Tanja Bergkvist håller genusföredrag
avatar

Den underbart vackra och inspirerande Tanja Bergkvist var med på FreedomFest 2013 i våras där hon höll ett föredrag. Det finns nu tillgängligt på nätet. Se och njut!
(Tyvärr är inte ljudet det bästa, men det går det tyvärr inte att göra något åt)

Tanja Bergkvist – Senaste nytt från genusforskningen from LvMI Sverige on Vimeo.

Kommentarer

Tanja Bergkvist håller genusföredrag — 14 kommentarer

 1. .
  OT.
  Visst Tanje B skriver bra o ffa långa texter.
  Læste hennes tankar før ett par år sedan , men gav med tiden upp læsandet pga længden i hennes artiklar.
  Dock.Många intressanta tankar o meningar.
  Jag blev førvånad ner jag såg att Tanjas kommenterar på cyberpressen Avpixlat.
  Avpixlat anses som en av Svergie demokraternas… cyberkommentarer och uppenbart den mest vesæntliga.
  Om det nu verkigen var Tanja , som skrev dessa kommentarer.
  Jag var en aningen tveksamm då jag ej kænde igen hennes karekteristiska formuleringar , i aktuella Avpixlat kommentarerna.
  Samtidigt uppfattar jag att kritik av feminism ær inget SD vågar sig på , varfør Tanjas insatser kanske blir en aningen obsoleta i den allmænna kakafonin. på Avpixlat.
  Om det nu var Tanjas kommentarer. Kan det ha varit en bluff? Jag menar erkænd skribent citerad av AP world wide mmm och som kan ge litt glans på Avpixlat sidorna.
  .
  Per Hagman
  .

 2. Tanja berör med sin intelligens och slutledningsförmåga då hon uttrycker sig och dessutom är hon ju hur snygg som helst! Smile
  Ok det lät sexistiskt men det är ju bara så sant!
  Ska kolla inslaget nu innan jag somnar.

 3. Den timman bara flög iväg. Jag blev yr och illamående av att få alla exempel dragna på rad, även om jag kände till de flesta redan.

  Tack för filmen Ninni, besk medicin men nödvändig för att inte glömma och inte förlåta dårskaperna

 4. @Per Hagman:

  Freedom Fest har kraftigt liberal (klassiskt liberal) slagsida. Kollade talarlistan (Jonas Himmelstrand, Palmstierna)
  Inte mig emot… Wink

 5. Pingback: Tanja Bergkvist håller genusföredrag - UmeNytt.se - Nyheter Sverige

 6. Per H, som jag skrev i mitt förra superlånga inlägg så är detju så att gammelmedia regelmässigt raderar kommentarer – så varför ägna kraft och tid åt att skriva långa kommentarer där då… ? Här om detta http://tanjabergkvist.wordpress.com/2013/11/12/tva-steg-framat-och-ett-bakat-for-agendasattarna-och-lite-om-dn-svd-och-axess-och-om-svensk-genusmarkning-av-film/ I vilket fall – dagens inlägg är rekordkort – verkligen rekord! Smile Pga det var oplanerat, men fick en impuls: http://tanjabergkvist.wordpress.com/2013/11/24/har-ljuger-svt-tittarna-ratt-upp-i-ansiktet/

  Ninni, jag ska lyfta fram mitt föredrag själv snart – men nu blev det annat pga en sak på SVT jag reagerade på, men tack för att du lagt upp det. Smile Dock så lyssnade jag på det för några dagar sedan och jag blev jättestressad av att höra mig själv prata – går inte att sammanfatta 1.500 sidors blogg på 1 timme märker jag, och detta var inte en matteföreläsning till studenter med strikt schema och megahastighet på kurserna, så nästa gång ska jag prata i normal hastighet. Beundrar dock er som orkade höra hela! Smile

 7. JD, det går bra med den där sexistiska kommentaren, jag låter det passera. Wink Men somna kommer du inte att göra efter att ha hört det här, du kommer att ha högt blodtryck!

 8. Per H, Himmelstrands föredrag var det klart bästa – ska lyfta fram det extra på bloggen i veckan – det rev ner så mkt applåder, otroligt bra! Smile

 9. @Per Hagman:
  Ingen aning. Låter dock lite halvintressant i mina öron, eftersom jag har politiska åsikter åt det hållet.

 10. Hej! Först lite uppriktigt fjäsk riktat till Tanja: du är en STJÄRNA. Sedan en fråga: blir det en frihetsfest även 2014? Någon som vet? Jag grämer mig för att jag missade förra eventet. Tack!