GD länkar till andra bloggare
avatar

Hej,

Jag vill uppmärksamma er på att GD har börjat länka andra bloggare nu. Ta en titt HÄR och se om du kommit med. 1. Säg gärna vad du tycker om det !  Observera att sidan är inte helt säkert är klar, ungefär som hela Biblioteket.

2. Vill också höra med er vad ni tycker om forumen? Jag har märkt att de används sparsamt. Tycker ni att den fyller en bra funktion trots det?  Senaste tråden handlar om en del kritik GD fått angående ”God ton”. m.m.

IMG_3409-GD

 

Tack för allt ert stöd också.  Heart

Ha en fin helg allihopa! Smile

Missa inte Eris senaste inlägg!

Kommentarer

GD länkar till andra bloggare — 25 kommentarer

 1. @Mariel:
  Vad hette den där norska tv-serien nu igen ”Där ingen vettig människa någonsin skulle vilja bo” eller va det nu var Wink
  Känner lappsjukan kommer krypande bara genom att titta på bilden så jag håller mig nog här i min by.

 2. @JD:

  Läser hos LD och med tydlighet ser jag att det är same, same ”på andra sidan” som på ”den ena sidan”. Samma peka på ”extremisterna” och-dra-alla-över-samma-kam-resonemang”. Jo LD o.co är kanske mest ”tongivande” men tydligen inte representanter för alla feminister om man ska tro det LD själv skrivit där. Och Noboytoy, allvarligt?, ja där kan jag faktiskt bara instämma i det oftast är bäst att inte ta debatten, iaf inte om man inte först laddat med mycket mycket ”tonårslärartålamod” Wink

 3. Hade inte sett att det fanns ett forum förrän nu när du nämnde det.^^
  Många bloggare man måste kolla in, uppdaterar sig dom bilderna automatiskt så man kan gå till den sidan om man vill se om en blogg uppdaterats?

 4. Vad ambitiös du är Mariel! Smile Hoppas jag kan bidra med något efter min nästa operation som blir i september, då ska väl min axel vara på plats igen!

  Såg ni den här nyheten? http://www.svd.se/nyheter/inrikes/dalig-somn-kan-skyllas-pa-fullmanen_8375502.svd

  ”Det visade sig att runt fullmåne tog det försökspersonerna fem minuter längre att somna in och de sov totalt 20 minuter mindre. Även sömnens kvalitet påverkades: Den hjärnaktivitet som är kopplad till djupsömn sjönk med 30 procent. Dessutom sjönk halten av sömnhormonet melatonin. ”

  Eftersom jag även sover sittandes och med bunden arm så börjar jag bli trött på det här – kan någon flytta bort månen? Det har just varit fullmåne nu och enligt nyheterna är det dags igen 21 augusti. Kan någon ta på sig att eliminera månen tills dess? Såg ni den fina dokumentären om just månen som gick i Vetenskapens Värld häromdagen – den heter Vad ska man med Månen till? http://www.svtplay.se/video/1348326/del-7-av-8-vad-ska-man-med-manen-till Se den! Fast jag vill gärna hellre ha ett ringsystem runt jorden, som Saturnus. Det skulle kunna åstadkommas genom att spränga Månen, så får vi lite rymdgrus som lägger sig som en fin ring istället. Smile Antingen det eller så 15 månar. Varför ska det vara så tråkigt på Jorden med bara en enda måne, vissa planeter har ju jättemånga månar, det vill jag också ha! Samtidigt som jag inte vill ha månen alls kom jag ju på, jag inser det framstår som motsägelsefullt. Jag måste har pms, det är säkert också månens fel, varför skulle annars en cykel vara lika lång som månens omloppstid (27.3 dygn), det kan ju inte vara en slump. Att ta bort månen är således en kvinnofråga – en fråga om jämställdhet – och alltså någon Sveriges regering borde jobba med, ska maila dem att ta upp det som ett genuspolitiskt mål. Det var det jag ville komma till – att det finns ett nytt tvärvetenskapligt område som ännu inte utforskats: astro-genusvetenskap. Smile Men för att bruka lite allvar – någon som har en hypotes kring kvinnans biologiska cykel och månen? Slog mig just att det måste finnas något samband.

  I vilket fall ser jag fram emot att få skriva på GD om detta och annat när jag inte längre är handikappad, ursäkta att jag byter ämne här, men är ju ganska off nätet nu och behövde prata av mig, och det gör man ju bäst på GD: Smile

 5. @AtheistEqualist: Tyvärr, men ska se om jag kan ordna en levande bloggroll… Det borde ju inte va så svårt. Om nån vet hur man gör det btw så säg till. (Sån som tex. ekvalist har i menyn). Kul att du hittade biblioteket btw

 6. @JonasBsson: Förstår dig! Jag kände samma förut och upplevde att bergen stängde in mig. Men nu tycker jag de bara är fina! Och vattnet e jättefint. Kan lägga in fler bilder i framtiden om ni vill. Smile

 7. Hej Mariel!

  Det finns ett par till som jag tycker passar i den listan av länkar (som redan är en samling av hög klass, bra Mariel Smile ). En som du inte får missa är (enligt vad jag tycker) den under stundom geniale Per Hagwall’s blogg No size fits all. Men jag har några guldkorn till på min privata bloggrulle som jag gärna delar med mig av. Viktigt är förstås att de vi länkar till är positivt inställda att bli officiellt länkade från ”oss”.

 8. @Alla. har precis lärt mig hur man lägger in widgets inuti en sida, och lyckades få till en rolig grej med RSS-flödet som ni kan se början på här: http://genusdebatten.se/lankar/

  Bra va!! Grin Va bara tvungen att dela med mig. Det kan bli hur coolt som helst. Och en grej kan bytas ut mot en bild Smile

  Det kan också göra att sen i forumet, att precis när man kommer in. kan kunna se ”senaste forumsvar” och sånt. För det är kanske det man helst vill se FÖRST när man kommer dit? Visserligen la jag in en sån grej nederst men ändå. Man vill ju se den där lilla menyn som finns till höger här ”senaste forumtrådar” + ”senaste forumsvar”.

 9. Hej hallå Mariel kidnappad kvinnokamp blev till Manshat! Här kommer litet bidrag och tips på kritiska samt konstruktiva sidor
  Dads R Us.se
  daddys blogg
  Ett städat yttre blogg
  http://www.pappamanualen.se/
  http://www.rosorg.se
  http://stadsholmen.blogspot.se
  http://www.mansfamiljejour.se/
  manwomanmyth
  http://m.youtube.com/#/manwomanmyth?uid=rIWdir3keDfqm87TIvCyow&desktop_uri=%2Fmanwomanmyth
  Frilans Helen Bergman
  http://www.newsmill.se/user/helenebergman
  Girl writes what
  http://www.avoiceformen.com/author/girl-writes-what/

 10. Magnus 

  Det bra förslag att bjuda in gästskribenter och möjligtvis skapa lätta inspelade intervjuer via tillgänglig mjukvara..  Camilla, Pelle Billin Camilla Lindberg Helen Bergman Girl writes what

  Bergkvist mfl. 

  Det har gott inflation i ordet ”god ton”. Anser

  genusdebatten

  hanterar etiken bra. 

 11. Var på vippen att skriva Tanja Bergkvist, men hon är ju redan här ser jag. Smile

  Är det ingen som har kontakt med Bo Rothstein?
  Carina Glenning på Östgötacorrespondenten kan jag ta kontakt med.