Judith Grossman – Feministmamman vars son blev offer för Title IX
avatar

Ni kanske minns mitt blogginlägg om William Conboy, åklagaren som visste rättssäkerheten var obefintlig men inte reagerade förrän det var han själv som blev offer? Nu har han fått sällskap av advokaten Judith Grossman. Feministmamman som ställde upp på feminismens påhitt – Tills hennes son blev offer för ett av dem. Nämligen Title XI, the 4th April directive.

Ovan video från The Common Man (TCM) förklarar vad Obama-administrationens ”The 4th April directive” innebär. Han har även gjort en mer allmän video om ”The war on male students” I Judith Grossmans specifika fall visade sig dock incidenten bland annat innebära följande insikter:

”On today’s college campuses, neither ”beyond a reasonable doubt,” nor even the lesser ”by clear and convincing evidence” standard of proof is required to establish guilt of sexual misconduct.”

Judith Grossman beskriver sig som kortbärande feminist eller rättare sagt hon brukade göra det. Tidigare skulle hon ha stöttat vad än för åtgärd som feminister ville ha igenom men nu när det är hennes son som drabbats av konsekvenserna är det inte fullt så roligt längre.

”But that was before my son, a senior at a small liberal-arts college in New England, was charged—by an ex-girlfriend—with alleged acts of ”nonconsensual sex” that supposedly occurred during the course of their relationship a few years earlier.”

Observera att personer som Judith Grossman kan sitta i åratal och titta bort av ideologiska orsaker när ”män” behandlas som andra klassens medborgare. Sedan när hennes egen son drabbas först då trillar poletten ner. Hon har barn av manligt kön och ställer upp på en ideologi som diskriminerar manligt kön. Vad sjuttom trodde hon skulle hända när de nya reglerna slog igenom 2011?

Trodde Grossman feminister som hon själv skulle få ett skinande guldkort i brevlådan som gjorde just deras pojkar immuna medan alla andras ungar av manligt skulle slängas under tåget på blotta anklagelsen utan bevis? Eller är det helt enkelt så att de aldrig såg orsak att bry sig? Inte förrän feministiska beslut näranog förstör sonens liv?

Grossman says, the college’s Title IX office operated under the assumption that “my son would not be afforded a presumption of innocence.” A campus tribunal—seemingly, with no particular background in the law or in evaluating legal evidence—would rule on the claim, with only half of the tribunal needing to decide that the alleged incident “more likely than not” occurred for punishment to be meted out.

Grossmans son klarade sig ur mardrömmen med blotta förskräckelsen eftersom hans mamma var advokat och hade resurserna som krävdes men hur går det för manliga studenter vars föräldrar inte är advokater tror ni?

A Voice for Men menar att personer som Judith Grossman och William Conboy som bara reagerar när de själva och/eller nära och kära drabbas men håller tyst annars kan fara och flyga. De som vill ha annat än förakt skall reagera när nån annan drabbas – inte bara när de själva drabbas. / Aktivarum

Kommentarer

Judith Grossman – Feministmamman vars son blev offer för Title IX — 12 kommentarer

 1. Det här är ett mycket bra och framför allt viktigt inlägg för människor som inte förstår vad rättsäkerhet innebär. Jag får ibland frågan varför jag bryr mig så mycket eftersom jag har två flickor, de personerna avfärdar jag rätt så snabbt ur mitt liv.

 2. Förra gången jag skrev denna formulering blev jag anklagad för hat av den. Så jag bara måste ägna mig åt hat en gång till:

  Förstår mig inte på feminister som har söner.

 3. Håller faktiskt inte med A Voice of Men om att man ska be de som tänker först när ens egen familj drabbas ska dra och flyga. Jag tycker inte heller om folk som inte tänker innan de agerar men jag skulle dock vilja påpeka att om man inte har en öppen hand i sådana här lägen kommer man inte få med sig folk.

  Man kan säga ”vad var det jag sa?” samt ”varför lyssnade ni inte?”. Efter den diskussionen är det dock bättre att försöka få dem att byta sida och erkänna sina fel. Så länge de lär sig av resan och försöker göra rätt efter sin upplevelse så är det ett steg i rätt riktning.

 4. @robjoh

  Jag håller med, vi kan alla ändra oss till det bättre, hela tiden. I min ungdom trodde jag att jag var feminist t.ex. Numera inser man att såväl kvinnofrågor som mansfrågor måste belysas…

 5. @Ninni: Det är ju mera direkt, men jag förstår mig inte på de offerkoftefeminister som har döttrar heller. Vem vill hålla tillbaka sin dotter i en syn att allt som drabbar mig är opåverkbara krafter utifrån och att man är ett offer, hjälplös som ett rö för vinden? Vilken björntjänst i livet.

  Ska tillägga att mitt ”för sent” ovan inte betyder att man ska be de som ändrar sig under galgen att fara och flyga, som AVfM skriver, utan att det kan vara försent att slippa drabbas.

 6. Låt oss vara ärliga. Visst är det så att jag, och sannolikt en massiv majoritet av hela befolkningen naturligtvis inte hyser annat än ett mycket djupt förakt för dylika patologiska narcissister, för dylika maniska patriarkatet-paranoida kollektivistiska könsegoister, det vill säga dylika könshatande smygkommunister. Vilka ju som bekant etiketterar sig själva som varandes ”feminist”. Även om de gör en insikt och helomvändning under den egna galjen.

  Men vi ska ju inte vara dumtjuriga. Bättre sent än aldrig. Om någon av de där kollektivistiskt hatiska smygkommunisterna till sist begriper vidden av sitt groteskt trångsynta vanvett först när de konkret drabbas själva så gör vi klokt i att till alla oss jämställdister välkomna, honom eller henne, och dennes påfallande senkommna insikter och klarsyn.

 7. Har ni sett ”wife-swap”?

  Jag tycker det är intressant då upplägget brukar vara att de två fruarna som ska byta plats och vara i den andres hem på vissa punkter tycks vara varandras motsatser.

  Påfallande ofta är det den kvinna som är väluppfostrad och som har tydligast familjevärderingar som sen har:

  • ett rent hygieniskt hem
  • en man som ger ett propert intryck
  • barn som är duktiga i skolan
  • egna regler om att inte festa loss på krogen

  De kvinnor som däremot är fest-tjejer och som har varit eller är sexuellt frigjorda har :
  • en outbildad eller arbetslös man
  • bestämmer och dikterar över mannen
  • smutsigt hem
  • barn som är dåliga i skolan
  • otäckt språkbruk

  Den kvinna som har barn som är bra i skolan är påfallande den kvinnan som har en sund inställning till sex , inte beter sig som en galning mot sin man och som anser att det finns en del skillnader mellan manligt och kvinnligt. Det är således ofta den kvinna som har barn med dåliga skolresultat som har feministiska åsikter. Ibland väldigt uttalat feministiska åsikter.

 8. Detta är ett vanligt problem för feminister och andra omogna eller makthungriga människor. De förstår inte/vill inte förstå vad deras handlingar har för konsekvenser. De vill införa könsapartheid, och blir sedan chockade när någon närstående blir drabbad av den lagstiftade misandrin. Väx upp, ffs!

 9. @robjoh:

  ”Håller faktiskt inte med A Voice of Men om att man ska be de som tänker först när ens egen familj drabbas ska dra och flyga.”

  Det är såklart tillåtet att ha olika åsikter. Mitt intryck är att A Voice for Men är mer intresserade av att nå dem som ännu inte hamnat i den situationen och påtala att när/om de väl gör det är det för sent för att vara en rättskaffens människa. Det är alltså en attack mot människors moraliska självuppfattning.

 10. It’s amazing to pay a visit this web page and reading the views of all friends concerning this post, while I am also eager of getting know-how.

 11. http://oron.se

  Our Private FTP details:
  * For Whom? Especially for new and older music fans.

  * All available genres: Commercial, Dance, Drum’n’Bass,
  Electronic, Hardcore, Hardstyle, Hip-Hop, House, Jumpstyle, Pop, Psychedelic, R’n’B, Rock,
  Techno, Trance, Others, Alternative, Ambient,
  Avantgarde, Bass, Beat, Blues, Classical, Country, Dance Hall, Folk, Funk, Gangsta, Indie, Industrial, Instrumental, Jazz, Lo-Fi, Metal, Punk, Reggae and
  Music Videos! http://www.0dayvinyls.org
  * IP restrictions: 3 IP addresses per user at the same time (You can use dynamic IP addresses).

  * Speed: Overall FTP server speed is 300 Mbps.

  * Easy to use: Genres are sorted by days.