Red Pill Black – Candace Owens toksågar Medias Narrativ om Vitmakt och Ku Klux Klan
avatar

Finns inte så mycket som behöver sägas om det här inlägget. Candace Owens är – som borde vara uppenbart för alla inblandade – just den sorts person som kulturvänstern böjer ryggen baklänges för att få på sin sida. Hon är ung, utbildad, smart välartikulerad, ser bra ut och… glömde jag nämna det viktigaste för kulturvänstern? Hon är svart. Det är bara ett litet problem? Hon köper inte alls medias narrativ om vitmakt och KKK. För att ta det i hennes egna ord gällande händelserna i Charlottesville

”White supremacy and the KKK, Really? Thats what you want me to be worried about this week? Do I look like an idiot?”

Behöver jag säga att den här videon redan ”went viral”?

Videon är kort och koncis men utöver det faktum att den setts av 470.000 personer så har vi ett par citat som står ut ordentligt och förtjänar särskilt omnämnande i kategorin logik/underhållning. På ämnet 93% av svarta mordoffer dödas av svarta personer föreslår hon följande slogan för Black Livers Matter

”Dont Shoot! Cause we alreday got it covered”

På ämnet att 84% av vita mordoffer dödas av vita personer kommenterar hon

”Go Figure! Its like we are all racist to our own selves. Nobody wants us dead – More than we want ourselves dead”

På ämnet att vi inte hörde ett dugg om USA:s uppskattningsvis 16.000 anhängare av David Duke, KKK eller Nynazister medan Barack Obama var President

”Maybe the Media wasnt covering it?!”

På enkel svenska påpekar hon att varken KKK eller Nynazister låg och tryckte under en bro under de åtta år som Obama var president. Det gynnade bara inte journalister att skriva om det då. Men nu när Donald Trump är president då finns det ju ett syfte med att slunga ut en miljon artiklar om nazister. Media varnade er för vad som skulle hända om ni inte röstade på Hillary Clinton, Då skulle minsann Ku Klux Klan och Nynazister börja ta mycket mer plats (i media?).

Så vad händer sedan när Donald Trump vinner valet. Givetvis går media ut och skapar bevis för sina egna påståenden.

Som om inte detta var roligt nog så har Candace Owens kort efter sin succe med ”Jag bryr mig inte om KKK” följa upp med ”WTF? Idiotisk kravlista från BLM”. Eller rättare sagt en idiotisk kravlista från Chanelle Helm som påstår sig vara ledare för Black Lives Matter. Som jag redan påpekat i inlägget om ”Alt Vänstern och Antifa” så finns det inget som garanterar att de som kallar sig ledare har mandat att representera de ”ledarlösa” vänsterorganisationer som de försöker tala för.

Med tanke på hur kraven ser ut skulle jag också detta fall rekommendera BLM att inte deklarera Chanelle Helm som officiell ledare för rörelsen. Kraven är bland de löjligaste ”I want free money” som någonsin setts. De har dessutom inget att göra med polisbrutalitet. Kraven publicerades av Leo Weekly komplett med Helms Paypal-information. För den som inte orkar med Chanelles ”Yaw know what the f*** they be saying” språk så kommer här en genomgång på enkel svenska:

 1. Vita människor, har ni inga ungar så låt svarta/bruna ärva
 2. Vita människor, får ni arv så ge bort det till svarta/bruna
 3. Är du husbyggare så bygg lägenheter i svarta områden, låt svarta bo där gratis
 4. Vita  människor, har ni råd så flytta och ge bort huset till svarta/bruna
 5. Vita människor, är era ungar rasister gör dem arvslösa och .. gissa
 6. Vita människor, lev billigare ge bort pengarna till svarta/bruna fonder för att köpa mark
 7. Vita människor, särskilt vita kvinnor, försök få någon rasist sparkad, er chef också.
 8. Samma som förra fast gällande KKK och liknande
 9. Samma som förra fast mer uttalat med STASI-metoder
 10. Era liv bör handla om två saker. Kämpa mot vitmakt och finansiera svarta människor.

Candace Owens svarsvideo till BLM-listan har i dagsläget fått över 710.000 visiningar. Detta trots att hon utsatts för censur av företag som Youtube och Twitter eftersom hennes bild av svarta människor går emot deras bild av svarta människor: Arga Protesterande Offer.

Vilket för oss till hennes senaste påhitt. En svarsvideo till filmstjärnor och popstjärnor gällande detta enorma mysterium med att 2017 Video Music Awards har historiskt usla tittarsiffror. Hur kommer det sig att WMA denna prestigefyllda gala inte längre har de tittarsiffror de brukade ha? Jaaa vad kan det vara som leder till minskat intresse för kändisar? Vad har ändrats egentligen?

Näpp, jag ser fortfarande ingen skillnad. Kan inte förstå varför kändisar som pratar om andra kändisar inte är lika intressanta längre.

Kommentarer

Red Pill Black – Candace Owens toksågar Medias Narrativ om Vitmakt och Ku Klux Klan — 20 kommentarer

 1. ”Hon köper inte alls medias narrativ om vitmakt och KKK.”

  Hon kommer lära sig, stackarn.

  Men jag är glad att i alla fall en svart person har varit skyddad så länge att hon kan nedlåta sig till att tigga Patreon-pengar från sådana som Erik.

  Lite så som Armond White lever på att skriva emotionellt lugnande recensioner av filmer som Get Out åt vita män.

  Varsågod, säger jag till henne. Det är enbart tack vare det paraply som vänstern utgör hon tror sig kunna säga ”Det regnar ju inte, jag är inte blöt!”.

  ”Jaaa vad kan det vara som leder till minskat intresse för kändisar? Vad har ändrats egentligen?”

  Nice att Bill Nye inte är politiskt korrekt nog för att förneka vetenskapliga fakta om transmänniskor som får 4chan-insekter att vilja spöa upp sina dakimakuras i vrede.

 2. ”På ämnet 93% av svarta mordoffer dödas av svarta personer”

  Om en svart person som inte är polis avrättade en pappa inför hans barn utan anledning skulle den svarta personen kunna hamna i fängelse.

  Så ja, nu kanske ni förstår varför de är mer arga på poliser än på svarta gangsters som skjuter svarta gangsters?

  En dag kommer ni kunna känna nog med medkänsla med svarta personer för att inte spotta på deras ilska när poliser stryper ihjäl svarta män på öppen gata på video och kommer undan med det.

  ”På enkel svenska påpekar hon att varken KKK eller Nynazister låg och tryckte under en bro under de åtta år som Obama var president. Det gynnade bara inte journalister att skriva om det då.”

  De blev mer relevanta när gulagsfyllnad som Kobach, Sessions, Miller, Gorka, Bannon, Thernovitch, Fairbanks och Ted ”Döda Obama” Nugent bjöds in till Vita Huset och regeringen aktivt började hjälpa vita supremacister. Men det förstår inte Candace för hon är för upptagen med att avhumanisera Lugenpressen för att förstå att DE ENBART ÄR UTE EFTER TITTARSIFFROR och att deras samarbete med Trump är av intresse.

  ”Media varnade er för vad som skulle hända om ni inte röstade på Hillary Clinton, Då skulle minsann Ku Klux Klan och Nynazister börja ta mycket mer plats”

  Ja, i Vita Huset till exempel.

  ”Givetvis går media ut och skapar bevis för sina egna påståenden.”

  Hmm, så det var media som arrangerade 57 nazistiska rallys runtom i USA med Identitet Evropas medverkan, körde över en oskyldig kvinna, bjöd in SDs Pavel Gamov på lyxresa till Ryssland och stämde träff mellan Farage och Assange, bland alla de andra tecken som visar på hur dagens höger och Moskva är internationellt samstämda och koordinerade i sitt arbete med att ta oss tillbaka till en tid innan Europeiska Unionen och Berlinmurens fall.

 3. Vita evangeliker som skulle acceptera ”omoraliskt beteende” från en president när Obama var president? 30 %

  Nu är det 72 %.

  Stackars stackars Candace. Den som lever i ett hav kan inte se vattnet.

 4. @Axel Edgren:

  ”Om en svart person som inte är polis avrättade en pappa inför hans barn utan anledning skulle den svarta personen kunna hamna i fängelse.”

  Och poliser avrättar inte pappor inför sina barn utan anledning. Precis som poliser inte gör någonting annat utan anledning heller. De begår däremot misstag, precis som alla andra. Att vara Polis är ett jobb, inte en LSD-tripp.

  ”Så ja, nu kanske ni förstår varför de är mer arga på poliser än på svarta gangsters som skjuter svarta gangsters?”

  Nej men rätt trött på felaktigheter från dig. I detta fall så förutsätter du
  A. Alla som dödar svarta är gangsters (FEL, gängvåldet är ett problem men långtifrån enda faran)
  B. Alla som dödar någon använder skjutvapen (FEL, och även som de som använder skjutvapen skulle inte nödvändigtvis låta bli om de tvingades använda kniv, rep eller yxa)

  ”En dag kommer ni kunna känna nog med medkänsla med svarta personer”

  Precis som du känner medkänsla med Candace? Nej visst, jag glömde. Du tror att du som vit man kommer att få sitta och anmklaga en svart kvinna för att inte ha medkänsla med svarta personer? The plot thickens.

  ”när poliser stryper ihjäl svarta män på öppen gata på video och kommer undan med det.”

  Så gör det ingen demografisk skillnad alls jämfört med de nedvärderande och kränkande saker du själv upprepade gånger sagt om svarta män. Enda skillnaden är att de män polisen behandlar så i högre grad är våldbrottslingar än de män som du behandlar så.

  ”De blev mer relevanta”

  Dumheter, i Seth Stephens-Davidovitz data på internetsökningar (Everybody Lies) framgår tvärtom att rasfrågor blev långt mer relevanta 2008 när Obama vann eftersom en svart man i vita huset var vad identitärerna hade varnat sina anhängare för. På samma sätt blev identitärerna långt mer relevanta för media när en Trump var i vita huset eftersom att Ku Klux Klan skulle ta på sina lakan och rida runt och lyncha svarta som om de KKK fortfarande vore Demokratiska partiets privatarmé var precis vad Trumphatare i Media varnat SINA anhähgare för.

  ”Ja, i Vita Huset till exempel.”

  Är den sorts åsikter man förväntar sig från folk omgivna av mjuka väggar.

  ”Hmm, så det var media som arrangerade 57 nazistiska rallys runtom i USA med Identitet Evropas medverkan, körde över en oskyldig kvinna, bjöd in SDs Pavel Gamov på lyxresa till Ryssland och stämde träff mellan Farage och Assange, bland alla de andra tecken som visar på hur dagens höger och Moskva är internationellt samstämda och koordinerade i sitt arbete med att ta oss tillbaka till en tid innan Europeiska Unionen och Berlinmurens fall.”

  Nej, det var media som inte skrev om de där åtskilda sakerna NÄR de inträffade eftersom ingen i media var galen nog att under Barack Obama börja klaga över att han inte som President slog ner en konspiration som får Molotov-Ribbentrop-pakten att verka småskalig där allting är jättestort, hänger samman och leds av Putin.

  En konspiration så genomvrickad att när presidentkandidaten Hillary Clinton skulle beskriva den under sitt Reno-tal lät hon själv så vrickad att hon fick hjälp från sina motståndare att sprida sitt tal. Hon till och med började läsa upp rubriker från Milo Yiannopoulos till synes omedveten om att det var politisk humor.

 5. ”Du tror att du som vit man kommer att få sitta och anmklaga en svart kvinna för att inte ha medkänsla med svarta personer? ”

  Ja, på samma sätt som jag kan anklaga Sheriff Clarke för att inte ha känt någonting när hans häkte torterade ihjäl svarta personer.

  ”På samma sätt blev identitärerna långt mer relevanta för media när en Trump var i vita huset eftersom att Ku Klux Klan skulle ta på sina lakan och rida runt och lyncha svarta”

  Vem behöver lynchningar när man har Arpaio, privatdrivna fängelser, oåtkomliga poliser, Kobachs och Sessions Jim Crow-planer och kriget mot droger? Livet som svart i Trumps ideala Amerika är en livslång, utdragen lynchning.

  ”var precis vad Trumphatare i Media varnat SINA anhähgare för.”

  Nej, det enda media varnade för var totalt irrelevanta email. Media vågade aldrig beskriva Trump sakligt, objektivt och enligt samma måttstock som någon annan presidentkandidat tidigare.

  Tricket idag är att vara så vidrig, sjuk och lögnaktig att om man beskrivs korrekt och rättvist så kan man skrika förtal.

 6. Att Ryssland både köpt Chang Frick och Facebook-annonser under Amerikas valkampanj (de kommer göra samma sak 2018 och 2020), att stora delar av donationerna till SD helt saknar spår och att Micheal Flynn (som hellre bröt mot lagen än att berätta om sitt arbete med Saudiarabien och Ryssland under 2016 och tidigare), Steve Bannon samt Farage alla arbetat med Cambridge Analytica är så klart skilda händelser.

 7. ”Black lives matter” handlar om rasism och mord på svarta av amerikanska poliser. Det handlar inte om svarta som skjuter svarta (knivhugger osv.).

  Det handlar om att amerikanska poliser får en dålig utbildning. Som gör att de skjuter för att döda så fort de känner minsta rädsla/osäkerhet. Vilket gör att de skjuter helt oskyldiga människor i ryggen tills de dör.

  Om svenska poliser hade fått samma utbildning hade varannan unge i Malmö varit ihjälskjutna vid detta laget och en hel massa andra.

  Amerikanska poliser ger dessutom ett aggressivt och påtänt intryck. Vissa är stora som berg och har sannolikt käkat kilovis med anabola.

 8. Amerikanska poliser verkar i ett samhälle där ras- och klasskillnader är avgrundsdjupa. Har man inte insikt om det skönmålar man, oavsett om man är höger eller vänster.

 9. Här på GD så är partilinjen att BLM typ hatar vita och är rasistiska mot vita eftersom BLM typ pratar om skillnader mellan svarta och vita, och det är bara icke-rasistiska fina vita män som får prata om skillnader mellan folk (till exempel somaliers IQ kontra svenskars IQ).

  Eftersom den reaktionära högern har en pro-vit-ideologi grundad i rädsla och motvilja mot icke-vita så tror de att pro-svarta rörelser måste vara grundade i rädsla och agg mot vita. Det är därför de kissade på sig som skrämda chihuahuor och försökte göra huggsexa över en liten sketen instagramgrupp där bara icke-vita fick vara med.

  Också därför det kommer bli Ragnarökspanik i det nya M-SD-Kd-blocket om det blir en festival utan män. Om man tvingas låtsas att inga människor drabbas av diskriminering och alla bara är individer och hur man föds inte spelar någon roll så måste man försöka hålla skenet uppe och spela dum. Det är därför högern MÅSTE skrika över att Heimdall spelas av Idris Elba ”eftersom typ guden Anansi inte får spelas av Tom Hiddleston” trots att de alla mycket väl vet att det inte är exakt samma sak på grund av hur svarta behandlats och fortfarande behandlas.

 10. @Jenny:

  ”Det handlar om att amerikanska poliser får en dålig utbildning. Som gör att de skjuter för att döda så fort de känner minsta rädsla/osäkerhet. Vilket gör att de skjuter helt oskyldiga människor i ryggen tills de dör.”

  Men så enkelt är det inte. För det första så finns det en övertro på utbildning som kommer från personer som inte själva är poliser vilket kan ses vid tester. Här är vad som hände när en aktivist placerades i polisens roll.

  ”Om svenska poliser hade fått samma utbildning hade varannan unge i Malmö varit ihjälskjutna vid detta laget och en hel massa andra.”

  Hade svenska poliser haft som jobb att hantera den form av extremt våldsamma personer som förekommer i USA så skulle de antingen behöva få samma utbildning, eller så är det enda som hänt att vi fick många fler ihjälskjutna poliser.

  ”Amerikanska poliser ger dessutom ett aggressivt och påtänt intryck. Vissa är stora som berg och har sannolikt käkat kilovis med anabola.”

  Så är det säkert i vissa fall. Du glömmer dock att amerikanska skurkar i många fall är mer aggressiva än polisen (har betydligt värre och längre brottsregiuster än svenska skurkar), större än polisen och käkar betydligt fler anabola. Sedan glömmer du att storleken inte gör den minsta skillnad när det kommer till skjutvapen.

 11. Dan Eliasson vill att poliser skall utbildas på Södertörns högskola…
  Hoppsan.
  Hur fel blev det?
  Pride poliser skall skolas i att mörka brott som inte begås av ”svenskar”.
  Södertörns Högskola ser till att de nyutexaminerade har ”rätt” värdegrund.

  Den ”nya” akademiska Polisen griper inte människor av annan kulör.
  Carte blanche för utomeuropeer att mörda och slå ihjäl.
  Leo ”Kinesen”babblar nu när brottet är preskiberat.
  Han får plats i SVTs morronsoffa….
  Gangstern har skrivit en bok…..

  Fantastiskt!

  Endast i ankdammen Sverige kan krimminella sitta i soffan.
  Deras brottsoffer får aldrig komma till tals.
  De skall hålla käften i det ”Nya spännande Sverige”.

  Isch!
  Axel kommer att kommentera och anklaga mig för att missuppfattat ”värdegrunden”
  ”Kinesen” begick sitt brott för att han kom från en ”socialt utsatt miljö”……
  Trasiga leksaker och Zigenare som skiter i sandlådan?
  NEJ!
  Det håller inte.

  ”Kinesen” begick sitt brott och var så klantig att han åkte fast…
  Nu författare och möjlig ungdomsansvarig på fryshuset.
  Eller landshövding i Södertälje?

  Han har alla karriärvägar öppna.

  Leo Cremonese.
  Högst upp på listan för sossarna i Botkyrka?

 12. @Erik:
  I det där testet med aktivisten och reportern; Inget av scenarierna var ju som de uppmärksammade fallen där folk blivit skjutna t.ex. i sin bil, i ryggen när de springer sin väg m.m. Hade de gjort ett sådant test så hade ju ingen normal person skjutit. Märkte du också i scenario två att de bara sköt ett skott?

  Jag har själv gjort sådana där övningar i det militära, inför utbildning av skyddsvakter och utlandsstyrkan m.m. Det är inte alls svårt att veta när man ska skjuta. Det svåra är saker som scenario 1. Där skulle han ha sagt till personen att stå stilla, när han lutar sig bakom bilen så drar/höjer man vapnet och ställer sig fördelaktigt (i det fallet åt vänster för skydd av bilen, men oftast åt höger så att antagonisten får en längre rörelsesträcka innan han kan skjuta)

 13. @MJx:

  ”I det där testet med aktivisten och reportern; Inget av scenarierna var ju som de uppmärksammade fallen där folk blivit skjutna t.ex. i sin bil, i ryggen när de springer sin väg m.m. Hade de gjort ett sådant test så hade ju ingen normal person skjutit. Märkte du också i scenario två att de bara sköt ett skott?”

  Du har missförsttt vad som händer här. Anklagelsen är inte att polisen misslyckas vid enstaka fall och DE fallen skall testas. Anklagelsen är att polisen har en särskild attityd. De saker du nämner är extremt ovanliga, vad som skall testas är hur polisen NORMALT beter sig. Inte hur polisen beter sig vid sällsynta ovanliga fall som ändå knappt inträffar, det är helt oviktigt för allt förutom hur mycket BLM-sensationalism du kan skrapa ihop.

  Det här är undervisning som återkommer i mina inlägg. Vare sig du pratar om PBL (Problem Based Learning) på universiteten eller om Förstasidor i Tidningar så ges du av självselekterade datqa en helt falsk bild av världens proportioner. Empiri är vad som ger en riktig bild av världens proportioner. Utan kvantitativa data är det inte världen som styr proportionerna, det är subjektivt fokus, känslor och bullshit.

  Sällsynta ovanliga fall säger ingenting om din attityd. Det är hur du klarar vardagen som visar den saken. Som vi kan se här så skulle aktivisten både skjuta obeväpnade personer och själv bli dödad. Vidare eftersom aktivisten sedan är död så skulle hans värderingar inte ändra någonting i poliskåren. Hos politiker och polischefer skulle de dock leda till dödade poliser, så enkelt är det.

  Vad gäller din andra punkt så finns det inget som heter ”bara” ett skott. Det är allvar på första skottet, de överlägset flesta poliser skall inte behöva skjuta alls så det är bara när de inte skjuter alls som det betyder någonting i frågan. Att inte skjuta alls är målet.

  ”Jag har själv gjort sådana där övningar i det militära, inför utbildning av skyddsvakter och utlandsstyrkan m.m.”

  Det har jag också, både utbildats till skyddsvakt och haft tjänst som sådan. Faktum kvarstår dock att de tester skyddsvakter genomgick var en barnlek jämfört med de tester polisen genomgår och de värsta hoten som skyddsvakter ställs mot tränas de inte alls för eftersom de är så ovanliga. För att inte tala om att samhället är fullt av personer som gått utbildningen och kan förutspå och förekomma skyddsvakters agerande.

  ”Det är inte alls svårt att veta när man ska skjuta.”

  Inte för skyddsvakter nej, för poliser är det en helt annan sak och särskilt för poliser i USA där man kan kan räkna med att vem som helst har ett skjutvapen som inte är hagelbrakare eller älgstudsare.

  ”Det svåra är saker som scenario 1. Där skulle han ha sagt till personen att stå stilla, när han lutar sig bakom bilen så drar/höjer man vapnet och ställer sig fördelaktigt (i det fallet åt vänster för skydd av bilen, men oftast åt höger så att antagonisten får en längre rörelsesträcka innan han kan skjuta)”

  Nej, inget skydd. Du gör en vanlig förväxling här som är enklare att förstå på engelska ”protection vs concealment”. Med undantag för om han skulle gå ner helt på huk så är det enda bilen kan göra är dölja honom, normala bilar ger absolut inget skydd alls det är bara att skjuta honom rakt genom rutan vilket är precis vad som hände i det riktiga exemplet (Video 2)

  Skurken sköt rätt genom rutan, Polisen sköt tillbaka genom rutor och dörrar. Skurken satt dock stilla inne i bilen. Polisen däremot började röra på sig så fort första kulan avlossades. Själva bilen var med undantag för kamaxel och motorblock inte det minsta skydd.

 14. @Erik:

  Poliser tränas mindre för detta än utlandsstyrkan (gjorde då). Säkert mer med amerikanska poliser dock.

  Bilar ger skydd. Kulan förlorar energi även om den inte stannar. Men skyddet här handlar mest om att få se vapnet/händerna innan skurken får upp det för att skjuta. Måste han höja vapnet över bilens motorhuv så hinner man se det och kan skjuta först.

  Men hur som helst så var det ingen övning i att förstå varför man skjuter folk i ryggen när de springer ifrån en, eller varför man skjuter tre skott i bröstet på någon som fallit efter första skottet, eller varför man skjuter någon som redan är nedbrottad av en massa kollegor.
  Oavsett hur vanligt det är så är varje sådant fall mord.

 15. ”Sex Junk”.
  Mållös.

  Minns ännu den gamla Bill Nye.

  Det finns ett avsnitt av Sant och Sånt där Staffan och Bengt bygger upp en ”kulle” med sten, jord, träd etc. i detalj. Tar en halvtimme. Inga rappande dinosaurier.

 16. Erik och text 15.09 och sista stycket, -” Själva bilen var med undantag för kamaxel och motorblock ”

  Något kan tyckas petigt emellertid, ”kamaxel och motorblock” att nämna detta i aktuella sammanhang blir ej bra.

  Det är motorn som skyddar.
  Förbrännings-motorn är en slags låda, med innehåll, vilken består av två bärande ihop-skruvade delar,skalet. Ett block med sitt lock (motorblock,cylinderlock) de bägge delarna innehåller de två roterande huvudkomponenterna; vevaxel och camaxel, veven är av naturliga skäl placerad i blocket, camaxel kan placeras i block eller cyl-lock.
  Därmed exempelvis det går ej att mena att skydd är ”kamaxel” och vevaxel, skyddet får bli motor.

  Förövrigt, åvan 18.49, och väntar med spänning på inlägg Alt-left

 17. @MJx:

  ”Bilar ger skydd. Kulan förlorar energi även om den inte stannar”

  För att göra en lång historia kort, NEJ…. Nej, Nej Nej Nej, NEJ! Herregud detta har testats och demonstrerats upprepade gånger hur kan det finnas folk som fortfarande är ovetande? Även en liten ynklig pistol begränsas i mycket MINDRE grad av räckvidd och genomslagsförmåga än av att det är svårt att träffa saker på långa avstånd.

  Här är en enkel demonstration som visar att en vanlig 9 mm pistolkula avlossad från en vanlig pistol susar rakt igenom träplankor även på långa avstånd.

  Så nu kan folk sluta inbilla sig pistolkulor är så svaga att personbilar ger skydd mot dem. Och nej skurken behöver inte höja vapnet. Skurken kan tvärtom skjuta rakt igenom både bildörrar och glasrutor.

  ”Men hur som helst så var det ingen övning i att förstå varför man skjuter folk i ryggen när de springer ifrån en”

  Givetvis inte, eftersom ”man” inte gör det alls (i någon som helst generell betydelse) så är det absurt att försöka förstå varför ”man” gör det. Olyckor händer, att tro annat är naivt.

  ”eller varför man skjuter tre skott i bröstet på någon som fallit efter första skottet”

  Något ”man” inte heller gör. Faktum är att de flesta poliser aldrig skjuter alls och att nitpicka varför de få gånger man gör det – det finns ÄNNU färre gånger man skjuter fler gånger – totalt meningslöst. Vad är det för pajaser som lurar folk att slösa tid på det här – det är ju rent samhällssabotage!

  ”eller varför man skjuter någon som redan är nedbrottad av en massa kollegor”

  Vilket ”man” heller inte gör. Däremot är förklaringen när man gör det väldigt enkel, det verkar uteslutande bero det på att den påstått ”nedbrottade” personen inte är stilla utan fortsätter att göra motstånd och därför fortfarande utgör ett hot (ifall folk är för dumma för att förstå det – det FINNS redan fall där den nedbrottade personen fått göra motstånd, kommit upp och dödat poliser)

  Sedan på tal om ingenting vad handlar detta intresse OM? Varför i h-e finns det numera folk som argumenterar kriminellas rätt att BROTTAS med poliser under ingripanden? Vad i HELSEFYR är samhällsintresset av att hjälpa våldsamma drogpåverkade skurkar att få fler chanser att skada fler människor?

  ”Oavsett hur vanligt det är så är varje sådant fall mord.”

  Nej, rena dumheter. Det är i de flesta fall olyckshändelser, i de fall det är tjänstefel kan det möjligen var dråp eller vållande till annans död, men att framställa polisen som någon sorts godtyckliga ”hitmen” är inte bara larvigt det är MASSIVT kontraproduktivt eftersom det är mångdubbelt fler skjutningar där buset skjuter än där polisen skjuter.

  Kom ihåg en sak: Det här BLM fjantet har noll med att rädda liv att göra och noll med att bry sig om lagen att göra. Det är politiskt och handlar uteslutande om att minska polisens makt (och öka sin egen).

 18. @DanTor:

  Du har rätt jag var slarvig och det blev inte bra. Korrekt är att vad som skyddar är

  1. Underredet (särskilt vid hjulen)
  2. Motorn

  Vad som inte skyddar är
  3: Karossen (inklusive bakluckan)
  4. Inredningen