Den Feministiska Självmotsägelsen om Jämställdhet, Könsneutralitet, ”Förgiftad maskulinitet” och Transsexualitet
avatar

Det är dags för dem gamla sortens inlägg med fokus på kön och jämställdhet Vi har nu nått botten av träsket som uppstår när man ger människor makt utan den minsta konsekvens eller ansvar. Feminister ger nu gång på gång två helt olika svar om samma sak beroende på vad som för tillfället kommenteras i frågor om Jämställdhet, Kön, Sexualitet och Läggning. De två stora frågorna som konsekvent leder till självmotsägelser är A) Könsneutralitet och B) Transsexualitet.

Den förstnämnda har nyligen dykt upp i svensk press i form en DN-debattartikel med rubriken ”När kön osynliggörs riskeras hela jämställdhetsarbetet”. Artikeln är undertecknad av åtta feminister som kallas ”jämställdhetsexperter” men som inte har ett dugg med lika rättigheter mellan könen att göra utan handlar om få kvinnor och transsexuella att känna sig inkluderade (vad det nu betyder). Statens dokumentation har inte det syftet och därför skall staten enligt dem inte behöva rätta sig efter de regler som staten bestämt.

Måldokument finns inte till för att medborgare ska känna sig inkluderade i texten, utan för att styra samhället mot en önskad utveckling, skriver åtta jämställdhetsexperter.

Den feministiska självmotsägelsen är numera så uppenbar att det inte längre bara är insatta som reagerar. Här är den programledaren och TV-kändisen Tucker Carlson från november 2017. För att inte förstöra textens flyt kommer jag att ge mina svar och påpekanden längst ner i inlägget. Så se till att ha läst vad som står längst ner.

Tucker Carlson vill ha klarhet om ”Toxic Masculinity” (Förgiftad maskulinitet) Vad är det? Hur får man det? Vad är botemedlet? Anledningen till frågan är att Genusprofessor Colleen Clemens vid Pensylvania University som respons på masskjutningen i en kyrka i Texas skrev ”Toxic masculinity is killing everyone REPEAT”. Professor Clemens vägrade att ställa upp i programmet så istället intervjuas Cathy Areu, publicist för Catalina Magazine:

Tucker Carlson: Det går typ åt bägge hållen. Å ena sidan är det trendiga i den amerikanska kulturen att attackera en grupp oabrutet, å andra sidan om de inte gillar det så är det också ett problem och sedan om det blir en masskjutning av någon som ser ut på som den gruppen så skall det vara resultatet av att de inte gillar det, alltså det här är typ en nonsensteori eller? Kanske killen begick en masskjutning för att han var galen eller hade annat problem. Varför skulle det vara hans kön?

Cathy Areu: Män är mer våldsamma än kvinnor, om du tittar på masskjutningarna så har 88 varit av män. 2 har varit av kvinnor. Så vi har definitivt ett problem med män i det här landet.

Tucker Carlson: Jag är förvirrad, män begår majoriteten av brott javisst men jag trodde män och kvinnor var likadana. Jag börjar tappa bort vad som gäller enligt feminismens regler och jag tror att en del av dem är på väg mot kollision. Så män och kvinnor är exakt likadana? Du skall kunna byta kön mellan man och kvinna bara genom att knäppa med fingrarna och alla måste tro på detta (annars är det transfobi)….. och samtidigt är könen helt olika? Vad är sant?

Cathy Areu: Kvinnor är bättre (än män) olyckligtvis,

Tucker Carlson: Åhhh?

Cathy Areu: Vi är inte vårt samhälles mördare, vi begår inte brotten, kvinnor begår mindre än 20% av brotten. Män är inte lika bra som kvinnor, vi är faktiskt bättre, vi är säkrare.

Tucker Carlson: Hur är det med alla män som byter kön till kvinna? Om en man är på sin dödsbädd och dör av ”förgiftad maskulnitet” och säger BAM jag är kvinna. Är han botad då?

Cathy Areu: Det skulle jag hoppas, han skulle vara det bättre könet så…

Tucker Carlson: Hur är det med förgiftad feminitet, hur skulle det se ut?

Cathy Areu: Tja, socker och kryddor och allt som är fint. Jag menar, det är vad det är att vara flicka. men pojkar är pojkar och det är vad vi uppfostrar. Vi uppfostrar pojkar att tycka de skall vara starkare och mäktigare. Det är vad professorn sade, Kanske vi borde uppfostra pojkar rätt?

Tucker Carlson: Okej, men du besvarar inte frågan. Finns det någon ”förgiftad feminitet”

Cathy Areu: Nej

Tucker Carlson: Du kan vara för maskulin men aldrig för feminin?

Cathy Areu: Nej, statistiken bevisar det

Tucker Carlson: Okej men det här låter inte exakt som feminism i mina öron. Det låter mer som 1800-talets syn på könen och kvinnor.

Cathy Areu: Kvinnor är mer ansvarsfulla, vi dödar inte, vi begår inte brott vi är helt enkelt det smartare könet.

Tucker Carlson: En sista fråga. Om män är sådana som du beskriver dem

Cathy Areu: Somliga

Tucker Carlson: Varför visar då statistiken att det går bättre för kvinnor än för män? Kvinnor tar examen i högre antal. Det går bättre för dem i skolan. De har högre lön på sina första jobb, de tar livet av sig själv mer sällan. de där mer sällan från drogmissbruk. Om män håller nere kvinnor varför går det så mycket bättre för kvinnor än för män?

Cathy Areu: Det går bra för kvinnor och det är vad som skapar förgiftad maskulinitet. Männen är inte glada över det och det är därför morden ökat sedan 2011

Tucker Carlson: Jag undrar, har det slagit dig att män behöver hjälp och istället för att bli nedtryckta och hånade? *hon försöker prata i munnen* Borde inte kvinnor hjälpa män bli bättre människor

Cathy Areu: Det tycker jag kvinnor gör men sättet de blir fostrade, kanske det är helt enkelt för sent när vi kvinnor når till dem, vi behöver fostra dem rätt. Pojkar får inte vara pojkar.

Kommentarer:

1 – Vi börjar med kommunikationsregler: Kvinnor vs Kvinnor. Något jag verkar vara ensam i offentligheten om att påpeka är att om man använder samma ord för individer av ett kön ”två kvinnor” som man använder för hela könet ”kvinnor” och det inte framgår vilket antal man pratar om så verkar det automatiskt som om man pratar om könet i allmänhet. Den video som bäst i världen demonstrerar detta är Megyn Kellys attack på Donald Trump där Trump helt oförberedd avvärjde attacken i direktsändning.

Megyn Kelly: In particular when it comes to women (OBS, ej förtydligat antal) You have called women you dont like fat pigs dogs, slobs and disgusting animals… your twitt…. *avbryts av Donald Trump*

Donald Trump: ONLY Rosie O Donnell

Ni kan tycka vad ni vill om Trump. Poängen här vad hade NI kunnat svara i samma situation? Det är ingen av er som är bättre med de specifika kvinnor som ni ogillar eller ogillas av. Se bara hur Aftonbladet-reportern Oisin Cantwell (Ojsan Klantarsle) påstås tilltala kvinnor med dumheter som ”Är det du som åker till Afrika och knullar N-word”.  Observera att det är EN kvinna Oisin Cantwell påstås ha sagt det till men ovan beskrivning får det att låta som han har problem med könet kvinna, inte med EN person som är kvinna.

Se bara på hur Aftonbladet-medarbetarna Fredrik Virtanen och Ehsan Fadakar (Hejsan Fanskap) anklagas för att utsätta kvinnor för våldtäkter. Själva kallade de sig feminister och i sina texter har de hakat upp sig på minsta lilla blondinskämt som de hört från andra män. OBS: Någon som tror jag pratar om hur Virtanen/Fadakar behandlat enstaka personer eller om jag med mina beskrivningar om hur de påstås behandla kvinnor menar hur de behandlar kvinnor som kön?

Observera att när någon sagt att ”Du kallar kvinnor grisar” så spelar det ingen roll om den personen i efterhand förtydligare att det inte var ALLA kvinnor. Skadan är redan skedd. Googla #NotAllMen och se själva vilket massivt ointresse och vilken massiv irritation det genererar att göra den sortens påpekanden i en diskussion där temat är att ”MÄN ÄR PROBLEMET”. När folk är inne på problemet så betyder påpekanden om siffor/statistik ingenting för dem. De skiter i att det inte är alla män.

2 – Vidare till Könsneutralitet och falsk statsfeminism. De åtta undertecknare som skrivit under DN:s artikel som även rapporteras i Expressen ”Jämställdhetsexperter varnar: Osynliggör inte kön”. Dessa ”experter” inkluderar toppsossen Claes Borgström, generaldirektören för ”Sveriges Kvinnolobby” Clara Berglund och ordföranden för ”Män för Jämställdhet” Tomas Wetterstrand samt allehanda andra karriärs och proffsbyråkater med strageg och pappersvändartitlar som alla skriver under att de inte vill statlig dokumentation skall följa de statliga regler som staten själv hittat på för andra.

Det är alltså inte så att statliga företrädare vill staten skall sabotera sin egen verksamhet med hittepå-språk. De vill att alla andras verksamhet skall saboteras medan de argumenterar att staten måste ges undantag (avsteg, kallades det av Transportstyrelsen vill jag minnas) från hittepå-språket eftersom? Jag citerar:

Inom offentlig verksamhet finns det en trend menar debattförfattarna att man i mål, strategier, budgetar och andra styrande dokument använder ord som ”person” och ”medborgare” i stället för att skriva kvinnor och män. Det gör det svårt att utforma dokument, mål, budgetar och strategier som synliggör ojämlikheterna mellan män och kvinnor och som kan rikta insatserna.

Samma personer som påstår att kategoriseringar är av ondo säger att det deras eget arbete förutsätter kategoriseringar och menar att verksamheten som de sysslar med inte fungerar om statliga budgetar och måldokument utformas enligt de regler de själva hittat på och förespråkat. Fascinerande nog slås de aldrig av tanken att andra verksamheter får samma problem om de saknar kategoriseringar – Avstegen från lagar och regler gäller bara statliga myndigheter själva.

3 – Vidare till Transsexualitet. Det bästa sparade jag till sist. Utöver att Claes Borgström och hans anhang förespråkar regler som går emot allt de själva vill andra människor skall rätta sig efter så har dessa elitfeminister sådan total avsaknad av konsekvenstänk de inte begriper att deras ”varning” även går stick i stäv med den rörelse som både förnekar existensen av två kön och låter personer som Lauren Southern byta kön lagligt så här lätt. 

Det krävs ingen raketforskarexamen för att konstatera att Tucker Carlsons påpekande att feminismens regler frontalkrockat med varandra är helt korrekt. Genom att stötta feminism så har staten satt sig i situationen att den inte längre har någon som helst sammanhängande ide om kön eller jämställdhet. Det spelar ingen roll om vi frågar en minister, en professor eller någon annan som anses kunna ämnet. Samhället är så förvirrat det nu förespråkar könet i fyra olika former samtidigt.

Fast form av kön (Man och kvinna) Myndigheter

Växlande form av kön (Trans) Könsbyten

Flytande form av kön (Något annat) Tredje kön, Ickebinär, Hen

Könsneutralitet (Inget alls) Alla förutom myndigheter

Det här går inte ihop och den som försvarar detta har antagit postmodernismens världsbild att det är helt okej att säga och representera saker som inte går ihop. Du kan vara förespråkare av bägge samtidigt. Då får du dubbel lön och kan vara generaldirektör både för propaganda för könsneutralt språk och generaldirektör på en myndighet där könsneutralitet är ett problem.

Jämställdhetsbilens motor går men det är ingen bakom ratten.

OBS! REGLER FÖR KOMMENTARER: DET HÄR INLÄGGET HANDLAR OM KÖN; JÄMSTÄLLDHET OCH DE ÄMNEN SOM FÖREKOMMER I INLÄGGET. FÖR KOMMENTARER OM ANDRA SAKER (INKLUSIVE FÖRFATTAREN) HÄNVISAS ANNAT INLÄGG MEN ALLT SOM INTE RÖR KÖNSFRÅGOR KOMMER ATT RADERAS FRÅN DETTA KOMMENTARSFÄLT. DEN HÄR SORTENS INLÄGG TAR TID ATT SKRIVA. DEN SOM VILL TJAFSA KAN VÄLJA INLÄGG SOM INTE ÄR LIKA ANSTRÄNGANDE ATT PRODUCERA – ERIK

Kommentarer

Den Feministiska Självmotsägelsen om Jämställdhet, Könsneutralitet, ”Förgiftad maskulinitet” och Transsexualitet — 14 kommentarer

 1. Nej, det går inte ihop.

  Men jag misstänker starkt att detta bara är en självklar effekt av att man släpper in kvinnor i politiken. De ser sig inte som bundna av logikens lagar och har genomgående (självklart med vissa undantag) inga problem att inta positioner som är uppenbart motsägelsefulla.

  Tucker tar upp det absurda i att feministerna både anser att könet har enormt stor betydelse OCH att alla samtidigt ska kunna omdefiniera sitt kön.

  Men det är knappat något unikt, utan återkommer i alla ”kvinnofrågor”.

  – Om det är 80% män i en bolagstyrelse är det hemskt, men om det är 80% kvinnor är det utmärkt. Om 80% av sophämtarna är män, är det helt ointressant.

  – Kvinnor ska vara myndiga och ha samma rättshandlingskapacitet som män. Utom när de inte ska vara det. En rattfull kvinna ska ha samma straff som en rattfull man, men om en man och kvinna båda är fulla och har sex, då är mannen förövare och kvinnan offer.

  – Kvinnor är starka och självständiga MEN samtidigt ska ständigt extra (eller alla) resurser läggas på att skydda dem.

  Osv, osv….

  Man måste inse att det finns ingen logik, endast naket egenintresse och ett evigt testande. Att saker och ting blir motsägande, hanteras av den välkända ”rationalization hamster” och kvinnorna upplever det därför inte som motsägande. Om någon likväl påpekar bristerna i resonemanget, ja då blir det gråt och skambeläggande. Vilket fungerar bra för att få männen att avstå från fler frågor. Men det leder även till att vanvettet bara accelererar.

  Det är också intressant att observera hur denna process driver fram de mest groteska cirkelrörelser. Kvinnorna gör hysteriskt uppror mot ”förtyckande sexmoral” för att sen när de har vunnit totalt genast börja kräva rent viktorianska umgängesregler.

  De här tokerierna håller väldigt snabbt på att krossa hela vår civilisation……

 2. Utgångspunkten som många feminister av den här kalibern (som hon i första videon) tycks ha är enbart löjeväckande: att kvinnor bara är fantastiska, otroligt härliga, sköna individer som alltid är okej som de är medan män är usla, våldsamma skurkar som absolut inte är okej som de är i något som helst avseende.

  Alla som träffat andra människor i olika sammanhang vet att detta inte stämmer. Den som ärligt tänker efter har mött på både otroligt försynta människor och jubelåsnor du aldrig någonsin mera vill ha att göra med av båda könen.

  Det behövs varken akademiska titlar eller strikta empiriska bevis för att veta detta. Jag skulle till och med gå så långt som att hävda att det krävs indoktrinerad akademisk dumhet (genusvetenskap) för att ens försöka motsäga en så uppenbar sanning.

 3. ”Hur är det med alla män som byter kön till kvinna? Om en man är på sin dödsbädd och dör av ”förgiftad maskulnitet” och säger BAM jag är kvinna. Är han botad då?”

  1. Förgiftad maskulinitet är ett problem när det skadar omgivningen. Oavsett om man hamnar i helvetet eller vafan för att man har den i sig när nam dör gör det detsamma för mig och samhället.

  2. Ingen byter kön för att det är kul.

  3. Tucker Carlson är ful och ointelligent.

  ”Det är ingen av er som är bättre med de specifika kvinnor som ni ogillar eller ogillas av. ”

  Fast han hatar Rosie O’Donnell för att hon existerar. Inte för vad hon har gjort eller sagt.

  Jag hatar Lauren Southern och ville henne allt ont och är beredd att kalla henne vadsomhelst och sprida vadsomhelst om henne på nätet, men INTE för att hon är nominell kvinna eller hur hon ser ut/var hon kommer ifrån.

  Anledningen till att transmän uppskattas av feminister är för att de inte är män är kapabla att försämra samhället eller sin omgivning, eftersom transmän lärt sig hur det är att vara en utsatt minoritet som konstant utsätts för trakasserier och utrotningskampanjer från högerindivider och högerrörelser.

  ”Samma personer som påstår att kategoriseringar är av ondo säger att det deras eget arbete förutsätter kategoriseringar och menar att verksamheten som de sysslar med inte fungerar om statliga budgetar och måldokument utformas enligt de regler de själva hittat på och förespråkat”

  Kategoriseringar behövs för att lösa problem och se systematiska skillnader som behöver korrigeras. Det finns ingen dikotomi mellan att föra statistik uppdelad enligt kön att skriva ombudsperson istf ombudsman. Tyvärr, försök igen.

  ”eras ”varning” även går stick i stäv med den rörelse som både förnekar existensen av två kön och låter personer som Lauren Southern byta kön lagligt så här lätt.”

  Skillnad på socialt kön och lagligt kön. De facto och de jure. Lagligt kön och hur lätt det är att byta är en sak. Hur man behandlas av samhället och hur man beter sig mot andra, delvis beroende på deras kön (socialt kön) byter man inte så lätt.

  Om transpersoner bara behövde byta kön lagligt så lätt som gulagsfyllnaden Lauren gjorde så skulle deras liv vara lättare.

  Men gulagsfyllnaden did a funny. I nästa video kanske hon köper en Keurigmaskin och sedan stampar sönder den.

  Förresten – du länkar till Tucker Carlson som försvarar pedofili och sedan gnäller du på Oisin Cantwell? Postmodernist.

  ————
  *Raderat*

 4. @Axel Edgren:

  ”Ingen byter kön för att det är kul.”

  1. Nej de flesta byter kön för att de har en sjukdom/störning som medicinsk expertis trodde skulle medicineras/botas av att byta kön
  2. Enligt könsneutralitetesn regler så är det ingen som kan byta kön, män och kvinnor är ju redan lika ocn behöver bara tränas om
  3. Enligt det flytande könets regler så är kön ett spektrum och då byter de inte heller kön, de bara byter mode
  4. Det finns redan personer som bytt kön för att sedan byta tillbaka eftersom det inte blev bra efter könsbytet heller.

  ”Fast han hatar Rosie O’Donnell för att hon existerar. Inte för vad hon har gjort eller sagt.”

  Spelar ingen roll, anklagelsen var att han hade problem med kvinnor (som kön) inte att han hade problem med Rosie O Donnell. Case Closed.

  ”Anledningen till att transmän uppskattas av feminister är för att de inte är män är kapabla att försämra samhället eller sin omgivning, eftersom transmän lärt sig hur det är att vara en utsatt minoritet som konstant utsätts för trakasserier och utrotningskampanjer från högerindivider och högerrörelser.”

  Det finns inga vetenskapliga belägg för att utsatta minoriteter är mindre kapabla till ondska och hemskheter. Det är nonsens. Barn blir inte snällare av att veta hur det känns att bli slagna. Det är tvärtom vanligt att de som blir slagna när de är små själva slår sina barn som vuxna. Sedan så är individen den mest utsatta minoriteten. Alla grupper större än 1 person är mindre utsatta.

  ”Kategoriseringar behövs för att lösa problem och se systematiska skillnader som behöver korrigeras.”

  Precis, och när man då kräver att folk inte skall ha kategoriseringarna så saboterar man deras verksamheter. Detta gäller inte bara genusmyndigheter det gäller även sjukvården, skolan, privata företag och så vidare men genusmyndigheter menar reglerna är okej, bara inte de själva behöver följa dem.

  ”Skillnad på socialt kön och lagligt kön. De facto och de jure.”

  Nej, skillnad på lagligt kön och biologiskt kön. Myndigheter har ingen som helst förmåga att ha koll på människors sociala kön och enligt könet som ett spektrum så skulle det heller inte finns två olika alternativ utan över 60 olika sociala kön, som skall vara separata från 60 olika biologiska kön och så vidare, sky is the limit.

  ”Lagligt kön och hur lätt det är att byta är en sak. Hur man behandlas av samhället och hur man beter sig mot andra, delvis beroende på deras kön (socialt kön) byter man inte så lätt.”

  Hur man behandlas av andra har man ingen rätt att styra i ett fritt land.

  ”Om transpersoner bara behövde byta kön lagligt så lätt som gulagsfyllnaden Lauren gjorde så skulle deras liv vara lättare.”

  Fel. Transpersoners problem är inte könsbyten. Transpersoners problem är en sjukdomsfamilj som kallas ”Könsidentitetsstörning” (Gender Dysphoria). Könsbyte är som leg psykiatern David Eberhard påpekat bara ett sätt att försöka medicinera sjukdomen.

 5. @Bamse:

  ”Utgångspunkten som många feminister av den här kalibern (som hon i första videon) tycks ha är enbart löjeväckande: att kvinnor bara är fantastiska, otroligt härliga, sköna individer som alltid är okej som de är medan män är usla, våldsamma skurkar som absolut inte är okej som de är i något som helst avseende.”

  Ja det är nästan som att hon besvarar Tucker Carlsons fråga med sitt eget beteende. Vad är ”toxic femininity”? Tja Cathy Areu själv är ett väldigt bra exempel på hur förgiftad kvinnlighet ser ut. Om överdriven manlighet är en aggressivitet hos vissa män så är överdriven kvinnlighet en uppblåst övertro vissa kvinnor har på uppfostran där deras svar på allting är att leka mamma.

  ”Alla som träffat andra människor i olika sammanhang vet att detta inte stämmer. Den som ärligt tänker efter har mött på både otroligt försynta människor och jubelåsnor du aldrig någonsin mera vill ha att göra med av båda könen.”

  Det är i och för sig inte män som är jubelåsnor hon pratar om utan huvudsakligen mördare och andra brottslingar.

 6. ”Enligt könsneutralitetesn regler så är det ingen som kan byta kön, män och kvinnor är ju redan lika ocn behöver bara tränas om”

  Det är inte alls feminister överens om så här har du uppfunnit en helt fiktiv fiende du kan göra dig lustig över enligt standardmall 1A för konservativ argumentation/satir.

  ”Enligt det flytande könets regler så är kön ett spektrum och då byter de inte heller kön, de bara byter mode”

  Där blandar du ihop genderqueer och transvestism med könsbyte – vissa vill behålla anatomin men vill känna sig mer maskulina/kvinnliga medans andra känner att de har fel på kroppen. Det förra är en politisk, estetisk, psykologisk eller ibland erotisk handling, det senare är pga neurologi och endokrinologi.

  ”anklagelsen var att han hade problem med kvinnor (som kön) inte att han hade problem med Rosie O Donnell”

  En väldigt märklig anklagelse. Han är republikan och han har Mike Pence som vicepresident. Han tycker inte om kvinnor och det är egentligen bara grader i helvetet som uppdagats och kanske kommer uppdagas.

  ”Det finns inga vetenskapliga belägg för att utsatta minoriteter är mindre kapabla till ondska och hemskheter.”

  När man tittar på hur folk röstar i USA så kan man direkt se att svarta kvinnor är godast och bryr sig mest om alla medan det är tvärtom för min demografi, olyckligtvis.

  ”Det är tvärtom vanligt att de som blir slagna när de är små själva slår sina barn som vuxna”

  Jag pratar om något helt annat. Barn har mjukare psyken och den som behandlats illa som barn kan man inte förvänta sig lika mycket av (även om vi självklart inte ger straffrabatt rent juridiskt). Men om du får stryk som vuxen och väljer att ge någon som är ännu svagare stryk så förtjänar du dubbelt så mycket stryk.

  ”Precis, och när man då kräver att folk inte skall ha kategoriseringarna”

  Det är jättebra att ha kategoriseringar om man behöver se utvecklingen i skillnader som är otillbörliga.

  ”Nej, skillnad på lagligt kön och biologiskt kön.”

  Nej, det är skillnad på att byta kön juridiskt och att byta kön i omgivningens uppfattning. Det förstår inte Lauren Southern eftersom hon inte lever ett eget liv som en autonom person utan är förslavad av vänstern – hela hennes tankar och känslor beror helt på vad vänstern tycker och sedan måste hon göra tvärtom. Utan oss så lever hon inte.

  ”över 60 olika sociala kön, som skall vara separata från 60 olika biologiska kön och så vidare, sky is the limit.”

  Nu har du blivit besatt och drömt mardrömmar om något hatiskt, uppviglande mem igen, stackare.

  ”Hur man behandlas av andra har man ingen rätt att styra i ett fritt land.”

  Nej, precis som man inte kan styra hur folk parkerar eftersom de har kroppslig anatomi. Man kan däremot skada personer som parkerar själviskt tills de parkerar som folk, vilket är helt naturligt i alla civiliserade samhällen.

 7. @Axel Edgren:

  ”Anledningen till att transmän uppskattas av feminister är för att de inte är män är kapabla att försämra samhället eller sin omgivning”

  Transsexuella Blaire White genomför socialt experiment. Går med MAGA-mössa i Hollywood. Blir inte bara överfallen och trampad på handen av en fet gubbe. Den feta gubben har en feministisk rosa vaginamössa på huvudet.

  Slutsats: Transsexuellas mänskliga rättigheter gäller enligt vänstern bara så länge de är vänster och inte vill göra USA fantastiskt igen. Huruvida en person är transsexuell eller inte spelar ingen roll så länge de inte lyder.

 8. @Erik:

  Det är i och för sig inte män som är jubelåsnor hon pratar om utan huvudsakligen mördare och andra brottslingar.

  Jo, jag generaliserad lite utanför just den videon. Att kvinnor (eller rättare sagt då en del kvinnor) är fullt kapabla till mord och andra grymheter torde knappast vara något kontroversiellt uttalande det heller.

 9. ”Transsexuella Blaire White genomför socialt experiment. Går med MAGA-mössa i Hollywood. ”

  Hon hatar sig själv och vill alltså kasta ut alla modiga transamerikaner ur amerikanska försvaret. Jag hatar henne och bryr mig inte om hennes yttrandefrihet eller om hon lever eller dör. Jag bryr mig inte om vad som hände i videon.

  Jag bryr mig inte heller om vad som händer en svart man som går omkring med en George Wallace for President-tshirt i en svart stadsdel på 60-talet.

  Jag bryr mig om goda människors rättigheter. Jag bryr mig inte om ondas rättigheter eller känslor. Oavsett om de är trans eller cis.

  ”Huruvida en person är transsexuell eller inte spelar ingen roll så länge de inte lyder.”

  JA! PRECIS SOM DET SKA VARA! Den som inte ”lyder” och inte håller med om att transpersoner är människor med rättigheter (som Blaire) är ett jävla kräk, och om de själva är transsexuella gör inte det att de har mindre fel eller är mindre onda.

  ”Transsexuellas mänskliga rättigheter gäller enligt vänstern bara så länge de är vänster”

  Hon har försakat sina rättigheter eftersom hon tycker alla transsexuella ska vägras militärtjänst.

  Precis som en svart man som öppet stödjer Jim Crow inte har rätt att klaga när han får grisstryk av andra svarta ELLER av vita som är beredda att riskera fängelse för svarta människors rättigheters skull!

  Blaire attackerade först. Hon får skylla sig själv och jag är beredd att skratta henne upp i ansiktet när hon bölar för att hon inte klarar att få sitt eget hat och egen elakhet besvarad.

  Hennes identitet är inte en sköld. Om hon vill förvägras människovärde på egen hand så får hon det. Vill hon dra med sig andra transamerikaner i fallet så kommer hon att skadas tills hon slutar. Det är naturligt och vackert.

  Mer videos på gråtande transfober tack.

 10. How do you spell love…..
  En gammal Fabolous T-bird låt.
  Inte helt fel i dessa dagar där könen nu skall fajtas med varandra…..
  Hallå!!!
  Det är 2017………
  Har vi inte kommit längre?
  På det företag jag jobbar är det lika lön för samma jobb som gäller.
  Oavsett kön…..
  Det verkar att det är i akademiker yrkena som skillnaden är störst
  Hur svårt kan det va…?
  Tyvärr verkar det som när kvinnor styr så skenar kostnaderna.
  Landstinget förbrukar miljarder.
  Vad får man om man betalat skatt i ett helt liv?
  En plats på ett äldreboende om du lyckas bli 95…….!
  Trist…..
  Väldigt trist…….

 11. @Axel Edgren

  Hur många kvinnor har du våldtagit, egentligen, Axel? Det måste vara många med tanke på hur du formulerar dig.