Ledare: Pubträff
avatar

Genusdebatten har tidigare haft ett par pubträffar uppe i Stockholm i ungefär samma anda som de Pär Ström anordnade när han var aktiv. Den ena av våra träffar inträffade sommaren 2013, den andra på hösten samma år. Vi på redaktionen har haft några samkväm sedan dess, men inga öppna.

Vi tänkte att det kanske vore dags för en träff igen där läsare som är intresserade fick komma och träffa oss och diskutera under trevliga former. Absolut ingenting är bestämt ännu, men vi vill känna av intresset lite. Först och främst, var skulle ni helst vilja att en träff tog plats? På redaktionen lutar vi själva mest åt Örebro eftersom det är centralt mitt i Sverige, och ganska nåbart för de flesta. Men vi är öppna för andra förslag.

Så vi har en liten poll här där ni kan ange var ni helt skulle vilja att en träff går åt stapeln, och ni kan själva lägga till andra förslag. Notera att vi nu närmast är intresserade av lämpliga städer, inte namngivna krogar eller restauranger. Blir det dags kommer vi inte att skylta med mötesplatsen öppet utan de som meddelar att de är intresserade av att komma får besked via mejl.

Så, låt oss veta var ni helst vill träffas i vår poll och kom gärna också med andra synpunkter i kommentarsfälten.

This poll is closed! Poll activity:
Start date 31-07-2016 10:10:52
End date 31-08-2016 23:59:59
Poll Results:
Var skulle du föredra att en pubbträff hålls?

Kommentarer

Ledare: Pubträff — 7 kommentarer

 1. Vågar man gå på ett sådant arrangemang eller kommer man se några an panbaidu’s polare stå med kameran i högsta hugg och dokumentera det hela?
  Hur har tidigare möten förlöpt, har det varit konstruktiva samtal eller mest en klubb för inbördes beundran?
  Som trogen följare (även om jag inte är så aktiv i kommentarerna) hade jag gärna deltagit om det hamnar kring Stockholm.
  För övrigt så var det väldigt länge sedan det kom ut ett pod-avsnitt, är det något ni har för avsikt att göra?

 2. @rp:

  Hej, det brukar inte vara några problem att gå på våra pubträffar. Alla är sociala, informativa och trevliga. Enda undantaget var den pubträff som en helt annan blogg hade i Stockholm och anledningarna till det var att den var öppen för alla och utannonserad med plats och tid på själva bloggen, vars ägare också var offentlig person.

  Vi föredrar informella sociala sammankomster. Pubträffarna är ju också ett sätt för oss att träffa varandra då vi inte bor på samma ställen. Alla pubträffar jag varit på har varit av den arten. Det skiljer sig inte särskilt nämnvärt från att gå med kompisarna på puben och träffa nya människor. Du är varmt välkommen.

 3. Stockholm borde ju rimligtvis vara bättre än örebro. Även om det geografiskt är närmre, borde det vara lättare och billigare för många att ta sig till stockholm. Så är det ivf för mig som bor i malmö.

 4. Malmö! Eller någon trevligare, mindre ort i Skåne, t.ex Mölle.

  Om man ser det från ett rent svenskt perspektiv, är väl Jönköping bäst.

 5. @rp: ”För övrigt så var det väldigt länge sedan det kom ut ett pod-avsnitt, är det något ni har för avsikt att göra?”
  My bad. Det hela hamnade lite i bakvattnet av olika anledningar, dels mycket jobb i våras och dels att vi inte lyckades fixa det där med RRS och allt vad det heter. Jag förstår mig inte på hur det funkar.
  Men visst kan vi trycka ut några fler poddar, om intresset finns.

 6. @Kollen: Jag ser gärna fler poddar, eller hör kanske man ska säga. De ni har gjort har varit i mitt tycke både underhållande och intressanta.