Klänningar
avatar

Nu verkar det som att vi har fått ännu en klänning om halsen, den här gången ifrån Miljöpartiet. Det handlar såklart om en radikalfeministisk kvinnorättsförfäktande man som visat sig vara precis det han projicerat på resten av manligheten. Fast, det är klart, det är det väl ingen av er läsare som missat vid det här laget och ännu färre av er som kan gissa sig till min absoluta brist på förvåning.

insanity-wolf

Till och med Insanity Wolf instämmer i klänningarnas analys.

Hade jag varit kvinna hade den här typen av män varit högst upp på listan över män att inte associera mig med. Män som tror, eller i alla fall säger sig tro, att det är ”normalt” och ”socialt accepterat” för män att våldföra sig på kvinnor kan jag omöjligen tro annat om än att dom är helt galna. Det förvånar mig heller inte när det visar sig att dom är precis det som dom hävdar är ”normalt”.

Hade jag däremot varit en predator själv så hade jag sökt upp ett sammanhang där jag kan rationalisera bort min egen normavvikelse samtidigt som jag omges av kvinnor som gör samma sak. Kvinnor som blir helt lyriska över hur vackert ”omvänd” jag är. Kvinnor som låter mig vara ett svin, bara jag slätar över det med lite normsnyftande efteråt. Ända tills jag går för långt med någon och min charad avslöjas.

Tänkte passa på att dela en av mina favoritlåtar, som passar förvånansvärt väl in i det här sammanhanget, även om den var avsedd för ett annat. Den passar också rätt bra in på antigamergate-rörelsen. Faktum är att den stämmer skrämmande väl in på hela faunan av post-modernister och deras vansinnesflum.

YouTube Preview Image

 

Kommentarer

Klänningar — 12 kommentarer

 1. @JustMe:
  Jag har slängt in första bästa länk jag hittade i början. Det ansågs tydligen inte vara intressant av slaskmedia. Det gällde ju inte en sverigedemokrat.
  Det är ganska svårt att hitta något om det, tror nästan bara jag har sett den länkade artikeln, och någon, kommer inte ihåg vem, som verifierat det hela genom att begära ut domen.

 2. Dagens juridik har skrivit om domen och nämner faktiskt hur den dömde som mp-nämndeman i västerbottenkuriren har kritiserat just den sorts sexbrott som han nu är dömd för. Därmed läckte även hans identitet då vem som helst kunde kolla upp artikeln och få hans namn.

  Omedelbart fick alternativmedia vatten på sin kvarn då den våldtäktsdömde politikern är invandrare från Irak.

  Flera bloggar har hängt ut honom med namn BLA med argumentet att media inte hade problem med namnpublicering av en viss SD politiker som åkt dit för att ha fuskat åt sig pengar av CSN och detta är givetvis allvarligare brott som en politiker åkt dit för.

 3. Hade jag varit kvinna hade den här typen av män varit högst upp på listan över män att inte associera mig med. Män som tror, eller i alla fall säger sig tro, att det är ”normalt” och ”socialt accepterat” för män att våldföra sig på kvinnor kan jag omöjligen tro annat om än att dom är helt galna. Det förvånar mig heller inte när det visar sig att dom är precis det som dom hävdar är ”normalt”.

  Ja. Jag är inte rädd för män generellt, tvärtom. Men män som uppenbart tuggar ”en man kan få status av att slå en kvinna”- och ”våldtäktskultur”-svampar angående mansnormer gör så av någon orsak och jag skulle inte stanna i en sådan mans närhet för att ta reda på orsaken, i synnerhet inte ensam. Orsakerna till detta svamtuggeri kan variera, men detta är en orsak.

 4. Ja det är självklart den utbredda våldtäktskulturen som är boven i dramat mannen(individen)är endast likt ett maskros frö som blåser hit och dit i den våldtäktsnormativa vinden,stackars han.

 5. @Ninni: @michael:
  Ser ironin i era svar angåennde s.k ”våldtäktskultur” men måste ändå skriva av mig med denna drapa . :=)

  Jag hävdar att det finns en manlig antivåldtäktskultur.
  I mitt snart 70-åriga , rika liv har jag aldrig upplevt att det finns en ”våldtäktskultur”, i vart fall inte bland de jag träffat och känt . Och de är många . T.ex alla 40 på min pluton i lumpen , där vi bodde c:a 16 i varje logement , under ett år Man kommer otroligt nära inpå varandra bl.a under månader i tält.
  Har aldrig någonsin upplevt detta . Lika så de flickor man träffade , aldrig hörde jag talas om detta.

  För mig är ”våldtäktskultur” ett feministiska slagord likt härskarteknink , könsmaktordning.
  Den postmarxistiska diskursanalysen.

  Däremot finns det män som beter sig som svin och ska behandlas därefter . Det finns även kvinnliga dito.

  Däremot finns en manlig kultur , vet av egen erfarenhet ,
  som har noll acceptans för våld mot kvinnor och barn.
  Även kriminella gör ofta processen kort med dessa.
  I fängelserna behöver de ofta isoleras av det skälet.
  Titta på den här aktuella videon: https://www.youtube.com/watch?v=KQaBvWdUnKw

  En man blottade sig för en flicka och konsekvensen blev omedelbar för honom.

  Har mången gång utsatt mig för stora risker när jag ingripit.Bl.a på 80-talet , när en man tryckt upp en kvinna i hörnet i Centrala Linköping och hotade med en avslagen vinflaska . På väg hem från ju-jutsun. Gjorde det hela hanterbart . Finns fler tillfällen .

  Jag är innerligt trött på kollektiv smutskastning av ena könet .

  Vad innnebär s.k ”våldtäktskultur”?
  Jag begränsar mig till svensk kultur ; där jag bott hela mitt liv.

  Skickar med en länk som @Ulf T var hygglig och skickade mig i ett svar :
  http://unknownmisandry.blogspot.se/2011/10/societys-acceptance-of-domestic.html?m=1
  Säger mycket om den manliga kultur som jag nämnde

 6. @JustMe:
  Ursäkta min frånvaro, jag har haft lite saker att göra idag. Tur för oss att Dolf räddar dagen ännu en gång!

  @Erik:
  Att hänga ut med namn låter lite väl magstarkt, han är ju bakom lås och bom och alla i hans närhet är redan medvetna om saken. Förmodligen alla i hela Umeå vid det här laget, så jag ser ingen större poäng med det. Däremot kan det vara relevant att han är/var miljöpartist och vart han är/var aktiv osv.

  @Göran i Gamleby:
  Ja du, det är en fråga för de lärde. Själv spekulerar jag kring att dom förmodligen utläste det ur ett rödbrunt mönster i en använd binda, alternativt att dom dragit fram det ur en mer akterplacerad kroppsöppning.
  Skämt åsido, det handlar om ett så kallat hotnarrativ (eng. ”threat narrative”), dvs ett uråldrigt propagandaknep som används för att piska upp en känslostyrd debatt helt skild från verkligheten och rationella argument. Jag har skrivit om det här och här kan du lyssna på Alison Tiemanns utläggningar om saken, även om exemplen i just den videon handlar om personliga interraktioner.

 7. Per Schlingermann (f.d partisekreterare under Reinfeldt) gör vågen i DN för att kvinnor dominerar och tjänar bättre än män. Medan motsatsen förstås beror på fördomar och kvinnoförtryck. Hans förtjusning över utvecklingen verkar totalt gränslös, vinklat beskriven, helt utan kritiska synpunkter ur manligt eller humanistiskt perspektiv. Det är väl kanske en väg för honom själv att överleva ”Amazonia”?
  Han har bl.a. tidigare (som partisekreterare hos M), torgfört sin inställning om ”jämställdhet” och framtida könsroller i nättidningen sourze”: ”Bilar till flickor och dockhus till pojkar!”
  Vi väntar med spänning, att få se Schlingman i klänning!
  http://www.dn.se/debatt/feminiserade-storstader-dominerar-snart-varlden/

 8. @Joakim Steneberg:
  Reinfeldt , gemenligen kallad Ruinfeldt , hade i alla fall stake att inte kalla sig feminist . Borg däremot , krälade i stoftet för feministers ”okultur” .Symptomatiskt nog jobbar han i dag med en annan sönderfallande ”okultur” , den grekiska .

 9. @Göran i Gamleby:
  Har en hel del uppgifter och citat som snarare utmålar honom som en Fegis Renfäll, än en Fredrik den store. Han utsåg feministerna Borg och Ask till de viktigaste posterna, fattades bara Linda Skugge som han såg som en potentiell jämställdhetsminister.
  2006, innan han blev statsminister, kom han med det här ”argumentet”: MOT delat barnbidrag till skilda föräldrar med delad vårdnad.
  ”Det finns kvinnor som skilt sig från män med alkoholproblem, vilka då skulle kunna använda bidraget till sitt fortsatta missbruk.”
  F.R., en ojämställd ickedemokrat som använde kollektiv skuldbeläggning, av maktskäl.