Idag firar vi …
avatar

Ledsen Dolf

Eders Ödmjuke är genusdeprimerad

… en mycket viktig dag. Jag hoppas verkligen ingen har missat att det idag är …

trumvirvel …

Får jag be om största möjliga tyssssstnad

trumvirvel …

trumvirvel …

Den internationella toalettdagen!

Ja, vad vore världen utan toaletter? Det är något som vi alla använder och alla är i hög grad beroende av. Därför uppmärksammar vi toaletterna idag så att

framförallt tjejer i unga åldrar ska ha möjligheten att gå på en riktig toalett

Utan toaletter skulle världens lidande mångdubblas. Toaletter är något vi inte klarar oss förutan.

Till skillnad från petitesser som män.

Så därför skiter vi (pun intended) fullständigt i att det också är den internationella mansdagen idag. För ärligt talat vem bryr sig? Sen när har en man kunnat mäta sig med en toalett?

Bye Cruel World

Ansvarstagande män spolar själva

Ok, jag erkänner. Jag är genusdeprimerad. Svelandskt genusdeprimerad. Allt är feministernas fel. Jag vet att de jublar idag, slipar sina knivar och ger sig ut på rövarstråt, för de ska ut och kastrera, ja, både Kasper, och Jesper och Jonatan, skall de kastrera. (Från den nya tidens saga Folk och feminister i Amazonia stad.)

Jag har ännu inte sett något i medierna, för när jag skriver är dagen så ung så att navelsträngen inte ens hunnit bli klippt. Men baserat på tidigare erfarenheter, bland annat förra året (ujuj, är det inte mer än ett år sen bråket med Charlotte), så kan jag gissa mig till hur det kommer att se ut i medierna idag:

 1. Den internationella toalettdagen uppmärksammas
 2. Feministiska bloggare framhäver att det är förtryckardagen
 3. Seriösa debattörer ifrågasätter att man firar mansdagen när det finns så många kvinnor och flickor som lider
 4. Bla bla bla bla bla bla …
 5. Män som ifrågasätter något av ovan är gnällspikar som dragit på sig offerkoftan
 6. Bla bla bla bla bla bla …
 7. “… misogyna breivikare och kvinnohatare …”
 8. Bla bla bla bla bla bla …

Själv bryr jag mig inte, jag tänker krypa ner under någon mossig sten i skogen och bida min återstående tid där. Jag menar, vart i världen kan man vända sig? Till och med i Indien envisas de äckliga männen med att gnälla och göra sig till offer (men det är väl passande att det handlar om dedorant-reklam, för tänk vad hemskt att lukta man):

Till och med i Indien ...

Jag ber om ursäkt för att den obegripliga texten på mixad indiska och engelska ligger kvar, den är ”bränd” i videon och går inte att ta bort. Den svenska texten hade förmodligen kunnat placerats så den döljer originaltexten bättre, men jag har ingen vidare kläm på hur man gör det (ännu). (Om någon vill ha originaltexten eller den engelska översättningen som den svenska texten är baserad på så finns de i denna filen.)

Givetvis så har en massa slemmiga mansaktivister vaknat till liv idag, först ut var Bashflak på AvfM. Men förhoppningsvis är det sista gången. Nu har vi ju en feministisk regering, så då borde ju Sveland, Mattias Gardell, Edwards och allt vad de heter lyckas få igenom sin efterlängtade lagstiftning mot feminismkritik. De kanske rent av kan få mansdagen avskaffad med motivationen att den utgör hets mot folkgrupp.

Så tuktas en mansaktivist!

Så tuktas en mansaktivist!

Publicerat i Dolf Märkt , , Permanent länk

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Idag firar vi … — 11 kommentarer

 1. Dåren Fanny gnäller som vanligt över hur dåligt behandlad hon har blivit av några män och sedan tar hon det som bevis för att alla män är dåliga.

  Sådana som hon gör mig verkligen spyfärdig och är en stark anledning till att jag avskyr feminismen !

 2. 19 November är internationella toalettdagen på samma sätt som 8 mars är internationella bajs och avföringsdagen.

  Den 8 mars är t ex den internationella bajs och avföringsdagen för att någon eller några människor säger det.

  Jag kan säga det rent demonstrativt så har du ett bevis.

  Man kan förstås förfasas över att någon skulle proklamera bajs och avföringsdagen 8 mars, å andra sidan dessa människor, i allmänhet, är knappast någon nyhet eller värda att vara i centrum för någonting alls.

  Bajs, avföring och toaletter, det är förstås känslomässiga teman men jag hoppas inte du låter det vara fokus för din dag idag. Den som skriker högst…

  Men för all del, låt dem som vill gräva ner sig i toalettstolen idag och frossa i vad som därom finns att intaga för kunskaper.

  Så får vi andra, män såväl som kvinnor, ägna oss åt internationella mansdagen istället idag.

  Är det inte en rent förträfflig dag att hitta på något annat att uppmärksamma, dvs förtryck mot män med mera, än det som annars skulle stått på tapeten?

 3. @The Joker: Givetvis. Jag är bara pissed på media. Rapport i gammal god vanlig ordning uppmärksammade könsstympning på grund av ett rättsfall i Egypten som skall dömas imorgon. Inte för att jag anser att det är något som skall ignoreras, men man kunde ju lika gärna ha tagit upp det imorgon, eller igår.