Vansinne #4
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke
granskar näthatare

Aftonsnusket 11 februari 2015:

Här konfronteras näthataren
Grova hotet mot SR-profilen: Spränga henne i luften

En 30-årig skogsarbetare som är fälld för vapenbrott fantiserar om att spränga programledaren Karin ”Kakan” Hermansson i luften. På Flashback skriver han om hur han drömmer om att gå runt som Breivik i Radiohuset och skjuta ihjäl folk.
– Jag gillar inte människan helt enkelt, säger mannen när Aftonbladet konfronterar honom.

Wikipedia 20 februari 2015:

Kakan HermanssonKarin Signhild ”Kakan” Hermansson, född 7 augusti 1981 i Lund, är en svensk programledare, komiker, DJ och konstnär, bosatt i Stockholm.

Som konstnär anger Kakan Hermansson att hon arbetar med frågor kring kön, klass och sexualitet … Hon är medlem av den feministiska konstnärsgruppen ”Den nya kvinnogruppen” som bildades som en motreaktion mot den manliga konstscenen.
Hermansson kallar sig radikalfeminist och är engagerad i feministiska frågor.

Kakan Hermansson 16 januari 2014:

castration.jpegtill dej som på porren profiterar
som på kvinnors lidande blir fet
du som till förtrycket masturberar
kom ihåg vi gör hot till verklighet

för varje våldtäkt som sker
så tänker vi på er
vårt svar det är enkelt och rätt
kastrering

och till er som alla hatar porren
gå hem och slipa eran kniv
slint så att han mister hela snorren
så har du räddat en medsysters liv

för varje våldtäkt som sker
så tänker vi på er
vårt svar det är enkelt och rätt
kastrering

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Vansinne #4 — 8 kommentarer

  1. Kakan Hermansson är en manshatare av rang. Att Aftonbladet utmålade henne som ett offer är ett skämt.Om hon skriver att hon hatar män så får hon acceptera att en eller annan person ger tillbaka.Sedan hoppas jag att dom inte ger sig på henne rent fysiskt.

  2. @ mange

    Varför vill du bara ge den manliga skogsarbetaren psykvård, när det så uppenbart framgår att också en kvinna är i skriande behov?

  3. @mange:

    Du anser alltså att du kapabel att avgöra huruvida han behöver psykvård för han fantiserar om något? Är det fler saker man behöver akut psykvård för om man fantiserar om dessa? Och som Rick påtalar, varför pratar du om hans behov men inte Kakans som inte bara fantiserar utan även uppmanar till handling?

  4. Jag frågade Kakan på twitter vad som hon anser vara ett lämpligt straff för oss kvinnor som tittar på porr. Jag väntar fortfarande på hennes svar. ;D