Vansinne #7
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke rests his case


Kvinnodagen Affisch

Nazism trippelbanner

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Vansinne #7 — 12 kommentarer

 1. Vansinne? Tycker de passar rätt bra ihop. Samma tankemönster, samma bildspråk.

 2. @David8

  Men även om tankemönster och bildspråk hänger ihop är den ideologin fortfarande vansinne…..

 3. De ändrade den sen och tog bort nazibanderollerna och kommunistsolen. Sa de inte förstod att folk skulle ta illa upp. Antingen är de historielöst korkade eller så är de tagna med handen i syltburken och försöker sig ta sig ur med så liten skada som möjligt.

 4. Lika ”tankemönster”, japp protokollet socialism och då det emellanåt kommer i dagen i olika skepnader och icke mycket att orda om det som finns får givetvis finnas dessutom håller viss grundvärme på reflektionerna, intressant.
  När det gäller kvinnor och socialism var ju dessa riktigt duktiga, trots sin mindre representaton och att skavisäga vara behjälpliga och definitivt icke nödbedda att undanröjja tveksamma människor, från nord till syd. Ehmm noterar den spanande kvinnoprofil (eju en mänsklig man) vad spänner denne nyåter-illustration blicken i måntro en querre kanske?

 5. @Anders Senior:

  Det hade blivit lite fel i länkningen. Fixade till din kommentar så bara ”David8”, inte hela kommentaren, är en länk. Antar mitt petande i din kommentar var okej med digSmile

 6. @Anders/AV: Jag är fullt medveten om att de ”rättat” till sitt progapandaplakat. Men så lätt tänker jag inte låta dem slippa undan. Tongångarna brukar inte vara särskilt förlåtande från den sidan, så tänker inte ge dem större svängrum än de själva medger.

 7. Matias
  Helt ok sammanfattning med din stripp och jag gör en välvillig tolkning, 1a vyn och i sin linda vidare 2a vyn i flera bemärkelser ett välsignat tillstånd och så slutligen 3a vyn resultat med avkomman givet en välgrundad väl vald moderkärlek. Vad vackert blir nettupp tårögd kvinnor både nu och då, kan verkligen få till det.

 8. @DanTor: Ja, det är ju också en variant. En snubbe gjorde varianten nedan efter att ha sett min i inlägget här. (Faktum var att jag först använde samma flaggbild som han, men det visste han inte när han gjorde sin variant, felet är ju att när man sätter ihop det som han gjort så ser man inte hela affischen på den, plus att den är spegelvänd.)

 9. Det första jag kom att tänka på när jag såg den där bilden var SIEG HEN!

 10. Pingback: #Kvinnodagen: Fridlys de genuina pärlorna | Genusdebatten