att jag hamnat i domstol.

Det där med att han bör tala i egen sak och sluta säga ”vi”, och att han bör sluta slåss, råna, misshandla och allt vad det är han påstår att ”vi” gör, det är ett så vidöppet mål, så jag tänker inte ens försöka skjuta in bollen där. Den får nog inte plats, det är redan så många som inte kunnat motstå frestelsen utan lagt in en rökare där så det bara skriker om det.

Men den här jävla ärekränkningen kan jag fan inte låta slinka förbi okommenterad:

Jag är inte rädd för feminismen, genusforskningen eller kvinnorörelsen, men jag är skräckslagen för mansrörelsen, den som begår grova sexövergrepp på förskolebarn, säljer, köper och utnyttjar tonårstjejer som sexslavar, misshandlar och våldtar kvinnor.

Vilken jävla värld är han uppväxt i? Ni behöver inte svara, det var en retorisk fråga, han har uppen­bar­ligen inte växt upp, och hans värld verkar vara någon slags febrig meskalindröm. Eller så har han förläst sig på Bakom dolda ansikten, en **host host** ”satirpolitisk kriminalskildring” av Charlotta Lena Andersson. Mitt råd, läs riktig litteratur istället för att trippa tillsammans med Charlotta. Jag kan rekommendera Bengt Linders böcker om Dante och Tvärsan, de borde göra dig gott, eller varför inte rätt och slätt bara Dante?

Lars Lindström har helt tydligt lämnat all sans och förnuft bakom sig. Kanske släppte han greppet om verkligheten för att någon tappade honom på BB. Inte för att det behöver sägas, men ”for the record”: Det finns ingen ”mansrörelse” att tala om. Den så kallade mansrörelsen är högst löst sammansatt av individer och är på det hela taget lika heterogen och varierande som befolkningen i stort, bortsett från att rabiata hetsfeminister lyser med sin tacksamma frånvaro. Och det finns definitivt ingen ”mansrörelse” som ägnar sig åt sexövergrepp, handel med sexslavar eller propagerar för att man skall misshandla och våldta kvinnor. Individer som gör sånt, gör det som individer. Och Göran Lindberg, a.k.a. Kapten Klänning utmärkte sig knappast som företrädare för ”mansrörelsen”. Just sayin’.

Jag konstaterar bara trött att hos media flockar sig asgamarna likt likråttor vid pestanstrukna massgravar. Förmodligen därför att sanningen hos media är så förruttnad att stanken från pestens bål närmast är att likna vid rosenparfym. Lars Lindström har klart och tydligt markerat vilket vidrigt avskum han är, och det framgår utan tvivel att han funnit sin rätta plats under vår stund på jorden. Det lär dock inte vara pärleporten som väntar honom när tillvaron här har nått sitt slut. Undrar vad han kommer att tänka när han står framför porten och läser skriften:

abandon-all-hope-ye-who-enter-here comboJag öppnar väg till staden där man kvider,
      jag öppnar väg till evig pinas smorde,
      jag öppnar väg till släktena som lider.

Rättvisan hos den Högste, som sig borde,
      mig byggt. Allmaktens, Allvishetens vara
      och Allgodhetens detta portvalv gjorde.

Det som för evigheten skapats bara
      fanns före mig, och evigt jag förbliver.
      I som här inträden, låten hoppet fara!*

Karma is a bitch! Och Minos är inte att leka med han heller:

0406minosFrån första avsatsen vi nedåt kliver,
      djupt ner i nästa något mindre krets,
      till andars tjut bland plågorna som river.

Där har åt Minos domarsätet retts,
      som tandagnisslande de döda dömer
      och slår med svansen dem åt kvalen getts.

Ty intet av de ondas brott han glömmer,
      men allt blir uppenbart inför hans blick;
      i skilda avgrundsfack han skaran gömmer.

Han utrannsakar allt, i ormlikt skick,
      och ringlar svansen lika många gånger;
      som avsatstal envar i djupet fick.**

Om någon tycker dessa citat är underliga, tja, jag kan inte komma på något annat sätt att uttrycka det jag vill säga utan att bli otidig. Lars Lindström lär förr eller senare få erfara att de 30 silverpenningarna inte kom utan förpliktelser och konsekvenser.

Gustave_Dore_Inferno34

*Dante: Den gudomliga komedin • Helvetet; Tredje sången 1–3 Forum 1966, översättning Åke Ohlmarks
**Dante: Den gudomliga komedin • Helvetet; Femte sången 1–4 Forum 1966, översättning Åke Ohlmarks

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

When the Damned go Marchin’ in … — 16 kommentarer

 1. OT:
  Har spenderat de senaste dagarna att kommentera lite på n24, de fanns faktiskt ett gäng artiklar som va kritiska till feminism, va helt förbluffad hur det var möjligt. Började med denna artikeln som jag hittade i toklandets kommentarsfält:

  http://nyheter24.se/debatt/780336-tiffany-lindfors-feminism-ar-inte-ratt-for-sverige

  O har vi någon som e kritisk till feminism kommer alltid feminister, vilka jag försökte diskutera med. Tog inte lång tid innan en av dem skrivit en egen artikel;

  http://nyheter24.se/debatt/780488-patriarkatet-fortrycker-mannen-ocksa-inte-bara-oss-kvinnor

  Paaatriaarkaateeet skadar määän ocksåååå.

  Anyways, efter att ha försökt diskutera o vägrat att ta deras känslor som bevis för något får jag nu komiska namn kastade mot mig, vad sägs om;

  misogynistiska mansgris, vi börjar enkelt, maskineriet har bara startat.
  mensiga kadaver, pow!
  håriga hängballe, åh nej! Ska genast sluta fråga efter bevis!
  valnötshjärna till oskuld, oops! Min mödomshinna växte tillbaka! Eller va… nää.. någon sådan har jag ju inte haft.

  Får se vad hon skriver härnäst. Alltid så roligt när feminister försöker att säga att feminister inte är för hat, de är snälla, men i 100% i fallen ifall man ber dem bevisa saker så blir de alla rabiata.

  *edit*

  snoppsvin, typ snapps med vin?

 2. Pingback: Lars Lindström funderar kring ”manligheten” | Susanna's Crowbar

 3. @Susanna Varis: Det e ju inte för deras skull jag försöker debattera utan för alla de andra som läser. Vaknade till 46 notiser på fb om folk som likat det jag skrivit.

  Nya tillmälen:

  ”ditt babiannylle”
  ”ditt korvfingrade äckel”

 4. Bra Dolf, förbannad som vanligt med rätta.
  Det fanns några kommentarer på Twitter som handlade OM Lars Lindströms krönika. Jag skrev själv en 4Ts rant men skrev TILL Lars Lindström. Jag vill gärna uppmana alla kloka människor på Twitter eller på bloggar att kommunicera med det objekt man pratar om. Tag reda på Twitternicket och skriv.
  Det finns två anledningar, den ena är att vederbörande blir uppmärksammad på vad som är diskutabelt och den andra att man behärskar språk och argument på ett mycket bättre sätt då. Tag Gendertruce öppna mail som exempel.
  Men tillbaka till denna. bra skrivet Dolf!

 5. @Bengt Andersson: det går alltid ut ett automatiskt tweet med länk till inläggen när vi pubbar dem. Jag lade till adresserna för både expressen och lars lindström. Så han har full möjlighet att läsa inlägget.

 6. En sak till som jag förundras av. Om alla män som inte är som Lars Lindström automatiskt skall räknas in som frambärare av våld, och våldtäkter som kultur. Då är det inte konstigt att starka ledare som inom F! och andra radfemorganisationer framställer sig som enda räddningen. Frågan är bara när vanligt folk skall upptäcka att kejsaren är naken. Den verklighetsbeskrivning som görs rimmar inte med verkligheten men kunskapsläget och den infantila bristen på erfarenhet gör att dessa lögner kan presenteras som fakta! Därmed kan även Lars Lindström-typen vara med och sola sig i glansen av den nya makten. Kanske med baktanke att många bra ligg står på tur utan att tänka på vad Andrea Edwards menade med ”de är gulliga fast inget man vill ligga med”!
  White Knights är nog det mest patetiska som kommit ut ur Södermalm. För att vara den främste står kampen mellan Virtanen och Lindström. En fight som inte är det minsta intressant!

 7. Det konstiga är att de feministiska, vita riddarna som skriver om att män gör både de ena och de andra brottsliga sakerna alltid påstår att just dom inte gör det när man konfronterar dom med deras påståenden.
  Hur kan man skriva att män gör si och män gör så när det är en väldigt liten procent av manligheten som är brottslig ? Varför skriver man i så fall inte att kvinnor är brottslingar eftersom en liten procent kvinnor bevisligen är det och varför skall kvinnorna inte ta ansvar för deras handlingar i konsekvensens namn?
  Jag tänker ta mig tusan inte ta ansvar för vad andra människor gör oavsett kön.

 8. @Pether:

  Man kan fundera på vilket slags förtryck det är som låter de förment förtryckta rocka loss så hämningslöst mot sina förtryckare och dessutom hota med att de inte ”kommer att få ligga”.

  Återigen visar sig Patriarkatet vara den absolut mesigaste förtryckarstruktur som världen skådat.

 9. @Pether
  Det visar iaf ett fantasifullt ordförråd när det kommer till tillmälen. Jag försöker visualisera dessa. Hur ser ett ”korvfingrat äckel” ut?

  Jag ligger klart i lä vad gäller det ordförrådet. Smile

 10. @Pether:

  Snyggt Pether!
  Du visar genom att utmana dem med dina kommentarer hur ihåligt och innehållslöst feministernas påståenden är, samt vilka som står för det verkliga hatet.

  Nu fattas bara att gemene man inser kopplingen till kommunismen/marxismen också, så är snart feminismen ett minne blott. Smile

 11. Tänkte bara slå ett slag för vad jag såg Ninni använt och här också Dolf, fast kanske inte genomgående, dvs ett slag för unvis.it.

  Jag kanske också är sent ute, dvs det redan är i fullt bruk på andra ställen. Jag tror att det är jättebra dock och vill bidra till dess allmänspridda medvetenhet genom denna kommentar.

  Inte sällan föranleder tekniska genombrott de sociala.

  Funktionen i unvis.it gör att vi kan prata om och och varna för såväl vansinne som ondska och fientlighet på andra håll utan att dessa andra får betalt som annonsplats eller stiger i popularitetsranking med sina artiklar och bloggar.

  Kanske jag missat att detta redan används i manosfären men hjälp gärna till att sprida det annars. Det är såvitt jag förstår revolutionerande och behövs enormt i ett gynocentriskt sammanhang och även i manosfären som till stor del är feminist-centrisk!

  Det är inget jätteproblem större än att en doktor är sjukdoms-centrisk.

  Ej längre kommer den som skriker mest vansinne få mest pengar, genomslag och popularitet dock! Förstås förtas inte dynamiken helt, men unvis.it förefaller vara likt rutinen att tvätta händerna med sprit gentemot spridningen av dåliga virus.

 12. @The Joker:
  Vad gäller att använda unvis.it genomgående: jag har för avsikt att rutinmässigt använda unvis.it för artiklar jag inte vill stöda, men även om jag egentligen inte vill stöda aftonbladet eller expressen så kommer jag att länka direkt i det fall det handlar om artiklar som jag tycker är bra. Använda både ris och ros.

 13. Pingback: Dags att bilda kö till nionde kretsen? | Genusdebatten

 14. @The Joker:

  Jag tänker lite annorlunda än Dolf där. Så länge media i huvudsak agerar propagandamaskin vill jag inte bidra till deras ekonomi även om enstaka ljus vid enstaka tillfällen lyser där. Media och maktelitfeminister, inte privata feminister, är mina huvudfiender. Gammelmedia får
  gärna svälta ihjäl, ju förr dess bättre.

  Därav försöker jag komma ihåg unvis varje gång. Skulle media ta sitt journalistiska ansvar mer generellt, så att de där ljusen förekommer mer frekvent … Då, men först då, hade jag valt som Dolf.