Kvinna som varit med om anal våldtäkt talade vid protesterna mot Trump
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke dissar

Det är många starka och framåt kvinnor som talar under demonstrationerna mot Trump, såsom till exempel Madonna och Ashley Judd. (I stort sett alla starka feminister var med, utom de som är emot abort, sådana vidriga människor är, som väl alla förstår, givetvis inte välkomna att deltaga.) Men den mest fantastiska feministikonen av dem alla som talade får man nog anse var Donna Hylton från Coalition for Women Prisoners. En stackars marginaliserad kvinna som spenderat 27 år i fängelse.

Eller som Information Liberation säger: ”Women’s March Speaker Kidnapped, Raped & Tortured. Och det måste man ju säga att det måste vara väldigt starkt av henne att tala efter sådana fruktansvärda upplevelser. Eller som kriminalaren William Spurling från New York sade till Psychology Today:

Det var helt overkligt att denna attraktiva och intelligenta kvinna kunde vara så befriad från känslor när hon berättade för mig vad hon och hennes vänner hade gjort. De klämde offrets testiklar med en tång, slog honom och brände honom.

Och inte bara det, Hyltons kommentar när hon utfrågades om sin anala våldtäkt av mäklaren Thomas Viliarole med en meterlång järnstång var: ”Han var ju homo i vilket fall som helst”, och när hon då fick följdfrågan: ”Hur vet du det?” så var svaret: ”När jag körde upp järnstången i ändtarmen på honom skruvade han på sig.”
Uppdatering: en kommentator uppmärksammade mig på att jag klantat mig här, det var tydligen inte Hylton som sade detta utan en av hennes medbrottslingar. Mea culpa.

Vigliarole torterades under 15–20 dagar 1985 innan Donna överlämnade ett krav på 400 000 $. Fast då var Vigliarole redan död och undanstuvad i en koffert för att bokstavligen ruttna bort.

Donna Hylton är en värdig representant för feministerna som protesterar mot Trump.

Det är allt jag har att säga om saken.

Jag måste förstås erkänna att jag var lite ful och kapade av de sista orden i titeln tidigare, den fullständiga titeln på artikeln är Women’s March Speaker Kidnapped, Raped & Tortured Man to Death

©2017 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Kvinna som varit med om anal våldtäkt talade vid protesterna mot Trump — 50 kommentarer

 1. Men enligt Information Liberation artikeln så var det inte Hylton som sa det:

  As noted in a 1995 Psychology Today article, when asked about forcibly sodomizing the victim with a three foot steel pole, one of Hylton’s accomplices replied: “He was a homo anyway.”

  Accomplices=medbrottsling/kumpan

 2. Vidare i Psychology Today mer utförligt:

  Ultimately, Miranda would ask for a ransom of over $400,000–even after the victim had died. He never got it. He never got it.

  (Even 10 years later, Spurling could recall Rita’s chilling response when they questioned her about shoving a three-foot metal bar up Vigliarole’s rear: ”He was a homo anyway.” How did she know? ”When I stuck the bar up his rectum he wiggled.”)

 3. Och detta var ju intressant, om så är fallet- ännu ett bevis på att vi inte är jämlika inför lagen:

  The obvious question begs to be asked: How much was Hylton’s sentence influenced by the fact that she was a woman and minority–and had been involved in killing a white male? On average, women who kill men are set higher bail and get longer sentences.

  Take the case of African-American Linda White, who was sentenced to 17 years to life for killing her abusive, drug-addicted boyfriend. In contrast, Robert Chambers, the ”preppie murderer” who strangled his date, was given five to 15 years. In another mind-boggling sentence, Verdia Miller got 50 years to life for knowing about a murder her male friend committed, while he got 15 years.

  Men who kill their partners serve less than one-third the prison time of women who kill their partners: two to six years, compared with an average of 15 years for women. Eighty percent of women convicted for murdering a man state that they have been physically and/or sexually abused by that man. Hylton fits that profile only loosely–she may have been physically and sexually abused, but not by the man she helped kidnap and who died in her presence.

 4. Efter att ha läst HELA artikeln i Psychology Today mer NOGGRANT så tja, varför inte? (angående hennes tal på women’s march). Hon har suttit av sitt straff. Och egentligen. Vem gjorde vad?

 5. En gång psykopat, alltid psykopat. Att sakna medkänsla är en medfödd egenskap. Psykopaten kan aldrig förstå lidande hos andra. Detta är något som saknas. Lära sig skilja mellan rätt och fel men utan känslor. Känner inte till Hylton men vågar mig på en gissning att hon är psykopat. En människa med normalt samvete skulle inte visa sig efter vad hon gjort. Än mindre kritisera demokratiskt valda presidenter och leka föredöme för andra. Vad hon borde prata om är våldet i samhället som hon själv är en del av.

 6. @Jenny:

  ”Efter att ha läst HELA artikeln i Psychology Today mer NOGGRANT så tja, varför inte? (angående hennes tal på women’s march). Hon har suttit av sitt straff. Och egentligen. Vem gjorde vad?”

  Varför inte? Av tre orsaker. För det första tillhör hon en politiskt korrekt rörelse som förespråkar att folk på andra sidan – bara de ens sagt något de ogillar – straffas på livstid bestämt av fejkdomstolar i media och social media som tagit på sig rätten att förstöra folks liv med etiketter som rasism och liknande. Så det är helt i linje med hennes egna åsikter att hon inte alls suttit av ”folkets straff” bara för att hon suttit av rättsstatens (som hennes sort försöker avskaffa). Kom ihåg att det här är deras egna spelregler – det är inte vårt påhitt.

  För det andra så är det stor skillnad på att bara vara medborgare och att vara förebild/ledare. Även om du efter att ha begått ett grovt brott och i enlighet med rättstatens regler suttit av ditt straff och så betyder inte det att du nu får agera som om inget hänt. I en demokrati och rättsstat är det en mängd jobb som du inte alls kommer att kunna ha om du inte har ett prickfritt brottsregister så det där att hon ”suttit av straffet” är ett tramsargument. Det har aldrig gällt alla jobb och där ingår definitivt alla jobb där man som lärare/förebild försöker läxa upp andra.

  För det tredje. I en rättsstat är syftet med lagar att förhindra att brott begås. Om statsmakten sätter personer som begått sexualbrott på välavlönade positioner där de skall lära ut hur man inte begår sexualbrott uppmuntrar de folk att göra karriär på samma sätt och motverkar hela syftet med lagarna. Det här är heller inte ett nytt påpekande från mig. Den 10 Juni förra året ställde jag frågan ”Varför beskriver Patrik Lundberg sig själv som en sexbrottsling?”

  Och det enkla svaret är att han tror att det är för sånt man blir belönad. Hans sort anser att alla är rasister men att de som är ”medvetna om strukturer” och betett sig så skall leka lärare åt andra. Så han som är sexualbrottsling tror han kan sitta i en tidning som säga åt andra hur de skall bete sig. Donna Hylton kan efter att suttit av sitt straff jobba som kassörska eller liknande men så fan heller att hon kan vara filmstjärna eller förebild

  Vi har stängt av idrottare på livstid för mindre.

 7. tillägg

  Vill även uppmärksamma att ex-genusprofessorn Hugo Schwyzer utformade sin modell just utifrån en slutsats han drog att kvinnorna i hans klasser var särskilt känsliga för personer som begått onda handlingar tidigare och nu påstod sig vara reformerade och använde dem som ursäkt att attackera andra och framställa sig själva som förebilder.

  ”I always wrote for women but wrote in a really backhanded way where it appeared I was writing for men so that it would not appear too presumptuous and instead it would make me look better. And that required presenting myself as the ideal husband, father, and reformed bad boy.

 8. Hej.

  Det är synd att delstaten New York inte hade dödsstraff när brottet begicks.

  Kidnappning och krävande av lösen bör alltid bestraffas med döden.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 9. @Jenny:

  ”Och detta var ju intressant, om så är fallet- ännu ett bevis på att vi inte är jämlika inför lagen:”

  Nej det där är ingen bevisning alls, såvida inte vad som skall bevisas är hur dålig författaren av Psychology Today-artikeln är på vetenskap eller hur manipulativ texten är. En motreaktion på våld i relationen kan inte överföras juridiskt till andra personer mer än en motreaktion på att rånas av en svart man kan överföras till andra svarta. Om motreaktionen var våld mot rånaren vore det en sak, vore däremot motreaktionen att långt senare hugga en kniv i bröstet på en helt annan svart människa så är argumentet nonsens.

  Vidare så bevisas författarens påstående varken av den genomsnittliga skillnaden i straff hos dömda eller av de tre russinblockade anekdoter som används i artikeln (där man utöver kön även hänvisar till ras). Inget av detta är giltiga bevis. Av tidsbrist kommer jag att använda sannolikheter i min förklaring.

  För det första så är grupperna sannolikt inte lika stora, det är troligen fler män än kvinnor i fängelse för partnermord än vice versa. I så fall kan det förklaras med två faktorer. 1) Med att fler män än kvinnor begår brottet ifråga men också 2) med att kvinnor oftare än män slipper undan fängelsestraff.

  ”After controlling for the arrest offense, criminal history, and other prior characteristics, ”men receive 63% longer sentences on average than women do,” and ”[w]omen are…twice as likely to avoid incarceration if convicted.” This gender gap is about six times as large as the racial disparity that Prof. Starr found in another recent paper.”

  Så med andra ord ökar kvinnornas sannolikhet för höga straff eftersom de som motsvarande de dömda männen skulle fått låga straff inte dömdes till fängelse alls och detta i en faktor som är sexdubbelt den hos ras. De enda kvinnor som alls dömds till fängelse är de få särskilt allvarliga fallen och givetvis blir då genomsnittet högre, det är inte ens svår matte vi talar om.

  Slutligen saknades även kontroll för skillnader i lagar mellan USA:s olika delstater. Ville jag framställa kvinnor som offer var det ju bara att russinplocka dem som begick brottet i delstater med hårdaste lagarna och jämföra med män som dömdes i de mest liberala delstaterna.

 10. En talesperson för womens march som förespråkar att sharia lagar införs i USA och västvärlden,och nu denna kvinna som kidnappat,våldtagit,torterat och mördat en person,hoppas att Madonna,Ashley Judd osv trivs med sällskapet.
  Det som förvånar mig mest är att media etablissemanget både i USA och Sverige inte förstår något så grundläggande att människor tycker genuint illa om uppenbart hyckleri och dubbelmoral,media verkar fortfarande tro att man lever på 80talet innan internet revolutionen,där man fortfarande kom undan med sådant beteende,där media tror att gamla förlegade metoder fortfarande är gångbara,och sedan frågar man sig vad media krisen kan bero på och är totalt oförstående till varför.
  Clinton var som en dopad fuskande DDR idrottare där media eliten var dopingmedlet för henne,självklart såg medborgarna igenom att matchen var riggad till den enas favör vilket dom flesta tycker genuint illa om,i amerikansk film brukar det ofta handla om en person som mot alla odds kämpar mot omvärldens avoga inställning men ändå lyckas och då ses som hjälte,vad både media,artist och Hollywood eliten inte förstod och lyckades göra med sin partiska enögda pro Clinton och anti Trump var att ge Trump denna status,och nu fortsätter man i samma gamla hjulspår dvs etablissemanget mot Trump och tror att den uppenbart riggade matchen som man ändå förlorade ska förlåtas,och att etablissemanget som var partiska numer inte ska ses som dom mutade och ohederliga domare dom var,utan såsom varande sanningssägare o the ironi.

 11. @Erik:

  Coalition for Women Prisoners är alltså en ”En politisk korrekt rörelse”.

  Och sen, artikeln använde Anders som källa och han är väl lika kompetent som någon annan att leta upp bra källor. Om inte så ta det med honom.

 12. @Jerry:

  Klart hon lider av någon form av psykisk störning. Med tanke på hennes uppväxt och det allvarliga brottet hon deltog i. Sen om hon har någon medfödd defekt såsom tex. seriemördare har vågar jag inte spekulera om.

 13. @Jenny: Behöver inte bli seriemördare för att man är psykopat. Ganska många chefer och politiker är det. Psykopater är ofta intelligenta och skickliga på att manipulera. De kan verka trevliga. Donna Hylton beskriver sig själv som humanist. Under sin tid i fängelset var hon endast ett nummer som tystades ner. Killen hon hjälpte till att mörda verkar inte ha någon betydelse. Det är HENNE det handlar om. HON är offret som fick lida så mycket.

  Kidnappningen var för att få ihop pengar till en modellkarriär. Hos polisen ljög hon konstant om sin inblandning. Sängen där offret legat var fullt av hårstrån från alla kvinnorna. Hon var den som lämnade lappen med krav på lösensumma. Med sådana anhängare behöver feminismen inga fiender. Tydligen var kidnappningen ganska okänd till nyligen. Nu är den över hela internet. Jag tror hon skitit i det blå skåpet.

 14. @Jenny:

  ”Coalition for Women Prisoners är alltså en ”En politisk korrekt rörelse”.

  Ja, utmärkande för politisk korrekthet är den tanken att de bäst fungerande länderna skall dyrka det dåliga och förakta sin kultur. Betala de mest fientliga och odugliga människorna mer än de fredlliga och produktiva – ett typiskt exempel.

  När man letar en förebild, leta inte bland folk som sköter sig, leta bland dem kända för att brutalt ha mördat folk. Samma fenomen som med huntradals människor som hellre skickar brev till Trippelmördaren Juha Valkajja än till sin egen familj.

  De här värderingarna är totalt vansinniga så fort man tänker på vad de innebär. Ingen av dem som förespråkar skiten debatterar eller argumenterar, de hotar, skriker och gråter för att slippa. De blockar alla som inte tycker som dem, de vill ha safe spaces där advokater slipper höra om våldtäkter.

  ”Och sen, artikeln använde Anders som källa och han är väl lika kompetent som någon annan att leta upp bra källor. Om inte så ta det med honom.”

  Det han sade styrks av artikeln, det du sade och som artikeln säger styrks inte av artikeln. Det är inga konstigheter. Det är ett parti av texten (rapporterande) som är sant och ett annat parti av texten (argumenterande) som ljuger. Informativ och Argumentativ kommunikation är givetvis inte samma sak.

 15. @Jerry:

  Jo jag vet. Jag har läst mycket om både seriemördare och psykopater. Och jag läste artikeln.

  Seriemördare har ofta en medfödd defekt på främre delen av hjärnan där områdena för medkänsla och inlevelseförmåga finns. Det tillsammans med en stökig/brutal uppväxt kan skapa en människa som ofta börjar med att plåga djur för att sedan avancera.

 16. @Erik:

  Men nu får du ju ge dig. Det han sade stämmer inte ens med artikeln. Han återger den fel. Ska du inte tillrättavisa honom?

 17. @Erik:

  Oj vad du tolkar in mycket i ”Coalition for Women Prisoners”. Hade ingen aning om att de var så mäktiga och hade så mycket pengar att röra sig med.

 18. @Jenny:

  ”Oj vad du tolkar in mycket i ”Coalition for Women Prisoners”. Hade ingen aning om att de var så mäktiga och hade så mycket pengar att röra sig med.”

  Det beror förmodligen på att du bedömer dem som en separat grupp och inte som en partner i en massiv event där över 50 partners hade kopplingar till världens #23 rikaste mångmiljardär/ riskkapitalist/ valutaspekulant, globalisten George Soros.

  http://www.americanthinker.com/blog/2017/01/soros_linked_to_at_least_50_partners_of_womens_march.html

  Sedan glömmer du kanske också att en människa kan vara medlem i flera olika organisationer medan stiftelser och staten när de ger ut bidrag bara bedömer medlemsantalet och alltså kan ge ut samma bidrag flera gånger till organiationer vars medlemmar är samma personer. Det är så samma lilla grupp islamister i Sverige får bidrag för flera olika ”organisationer” (olika namn alltså)

 19. @Jenny:
  Ok. My bad om vem det var som sa det där om ”homo”. Fast jag får skylla på Women's March Featured Donna Hylton– Kidnapper And Torturer | The Daily Caller som faktiskt var min källa för påståendet fast jag inte länkade till dem (jag valde istället (av ren elakhet) att länka till Information Liberation eftersom deras titel blev dubbeltydig om jag bara använde första raden). I Daily Caller, som också hänvisar till Psychology Today står det att det var Donna som sade det, så felet begicks av dem.
  Det må ha varit Miranda som ställde kravet på lösensumman, men PT säger att ”It was Donna who delivered a ransom note …” så på den punkten går jag fri.
  Sen att hon skulle ha fått ett värre straff för att hon var en minoritetskvinna som mördade en man … hon deltog alltså i 2–3 veckors tortyr av mannen. Fuck her. Hade jag varit domare hade hon fortfarande suttit inne. Enligt Information Liberty kan hon nog snarare skatta sig lycklig att hon inte åkte på en dödsdom.
  Sen undrar jag lite över det där att män skulle få straffrabatt vid mord. Har de körsbärsplockat fall för att det skall passa dem? Eller är det kanske så att det föreligger andra skillnader som gör att männen i jämförelserna fick lägre straff. En viktig skillnad jag kan tänka mig är att männens varit impulsmord medan kvinnornas varit överlagda mord, då det senare normalt ger högre straff. Jag vill inte gå in djupare i den diskussionen här, bortsett från att säga att jag köper inte PTs påstående där. Generellt är väl kvinnlig straffrabatt rätt så välbelagt?
  Jag läste för övrigt aldrig själv artikeln i Psychology Today, jag verifierade några saker i den bara och eftersom både Inormation Liberation och Daily Caller hade Psychology Today så föll det mig naturligt att länka till den. (Jag läste några bitar och skummade lite för att verifiera att jag inte var helt ute och cyklade.)

 20. @Rikard: Ah, så det var därför hon inte fick det. Jag anser visserligen att det finns människor som förtjänar dödsstraff, men jag är emot det av den enkla anledningen att det inte går att rätta till efter att det genomförts om det skulle visa sig att man begått ett misstag.

 21. @Jenny:
  Jag missade på en detalj därför att min källa var en annan artikel, som i sin tur hade den länkade artikeln som källa. Jag har lagt in en uppdatering om det i blogginlägget. Felet var i bärande i mitt inlägg, eller anser du att det gör en fundamental skillnad i sammanhanget?

 22. @Jenny:

  Efter att ha läst HELA artikeln i Psychology Today mer NOGGRANT så tja, varför inte? (angående hennes tal på women’s march). Hon har suttit av sitt straff.

  ”Välkommna till Scheike’s privata daghem och fritidsgård.”

 23. @Erik: Detta beskriver perfekt huvudpersonen av ”romantisk” litteratur kvinnor: en stilig, självständig och farlig man som bara tämjas av en god kvinnas kärlek. (Heter det fortfarande Harlequin i Sverige?)

  Goodreads har 210 böcker i kategorin ”Rape by Hero”:
  http://www.goodreads.com/shelf/show/rape-by-hero

  Urexemplet lär vara ”Sweet Savage Love” från 1974

 24. @Jerry:

  Tydligen var kidnappningen ganska okänd till nyligen.

  Hittade i alla fall inget på wikipedia. Letade i ärlighetens namn inte så länge.

 25. @Kristian:

  ”Goodreads har 210 böcker i kategorin ”Rape by Hero”

  Här hittar man möjligen åtminstone en del av förklaringen till att unga kvinnor är så positiva till MENA immigration……

 26. Utan någon som helst sammankoppling med detta inlägg av Dolf så skriver jag återigen ett anekdotiskt inlägg i jämställdismens tecken.

  Ni som vi, ni vet att jag experimenterat mycket kring PUA. Inte för nödvändigtvis för att ligga, utan mer för att det ligger i linje med att förbli maskulin och inte feminiserad. Att bli feminiserad är det många män i Sverige och västvärlden som blir när de tar till feminism som ett sätt att bli populära hos kvinnor.

  Dessa män blir dock fruktansvärt lurade, då feminism idag har ett mål av att förtrycka män i deras manlighet, bögar så som heteros. Därtill är det ofta helt kontraproduktiva känslor som skapas i en man i förhållande till kvinnor som nås av dagens feminism.

  Jag har haft förmånen nu att ”hjälpa” två yngre män med att bli manligare och ge dom tips hur dom kan bete sig för att lyckas bättre med kvinnor.

  Båda två är etniskt svenska män som jag menar har blivit feminiserade av samhället och av sina morsor.

  I ett samhälle som Sverige där utåtriktad manlighet tonats ner sedan kristendomens införande och där ekonomin varit bra och där inga krig funnits på bra länge och där feminism frodats finns det alltså en förhöjd risk för feminisering av män enligt undertecknad.
  Jag tror de flesta jämställdister skulle hålla med om saken på ett medvetet plan och jag tror att de flesta feminister skulle hålla med mig på ett undermedvetet plan.

  Det jag gjort är att jag i dessa två fall stöttat dom i vars en kris. Kriser som visade sig ha något gemensamt. Att inte sätta gränser och att inte veta hur man ska bete sig manligt på ett bra sätt för att skapa intresse.

  Utifrån deras olika förutsättningar satte jag mig ner och började analysera dom grundligen, jag umgicks med dom, fick bakgrundshistoria. Jag fick reda på allt om deras nuvarande kris. Att inte lyckas med det motsatta könet.

  I båda fallen hade dom tagit mycket tips av sina mödrar trodde dom. Jag tror dock inte att dom tagit handfasta konkreta tips inför dejter utan det handlar mer om vad de blivit matade med sedan unga år. Vara välklippt, renrakad, snäll mot tjejer, vara artig och invänta hennes respons innan du ger din osv. Problemet där är att många kvinnor inte ger så mycket information av respons om inte du skapat kontakt först.

  Nu hör till saken att pojkar eller män bör akta sig mycket för att lyssna på sina mödrar när det gäller hur man ska bete sig mot de andra kvinnorna. Det här kan man inte göra så mycket åt eftersom jag inte var i deras liv när de växte upp.

  Det jag berättade för var och en av dessa män var att deras starka dominerade morsor inte har med kvinnor att göra. Jag berättade att deras morsor kommer tvärtom vad många kanske tror, att komma med förslag och påståenden under uppväxten som gör dig så oattraktiv för andra kvinnor som möjligt.

  Inte för att försöka behålla dig för sig själv i någon form av grekiskt epos utan snarare för att evolutionärt så har det varit otroligt viktigt för mödrar att inte bli attraherade av sina egna söner. Därför har de funnits förslag om att de alltid ska vara renrakade och snälla. Hur ofta hörde man inte från sin moder ”Du behöver inte träna ihjäl dig, du duger som du är” Eller ”man ska inte ställa krav, det viktiga är insidan”.

  Det är inte tips från dina mödrar du behöver alltså, det är tips och studier av de män i din närhet som får mest kvinnogunst som gäller, och inte helt sällan är dessa män alfa från början så det har kvittat vad deras mödrar har påstått.

  Men iaf, jag föreslog därför för båda dessa män att dom skulle anlägga antingen skäggstubb eller ett snygg skägg för att ha något som attraherar kvinnor inledningsvis. Inte helt förvånande visade det sig att i båda fallen hade deras mödrar påstått att tjejer gillar killar som är renrakade och fina.

  Effekten av att de båda lät skägget växa kom snabbt då kvinnor på deras arbetsplatser kontaktade dom och berömde deras skägg. Känt på skägget osv. Båda två påstod att dom får mer blickar från kvinnor sedan de anlade skägg. Den ena gick från 2-2 matchningar på tinder i månaden till 20 matchningar i månaden med skägg. Jag tror siffrorna var samma om inte mer för den andra killen.

  Jag tog med dom ut i affärer och valde tröjor, skjortor, skor osv till dom. Ingen av dom hade detta med sig hemifrån (det hade inte jag heller) . Jag hade timslånga samtal över telefon med dom där vi pratade om hur man sätter gränser och vad man inte bör diskutera på en dejt och i vilka fall man faktiskt kan diskutera allt med en kvinna utan att sabba något .

  Båda har fått mer ligg 2017 än dom hade under hela 2016. Helt tack vare sig själva men, misstänker jag, till stor del av att jag sedan slutet på 2016 jobbat med att göra dom mer maskulina och intressanta för kvinnor.

  Jämställdistiska mödrar, ett tips till er, tänk noga vad ni säger till era unga söner. Tänk noga igenom vad det är ni egentligen säger till dom. Ni har ett ansvar för att göra dom lyckliga även i vuxen ålder och det börjar redan i ung ålder.

 27. @Torstensson:

  Det du beskriver är i princip en tillämpning av game och det finns väl rimliga argument för att hålla på med det.

  Men i grunden ser jag det som en anpassning till det rådande matriarkaliska samhället. Det innebär inte att jag säger att det är fel, utan bara att det inte är någon lösning på de underliggande problemen. Detsamma kan sägas om MGTOW, dvs. det är en rimlig lösning för den enskilda mannen, men leder inte samhället framåt.

 28. @Torstensson:

  Vara välklippt, renrakad, snäll mot tjejer, vara artig och invänta hennes respons innan du ger din osv.

  Det är förvånansvärt hur många som indirekt tror att svärmor bestämmer när man får komma till … Smile

  Effekten av att de båda lät skägget växa kom snabbt då kvinnor på deras arbetsplatser kontaktade dom och berömde deras skägg. Känt på skägget osv.

  Fick nästan precis dessa signaler från kvinnor en gång för länge sedan. Hos mig hade dock hjärntvätten slagit igenom såpass bra att jag inte ens tänkte tanken att de kunde vara intresserade. Det var bara allmän hårvård …

  Slutat med mitt favoritcitat i ämnet:
  CHANDLER: ”Or ’You’re such a nice guy’ means ’I’m gonna be dating leather-wearing alcoholics and complaining about them to you’.
  Friends – Episode 1.03 – The one with the Thumb

 29. Torstensson
  Älskar dina kommentarer om se vårdad ut.
  Jag körde det stenhårt upp till 20 års åldern tills jag träffade en riktig alfa. Det är helt sjukt vad han får napp. Tokbakis på random plats så går man in på ett närköp och han blir raggad på av kassörskan! Han är så klart feminist, varför inte? Han hittar ligg en tisdag vig lunch om han vill. Och han ser ut som en lång blond knarkare enligt mig.
  Jag var så nedtryckt innan jag träffade honom att jag inte ens fattade att jag blev raggad på. Seriöst så tittade jag på klockan. svarade och gick därifrån om någon tjej frågade.
  Jag är dock inte intresserad av den livsstilen så det tog två månader och ca 4 ragg att hitta den kvinna jag nu varit med i 20 år.
  Min kompis alfan söker fortfarande…

 30. @Dolf (a.k.a. Anders Ericsson):

  Jag lider av tvångssyndrom Anders. Om du vill göra en massa käcka poänger i ett blogginlägg för att visa att människan ifråga är Satan själv, så se till att i alla fall få till det rätt. Det var slarvigt. Om jag hade gjort något liknade så vet både du och jag vilket jävla liv det hade blivit. Och vilka långa utläggningar Erik hade producerat om det hela.

 31. @Erik:

  Så nu har du förklarat för mig hur hela det politiskt korrekta systemet fungerar (varför det nu togs för givet att jag inte visste det?) och berättat om en riskkapitalist som var med och sponsrade women’s march. Och varför du tycker att Donna Hylton inte ska vara en ledare eller förebild. (Ingenstans sa jag att jag tyckte att hon var en ledare eller förebild). Protesterna handlade om att Trump inskränkte tillgången på säkra aborter och utan att ha sett hennes tal så gissar jag på att det var det hennes tal handlade om. I övrigt kan jag som så många andra människor sortera ganska väl bland vad jag vill ta åt mig. Eller vem jag lyssnar på och varför.

  Min fråga om ”Coalition for Women Prisoners” angående om det var en politiskt korrekt rörelse var ganska ironisk. Och jag borde ha förtydligat det. Varken du eller jag visste om ”Coalition for Women Prisoners” innan eller hur, om vi ska vara helt ärliga. (Nä du får inte googla nu). Och att det är en PK rörelse är din och bara din bedömning.

 32. Och sen återigen det här gagget om bad boys. Mitt i alltihopa. Kvinnor buntas återigen ihop i en klump och ”vi vet vad de vill ha”…..

  En Baad Booy! ALLA kvinnors våta dröm… Att sätta tänderna i en bad boy/känslomässigt störd alfahanne. Japp så ser det ut, så fungerar det. Svart på vitt, enkelt.

  Män med höga halter av testosteron får ofta en massa följdsjukdomar pga detta. Män med för liten halt testosteron mår inte bra heller.

  Lagom är bäst. Gråzonen är bäst. Det är därför mänskliga relationer tröttar ut mig eftersom människor är k o m p l e x a. Och styrs av en hjärna som är ett organ som återspeglar universum (?)

 33. Fullständigt otroligt…

  Vad ska dom hitta på till nästa protest, återuppliva the Manson Family?

 34. @Jenny:
  Knappast. Om du hade gjort något faktafel så hade jag påpekat det, och hade du sagt att det var ett misstag så hade det varit det och inget mer att orda om, såvida inte det var ett faktum som hade avgörande betydelse i sammanhanget. Jag hade fel på ”homo”-punkten, och jag har lagt in en korrigering om det. Saken är inte bärande i sammanhanget, hon är skyldig till att ha varit med och torterat snubben (använda tång på testiklarna, duh?) och mörda honom oavsett om det var hon eller någon annan som kläckte själva homo-kommentaren.
  Sen skall det sägas att det inte är henne jag vill åt. Har hon suttit av 27 och det inte finns någon risk för ”återfall” så får hon gärna släppas vad mig anbelangar. Och hon för väl hålla tal för den delen med. Men det skaver när hon deltar i marschen och håller ett feministiskt brandtal (som kan ses här: Donna Hylton | User Clip | C-SPAN.org) fyllt av rättspatos utan att vidkännas sitt brott (hon nämner att hon suttit av 27 år i fängelse, men inte varför, så i princip skulle det kunna vara för att hon åkt dit för att hon rökt brass), samtidigt som själva marschen då framställs som de ädla och kärleksfulla kvinnornas protest mot den ondskefulle och hatfyllde Trump. Man är till och med så snövita att man inte kan tänka sig att låta feminister som är abortmotståndare delta. (Jämför t.ex. med kåkfararen Lasse Strömstedt som trimmade sina segel efter att ha kommit ut från fängelset och engagerade sig i kampen mot brottslighet och narkotika och bland annat, om jag minns rätt, for runt i skolor och berättade om hur han hamnade i och tog sig ur sin kriminalitet.)

 35. @Jenny:
  ”Protesterna handlade om att Trump inskränkte tillgången på säkra aborter”
  Eftersom protestmarschen har varit planerad långt innan Trump blev installerad så kan det knappast vara en protest mot något han har gjort. Protesten handlade väl inte heller specifikt om aborträtten. Jag hittar faktiskt inget klart uttalat syfte med marschen mer än att det handlar om ”womens’ rights”, vilket vad jag förstår inte på något vis är begränsat till abortfrågan.

 36. @Dolf (a.k.a. Anders Ericsson):

  ….”samtidigt som själva marschen då framställs som de ädla och kärleksfulla kvinnornas protest mot den ondskefulle och hatfyllde Trump.”

  Jag tror jag förstår. Och det är ok, vi har alla våra trigger punkter.

 37. @Jenny:

  Och detta var ju intressant, om så är fallet- ännu ett bevis på att vi inte är jämlika inför lagen:

  Lite svårt att hitta bra studier på detta. Jag hittade till slut denna:

  Adjudication Outcomes in Intimate and Non-Intimate Homicide (Auerhahn 2007)

  Contrary to earlier research suggesting harsher treatment for women convicted of IP [Intimate Partner] homicide, the results indicate that male defendants convicted of IP homicide are treated more severely than female defendants at all examined stages of the criminal justice process. Additionally, male defendants are sanctioned more harshly for IP than for non-IP homicides. Explanations for the divergence of these findings from those of earlier studies are discussed.

  Studien går kort igenom de resultat som pekade på att kvinnor döms hårdare.

  I deras egen studie, där de under två års tid gick igenom förundersöknings- och rättegångsprotokoll, där de även kunde jämföra ”non-IP-” och ”IP homicide”. De fann bl.a. följande:

  The distribution of sentence type varied significantly by gender for IP and non-IP defendants. Among defendants convicted of non-IP homicide, female defendants are more heavily represented in the less severe sanction categories (probation, 17.2% vs. 2.2% of males; incarceration in a county facility, 12.5% vs. 6.4% of males). However, the proportional representation of defendants receiving life sentences was similar among non-IP defendants (25.5% of male defendants vs. 20.3% of females). No female defendants were sentenced to death during the period of study.

  Among IP defendants, gender differences in sentence types were even more pronounced. Female defendants were more prominently represented in the least severe sentence categories and were also much less likely to receive the harshest sanctions. Female IP defendants were 20 times more likely than males to be sentenced to probation only (20.7% vs. 1.6%) and were also mu ch more likely to receive a sen tence of incarceration in a county facility (17.2% vs. 11.5% of male defendants). At the other end of the spectrum, in contrast to 37.7% of male IP defendants, only 6.9% of female IP defendants received life sentences.

  Ett förslag till förklaring till skillnaden jämfört med tidigare studier var att de tidigare använde data från flera årtionden sedan, och dessutom inte direkt jämförde kvinnliga IP perpetrators med manliga. Det är sålunda möjligt att män numera som dödar sin partner döms hårdare än tidigare och kvinnor motsvarande döms betydligt lindrigare.

 38. @Jenny:

  (varför det nu togs för givet att jag inte visste det?)

  Haha, det är Erik du talar till! Wink

  Erik svarar alltid utförligt. Alldeles oavsett vad du har för kön, sexuell läggning eller politisk inriktning. Tar man illa vid sig så är åtminstone Erik en ”equal opportunity offender” om någon.

 39. @Ulf T:

  Jag kunde inte heller hitta så bra information angående hur kvinnor och män döms (olika). Jag försökte faktiskt. Jag har däremot hittat information om att vackra människor döma lindrigare än ”fula”. Skulle då inte bli förvånad om kvinnor döms lindrigare än män. Det är ju inte som att vi människor någonsin kan vara helt opartiska.

  Brukar du läsa förundersökningar på Flashback? Finns det bättre sidor för det?

  Tack för input angående Eriks utförliga svar Grin (Hoppas du inte tar illa upp E)

 40. @Jenny:
  Jag kanske hade kunnat vara tydligare med min motivation för inlägget. Utgår lite lojt från att folk som läser mig har lite koll på var jag står generellt.