En kul liten nyhet: GD1K!
avatar

Dolfs partylogo

Eders Ödmjuke firar

En liten kul nyhet så här i skarven mellan vinter och vår: den 9 november 2012 publicerade Erik det första inlägget på GD, med en överskrift som var ett citat från en annan av GD:s skribenter. Inlägget hette: “Låt oss få dom som firar idag att sätta kaffet i halsen” – Ninni. Det är också det mest välkommenterade inlägget i GD:s historia med 387 kommentarer. Ganska svårslaget. Det näst mest kommenterade inlägget är En intressant studie! av Ninni från den 19 januari i år. Det lyckades få ihop 290 kommentarer.

Igår hade det då gått 857 dagar, eller 2 år, 4 månader och 7 dagar sedan GD startades, med ett genomsnitt av 1.16686 inlägg per dag. Och det måste vi ju fira! Erik, som är den som skrivit mest inlägg, har under denna tid producerat 0.26138 inlägg per dag. Vem som har skrivit minst talar jag inte om.

Den som är snabb i tanken och flink i fingrarna och klurigt kalkylerar kommer snart fram till att detta betyder att Erik har skrivit 224 inlägg sedan starten och att gårdagens Vansinne #8 #Könssjukdomar, ett på det hela taget insignifikant och betydelselöst inlägg av Eders Ödmjuke, var GD:s tusende inlägg.

Nu kavlar vi upp ärmarna för tusen till. Väl mött! Skål!

fyrverkeri
©2015 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

En kul liten nyhet: GD1K! — 8 kommentarer

  1. Ja, det skall en riktig karl till för en sådan insats!

    Men även andra än Ninni har ju gjort en del, så vi glömmer inte er heller.

  2. Mera på allvar, ett stort Tack till samtliga skribenter. Olika stilar, olika fokus. Alltid läsvärt. En del detaljerat och intellektuellt, annat direkt från hjärtat.
    Present