SVT vill öka mångfalden: accepterar alltså MP-feminister med olika hårfärg
avatar

SVT:s nya vd Hanne Stjärne intervjuades nyligen i tidningen Journalisten. Där berättar hon att hon kommer att satsa på att öka mångfalden inom Sveriges Television. Public Service-televisionen kommer med andra ord att fyllas med ännu fler radikalfeministka miljöpartikvinnor som bor på Södermalm. Och de kommer alltså att ha olika hårfärg!
Härliga nyheter för oss feminister!

Hanna Stjärne fotoTor Johnsson

Hanna Stjärne, ny vd för SVT. Foto Tor Johnsson.

Vi feminister älskar ju mångfald och det syns tydligt redan i dagens Public Service-utbud. Inte minst i förra veckans P3 Guld-gala, som orättvist attackerats från näthatande priviligierade män på den här bloggen. P3 Guld-galan hade precis allt som public service-tv och radio ska ha: radikalfeministiska brandtal, lesbiska brandtal, feministisk humor, hyllningar till feministisk normkritik, hyllningar till den lesbiska revolutionen, stridsrop om att 2015 ska bli kvinnodominansens år, nästan uteslutande feministiska vänsterkvinnor på scenen – och så gick ju åtta av nio pris till kvinnor!

Ja, det var ju förstås olyckligt att ett pris gick till en gubbe – men han var ju i alla fall inte vit, så det kunde ha varit värre. Och 8 av 9 är ju nästan 100% jämställt…

Beatrice Eli hyllar den lesbiska revolutionen

P3 Guld-galan. Beatrice Eli hyllar den lesbiska revolutionen.

Och SR P3 flyttade ju nyligen fram positionerna i den feministiska kampen för kärlek och jämställdhet genom Emma Knyckares makalöst roliga program (feministiska kvinnor är de överlägset bästa komikerna) där hon på ett underfundigt sätt visade hur fantastiskt roligt det är när pojkar och män begår självmord. Jag är övertydgad om att hela Sverige gapflabbar åt det än idag, så fort vi tänker på det.

Emma Knyckare i Sveriges Radio visar det komiska i mäns självmord.

Emma Knyckare i Sveriges Radio visar det komiska i mäns självmord.

De här och de otaliga andra radikalfeministiska kvalitetsprogrammen på Sveriges Radio är förstås frukten av ett medvetet feministiskt arbete från företagets ledning, med den radikalfeministiska vd:en Cilla Benkö i spetsen. På Sveriges Radio är kvinnorna i förkrossande majoritet både bland de anställda och bland cheferna. Och Cilla har stolt berättat att satsningen på att öka kvinnodominansen ännu mer kommer att fortsätta. Så att det blir jämställt. I den här takten kommer SR att nå målet med 100% kvinnor inom ett par år! Pepp!

Cilla Benkö - stolt över att ha jagat iväg männen från SR Foto Björn Dahlin

Cilla Benkö, radikalfeministisk vd för SR, berättar stolt att hon aktivt arbetat för att SR skulle uppnå den förkrossande majoritet kvinnor på alla nivåer som företaget ståtar med idag. ”Gör man aktiva val, så når man jämställdet”, säger Cilla apropå att det är 60% kvinnor i ledningen.

För feminism är ju helt enkelt jämställdhet och kärlek. Så här till exempel:

Äntligen har feminismen skuffat undan männen

Med Hanne Stjärne som vd kan SVT förhoppningsvis på allvar ta upp kampen med SR om vilket av de båda public service-företagen som blir först med att skuffa undan alla män och uppnå 100% kvinnliga anställda, 100% mångfald och 100% jämställdhet!

Jämställdhetsdebatt på SVT - här får alla sorters radikalfeministiska röster höras, från Gudrun Schyman till Maria Arnholm. Mångfald när den är som bäst.

Jämställdhetsdebatt på SVT – här får alla radikalfeministiska röster höras, från Gudrun Schyman (FI) till Maria Arnholm (FP). Mångfald när den är som bäst.

Egentligen är det ju dock lite sorgligt att vi först nu börjar kunna drömma om total, feministisk kvinnodominans på SVT och SR. Jag menar, att sprida ett vänsterfeministiskt budskap till befolkningen är ju ändå public service huvuduppgift! På Sveriges Radio berättar de anställda att precis alla som jobbar där är feminister. Och jag kan inte tänka mig att SVT skulle vara sämre.

Sveriges Radio - alla är feminister

På Sveriges Radio är alla feminister. Mångfald.

Ja inte undra på att alla som tittar/lyssnar på SVT och SR dagligen matas med en stor portion radikalfeministisk tro och ideologi. Precis som det ska vara. Feministisk forskning har tydligt visat att ett samhälle mår bäst av att endast ha en tillåten och överordnad ideologi/tro, som trummas ut av media, myndigheter och lärosäten. Det stärker mångfalden. Och föll ju dessutom väl ut i länder som Sovjetunionen och Saudiarabien.

SVTs valvaka EU-val2014C

SVTs reporter Elisabeth Marmorstein jublar ikapp med Gudrun Schyman på Feministiskt initiativs peppiga valvaka.

Det ska förstås också sägas att Hanne Stjärne kommer till ett dukat bord på SVT, efter förra vd:n Eva Hamiltons utmärkta arbete. Under Eva Hamiltons ledning ökade feminismen i SVT markant och knappast någon dag passerade utan att åtminstone ett (oftast flera) radikalfeministiskt budskap trummades ut. Inte minst i program riktade till barn (ju tidigare vi kan indoktrinera våra barn i den feministiska tron, desto bättre). En av de absoluta höjdpunkterna var när SVTs Vetenskapens Värld (med den radikalfeministiska vitamininjektionen Victoria Dyring som programledare) tvärsäkert och helt utan debatt avfärdade evolutionsläran och istället slog fast att det är Patriarkatet och kvinnoförtrycket som gör att människan ser ut som den gör. Ett stolt stycke svensk tv-historia.

Den feministiska vitamininjektionen Victoria Dyring på SVTs Vetenskapens Värld motbevisar - tack vare sin bergfasta feministiska tro - evolutionsteorin.

Den feministiska vitamininjektionen Victoria Dyring på SVTs Vetenskapens Värld motbevisar evolutionsteorin 2013. Tack vare sin bergfasta feministiska tro. Patriarkatet har tagit Victorias mat och därigenom gjort henne 13,7 cm för kort. Det är genusvetenskapligt bevisat, rapporterar SVT.

Ja vem tror på gamla unkna evolutionsteorier? Inte Victoria Dyring och SVT i alla fall!

Ja vem tror på gamla unkna evolutionsteorier och biologisk vetenskap? Inte Victoria Dyring och SVT i alla fall! Feminism ska det va!

Jag är säker på att jag talar för hela Sveriges befolkning (alla fall den del som räknas, det vill säga vi medvetna och normkritiska feminister på Södermalm) när jag säger att vi med glädje och tillförsikt ser fram emot den ökande feministiska mångfalden av miljöpartistiska kvinnor på SVT och i SR. Ett stort tack till er: ni bjuder verkligen Sverige på alla tänkbara feministiska åsikter och röster!

Låt oss avsluta med lite kloka ord från Kakan Hermansson, en omtyckt medarbetare på Sveriges Radio:

Kakan Hermansson

”Män är ju typ som utvecklingsstörda barn” – Kakan Hermansson, Sveriges Radio

PS
Vi feminister kräver så klart inte att alla män ska maka på sig och skuffas undan. Det finns vissa undantag. I ett fantastiskt och blocköverskridande samarbete arbetar nu Socialdemokraterna (med Mona Sahlin) och Centerpartiet för att jihadistiska terroristmän som åkt till Syrien och ägnat sig åt att halshugga, våldta och spränga människor i luften ska garanteras jobb, vård och ett behagligt liv i Sverige. Det känns så klart jättepeppigt!

Mona Sahlin. Foto SVT.

Mona Sahlin. Foto SVT.

Vi feminister har kommit fram till att just jihadterrorister som halshugger, våldtar och spränger människor är en finare sorts män som ska ha fler rättigheter än vanliga män i Sverige. Mona Sahlin och de andra feministiska genierna inom Socialdemokraterna och Centerpartiet förstår också att jobbgaranti till halshuggande våldtäktsterrorister är ett utmärkt sätt att få stopp på Sverigedemokraternas framgångar.
Win win alltså. Peppelipepp!

Kommentarer

SVT vill öka mångfalden: accepterar alltså MP-feminister med olika hårfärg — 13 kommentarer

 1. Schas! Hur vågar du sprida kunskap här på MITT internet!? Det tillhör faktiskt oss vita män, så det så! =(

 2. Kul att statsfinansierad media äntligen börjar förstå vad feministisk mångfald innebär!
  Men övrig media då?
  Jag blev positivt förvånad när jag såg TV4-morgon idag och såg att den vanliga kvinnoandelen på mediokra 80 procent hade ökat väsentligt. Mångfalden blev ju inte sämre av att man bjudit in en kvinnlig hiphoppare. Att hon var kvinna, lesbisk och en ikon för alla unga kvinnor kunde inte upprepas nog många gånger. Jag gissar att tittarna var lika upphetsade som programledaren och övrig studiopublik!
  Hoppas bara att övrig media vågar hänga på, så vi kan slippa allt gubbslem snart!

 3. Välkommen Jämställdhetsfeministern!

  Det har ju varit lite trögt att få feministiska gästbloggare att ställa upp med inlägg här, trots att vi bett så snällt vi kunnat.

  Nu kanske det kan komma igång på allvar?

 4. Sverige har gått in i väggen. EU borde sjukskriva oss på obestämd tid. Kanske kan vi efter rehabilitering få börja arbetsträna.

 5. Så härligt att den bästa feministen av dom alla,Jämställdhetsfeministern,har hittat hit och sätter oss hatare på denna sida på plats Smile.
  Skulle vilja säga att Sr och Svt har kommit väldigt långt i sitt arbete med att utrota alla män på chefsnivå och programledarnivå. Om de lägger i den nästa växeln så kommer det enbart vara vita, feministiska kvinnor från Södermalm och några rasifierade,homosexuella kvinnor som jobbar där så att det blir jämställt.

  Sedan gäller det att dom ger sig på programutbudet.Alla program skall handla om genus och feminism helt eller delvis och vid inget tillfälle får de manliga aktörerna vara flera än de kvinnliga. Det går ju däremot utmärkt att sända program med enbart kvinnor för att kompensera för 200000 år av förtryck mot dom från männens sida.
  Hell Gud run och krossa patriarkatet !

 6. Mitt i prick, Jämställdhetsfeministern! Männen har dominerat SVT och SR i tusentals år, så nu är dags för förändring. Den nya rättvisa fördelningen är: minst 50 % svenska medelklaskvinnor och resterande knappt 50 % övriga kvinnor. Den förra gruppens andel kan dock bli högre vid behov (om t.ex. någon i systerskapet behöver ett jobb).

  Programmen på TV blir bättre och bättre. Gubbiga program om t.ex. den ekonomiska utvecklingen har bytts ut mot häftiga galor där vi som inte bor på Södermalm får lära oss de senaste feministiska slagorden. Och allt detta får vi gratis för våra skattepengar, så det är bara att luta sig tillbaka i TV-soffan och käka chips. Eller rättare sagt är det frun i huset som borde fås att inse sitt bästa och käka chips som en kompensation för årtusenden av undernäring.

 7. Pingback: SVT vill öka mångfalden: välkomnar alltså MP-feminister med olika hårfärg | Jämställdhetsfeministerns blogg

 8. Pingback: Kultur ska genomsyra skolan | WTF?

 9. Det här var en ny värld för mig. Häpnadsväckande är den enda kommentar jag har. Är de så tokiga på SR och SVT, eller driver du bara med oss?

 10. Det är sorgligt att se institution efter institution försämras i takt med att männen byts ut mot kvinnor. Jag tänker bla på skolan, vården, arbetsförmedlingen, socialbyråerna, migrationsverket, tv, tidningar, radio, polis, brandkår, politik. Sverige faller som en sten i alla internationella jämförelser när genusidioterna och kvotmongona invaderar.
  Det började med Alva Myrdal och Ellen Key och sedan dess har lavinen accelererat.